18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Bee #3860 Krono szinklasztikus infundibulum... :D -
#3859 Ok. Akkor majd nekiveselkedem még egyszer talán. :) -
Bee #3858 Pedig már kezdtél elbizonytalanítani :D:D:D
Na elég az OFF-ból -
Bee #3857 Pedig érdemes. Nagyon sötét az író, jobb ez a könyve, mint a Mesterlövész, pedig az az etalon :) -
#3856 csak fejlesztem a csapatszellemet -
#3855 Nem jutottam sokra vele... :))) -
Bee #3854 Egy Béka kötekedik egy Méhhel? -
Bee #3853 :))))) -
#3852 -
#3851 And BABY Bee
-
Bee #3850 Olvastad? -
#3849 The story takes place in Bangkok, Thailand where Emmanuelle's husband, Jean, is a diplomat. "It's a boring life for wives, but Jean tells her 'You may play tennis, golf, explore the canals and make love.' Unlike most husbands with such a beautiful wife, Jean believes that Emmanuelle needs to experience new depths of eroticism. She tries by masturbating with a neighboring wife's daughter. Then she falls in love with Bee who is blonde and beautiful. When Emmanuelle returns after hopelessly pursuing Bee (during which time Jean has sadistically screwed a wealthy bisexual friend of theirs), Jean suggests that She can get her revenge on Bee with another lover. The lover will teach her all there is to know about sex is Mario, a septuagenarian. With Mario's guidance, and while smoking hashish, Emmanuelle becomes the sexual prize of the winner of a vicious Thai boxing match while Mario watches. Then she is raped by two Orientals, and shares Mario with a male lover. -
#3848 [vigyorog] -
Bee #3847 De micsoda? -
Bee #3846 apropó, klasszikus;
Kurt Vonnegut: A Titán szirénjei
ott is Bee volt a neve az egyik hölgyeménynek -
#3845 látom ti nem néztek klasszikusokat
pedig egyik leghíresebb -
#3844 oké tied a gyerek P -
#3843 vagy csak nem tudok/tudunk róla :DDD -
#3842 Nekem még nem sikerült... :/ :) -
Bee #3841 Jaja, sajna volt már ilyen :D
De jót nevettünk utána -
Azé gáz ám lebukni -
#3839 Egy megjegyzés:
"Ha lemegy a cukra, akkor rángásai lesznek és összeesik, és ha akkor nem kapja meg az inzulint, akkor meghal....
Ha valakinek leesik a vércukra, és utána még inzulint adnak, akkor tovább esik a cukra, szóval abba hal bele!
-
#3838 Attól függ hol vagy és ki(k) "ütnek" rajtatok :)))
Amúgy tényleg jó olykor egy kis izgalom... ;) -
Bee #3837 Az nem baj. Csak legyen formás, kézreálló :) -
#3836 kicsi volt a melle -
Bee #3835 Micsoda? -
#3834 volt egy ismeretterjesztő film ott egy gyönyörű nő volt Bee akinek volt egy kis hibája -
Bee #3833 Bocs, hogy lassan válaszolok, csak ellenőriztem. Férfiként. :))) -
#3832 Ezt nőként vagy férfiként mondod? -
Bee #3831 Nem csak lányok szerint! Nagggggyon jóóóóóóó!!!! :D -
#3830 Sok lány szerint izgató, ha fenyeget a lebukás veszélye, hát nemtom ... :)))) -
#3829 Köszönöm mindenkinek a bátorítást. Nem is lehetünk túl hangosak...mégis ott lesznek a szülők, de majd megoldjuk vhogy :DD -
Bee #3828 Huhh, még valamit kihagytam: legyen kicsit flúgos. :))) -
Bee #3827 Sztem nincs ideális. A kapcsolat "megalkuvások" - de ez nem is jó szó igazán - sorozata. Inkább mondjuk kompromisszumokénak. Mindenkinek mások az elvárásai, mások a hibái, az előnyei. Szal nincs biztos recept. -
#3826 Nézd .
Ha a rendes nickemmel lennék fenn, lehet nem írnám ezt, de amelyik pasas a betegségével zsarol egy lányt, az meg is érdemelné, hogy megpusztuljon, én ezt a legmesszebbmenőbb bunkóságnak tartom, nem tulajdona a lány, nem birtokolhatja, és nem zsarolhatja SEMMIVEL . Támaszkodjon a szüleire, vagy rendeljen maga mellé ápolót, vagy mittomén, de az a lány nem érdemelte ezt ki szerintem .
Azt már inkább, hogy veled legyen, szeretitek egymást, akkor nincs más hátra, mint előre, legyetek boldogok, és sok szerencsét a kiruccanáshoz, ne legyetek túl hangosak ! ,) -
#3825 De ha már _BarátNŐ nevű élőlény_ akkor elmesélhetnétek, hogy milyen az ideális bnő. :)) Milyen? Miket csinál és miket nem. Vagy miket kéne és miket nem kéne... stb. :)
Tudom, ez is mkinek más, de az alapok. Hátha tanulok vmit... -
#3824 :) Gratu! :)
Miért lennél papucs?? Ezt nem értem. -
#3823 De ez is olyan, hogy enélkül sztem nem szeretsz úgy igazán bele vkibe. -
Bee #3822 Bocs, hogy így ismeretlenül belekotyogok, de gratulálok. Elérted azt, amiért rengeteg ember hiába hajt, ami ennek az egész rossz viccnek (az ÉLET-nek) az értelme és a célja: boldog vagy. Semmi más nem számít. -
#3821 Akartam én is írni, de nem lehet leírni. Olyan ami... ami először megfog benne, vagy... amitől nem tudsz rá haragudni, vagy... igen. Megfoghatatlan és megfogalmazhatatlan. Ezért is nem írtam :))