A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, úgy gondolkodik, hogy egyértelmû szeretne lenni azzal, hogy egy olyan találkozóra hívja el, ahol a BARÁTJA is ott van.
Finom szeretné a tudtára hozni, hogy nem.

torrente
Yo soy José Luis Torrente.
My favourite football-team is: Atletico Madrid
Ich liebe dich!

Fölösleges a "jajmostmilesz" kérdésén rágódnod... Nem lesz semmi. Legfeljebb elhajtanak... A csajszi megbántott? Vagy csak másképp kezel? Már írtam, hogy amíg nem fogadod el, hogy nem kellesz neki, addig barátok se lesztek. Ha akarsz még tõle ilyesmit, vagy... tulajdonképpen mit is akarsz?

Közhely, de ha állandóan rágódsz a dolgokon, nem érsz rá Élni... Van, amit megváltoztathatsz, van amit csak elfogadni tudsz.

Megéri az a kis idõ is... Próbáld ki.

A bulira pedig miért ne mennél el. Ha õ hívott el, akkor szeretné, ha ott lennél. Persze a barátja is ott lesz. Hmm... Szóval dönts: beszéltek néha, barátok maradtok (próbáltok lenni), ebbe a sörözés is belefér/vagy nincs barátság, nincsen semmi és elkerülöd. Ha most nem mész, késõbb sem hív...

\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal

krisztike
oké -oké !!!
de nem arra gondoltam ... 😊

BEAST
jó az ott ahol van :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

krisztike
szia.
te ki vagy ? mesélj !

krisztike
fel a fejjel ! 😊

BEAST
<#nemtudom><#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

torrente
a név kötelez! légy vadállat!

BEAST
a nap minden percében jár az agyam és gondolkozom ... az más dolog hogy közben nem élek ... nem kockáztatok semmit sem mert minden egyes "lépésem" elõre eltervezett ... mint minden szavam ... ha valami nem ugy sikerül ahogy terveztem jön a zavarodotság és a "jajmostmilesz" ...
igen ha senkinek nincs esélye megbántani akkor szeretni sincs ... de nem tudom megéri e a rövid boldogság ... ha soha sem lehet tudni mi lesz másnap ... mikor lesz vége ...

a "csajszit" felhivtam , beszéltünk ... azóta is beszélünk néha de már nagyon nem ugy mint régen ... semmi személyes dologról nincs szó , csak a suliról stb ...

holnap estére elhivott egy "sörözésre" ahol a barátja lesz ott meg pár ember akikkel már neten "beszéltem" de különösebben nem ismerem õket ... valszeg nem megyek

Ez az Élet. Csak Éld, ne gondolkozz...

Sötét zugok és falak. Ezek a te sötét zugaid (amibe visszahúzódsz), és a te falaid (amiket emelsz). A világ nem akar eljutni hozzád, vagy nem tud az elõbbi kettõ miatt?! Esetleg ezen gondolkozhatnál inkább. Ha senkinek sem lesz esélye hogy megbántson, akkor arra se lesz esélye, hogy megszeressen... Furcsa, de ez a kettõ együtt jár.

Minden egyes napon kockáztatsz valamit. Akkor miért ne ezt kockáztatnád?

Tényleg, a csajszival mi van?

BEAST
hajrá 😊

még én sem tudom igazán 😞 akit hagynom kellett volna nem hagytam ... és már megint nem tudom mi mikor hol miért ... szal semmit 😞

Netán bõvebbet? A 14431-re már amúgy is akartam írni...

BEAST
az ... <#nemtudom>

Mesélj... Depresszió?

BEAST
<#wilting>

krisztike
milyen igazad van ... 😊

Sir Quno Jedi
Jaja ! A HÁTSÓ is ™ !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szerintem védesd le a nevet, és ha valaki használja a topicban, akkor örök ban járjon érte 😄
miért lenne bármi baj is? Csak ha Ti már a férfi hátsóról beszéltek, gondoltam nézek valami szép Nõi hátsót 😊
Sir Quno Jedi
Fenék ™

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

krisztike
Miért ?
Mi a baj most ?

azér elég jó a hangulat, úgyhogy át is nézek a Best Ass topicba 😛
krisztike
oké ... 😊))))))))))

Vigyázok rá magam.<#smile>

Nem harap a néni...

