A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Hogy ne legyen lelkiismeretfurdalas, hiszen szepen lezarta a kapcsolatot. Bar hazudott :p

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Önzõ?! Õ pasizott be és õ rúgta fel a kapcsolatotokat! Szerintem is öncsalás, amit írtál... 13862: Hangianix-nak igaza van. Szerintem lásd be. Néha csak az õszinteség segít (magaddal szemben).

Azt megmondta, hogy miért akar rendszeresen találkozni veled?

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

Hangianix
Hmm, en egy kivetellel mindig betartottam es a kivetelnel is sikerult fel ev szenvedes utan 😄DD Ja es azota egy reszukkel meg a kapcsolatom is normalis. 😛 Termeszetesen nem 4 eves kapcsolatok voltak.

Breki33
na az elejét jobban leírtad

de én ilyet nõnek mostmár az életben nem mondanék
Breki33
mert te jobban akarsz találkozni vele, holott tudod mi lesz

ha nem elég érdemes visszaolvasni
ilyenkor sztem az a legjobb ha egy haverod keményen szemedbe mondja az igazságot
és nem nyújtod...

úgyis jön másik villamos
egyszer egy csaj elmagyarázta nekem ilyenkor miért csinálják ezt
persze minden csaj más
Hangianix
Mert sajat magad miatt talalkozol vele es nem miatta, mivel "nem tudsz nelkule elni". Legalabb probald meg. Mondd meg neki, hogy a sajat erdekedben se telefon, se sms, se email, se talalkozas, amig nem tetted tul magad rajta.

Amse
Mé?

Breki33
most pont az vagy
Breki33
milyen négy év?

Amse
Elhiszem, de nem tudom neki azt mondani, hogy ne találkozzunk, beszéljünk.Nem tudok önzõ lenni.

Amse
Megkérdeztem és tényleg már szakítás elõtt összejött vele.Most qrvára haragszom rá.

eLviRA
ühüm.

osztom a véleményt.

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
azt nem szabad. soha nem fogod tudni elengedni.

hidd el, tapasztalat.

bármilyen nehéz is, vagy teljes kapcsolatmegszakítás vagy szenvedés. több lehetõség - fõleg 4 év után - nincs. talán egy év múlva lehettek barátok. de addig csak szenvedni fogsz, ha mindennap találkoztok vagy beszéltek.

...what\'s for You, will not pass You by...

Hangianix
Ahogy korabban mar tema volt, a noknek altalaban van talonban tartott utod. Ennyi.

Szerintem a csajod átlapolt.
Már megvolt neki a hapsi, amikor téged elhagyott.
Ez a "nem érzem azt, amit régen" egy tipikus kertelõ duma.
Bepasizott, megkedvelte, úgy gondolta, hogy jobb lehet, mint te, szakított veled, egy ideig lapított, aztán elõadta az egészet, mintha frissen ismerte volna meg.
Imho.

Amse
Lehet, de nem tudok nem találkozni vele.

Hangianix
"megbeszeltuk, hogy mindennap beszelunk es, hogy sokat talalkozunk"
Hat akkor ez k*rva nehez lesz. Neki elmeletileg van valakije, szoval konnyebben tovabb lep, foleg, hogy baratok maradtok, mig neked a talalkozasok, csak halvany remenyt es a sebek allando feltepeset fogja jelenteni.

Amse
Thx!Ez most kicsit feldobott.Viszont nem tudom nem hívni, meg minél kevesebbet találkozni vele, mert megbeszéltük, hogy mindennap beszélünk és, hogy sokat találkozunk, de a többit megpróbálom.
#13841,#13840 nektek is köszi az ötleteket.

Dínók/inkák=Dinkák. Nem célzás...<#hehe>

bocs, elnéztem a topicot...

Sir Quno Jedi
Újrafeldolgozás. Az oxidált fémbõl kivonjuk az oxigént és máris megspóroltuk az ércek bányászatát.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hangianix
Utana meg visszavittetek oket a MEH-be? 😄

Sir Quno Jedi
Nem erról van szó, hanem hogy a dinók is automaták voltak, így nem írtottuk ki õket, 1xûen csak berozsdásodtak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hangianix
Akkor megse vagy olyan oreg. Uj generacios robot. Piha.

Sir Quno Jedi
Azok az inkák vótak te !

Szia.

