2001
Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
  • Shortstop
    bocsi hogy ide intézem a kérdést de nincs kedvem új témát indítani ennek....

szóval azt szeretném kérdezni hogy a monitorom jelenleg 75Hz-et enged nekem az adott felbontásomban, de ha kiveszem a pipát hogy minden lehetőséget engedjen akkor meg fenyomhatom 100-ra is akár. Ez mennyire káros a monitornak? előre is köszi. Amúgy Samsung SyncMaster796MB
  • Random work
    Hali valakinek van tapasztalata az LG L194WT-SF TFT monitoráról?
    LG L194WT-SF 2000:1 300 cd/m2 5 ms 160H 160W DVI van
    60-80ezer között néznék valami TFT-t esetleg van valakinek más ajánlata amit érdemes megnézn?
  • Mike
    aki a M*-ben vesz vmit, az meg is érdemli
  • Mike
    samsung panelek jók
  • grizzly21
    hali.
    van valakinek tapasztalata Samsung 930BF ről? vagy ugy általában samsungról?
    köszi
  • hodasza
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy monitort, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e szélesvásznút venni. Ilyesmiket néztem:
    Belinea 1925 S1W 61 080 Ft 850:1 5 ms 168H 168W DVI nincs
    Acer AL1922ar 71 880 Ft 1000:1 250 cd/m2 8 ms 170H 170W DVI van
    LG L1952S 73 080 Ft 1400:1 300 cd/m2 8 ms 160H 160W DVI nincs
    szerintetek?
  • Sir Quno Jedi
    Közben kínomban vettem egy másik, nagyobb TFT-t fele áron, hogy kibírjam, míg elkészül. Igaz az már nem is Philips volt.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem 6 hónapig volt szervízben a Philips TFT-m, pedig az akkori áron volt kilóhatvan. Pont akkor szünt meg a Philips szervíz a nagykernél, a márkaszervíz pedig szarhoz sem ért (gondolom azóta sem). Jah, cseréről nem lehet álmodnie.
  • Inquisitor
    Csak akkor kellene adniuk cserekészüléket, ha a javítás 15 munakanapnál hosszabb. Ezt trükkösködéssel akár 30 napra is feltornászhatják, de 7x7 az nálam 49 napot jelent már. Amúgy a Mistral nem monitorszerviz, nekik mi közük a javításhoz?
  • brix57
    Sziasztok.Adok egy jó tanácsot ha monitort vesztek.Elöször kérdezzétek meg hogyha elromlik és szervizelni kell,adnak e cseremonitort a javitás idejére.
    Ha nem akkor felejtsétek el azt az üzletet.Én a MISTRÁLBAN vettem egy samsung 730 bf-es monitort.Már HETEDIK hete mondják hogy jövő héten kész.És elvileg addig nincs monitorom.Tanulság=MISTRÁLBAN NE VÁSÁROLJ MONITORT!!!!!
  • Tufa
    ASUS PW191ről vélemény?
  • Terminátor14
    Én a Samsung 920N-re szavaznék, a mostani moncsid pedig 20k körül van szerintem.
  • Mike
    elmész, végigkukkolsz több monitort, amelyik tetszik, megveszed
    1 vmi van: csodát ne várj, a tft nem crt, fekete szin nuku, a betekeintési szög hiába 178 fok, attól még nem egy LCD tv, szal oldalról, felülről szürkül a kép (ha a színek nem is mennek el)

mire kell egyébként?

