A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Azt megmondta, hogy miért akar rendszeresen találkozni veled?
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
ha nem elég érdemes visszaolvasni
ilyenkor sztem az a legjobb ha egy haverod keményen szemedbe mondja az igazságot
és nem nyújtod...
úgyis jön másik villamos
egyszer egy csaj elmagyarázta nekem ilyenkor miért csinálják ezt
persze minden csaj más
hidd el, tapasztalat.
bármilyen nehéz is, vagy teljes kapcsolatmegszakítás vagy szenvedés. több lehetõség - fõleg 4 év után - nincs. talán egy év múlva lehettek barátok. de addig csak szenvedni fogsz, ha mindennap találkoztok vagy beszéltek.
...what\'s for You, will not pass You by...
Már megvolt neki a hapsi, amikor téged elhagyott.
Ez a "nem érzem azt, amit régen" egy tipikus kertelõ duma.
Bepasizott, megkedvelte, úgy gondolta, hogy jobb lehet, mint te, szakított veled, egy ideig lapított, aztán elõadta az egészet, mintha frissen ismerte volna meg.
Imho.
Hat akkor ez k*rva nehez lesz. Neki elmeletileg van valakije, szoval konnyebben tovabb lep, foleg, hogy baratok maradtok, mig neked a talalkozasok, csak halvany remenyt es a sebek allando feltepeset fogja jelenteni.
#13841,#13840 nektek is köszi az ötleteket.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem kb. 3 hete ért véget egy 4 éves kapcsolatom, õ dobott ki engem, azóta meg talált valaki mást magának. Szóval 100% hogy vége. A srácot ismeri már 1,5 éve, és én is láttam már.
Hidd el tudom mit érzel. Elveszettség, remény, "soha nem lesz senkim", "nem kell senki más" nem érdekel semmi, és senki.
Amit azelõtt szerettél pl. foci vagy akármi az most tök hidegen hagy.
Okosat nem tudok mondani, és szerintem nem is lehet, csak sablonszövegeket.
A leglényegesebb hogy ne azzal foglalkozz hogy õ mit csinál, kit talál magának, hanem hogy TE kit találsz magadnak és VELED mi van.
Amit tõle kaptál vidd le a pincébe, vagy rakd el olyan helyre ahol nem látod.
Én is úgy voltam vele hogy legszivesebben mindig aludtam volna, hogy ne tudjak magamról. De ez nem vezet semmire. A reggel a legszarabb, naponta újra rádöbbenni hogy vége.
Fogadd el, ismételgesd sokszor hogy "képes vagyok elfogadni hogy ennek a kapcsolatnak vége". Monotonnak hangzik de segít.
Sportolj, egyél csokit.
Eljött az ideje hogy önzõ lehetsz, foglalkozz magaddal, vegyél olyan dolgot amire régóta vágytál.
Új élmények kellenek, hogy ne a múlton rágódj.
Éshát igen, elfelejteni úgysem fogod, nem is kell, de adj idõt magadnak hogy könnyebb legyen.
Ne keresd, ne hívd minél kevesebbet beszélsz vele, minél kevesebbet tudsz róla annál könnyebb.
Tudom hogy mocskosul nehéz. A megszokás, meg minden, hogy úgy megölelnéd, fognád a kezét, de erre ne gondolj.
Tudatosan (is) próbálj mással foglalkozni.
Idõvel újra mosolyogni fogsz az életre hogy megint pofán vághasson.
Ez szar dolog, de fogadd el, és elõre nézz, ne a múlon rágódj.
Fel a fejjel! Hétrõl hétre könnyebb lesz!
Üdvözlettel: Axl Rose
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Csinálj olyasmit ,amit régen nem csináltál pl.: fõzz , csinálj nagy takarítást stb. ... :-)
A lényeg ,hogy ne hagyd el magad ,mert úgy még nehezebb lesz mindet átvészelni !
jaes kozel se hidd hogy ez az allapot allandosul ahogy most erzed magad.ido.ido.ido.
a😊 Kinek, mi a rossz... Hehe, ez igaz.
b😊 Még megvan a fejem, most néztem meg... Ez is igaz (néha elveszítem, de ez az összes fórumlakóra igaz, fõleg ebben a topic-ban).
c😊 Fogadjunk, hogy én vagyok az idõsebb...
Majd alkalomadtán folytatom...
Vagy nekiálltam sütni vmit 😄DDD