618
Hamarosan kijön ez az új játék!
  • Petyus_
    Hát a hangulat MAGASAN veri a PC-s játékok 90%-át, a történet is a tucatjátékhoz képest egészen szuper..

A grafika meg szerintem a valaha volt legszebb (NEM olyan értelemben, hogy a legtöbb feature-t tudja az engine, hanem összhatásában, ahogy kinéz).

A játékmenet sem olyan uncsi, vannek benne "fejtörők", jó, olyanok is, de akkoris. :) Meg tetszik a pályák folyamatos rombolása, meg összességében csomó jó scriptelt esemény van benne, az ingame moviek nagyon jók, a könyvlapozgatós átvezető is tetszik. Mondjuk még jobb lett volna ha Blizzard-féle rendermúvik vannek de azért ne legyünk telhetetlenek. ;)

Na a lényeg: ilyen jól már rég szórakoztam. Eszméletlen profi játék. Jó vannak hibái, de ahogy hentelsz, mész előre, nem ezeken fogsz agyalni. :D

Hmm.. aki a light campaignt nyomja van aki nem a druidacsajjal megy? :) Én azzal nyomulok, de meglehetősen könnyű így. Bár még csak a 9. pályánál járok mert egy párat kétszer nyomtam a phat lewt miatt. :D
  • Frank99
    a p*csába, csak reggelre jön le....
  • K.András
    Tudod mit oké, akkor azt jelenti...
  • Mr. Perfect
    Hát ki kell, hogy ábrándítsalak, pedig pont azt jelenti :-))))
  • K.András
    Azt hogy megjelent pc-re is az xboxos után, de ez nem jelenti azt hogy xbox-rol lett volna átirva..
  • Mr. Perfect
    Most nézem éppen, a hivatalos site-on, a News rovatban: "XBOX to PC port" Freak szerinted ey mit jelent?
  • Mr. Perfect
    Teljesen egyetértek djcom-al, ez a stílus PC-n tényleg ritka mint a fehér holló. És az tuti, hogyha egy kis kikapcsolódásra vágyom akkor ezt fogom elővenni, nem pedig mondjuk a Morrowindet :-)))))
  • gergou
    egyet ertek:))
  • djcom
    Na mentem nyomni:))
  • djcom
    Szerintem meg pont ez hiányzik a mai játékvilágból!!!!!!
    Nem mindíg csak stratégia,MI,hogyislehetkijutniinnen című történetek....
    Hisz pont ez az ami a konzolon üt!Egyszerű játékmenet,gyönyörű grafika,jó irányítás=tökéletes kikapcsolódás=emlékezetes játék!
  • FREAK
    csak én kezdtem Dark Capmaignt? :DD

az nagyon király!!

amúgy az AI szerintem kurva jó, figyeljétek csak meg.... ha többen vannak, taktikáznak, egyszerre csak egy támad, a többi tartalékol, vagy sunyi módon körülvesznek
  • FREAK
    az a bajod, hogy nem a megfelelő játékokkal hasonlítod össze

EBBEN A STÍLUSBAN mindenképpen dobogós, ha nem értesz egyet, mondj hármat, ami jobb

azért a konzolátiratos dumán jót röhögtem, ugyanis a fejlesztés párhuzamos volt, csak XBOX-ra hamarabb elkészült.....

de mondom, ebben a stílusban nem szokás nem lineáris pályákat tervezni, ha megnézed, mindegyikben ez van

ez egy nagyon hangulatos kaland, jó hosszú, pörgős, változatos, és gyönyörű

ha nem élvezed, ne csináld, de ez a kritika kb. olyan, mintha egy beállnál egy superbike-kal egy F1 mezőnybe, aztán közölnéd, hogy szar, mert gyenge, és nincs 4 kereke.....
  • K.András
    Persze biztos van benne bug,de azért itt öten egyöntetüen állitják hogy nagyon klafa a jáékmenet, majd megnézem irok én is véleményt utána...
  • Mr. Perfect
    Na szóval: Azért nem kell annyira oda lenni, egy biztos a grafika tényleg elég ütős, de sajnos ez nem minden. Magán a játékon sajnos nagyon erősen érződik, hogy konzol átirat. A játékmenet csapnivaló, semmi egyéb csak megyek egy lineáris pályán oszt hentelek. Szerintem manapság ez már a PC-s világban vajmi kevés, mégha nem is akar maga a játék más lenni. Valamelyest ezen javít, hogy van két választható karakter akiket menet közben is lehet cserélni. Az eddigi legszebb élményem amikor együtt kell az elején a csajjal menni, én bemegyek egy szobába amelyiknek csak egy ajtaja van az ajtó be a csaj meg a másik oldalon áll. Az ajtó ugyebár kifelé nyílik és így minduntalan beleütközik a csajba. Kb. 5 percet próbálkoztam mire sikerült kimenni innen. Össefoglalva a game egyedüli erénye a grafika a többi erősen átlagon aluli. Ez mondjuk az én véleményem ha valaki máshogy gondolja nyugodtan válaszolhat....
  • K.András
    Egy cd és fentvan az én gépemen is, kezdek kiváncsi lenni hogy álltalam sokat látott emberkék igy dicsérik...
  • djcom
    Basszkiiiiiiiiii....
    Eddíg ez a legjobb gamma idén(a KOTOR megjelenéséig)
    :)))
    Qrva nagy!
  • Dynamic
    Na meg ezt a save témát is akartam írni.Miért nem lehet a checkpointtól betölteni, ha már nincs quicksave?Kénytelen vagy végigtolni a pályát, vagy ha már nincs rá időd, akkor kezdheted előről...
  • Dynamic
    Szerintem is rohadt jó.Amíg csak "kardozni" tudtam, annyira nem tetszett, de mikor rájöttem, hogy lehet nyilazni, imádom:)Hülyén hangzik, de én nem szeretem, ha csak annyit tudok, hogy csapkodok jobbra meg balra.Az is jó, hogy be lehet tárazni a számszeríjat és akár több nyílvesszőt is ki lehet lőni egyszerre.
    Mondjuk az AI-n nem ártott volna javítani, meg az ellenfelek animációján, mert olyan Droopy-s mozgásuk van.Meg az első pályán is idegesítő volt, hogy a harcostárs nem tudott normálisan követni.Ha kicsit eltávolodtam, akkor a falon át akart jönni hozzám vagy megállt, állandóan vissza kellett menni érte.
  • Petyus_
    Ja ez engem is zavar, nem tudom abbahagyni a játékot pálya közben. :]