ja és semmiképpen ne TN-Film panelt vegyél
  • sgery
    hát, csak az az igazság azért akarok 19"eset mert az nagyobb a mostaninál. A 8ms sok játékra? én úgytom a 12 nagyon látszik, a 8már nem.
  • Richard90
    sztemm 17colos samsung 740bf-et vegyél... 2ms-os válaszidővel játékra tökéletesen alkalmas :)
    70 körül van (azt hiszem 74)
    kb egy 17colos tft=19crt belátható képével
  • sgery
    Szevasztok!
    Gondolom sokan kérdezték már és ki van tárgyalva,visszaolvastam egy keveset, ott nem láttam, igy megkérdem, és nagyon köszönöm ha segit valaki!
    Tehát most van egy Fuji 19"-os CRT monitorom, és fájditja a szemem, igy gondoltam lecserélném egy tft-re. Nem akarok szemüveget..smile2.gif
    Csak kérdés hogy milyen vegyek? annyi féle van, és tudja a fene mit érdemes venni. Az ára jó lenne a 70nél be is zárulna, és 19"es kéne belőle. Eddig ezeket néztem ki, jók ezek, vagy vmi probléma van velük vagy lesz?
    1. Acer AL1916Ws
    2. ASUS MM19SE
    3. Acer AL1916As
    4. LG AL1917s
    5. Philips 190S6FS
    6. BenQ FP91G+
    7. Viewsonic VA902-2
    8. Samsung 920N
    szóval eddig kb ezeket találtam, ezek gagyik, jók, vélemény?
    Még egy kérdésem lenne, a mostanit kb mennyiért tudnám eladni? Tehát 19"-os, 1600-as max felbontás 1280-ban 85Hz-en megy,sikképcsöves és még kb 1év gari is van rá. és hibátlan. 30at megér?
  • Mike
    furcsa hogy 20" wide-os ez
    az enyém valahogy hurkább
    fix hogy ugyanaz a panel van benne mint a hasonló Philipsekben, Dellekben, Siemensekben
  • Inquisitor
    Nem tudom, de szvsz a ki%bekapcsolgatás többet árt neki, mint ha folyton megy.
    Ha meg a képernyő "fekete", az nem befolyásolja, csak ha kikapcsra teszed.
    A képpontok meg (elvileg) TFT-nél nem szoktak beégni, a pixelhibák másképpen keletkezhetnek.
    Szerintem úgy állítsd be, hogy ha 15-30 percig nem használod, akkor kapcsoljon ki.
  • VTomi75
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a frissen vásárolt Samsung 710N-emet melyik kíméli jobban: ha képernyőkímélőnek fekete képernyőt állítok be, vagy ha lekapcsoltatom pár perc után. A lámpa élettartamát melyik hogyan befolyásolja? Ez az első LCD-m, nem vagyok otthon a témában. Köszi előre is.
  • CUCLI
    erről kinek mi a véleménye? :)
  • Mike
    na csak TFT vásárlására adom a fejem

ajánljatok vmit, aminek a látószöge 180 (178) fok
    magas kontraszt
    lehessen vele játszani, de azért photoshopozni is (valszeg PVA/MVA)
    17" elég nagyobb nekem nem kell, esetleg 16:9-es képarány
    és mondjuk 1280x1024-es nativ felbontáson tudja megjeleníteni az 1024x768-at úgy, hogy fizikailag 1280-on marad (ergo kisebb méretben mint a képernyő mérete) vagy TFT-n a játékok mennyire néznek ki gányul interpoláltan?
    100-120k-ig el tudok menni

ja és ajánlgatták nekem eddig a samsungot, pl. a 173p+ -t
  • Tom Polsky
    A www.lord.hu webáruháza megbízható?
    Ott most akcióóós ez a monitor és onnan még nem rendeltem :)
  • [Jakuza]
    Attol, hogy az egyik uzlet olcsobban, masik dragabban adja a termeket.
    Telefonalj be a boltba, ahol 69k es erdeklodd meg, hogy van e arukeszleten.
  • Tom Polsky
    hello, tudna valaki segíteni hogy az AG NEOVO F-419 19"-os monitort melyik webáruházban rendeljem meg? :)
    Mert a Depo oldalán 12 lehetőségem van. Az egyiknél 69 ezer, másiknál pedig 81 ezer Ft-ba kerül, ez mitől van?

Légyszives segítsetek.
    Köszönöm :)
  • Newyorker
    KÖszönöm az infókat!
  • evid
    Mondtam Én mást? :))
  • MaSzKa
    Ez jó Egy csomó EIZO-ban Samsung panel van
    na látod SAMSUNG A KIRÁY
  • MaSzKa
    cd
    dvi kábel
    vga kábel
    tápkábel
    kézikönyv
    doboz
  • NSTSpider
    DVI kábal, VGA kábel ,tápkábel, gyári telepítő CD
  • evid
    Nem keverem össze. Nézz utána ha nem hiszed Monitor táblázat.
  • Mersh
    1 csomóban. olyan csomóban azért csak nem.
    nem kevered össze te a dell-el?
  • Newyorker
    Samsung 930Bf tulajokhoz egy kérdés:
    Milyen tartozékok járnak a monitorhoz?
  • evid
    „mindenki szaros samsungot vesz?

vegyetek EIZO-t az jó”

Ez jó Egy csomó EIZO-ban Samsung panel van
  • izb
    Biztos igazad van:)
    ehhhhhhh
  • Lacika 79
    jaja, nekem is az van, F-419, és nagoyn jó szerintem
  • Bence01
    vegyél AGNEOVO-t csak monitort gyártanak 3év cseregarancia és pixelhibagarancia de kicsit drágább mint a samsung viszont megbízhatóbb
  • Mersh
    ja, az. Ez is úgy működik mint a sony.
  • izb
    mint a világ legnagyobb lcd gyártója,tényleg szar lehet......
  • Mersh
    mindenki szaros samsungot vesz?

vegyetek EIZO-t az jó
  • Newyorker
    Tud valaki valami olcsó helyet, ahol jó árban meg lehet kapni a Samsung 930bf-t?
    A legolcsóbbat keresem :DDD