Enclave
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
De lehet h. némely verzióknál csak akkor, ha a jó oldalon már végigvitted.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ennyi.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Tudom hol található, de nem tudtam kinyitni a vaslemezt...
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
A videón is látszik meg korábban is olvastam hogy lehet az íjjásszal zoomolni a célra. Melyik billentyûvel tudok ilyen nézetre váltani?
Dtriverem meg még frankón régebbi, mondjuk Gef3Ti200-hoz milyen új?
Még a 66.93-as használom😄
Lehet újabbat fogok nézni
Mert idegesítõ mikor fogja magát és eltûnik az ellenfél😞
Asszem a lávás pályán már átjutottam angy cselezések közepette az elsõ mentési ponton meg a kapun is,a ztán eltûntek az emberek.
A nagy lávaemberig is eljutottam, de ott emg nem tudtam továbbjutni, mivel a vezetõm is eltûnt, meg az ellenfeleket is csak akkor érzékeltem mikor suhintottak, ill. amgát a suhintást láttam csak.
Enclave speedrun. (mindkét kampány)
Angol audiokommentet is tudok hozzá mutatni attól, aki csinálta a runt. Helyenként nagyon súlyos. 😄
1024*768 minden maxon😊
Egyébként valakinek volt olyan hibája, hogy eltûntek az emberek?
Na, én is elõvettem a játékot újra, de valami piszok gyors a gépen. Szinte már játszhatatlan.<#rinya>#rinya>
Van erre valami megoldás?
Ja, a gép amin fut(na): A64 3200+, 1024 Mb ram, GF 6600GT...
Nézz körül kicsit, és ne mindenáron a kulcsot akard megszerezni. 😊
Végigjátszást hol találok?
Ha jól emlékszem, akkor a Staff of Earth-el kell meglövöldözni(ott van az épületben felül), aminek hatására történik valami, de nem lövöm le a poént 😉
Most kaptam egy ismerõstõl a játékot eddig soha nem hallottam róla és kár lett volna kihagyni. A light-kampányt csinálom és a 10-11 pálya környékén járok és elakadtam ott hogy ki kell nyírni ezt óriás csontváz szörnyet Zuranat (ha jól írtam). Elmozdítom a kapcsolót meg eltekerem a kereket. Jön felém próbál karmolni de nem ér el, viszon én se tudom semmivel sebezni. Próbáltam több akarival is de egyik se sebzi. Hogy lehet kinyirni???
Szeressük a zacskós tejet
A másiknak a 3. pályán sokkal furább neve van. 😊
Na, ki találja meg elsõnek? 😊
Én is találtam hasonlót azon a helyszínen, ahol a kereskedõt kell megmenteni, és szimpla easter-egg. 😊
Ezt találtam az 5. pályán... any idea? Szimpla easter egg? mert összegzésnél nem írt rá semmit.

PSN ID.: Beegabor
Sikerült végigvinnem "jó" és "gonosz"-al is!