2001
Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
  • Sir Quno Jedi
    Szerinted milyen?!! Lapos. Meg lehet szokni, az újabb gammák meg ismerik a 16:9/16:10-es arányokat.
  • TommoT
    asszem 931BF lesz, mert féleg magától az LG-től, meg nem tudom milyen lehet széles monitoron játszani
    de azért még várok egy kicsit a véleményekre a két márkáról, meg a széles monitorról szintúgy :)
    esetleg ha megvan akkor mondd meg milyen pl. cod2 kihúzva :)
    üdv
  • orkenyid
    Én is ez az LG és egy Samsung 940BW között nem tudok dönteni :)
    De úgy nézem az LG jobb...
  • TommoT
    Hehh, megtetszett a Samsung 931BF. :) Az is 80 (82) ezer, de sokkal jobb. :p
    Amúgy a 931C és 931BF között van különbség?
  • TommoT
    hello
    sztetek ez vagy ez ?
    Az LG 70, a Samsung 80 ezer.
    Két nagyobb különbség a kontraszt, meg az alak. Talán lg jobb filmre a kontraszt meg alak miatt, viszont sok szart hallottam úgy önmagában minden lg-ről.
    Viszont ami fontosabb, sztetek ez a széles képernyő mennyire zavaró játék közben? Mert nagyrészt csak netezek meg gémelek vele.
    Előre is köszi a segítséget!
  • Mike
    ezek akkor jelenleg erősen parasztvakításnak tűnnek
  • Inquisitor
    70% - 1366x768, vagy 30% - 1280x768. Viszont ami jó, hogy állítólag LG (sok más márkával ellentétben) tud menni natív felbontásban HDMI/DVI bemenetről. Képminőség? Passz. Ha nem túl régi modell, akkor 8ms lesz szerintem.
  • Mike
    meg kell nézni mi a tv natív felbontása
  • Mike
    hát igen
    ezért is írtam azt, hogy szinte :)
    az átlag tft monitoron szerintem nézhető film, csakhogy a fekete inkább lesz szürkés derengés mint fekete
    ő meg külön kiemelte a fekete részletgazdagságát, olyat meg szerintem 50-130k körül ne nagyon várjon
    bár, a fene se tudja, engem is érhetnek még meglepetések :))
  • Hedgehunter #792
    Ezt a tv-t neztem ki: LG RZ-37LZ55 erdekelne hogy a jatekok hagy neznek ki rajta nem irjak a frissitesi idejet..
  • Inquisitor
    "filmnézésre szinte mindegyik tft alkalmatlan"
    Ami nem, az kb. 3x annyiba kerül, mint annak kommersz verziója :)
  • Mike
    filmnézésre szinte mindegyik tft alkalmatlan
    kompromisszumokat kell kötnöd
    egyébként meg bármelyik (S)-PVA/MVA panelt használó tipust megheted
    illetve az (S)-IPS-t is bár az lassabb, de nekem is olyan van, nekem játékra megfelel
  • TommoT
    oké, akkor leegyszerűsítem :)
    filmnézésre meg játékra kéne lcd monitor
    Samsung 930BF 19' LCD
    erről mik a tapasztalatok?
  • Mike
    akkor meg ne legyenek ekkora igényei
  • pauly
    Ha tv-t akarna venni,akkor azt kérdezte volna szvsz...és nem mindenkinek telik 300 ezres tévére...
  • Mike
    pl ott a samsung avgy az lg nagyon szép képe van a tévéiknek, már 300-ért egész jót kapsz
  • Mike
    most mi van? igazi feketét akarsz, vagy részletgazdag feketét? felejtsd el a monitort, tv-t vegyél 300-500-ért
  • TommoT
    hello
    milyen monitort tudtok ajánlani 70-80 ezer körül játékra és filmekre? 19colos tft kéne és fontos lenne, hogy a sötét képeknél a filmek alatt is látszódjon mi zajlik :) (norm dvdknél is előfordul, szóval nem gyenge minőségű a film)
    én ezt néztem -> Samsung 930BF 19' LCD monitor 80 ezerért
    sajna nem tom mik a jó adatok pl. fényerőben, de ez úgy egy erős átlagnak tűnik :P
    emellet egy másik monitor kéne, egyszerű irodai munkára, abból a 17-es is elég sztem, ott milyet ajánlotok kisebb árfekvésben?
  • Game Hunter
    Miert?
  • NeoMaN
    Inkább 20K körül egy használt, 21colos CRT-t vegyél.
  • Game Hunter
    Sziasztok!
    Mi a kulonbseg a Samsung SyncMaster 793S, Samsung SyncMaster 793DF, Samsung SyncMaster 794MB, Samsung SyncMaster 797MB? Jok-rosszak, Erdemes ezekbol valasztani? Milyen max 17" CRT monitort ajanlotok?

