2001
Nagyobbat, kissebet, tft-t, flatet, stb, markak
-
Sponnyabob #1641 Ezen a képen a videó kártyán lévő csatlakozó milyen mert nekem ilyen van és nem tudom hogy ez jó-e és hogy egy Samsung T200-as monitorral ez működne-e? -
Sponnyabob #1640 Sziasztok! Fel tudna valaki világosítani a csatlakozókról mert nem igazán tudok eligazodni rajtuk. Valahol láttam egyszer egy képet amin egy csomó csatlakozó volt összehasonlítva csak nem tudom hol láttam és nem találom sehol se. Valamint az érdekelne hogy melyik jó vagy melyik a legjobb csatlakozó. Köszi a válaszokat -
pacclacc #1639 Ahoz kell egy pepec videokari, a videokarihoz meg jo proci. -
attila20 #1638 köszi szépen a válaszokat :) lehet ezen a héten már belevetem magam a vásárlásba -
#1637 ja csak gépem nem hiszem hogy bírná új játékokba 1600felbontást,még ha procit cserélnék se.lehetséges hogy karácsonykor beszerzek egy új monitort meg egy procit:) -
#1636 1600 még okés, de 1280 elég idétlen egy ekkora monitoron szvsz. -
#1635 ok.1920×1200 alap,mondjuk a játékba a gépem csak 1280×1024vagy 1600×1200
felbontást bírna akkor csúnya lenne? -
#1634 link -
#1633 1920×1200 -
attis1990 #1632 http://www.ipon.hu/webshop/product/samsung_2463uw/30839 ez egy egész jó kis 24" monitor bár elég drága -
#1631 Sziasztok!
gondolkozom én is monitor vásárlásba,1kérdésem volna most van egy 3-4éves monitorom ezen a játékok 1024*768 felbontásba szépek,ha vennék egy 23"-24"-es monitort itt mi lenne a megfelelő felbontás?mert gondolom 1024*768felbontás már nem lenne jó -
#1630 Hali!!
Most tervezek monitort venni, 24"-ban gondolkodtam, tudnátok mondani valam i olyat ami jól is néz ki meg szép képe is van??!!
Előre is kössz!! -
#1629 -
#1628 erről vélemény? -
#1627 egyetértek mivel én is azt nézem nap mint nap :D
viszont nem tudjuk, hogy neki mennyire kell a P verzió, mondjuk szerintem a HD még nem kell annyira... -
tonyo9 #1626 a T220 állat! nekem is az van -
attila20 #1625 Helo
Most állok monitor vásárlás előtt és nagyon kinéztem magamnak a Samsung T220 ill T220P -t. Véleményeket szeretnék kérni, hogy mégis mit lenne érdemes vagy melyiket?! Illetve a "hibái" érdekelnének, vagy ha esetleg van valakinek egy másik ötlete sziivesen meghallgatom.
Választ előre is köszi. -
miki10 #1624 Sziasztok!
az lenne a kérdésem hogy a TFT és az LCD monitorok közt mi a különbség?
és melyik a jobb? -
Ákos12 #1623 Köszi a választ, már máshol is kaptam segítséget, valószínűleg LG L194WT-SF lesz. Hogy mire kellene... az a helyzet hogy vegyesen használom a gépemet... filmet nézni és képet szerkeszteni ritkábban szoktam.
Még egyszer köszi -
Sponnyabob #1622 http://www.ipon.hu/webshop/group/19/177/
itt lemész és jobb oldalt van a termék szűrő én nem tudok sokkal többet segíteni ja és még annyit hogy mire kéne játék,film vagy munka,képszerkesztés..stb. -
Sponnyabob #1621 Én nem nagyon értek hozzá úgyhogy nem ajánlok semmit hanem ha felmész az ipon.hu ra és a BAL oldalon megkeresed a monitor(ok) fület rámész a 19 colosakra és JOBB oldalt egész lent megjelenik egy termék szűrő ebből válogass nézd meg melyik tetszik és kérdezd meg hogy jó-e egyébként milyen kéne Normál (16:8 vagy milyen képarányú szóval a sima négyzet alakú vagy wide ami nyújtottabb? -
Ákos12 #1620 Sziasztok
LCD monitorvásárlását tervezem.
Szeretném a segítségetek kérni. Ami fontos lenne...:
19" szélesvásznú képernyő
DVI csatlakozó...
~30 e Ft-ból ki kellene jönnie.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#1619 Üdv, nem is tudom ,hova írhatnák, de itt van több hozzászólás.