Nekem kb. 3 hete ért véget egy 4 éves kapcsolatom, õ dobott ki engem, azóta meg talált valaki mást magának. Szóval 100% hogy vége. A srácot ismeri már 1,5 éve, és én is láttam már.
Hidd el tudom mit érzel. Elveszettség, remény, "soha nem lesz senkim", "nem kell senki más" nem érdekel semmi, és senki.
Amit azelõtt szerettél pl. foci vagy akármi az most tök hidegen hagy.
Okosat nem tudok mondani, és szerintem nem is lehet, csak sablonszövegeket.
A leglényegesebb hogy ne azzal foglalkozz hogy õ mit csinál, kit talál magának, hanem hogy TE kit találsz magadnak és VELED mi van.
Amit tõle kaptál vidd le a pincébe, vagy rakd el olyan helyre ahol nem látod.
Én is úgy voltam vele hogy legszivesebben mindig aludtam volna, hogy ne tudjak magamról. De ez nem vezet semmire. A reggel a legszarabb, naponta újra rádöbbenni hogy vége.
Fogadd el, ismételgesd sokszor hogy "képes vagyok elfogadni hogy ennek a kapcsolatnak vége". Monotonnak hangzik de segít.
Sportolj, egyél csokit.
Eljött az ideje hogy önzõ lehetsz, foglalkozz magaddal, vegyél olyan dolgot amire régóta vágytál.
Új élmények kellenek, hogy ne a múlton rágódj.
Éshát igen, elfelejteni úgysem fogod, nem is kell, de adj idõt magadnak hogy könnyebb legyen.
Ne keresd, ne hívd minél kevesebbet beszélsz vele, minél kevesebbet tudsz róla annál könnyebb.
Tudom hogy mocskosul nehéz. A megszokás, meg minden, hogy úgy megölelnéd, fognád a kezét, de erre ne gondolj.
Tudatosan (is) próbálj mással foglalkozni.
Idõvel újra mosolyogni fogsz az életre hogy megint pofán vághasson.
Ez szar dolog, de fogadd el, és elõre nézz, ne a múlon rágódj.
Fel a fejjel! Hétrõl hétre könnyebb lesz!

Üdvözlettel: Axl Rose

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

krisztike
Rendezd át a szobát ,legyél a barátaiddal , és a #13840-nek is igaza van .
Csinálj olyasmit ,amit régen nem csináltál pl.: fõzz , csinálj nagy takarítást stb. ... :-)
A lényeg ,hogy ne hagyd el magad ,mert úgy még nehezebb lesz mindet átvészelni !

dartonita
este hm.probalj poenos muvikat nezegetni pl.esetleg haverokat hivni aztan dumazni.ienkor van idod magadra,es azokra akikre mellette talan kevesebb volt.erdemes utanajarni minden pozitiv emberi kapcsolatodnak,es apolni azokat.kitudja melyikbol mi alakulhat.koncentralj a csaladodra,ok azok akik sztem mindig ott allnak majd melletted.A lanyra meg ugy gondolj mint arra az emberre aki megkapta az eselyet hogy veled legyen,de nem elt vele.talan kicsit megnyugtatobb....
jaes kozel se hidd hogy ez az allapot allandosul ahogy most erzed magad.ido.ido.ido.

Amse
Napközben elvagyok, de mit csináljak ilyenkor?Este nem tudok semmit csinálni.Minden rá emlékeztet itt.Nem tudok olyat csinálni ami elterelné a figyelmem.Ha melózom elvagyok, de ez kibírhatatlan.Fõleg lefeküdni.

Ja, ja. Az adatlappal könnyû...

Nem vele fogadok... Különben is, az õsrobbanásnál még nem találkoztam vele...

Arch
Nemfogadok mer igazad van 😛 😊

Arch
😄DD

Hangianix
Robottal mar ne fogadj, ugy hallottam miatta pusztultak ki a dinoszauruszok!

Sorban.

a😊 Kinek, mi a rossz... Hehe, ez igaz.
b😊 Még megvan a fejem, most néztem meg... Ez is igaz (néha elveszítem, de ez az összes fórumlakóra igaz, fõleg ebben a topic-ban).
c😊 Fogadjunk, hogy én vagyok az idõsebb...

Hangianix
Csak kepletesen szolva 😛 😄

Sir Quno Jedi
Nem vagy te még öreg, fenekeden a tojáshéj !

Sir Quno Jedi
Naugye, ez így dukál ! 😄DD
Majd alkalomadtán folytatom...

Arch
De csak mer öreg vagy! Én tudok mindent!! 😄DDD

kivéve...

Arch
Ja télleg. <#vigyor5>

Hangianix
Életkor: ismeretlen

Szoval... 😄

Arch
Maga beszél? Rosszéletû vénség! 😛 😄

Arch
Ezt úgy mondod, mintha már a fejedet vettem volna valamiért 😄DDD

Arch
Kérdés kinek mi a rossz.

SQJ: De-de! Remek volt, köszi! 😄

Hangianix
Nagymami!!!

Hangianix
Életkor: 25-30 között

Arch
Sztem nálad idõsebb vagyok...

Arch
Nem úgy duett... de akár az is. Kosárlabda, görkori, bicaj ilyesmik voltak. De szigorúan másokkal!

Vagy nekiálltam sütni vmit 😄DDD

Sir Quno Jedi
Naazé ! Ezúttal még életben maradhatolõ !

Mea culpa, mea culpa<#worship>. Eszem ágában se volt. Csak, ha félreértette volna, akkor vagyok bajban...