18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#16067 most vedd úgy hogy ezt mondtam neked és úgy olvasd újra -
Lacika 79 #16066 jóvanna :D
nem kell mindent szó szerint venni. :P -
#16065 én csak jót akarok neked -
Lacika 79 #16064 1280*1024
1 hónapja újítottam :P -
Lacika 79 #16063 ez tény, nem is azt mondtam, hogy a legjobb. de itt most nem egy bizonyos személyről van szó, a félreértések elkerülése végett. -
#16062 :DDDDD -
#16061 mondom ez nem így zenél
ha kérdezel priviben válaszolok
nem mindig az a legjobb aki nyomatja magát..... -
akos #16060 Barátnőm méretei: 1024*768@65M -
Lacika 79 #16059 kűggyed akkor aztata pivit :P -
#16058 persze kicsit gubancos így az ügy -
#16057 nem felszedésről volt szó
és félreértettél
azt akartam jelezni, hogy priviben elmondom a véleményem ha keresel
ajánlgatni nem fogok senkit P -
Lacika 79 #16056 jöhet, bár nem hinném, hogy pont a fórumon akarok felszedni bárkit is :P -
#16055 Hosszú lenne leírni, igazából a pénz, 3. személy, és ami mindezzel jár. Én vagyok az egyik képviselője annak a típusnak, aki rendes, stb. és mindig megsz*vja. Röviden, no meló, no money, ekkor bejátszott 3. fél, utazások mindenfelé, stb. Mindez 4 év együttélés után. Majd rá 4 hónapra visszapályázott, utólag jött le, hogy csak a diploma munka után. Majd kb. fél év szünet, majd 2003 őszétől ismét talizgattunk, elég sokat járt fel, (azért is, mielőtt megkérdeznéd) hetente jó ha pár napot nem volt itt, majd tavaly tavasztól ismét el, mivel no meló (munkaügyi perem azóta tart). Tavaly óta viszont ritkán találkoztunk, 2 kezemen meg tudnám számolni, de volt olyan, hogy míg a pöcsfej búvárkodott, hát én is búvárkodtam. Hogy igazából a sok pénzen kívül minden megvolt, és jó volt. Majd még irogatok ha érdekel. -
#16054 neked miis a sztory-d? -
#16053 tudok jobb példákat
ha gondolod priviben P
ja láttad az utasásunkat? :-) -
#16052 Én is így vagyok vele, főleg azok után, hogy lényegében 27 éves koromig egyedül éltem, és most 1 éve ismét. Elég nehéz feldolgozni az egészet, főleg úgy, hogy azért az elmúlt évben elég sokszor találkoztunk, töltöttünk el jó sok napot együtt. Csak úgy látszik, a pénz fontosabb mindennél, még a boldogságnál is, és azt hiszi most, hogy boldog. -
Lacika 79 #16051 biztosan igazad van. de 8 hónap nekem picit sok egyedül. Soha nem voltam eddig ilyen helyzetben, és nem nagyon tudok hozzászokni magához a gondolathoz sem. De ez van, ezt adta a gép :P
ehh, a hangja most is itt cseng a fülemben. meg az a fránya dög mosolya :) -
Lacika 79 #16050 ez most csak egy példa volt, nem kell egyből arra gondolni, hogy Ő és kész. :P -
jihad #16049 .jpg kiterjesztéssel? -
#16048 Miért is rándul össze a gyomrod? Mert szereted. Ennyi. De egyszer csak, majd jön szembe valaki aki megérinti a szíved és lelked, és akkor minden happy lesz.
Én is kb. úgy vagyok, mint te most, 2 hete felhívott, kellett majd 30 perc, hogy lenyugodjak. -
#16047 vannak itt sokkal aranyosabbak -
#16046 énmiattam viheted -
Lacika 79 #16045 :D
Nem feltétlenül kell leküzdeni, ha nincsenek ott :P
De ez poén, bár így magunk közt szólva....
[nem lenne ellenére a dolog de tudja, hogy ilyesmire 1000 évben egyszer kerül sor] -
jihad #16044 Katáért meg le kellene küzdened a fél sg-t, bár ha birtokában vagy a Shaolin Szerzetes Tenyér Technikának, akkor van rá esély. -
jihad #16043 Ilyet nem, de ha azt mondod hogy "fallikus szimbólumom az időbe", azt már lehet. ;) -
Lacika 79 #16042 mer' bolond az elméje :D
mert úgy gondolja, így jobb -
Lacika 79 #16041 dehogy adom. nem olyan fajta vagyok :P -
#16040 Bizton állíthatom: DE ! :D -
#16039 Mi a gond? Tudhatnad, hogy nem ismer hatarokat. :D -
#16038 sztem megbánnád -
#16037 miért nem nyír+? -
#16036 #16035 <- Ezt. -
Lacika 79 #16035 erre vágyom, hogy legyen valaki. persze nem minden áron. -
Lacika 79 #16034 mit adjak fel? -
#16033 Mar reg elmult, csak ilyenkor az ember a mult miatt bankodik, lenne egy uj a lathataron, mar a nevere se emlekeznel a lanynak. :p -
#16032 add fel... -
#16031 -
#16030 En Nemetorszagba jarok most. :p Szal ne rinyalj 100km miatt. -
Lacika 79 #16029 faszom az időbe (szabad ilyet mondani?)
elegem van, társaságra vágyok, de mégsem keresek magamnak senkit. mér nem múlik el a szerelem(?) ha vége van egy kapcsolatnak (presze ki tudja, mi lesz még).
próbálom picit lejjebb adni az igényeimet, próbálom nem Őt keresni másban is, de sajna (bocsi lányok) kevesen vannak, akik nem pénzéhes qrvák, normális ember múdjára tudnak megnyilvánulni, és ugyanakkor nekem teccenek is. azért meg nem igazán van kedvem 100km-eket utazni, hogy esetleg az ország másik végén találjak magamnak egy társat.
Na jó, Katáért felmennék Pestre. Cserf style rulz :DD -
akos #16028 Majd elmúlik az is... idővel.