Szóval olyan gondom van, hogy van egy 22' TFT Asus VW222s monitor, és natív felbontásba 1680X1050 érezhetően csíkozza a képet, nagyon halványan de látszik a vízszintesen felfelé futó vonalak, a géppel egy D-sub kábellel és egy d-sub - DVI átalakítóval van összekötve, az is hozzátartozik a történethez, hogy kizárólag csak a natívba csinálja, más felbontásba nem tapasztaltam, igaz csak kisebbekben tudtam megnézni. Mi lehet a gond? -
#1618 Sziasztok! Bár félek nem tudtok segíteni, azért felteszem a kérdésem...
Vettem nemrégiben használtan egy irodából leselejtezett Philips 201B4 tipusu 21"-os crt monitort. Eddig tökéletesen működött, de tegnap reggel teljesen megőrült!! Egyik pillanatról a másikra használat közben elkezdte magától levenni először a contrastot, majd a brightnesst, később magától bejött az OSD menü, átváltott inputb-re, vissza, ésatöbbi. Teljesen írányíthatatlan lett! Kihuztam, vártam vele, nem javult. Próbáltam mindent, amit csak tudtam, másik kábelek, etc... De pl. ha nincs bedugva a gépbe csak az áramba akkor is csinálja! Aztán megjavult egy olyan 3 órás pihentetés után, használtam egy fél-1 óráig, este megint leültem elé, és egy durva 1-1.5 óra után megint elkezdte. Először csak az osd jött be állandóan, később megint elkezdett egyre hülyébben viselkedni, mostanra teljesen használhatatlan. A gombok látszólag működnek egyenként, nemtudom mibaja lehet! Szerintetek? Bárkinek bármilyen ötlet? Vajon mennyiért lehetne javíttatni? Sajna addig egy 15" crt-vel szenvedek, ami nem elég hogy borzalmasan kicsi, homályos, fakó, már kifolyik a szemem tőle:SSS Valaki segítsen, kétségbe vagyok esve, a költségvetésem sehogyan sem engedi egy új monitor megvásárlását egy darabig, és nagyon nem szeretném a philipset kidobni, mert nagyon szerettem:S Help me! -
#1617 ma vettem egy t220 ast és szeretnék kérni valamit ami alapján be tudom állítani, hogy szép színe legyen, remélem kaphatok :) mivel nem windows alól vagyok ezért egy képnek örülnék legjobban program helyett :) -
tonyo9 #1616 már megvettem:D csak még nem ért ide:@ most egy acer x193w monitorom van, kiváncsi vagyok mennyi különbség lesz képminőségben. -
#1615 Vegyel DELL-t !!!! -
#1614 Samsungot jobbnak tartom, de ez magánvélemény :) -
atomkrumpli #1613 be tudod állítani a vid.kártya meghajtójában hogy hogyan jelenítse meg a hagyományos kép arányú programokat (nyújtsa, vagy fekete csík körben,stb) -
pacclacc #1612 Nem értek én ahhoz. Amugy venni akarsz??? Akkor ne habozz hidd el nekem nagyon jó monitor :) -
Kaslerka #1611 Srácok, 24"-ba SAMSUNG 2433BW vagy LG W2452V-PF? -
tonyo9 #1610 pár képet tudsz feltenni a monitorrol müködés közben? -
attis1990 #1609 mellesleg ami nem támogatja az nem kilapul hanem oldalt lesz 2 fekete csík ugy mint a sima monitornál filmnézés közben alul és felül -
rumkola #1608 te sem láttál még wide-ot nem támogató játékot 16:10-ben
:) -
#1607 Azért egyre ritkábban futni bele olyan játékokba, ami nem támogatja a wide felbontásokat, és ez az idő előrehaladtával csak csökkeni fog. -
#1606 ha játszani akarsz páldául és nem tudja a játék a monitor wide felbontását , mit csinálsz akkor ?a kilapult képet nézed ? -
Sponnyabob #1605 Én is ebbe a problémában tengődtem de rájöttem hogy wide-os monitort veszek mert olcsóbb és semmivel sem rosszabb sőt bizonyos dolgokban egyenesen jobb úgyhogy ajánlom hogy inkább te is a widescreen felé hajolj -
pacclacc #1604 JA most vettem észre hogy oldalso gombokkal állitom át Gamre-ről internetre lejjebveszi a kontrasztot és kicsit elkezd bugni. Nem azért lehet ez mert a sőtétebbet nehezebben jeleniti meg? Nos nem értek annyira hozzá ezért kérdezem. -
pacclacc #1603 azt birom hogy 1szerre több mindennel lehet dolgozni 1 képernyön nagyon zsííííír :D -
#1602 Faxa, nekem másfél hetes a picim :)