18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Bee #3820 A legfontosabb kimaradt: valami legyen benne, valami megfoghatatlan vonzás, amitől vasreszeléknek érzed magad a mágnes mellett (spec. nem a szexuális vágyra gondolok elsősorban). Minden más sokadrendű. Azaz nem számít a szépség (azé' vannak határok).
Ha ez a vonzódás hiányzik, akárhogy néz ki, akármilyen okos, aranyos, stb, akkor nincs értelme egy kapcsolatnak. -
#3819 Hát akkor mesélek. Tagnap kicsit ideges voltam, és felhívtam a srácot, hogy bezélnünk kéne, Ő nem akart Velem találkozni. Aztán este telálkoztam a lánnyal, és kérdeztem, hogy mit csinálna, ha olyan drasztikus módszerekhez folyamodnék, hogy vagy lezárja a dolgot nagyon gyorsan, vagy felejtsen el. Azt mondta, hogy akkor lezárná minnél előbb, hogy Velem legyen. Kérdeztem én, hogy, ha így érez, akkor miért kéne ehhez drasztikus módszer? Erre nem nagyon tudott mit mondani. Valahol megértem a lányt, mert pont azért szerettem bele, hogy ilyen emberséges és Kedves. Tegnap kitálalt mindent, mert félt, hogy elveszít. Szóval a srác cukorbeteg. Ha nincs Vele a lány, akkor tiszta ideg, és gyomoridege van. Ha nem eszik, lemegy a cukra. Ha lemegy a cukra, akkor rángásai lesznek és összeesik, és ha akkor nem kapja meg az inzulint, akkor meghal. Pont ezért félti, mert nem akarja, hogy baja legyen. De szerencsére, legalábbis nekem szerencsére. Tegnap kiakadt a srác, és mondta a lánynak, hogy vagy megszakítja velem a kapcsolatot, vagy pedig hazaköltözik a gyerek....meg mindent a fejéhez vágott. Úgyhogy a srác megtette a drasztikus lépést helyettem. Most megyünk egy hétre el vidékre a lány szüleihez. Remek lehetőség lesz arra, hogy tudjam szabályozni a lányt, és ne engedjem, hogy beszéljen a gyarekkel. Remélem így már lesz megoldás. Nagyon szeretem a lányt. És sajnálom is egy kicsit.
Szóval türelmesnek kell lennem, és éreztetnem vele, hogy szeretem, és akkor megoldódik ez az egész. Ezt szegény haverjaim nem érik meg, mert ők nagyon örülnének, ha tudnák ki a gyerek....és nem azért, hogy beszéljenek. Nagyjából ennyi. Lehet ,hogy hülyének fogtok tartani, hogy kitartok a lány mellett, de nagyon szeretem, és tudom, hogy Ő is. Ha nem ezt érezném, meg ha nem látnám, hogy mennyire bántja ez a helyzet, akkor nem lennék Vele. De nekem a legtöbb ember, olyan mint egy nyitott könyv, és tudom, hogy az Ő érzései felém nagyon tiszták, és Szeret.
Nagyjából ennyi. Jöhet a szöveg, hogy papucs vagyok, meg minden. Nem érdekel, mert boldog vagyok. -
#3818 Gondolom azért vár, hogy mesélj, mi volt/van Veletek a lánnyal... -
#3817 A szőke természetesen nem a hajszínre vonatkozik ... -
#3816 Fú, ismerek 1 csajt, hát úgy néz ki, mint egy istennő, tényleg, eszméletlen jó, stb stb, de olyan hülye, mint a segg . Nem szőke, de ha valakire lehet mondani, hogy szőke, akkor ő az . Tipikusan mint aki rágógumit zabál, közben a haját pödörgeti, beképzelt, finnyás, sík buta, csak ő azt hiszi, hogy ő a legokosabb a világon .
És csak a kigyúrt, borotvált testű IQ-tlan szolis izomagyakra bukik .
Amikor meglátom, elfog a szánalom, pedig a csaj rohadt jól néz ki ... -
#3815 ÖÖÖ....miért is? Nme mindig vagyok gép előtt, sőt egyre kevesebbet. Ha van vmi írd meg privátban, és megbeszéljük. -
#3814 :) -
#3813 Aki nem értelmes, azzal nem nagyon jutok el az első találkozásnál tovább... :) Ez olyan alap, amit nem hinném, hogy külön ki kéne emelni. De ilyen pl. az is, hogy legyen igényes. Adjon magára. Ez is nagyon alapkövetelmény. -
#3812 Ez pont rámillik :))) -
Bee #3811 Az agy is számít? Vagy majd gondolkodsz helyette? -
#3810 Ja és alapvetően legyen vidám!! :) Mer az jó. -
#3809 Egyik sem :PP :))
Alkat kb mindegy. Ja nem. Ne legyen csontkollekció mert ahhoz nem lehet odabújni, pedig az alap. :) Legyen Ő is bújós. Legyen érzékeny (versek pl.), de ne mindig, mert az úgy yáy. :) Legyen jó humora, legyen figyelmes és szeressen engem :)) És még pár dolog. :) -
Bee #3808 Akkó most mellik a favorit? Az izomagyú ágyvirtuóz vagy a horpadtmellű rímfaragó? -
Csak akkor olyan verset szavaljon, amit nekem írt!!! -
#3806 -
Bee #3805 Örülnél Tuvoknak? Hm... -
#3804 :)) Én ennek örülnék :)) És közben szavalhatsz vmi verset, amit írtál neki ;)) -
#3803 :)))) -
Jhon Balu #3802 szerintem kösd át magad masnival és add át magadat szerintem ennek is örülne. kezedbe a lopott virággal. -
#3801 Én inkább lenni királyfi készülni Jedi
vagy fordítva. :-)
Szval inkább a csillagok, csillagok
Remélem azért nem felénk lax mert ha megkopasztod a labdarózsafánk :-) -
#3800 :) Csatkakozom Tuvokhoz, hogy szép. :) -
#3799 Ez szép :)) -
nem tűzhányó ! A Vulkán egy bolygó, ahol a vulkániak laknak . Spock ? Star Trek ?
Na jó, hagyjuk ... :))) -
Bee #3797 Vagy pedig kézenfogod
s a világot nekiadod
mert világban sok virág
állítsuk meg ezt a vitát!
:) -
#3796 akkor már ugyis véged -
#3795 A Vulkánon :))) -
#3794 :DD -
#3793 Holislaxte? -
#3792 Vagy adj neki plüss vagy üveg virágot :) -
#3791 A Békák nem harapnak Tuvokfejeket
Azt mondják nem finom P -
Bee #3790 :) -
#3789 ... -
#3788 nincs, egysem, nincsenek üzletközpontok :)
1 tesco van, de ott nincs virágbolt :) -
Bee #3787 Tudod mit? Ültess a házuk elé egy fűzfát, így minden fórumlátogató lelki békéje megmarad. :) -
#3786 :DD
Nem. De úgyse kérnéd meg a kezem, úgyhogy sztem ebben megegyeztünk. :) -
#3785 Akkor viszel nagy cserepet és a közterületről gyökerestől veszed ki a virágot. :))
És akkor Breki se harapja le a fejed... -
#3784 jó ha nem érted, hiába magyarázom
gondolkodjál -
#3783 ne mond hogy a nagyfaluban nincs olyan üzletközpont ahol van virágos
tegnap az Árkádban is láttam. -
Bee #3782 Vicceltél? Akkor mégis hozzám jössz? -
#3781 És örülni fogok annak, hogy vkinek örömet szerzek majd.