Meg az nem jön be, hogy a játék eleji pályákon nem lehet az új karakterekkel nyomni.

Gergou szerintem is csúcs játék. :) Az a típus amit nem bír abbahagyni az ember. :) A 2. részt már REMEGVE fogom várni.
  • FREAK
    ez így igaz, szerintem is pontosan olyan, amilyennek lennie kell

amúgy a 3 CD valszeg a textúráknak kell :DD

tetszik, hogy a második missionben már nem mehetsz előre mint a gép, hanem bujkálni kell, meg felderíteni a terepet, különben hamar egy tömeggel találod szemben magad
  • gergou
    Jah, de meg kell allapitanom, hogy a vilag legjobb hack `n` slash /slice `n` dice gammaja ez, egyszeruen borzalmasan hangulatos... Ezt hianyolom en a blade of darknessbol... Engem az nem erdekel, hogy nem lehet vegtagokat szelni... Az mar viszont jobban, hogy milyen a zene, es a hangulat vegig. Nos ez a game nem tokeletes, nem jo, hanem ennel valami tobb, egy all time game, ahogy petyus is probalta emlegetni... nekem legalabbis az...
  • FREAK
    a ppobléma sajnos az Ön készülékében van

nálam sem a demo, sem a full nem lépeget ki

de a save dolog engem is zavar..... az egy dolog, hogy vannak checkpointok, de ha betöltök egy állást, az az adott levelt elölről kezdi
  • ceas
    A játék jó...lenne, ha nem vágna ki állandóan a windowsba. Egy olyan játékban, ahol nincsen quick save, azért ez elég gáz. Már a demo is csinálta, de akkor azt hittem, hogy a végleges verzióban már ki lesz javítva, hát nem így lett. Na mindegy azért még nyúzom egy kicsit, mert egyébként van feeling-je.
  • Petyus_
    A "logikai" az eddigiek alapján erős túlzás :), viszont NAGYON hangulatos, szórakoztató game, és ilyen gyönyörűen feltextúrázott pályákat még nem láttam! Rulz! :)
  • FREAK
    fantasy hack'n'slash+logikai (hmmm)

kíváncsi vagyok mitől 3CD
  • Örm
    Milyen stilusú a játék?
  • gergou
    jah, nekem is nemsoka start! yeah baby:)
  • FREAK
    na most hoztam haza, mindjárt install
  • gergou
    nah, akkor bejovos, akkor istenkirra, regota, miota tan megjelent xboxra, varom, varom e csodat:)
  • Petyus_
    Nagyon komoly játék! :) Grafika, zene, hangok, hangulat, irányítás, még a sztori is :) bejövős.

Ha lenne benne AI nekem az egyik all-time kedvencem lenne. :)
  • gergou
    nah, par ora mulva kiproszalom:)
  • Zsoltee_a_bator
    nem tudtok vmi nem smsweb-es helyet?
  • FREAK
    komoly?? nézem is
  • gismoka
    A sectoron már fenn van!
  • FREAK
    enclave cserjéről az iso ültetvényen
  • Ams
    a menü télleg kurva jó!
  • FREAK
    az irányítás és a grafika jobb, mint a BoD-ben, a harc gyengébb, a hangulat legalább olyan jó

a menü meg világbajnok
  • Mihail
    Fönn van már valahol az iso vagy a rip?
    sector nekem be se jön
  • Kandurex
    Valaki nyomta a demot? Mondhatna róla egy pár szavas kritikát....
  • Petyus_
    djcomm remélem neked már megvan.. mer' akkor nekem is meglesz rövidesen!