BEAST
- Krisztike: ezt a többiek is megmondhatják ...
*Krisztike szigoruan néz*
*Többiek erõsen bologatnak*
- Többiek: igen igy van

😄DDDDDDD

krisztike
ugyan már ... tölem nem kell félned ... 😊
(ezt a többiek is megmondhatják ... 😊 )

BEAST
kezdek félni .. lehet nem merek majd elmenni <#rinya>

krisztike
majd meglátjuk ... 😊))

BEAST
nemtom 😊 még sosenem láttam igazi droidot 😊
a hátsómról meg abszolut elfogulatlan véleményt alkottam ami 100% hogy megeggyezne a tieddel 😄DDD

krisztike
errõl majd én fogok véleményt mondani ... 😄DDDDDDDDDDDDD

Képzeld el ,hogy minden kandúr sorban áll elõttem majd és én véleményezem a hátsókat ... 😊<#nevetes1> csak 1 dolgot nem tudok ,hogy a droidnál a csavarokat fogom majd osztályozni ?<#ravasz1><#nevetes2>

BEAST
az enyém nem jó 😊 akkor nincs mitõl félnem 😊)))

krisztike
csak a jó fenekekkel ... 😄DD

én mindenre képes lennék ... úgyhogy vigyázz ! 😄DD <#eplus2><#ravasz1><#hehe>

BEAST
képes lennél bántani? <#rinya>

UI: ebben a topicban tul sokat foglalkoztok a fenekekkel 😄DDD

krisztike
feneken billentelek ,ha ilyeneket mondasz !!!

BEAST
választhatok hogy elfogadom magam és körülnézek a világban ... esetleg ideiglenesen találok valakit aki mellett még úgymond boldog is lennék ... de 1x vége lesz és megint mindent elölrõl ... és közben minden nap kockáztatni , bizonytalanban bizni ... ez teljesen ellentétes a valódi énemmel ... vagy csak elfogadom magam sötét zugokban meghúzodó izének aki csak van és kész ... bodlog még nem voltam , lehet nemis leszek , de egy biztos hogy senkinek sem lesz esélye arra hogy megbántson ... elég ha néha magamban csalódom nem kell hogy másban is kelljen ... persze ezt most nem gondolom komolyan ... csak igy vizsgák elött a semmilyen elõéletemmel hirtelen rámjött a 24 óra depi ... holnap megint jókisfiú leszek ... vagy nem <#nemtudom>

krisztike
naa ezt majd még megdumáljuk ...😊))

BEAST
jovagyok ugy ahogy vagyok ... csak a világot zárom ki az életembõl 😊 abszolut hétköznapi dolog 😊)))

krisztike
Grat a vizsgához . 😊

Vigyáznánk a fenekedre ... 😄DDDD

krisztike
Hááát ... bizonyos mértékben már nem ártana ... 😊

BEAST
énis szivesen elmennék ... de lehet tul fiatal vagyok én oda 😛PP ... meg a végén el vagy esetleg meg leszek rontva <#wilting><#wilting><#wilting><#nevetes1>

lol 😄
Kösz!

A jó öreg acéltökû...

gratulálok! a fenekes témával meg dzsedi van megáldva 😄
Boldog születésnapot, Ákos!

Szívesen elmennék én is arra a bulira (persze bevarrott fenékkel), mert biztos ami biztos...

Apropó, vizsgaidõszak... Ma sikerült az államvizsgám!<#vigyor2><#vigyor2>

herótom van már attól is, ha egy leányzónak szõrös picit a háta 😛
Arch
Jaham. Muszáj, ezekben a nehéz idõkben...

az nem meleg sztem, hanem hülye buzi 😛
melexik a hangulat, a robot forralja a levegõt körülöttünk. szerintem a tranzisztoraira ment az egyedülét, és súlyos kényszerképzeteit próbálja emígyen eltitkolni. de sztem Õ is eljönne a topicbulira, akármilyen melegség is fogadná 😄