Milyen monitort vegyunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne má!!Tehát nem jó monitor?
egy samsung 2253LW szerintem jobb választás és egy ezressel olcsóbb is kb vagy ha van rá keret akkor samsung 2253BW, ezek nagyon jó monitorok nagyon jó képpel, mind a kettõ 22"
Asus VW222S jó sztetek??22 colos
Köszi <#worship>#worship>
Nem tudjátok véletlenül hol tudom megnézni a monitor méreteit pl.: magasság, talp méret, képernyõ cm-ben és hasonlók vagy ilyenek nem igen vannak?
Amúgy a Samsung T200-as monitorról mi a vélemény ha az árától és a méretétõl eltekintünk. Mennyire lehet hinni az iponos teszteknek? kicsit fura kérdés de érdekelne mert ott csupa jót rnak róla. Köszi
Hali! Mi az hogy natív felbontás?
Köszi szépen a segítséget<#worship>#worship>
Nem, nem adnak. Keresõvel a Nokia Monitor Test nevû progit találd meg. Megjegyzem kb. összes monitorgyártó oldalán fent van valamilyen változata más néven. Aztán ha jól tudom az Everestben is van monitor teszt, bár legutóbb én nem leltem.
A lényeg az, hogy legyen a monitor natív felbontásban, és a Vörös, Kék, Zöld alapszíneket (RG😎, valamint a Feketét és Fehéret kell aprólékos gonddal végignézni, hogy nincs e pixel vagy subpixel hiba. Nyilván semmi más ne legyen a monitoron. Végül is megcsinálhatod úgy is, hogy csinálsz 5db képet, és beteszed valami képnézegetõvel slideshowba õket ...
A lényeg az, hogy legyen a monitor natív felbontásban, és a Vörös, Kék, Zöld alapszíneket (RG😎, valamint a Feketét és Fehéret kell aprólékos gonddal végignézni, hogy nincs e pixel vagy subpixel hiba. Nyilván semmi más ne legyen a monitoron. Végül is megcsinálhatod úgy is, hogy csinálsz 5db képet, és beteszed valami képnézegetõvel slideshowba õket ...
Hali! Honna tudok letölteni pixelhiba keresõ programot mert azt mondták ha meglessz az újy monitor fel kell tenni és le kell tesztelni vagy ilyen progit adnak a monitor mellé?
teljesítmény bajom nincs vele és még nemis húztam sehova a karit
nekem nv jelenleg nem kéne, 7900GT volt az ucsó nv-m nekem egy darabig elegem is lett a fosvidiából... cseréltem rögtön x1950XTX-re, annál gyorsabb kártya úgysincs dx9-ben még most se nagyon, dx10 miatt cseréltem le csak, meg a nagyobb monitor miatt
nekem nv jelenleg nem kéne, 7900GT volt az ucsó nv-m nekem egy darabig elegem is lett a fosvidiából... cseréltem rögtön x1950XTX-re, annál gyorsabb kártya úgysincs dx9-ben még most se nagyon, dx10 miatt cseréltem le csak, meg a nagyobb monitor miatt
LG Studiowork 560N 15" 6 vagy 7 éve nyúzom <#buck>#buck>
IBM 7348 15"
4 éve szaggatom, király
4 éve szaggatom, király
nemértem, hogy miért kell márka függõ lenni, ha tudod, hogy a másik feleannyiért is képes szebb képet adni... 😄
off vége...
off vége...
Mért rossz nekem? Azé mert neked ati kártyád van, nekem meg Nvidia?
Nem szándékozok venni most új karit, csak érdeklõdtem, dehát itt már azé is belháború van...
Mindíg is nvidiám volt.
Nem szándékozok venni most új karit, csak érdeklõdtem, dehát itt már azé is belháború van...
Mindíg is nvidiám volt.
Nothing is True, Everything is Permitted
Jó, de a gx2 9800 GTX SLI-nek felel meg kb, (illetve gyengébb, mert 2db G92 GTS GPU-ból van felépítve). Na mind1, rossz neked és sajnállak én meg nem offolok tovább.
Saor Alba
melegszik hogy ha a user van olyan luser és nem állítgatja be a ventiszabályzást ATT-vel...
GTX280 is fût mint egy kályha tehát az se jobb e téren
GTX280 is fût mint egy kályha tehát az se jobb e téren
wapolok
amúgy ahol vettem anno a gigabyte kártyámat 34-ért, ott most 42-43 😄
a saphire amire megpróbált rábeszélni a boltos, az még mindig 35 😄
a saphire amire megpróbált rábeszélni a boltos, az még mindig 35 😄
Nem tom, nem ismerem a 4580/70est. Amit így fórumokban olvastam róluk, persze nagyon favorit kártyának mondják, de azt is mondták hogy nagyon melegszik a kártya.
hát az tény...
de háromszor annyiba is kerül mint egy 4850-es és én nemlátom sehol, hogy háromszor jobb lenne a teljesítménye
de háromszor annyiba is kerül mint egy 4850-es és én nemlátom sehol, hogy háromszor jobb lenne a teljesítménye
méghogy alázza... Lehet hogy a 9800 GTX meg GTX + és társait aláztza, de a GTX 280at nem igen
Bocsi. Ezt csak oltári nagy baromságokra linkelem.
#1470: Vegyé', kettõ 4850-et (66e Ft). Megsúgom a GTX 280 is 80-90 fokos. 4870 meg olcsóbb és gyorsabb a GTX 260-nál.
#1470: Vegyé', kettõ 4850-et (66e Ft). Megsúgom a GTX 280 is 80-90 fokos. 4870 meg olcsóbb és gyorsabb a GTX 260-nál.
Saor Alba
az új 4800-as széria alapon gyalázza az nvidia kártyákat, de tényleg, az a fontos, hogy hányfokos...
ezeket a fejeket emg hanyagold, mert rosszul vagyok tõlük
Alapon van 70-80 fokos a kártya, ha még játszani is akarsz....
ehez csak gratulálni tudok...
nem csak kb akkora mint a mostani tv-nk 😄
70 centi a képátlója
70 centi a képátlója
motort is adják hozzá ennyi pénzé?😮
wapolok
<#levele>#levele> link
Saor Alba
Hali! Szerintetek ez jó monitor
http://ipon.hu/webshop/product/samsung_t200/25445
mert nekem nagyon tetszik azzal a kis piros csíkkal alul és az ára is egész jónak tûnik. Szerintetek? Ja és mikor érdemes monitort venni karácsony környékén vagy karácson elõtt vagy után? Köszi a segítséget
http://ipon.hu/webshop/product/samsung_t200/25445
mert nekem nagyon tetszik azzal a kis piros csíkkal alul és az ára is egész jónak tûnik. Szerintetek? Ja és mikor érdemes monitort venni karácsony környékén vagy karácson elõtt vagy után? Köszi a segítséget