18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Lacika 79
    ..........hm...........
  • ÁjjLe BoBBi
  • petyka2
    Nem nálunk van 2 gyerek,a krisztike barátnőjének aki remek tanácsokkal látta el.Lazán?Fogalmad sincsen mit érzek.
  • ZsirosKenyer
    no, rég jártam erre..

ahhoz képest hogy házasok vagytok 2 gyerekkel, nekem úgy tűnik, igencsak lazán reagáljátok le a dolgot..én kicsit másnak hittem a krisztikét, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül a topikban! na mindegy, csak irigyellek hogy ilyen könnyen tudjátok kezelni, az amúgy számomra végzetesnek ható történteket.
  • krisztike
    köszönöm ... :)
    de azért valamennyire megérdemlem ... szar bevallani de bizonyos téren én vagyok a hibás ...és fáradt is ...
  • immovable
    bántanak...majd én megvédelek (fedezlek:)))
  • krisztike
    Csak má1 én nem bíro idegekkel ... ezért inkább megyek csak hagyjatok már békén az öcséddel egyetemben... :(
  • petyka2
    Azé'me'nem szeretnék elhamarkodottan döntést hozni...Alszok még rá...
  • krisztike
    Ezt a kérdést most miért tetted fel ,hiszen te 1 határozott ,felnőtt férfi vagy.

Megy mert talán elég volt a veszekedésből ...
  • krisztike
    Nem számít de ,ha az ember előadja esetleg majd akkor én már úgy se leszek itt ...
  • krisztike
    hülye... :)
  • krisztike
    Kösz ... de nem érzem ,hogy ilyen lenne az én stílusom ...
  • akos
    Aha.
    [email protected]ás, g..izés, stb. tényleg nem mocskolódás.
    Hja. Szerintem ha házas leszek sem értem meg, hogy miért süllyedtek ilyen trágár szintre.
    De hát a stílus maga az ember - ugyebár.
  • Sir Quno Jedi
    Mi lenne ha lehiggadnál és részletesen előadnád, a tényekre szorítkozva a történteket, aztán megtenné az asszony is ugyanezt és máris képben lennénk ?!
  • Sir Quno Jedi
    Hozom a kenyérkémet tunkolni !
  • petyka2
    Most menjen,-vagy ne menjen???
  • petyka2
    Nem mocskolódás,egyszer házas leszel megérted...
  • Sir Quno Jedi
    Buli vaaaaaaaaaaaaaaaan !!!
  • akos
    Azért ez elég groteszk... áll a bál otthon, és közben 3 percenként váltjátok egymást a gép előtt, és jöttök ide mocskolódni egymással...?
  • akos
    Hm...
  • krisztike
    Csak az a külömbség ,hogy mi kb.50 cm-re vagyunk egymástól ... agyaskám...
  • petyka2
    Nem a melóhely volt a gond,hanem az egy fizetés...Nem tudom észrevetted-e,itt mindenki a magánügyeivel van elfoglalva...
  • petyka2
    Ja 2 gyerekkel-mindkettő más apától-elváltan albérletben...Csak neked lehet ennyi eszed,hogy adtál a szavára-lesz mit átgondolni...
  • krisztike
    Amikor még megvolt a melóhelyed már akkor is hülye voltál ...
    Igaz ,sokat melóztál de ,amikor 1 szabadnapom sem volt a hónapban és naponta 10 órát melóztam ...az annyi ,mint hó/300 óra ...én nem melóztam ?
    Rohanj az ügyvédhez mert te nem szeretsz ... te csak fújod a magadét és az van ,amit te AKARSZ hallani ...
    Miért tartozik másokra a magánéletünk ???
  • krisztike
    Beszéltem az Évával ... tudott róla ... csak ő mégsem barát mert még alám is vágott ...
  • petyka2
    Na hát piszkálni nem foglak.Geci voltam?Éppen hogy csak elkezdtél dolgozni,engem akkor kirúgtak,ideges vagyok???Talán érthető...Kik előtt tárgyallak ki?Megbocsátok-e?Talán.De az utat neked kell megtalálni.Gondolkozzál már el 1 kicsit,azért akarok különélni"x"ideig mert SZERETLEK,különmben rohannék ügyvédhez,kicsit-szerintem mindkettönknek-gondolkozni kell.Új nőt nem keresek,most ELEGEM van.
  • petyka2
    Arra gondoltam,hogy a kamukba bevonta a barátait is,és ők nem tudtak róla.
  • krisztike
    Mivel ,ahova megyek ott nincs net ezért nem fogom megvédeni magam ...bekaphatod.
    Az igaz ,hogy megcsaltalak de nem többször csak egyszer és talán azt is megnézhetnéd ,hogy mennyire voltál geci velem az utóbbi időben ...
    Utólagos engedelmeddel én a szexben nem csak a húst látom ,mert akkor hentesnek mentem volna...(viszont most örömet szereztem neked mert legalább ismét kitárgyalhatsz idegenek előtt -te beszélsz hazudozásról ?-te mit csinálsz az mostanában ? -de talpra állok nélküled is gyerekkel együtt ... annyira béna nem vagyok ... Most gondolkozni akarsz "x" ideig és udvaroljak neked addig ...megbocsátasz ? Én udvarolok te pedig találsz 1 friss húst és ismét elküldesz majd ... ezt akarod ,játszani ?
  • Mars
    Hát én nem vagyok rá kíváncsi
  • petyka2
    Tudod 1et nem értek-a faxnak kell hazudozni???A félrelépéseket ugy kell csinálni,hogy a másik ne tudja meg,ugy látszik erre-is-alkalmatlan vagy,ha meg kitudodik akkor egyértelműen elb****ad.
    Tipp:ha máskor bevonsz másokat is,avasd be őket a"sztoriba"...
  • Mars
    Örülök, hogy vaginát kaptál
    A férfiszintű gyerekszülést meg a technika úgyis megoldja és ezzel sem fognak már a nők vagdalózni sokáig
  • petyka2
    No comment...Kiváncsi vagyok a bikád lemegy-e hozzád...
  • krisztike
    Most örülhetsz bevihetsz az ágyba egy 18 évest és senki nem fogja mondani ,hogy ne alázd meg ...
  • petyka2
    Wazze,mit nem értesz,félre ment az asszony,ezmég nem is akkora baj,de folyamatosan hazudozott...
  • Lacika 79
    most akkor mi is van? vagy ki? vagy hogy?
  • Lacika 79
    Én figyelek egyfolytában, mégsem értem, mi is van :S
  • BEAST #14711
  • ÁjjLe BoBBi
    mindegy...szerintem nem vagyok képben és ahogy most beleolvastam a dolgokba kicsit ledöbbentem :)
    lehet vissza kéne olvasnom pár oldalt? :)
  • Wolwerine
    Megvagyok...
  • krisztike
    mégis ... ? :)