• amok
    > HANNSG TFT képernyő 19" HU196D (8 ms)
    Én is ezen vacillálok most. Az .edigital oldalán van fent pár vélemény róla. Angolul meg itt érdemes olvasgatnod.
  • thomasthomas
    ezt kihagytam, de nem nagyon számít:

HANNSG TFT HN198DP 19"
  • thomasthomas
    hi!

ezek közül melyiket?
    SAMSUNG TFT képernyő 19" Samtron 94V mi az ott a sampron?vmi butítás vagy mi?
    IISONIC IIMJ9 (8 ms) 19" TFT képernyő
    ACER AL1916As (8 ms) 19" TFT képernyő
    vagy ami nekem ismeretlen márka, de van dvi rajta!, tapasztalatokat nem találtam..:
    HANNSG TFT képernyő 19" HU196D (8 ms)
    árban egy helyen vannak....

előre is kösz
  • Mike
    kivéve amelyikben nincs
    meg másrészről az nem nativ
    a 900-ra sehogy nem fér el 1024
  • Mike
    akkor te csak játsz 1024x768-ban

az 1680x1050-ben az a jó, hogy a tálca felett pont elfér a 1280x1024-es ablak
  • garesz
    Igen tudom de a játékoknál van rá lehetőség,hogy átáljon a 16/9-re
    csak jó lenne látni müködés közben
  • Inquisitor
    Nem is gondoltam, hogy EZT fogja jelenteni 2006 végén a gagyi olcsó TFT ...
  • Inquisitor
    Na és? :)

P.S: Most láttam noname kínai 5:4-es monitort 1440-es felbontással 64.000 körül 20"-ban. Csak hát a láthatósági szög és kontraszt/fényerő ... öööö ... meg ugye csak 8ms-es. Viszont 51cm az már TV-nek is derék ;)
  • saviola
    Sziasztok! Tudna valaki egy jó 19" lcd monitort, ami jó játékokra (válaszidő) és a jó a képe van. kb 75 ezerért max 80-an köszi.
  • Mike
    ezekkel csak az a baj max, hogy nem tudják nativban az 1280x1024-et
  • garesz
    Hali
    Van valakinek infója,hogy a 19" szélesvásznú monitorok milyenek?
    Érdekelne,hogy jó e a játékokhoz?
    Mondjuk egy LG L194 WT
  • mooo
    oks htx
  • Mike
    -> tft monitorok topik

meg kell nézni működés közben mindkettőt, menj el vmelyik nagy áruházba
  • mooo
    EHh másodiknak nem azt akartam belinkelni.Erre gondoltam.
  • mooo
    Sziasztok!Sz*rt se értek a monitorokhoz,úgyhogy jóljönne egy kis segítség:van ez meg ez
    Szerintetek melyik a jobb?Vagy egyáltalán megérik az árukat?Érdemes lehet valamelyiket megvenni?Ha nem ,akkor mi lehet jó választás kb ilyen összegért?
    THX előre is!
  • Mike
    de lásd kivel van dolgod: hány kiloherzes, és mekkora felbontáson akarod használni?
  • Mike
    tudod, leírás, kézikönyv
  • Shortstop
    ?
  • Mike
    fogod és megnézed mit bír a monitorod