A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Így kéne nekivágni mondjuk a dolgoknak és ez nem csak párkapcsolatokra érvényes.
En peldaul raszoktattam magam arra, hogy minden nap legalabb 3x azt mondjam "szeretlek". Hiaba magyaraztam el neki, hogy ha nem szeretnem, mar nem lennenk együtt.
Igaz a vegen ez mar ugy hangzott, mintha automata mondana, de ez tette boldogga... Mindegy volt, hogy nem meggyözö, de hallania kellett. Hat istenem, akkor tessek, itt van...
Kene egy ket peldat mondanod es akkor talan meg tudom mondani, hogy en mit tennek/tettem ilyen esetben...
En ratok vagyok kivancsi.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nos ezt a topic ot azert nyitottam, mert kivancsi vagyok ti mivel tartjatok rendbe tobbeves kapcsolatotokat.Nekem nem ez az elso tobbeves kapcsolat de mint a tobbi ez is kezd zatonyrafutni.Aszem mar nincs annyi toleranciam az asszonyhoz.Minden kis aprosag felidegesit, aztan meg el van baszva a hetvegenk. No ti milyen praktikakat vettek be ez ellen.2 hetes kaccsolatok kimeljenek, akkor meg nagy a szerelem.De evek multan ez teljesen megvaltozik velemenyem szerint.
vagy a legjobb funkciói le vannak tiltva,
vagy folyton cseszeget, hogy regisztráltasd!