A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
képeket küldhetnétek, ha nem is magatokról legalább a tóról (idén még nem is láttam a velencei tavat 😞 ) amúgy érezzétek jól magatokat, bdf-nek meg üzenem hogy mi van a kecskével? 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Hm... sok lesz a fiú. Jóból is megárt a sok 😊)
Vagy nem?
Ôôô... Adrieeeeeeeeenn!
Ôôô... jövôhét szombat? /9.e/ Velencei tó? Hm? Én megyek. Az tuti. Gôzhuszi is jön, mert én azt mondtam 😊
(na jó, megkérdeztem és azt mondta, hogy jó Neki is)
bdf? tomsolo?
A messze van, nem kifogás. ,P 😊
Tehát?
kulonben koszi a csalad neveben
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ketten akarmikor mehetunk 😉
Zakika,
szep nagy puszi nektek!!!
(hopp, most latom, oda az inkognitom... 😄 )
Ama et fac quod vis
reggel be is telefonalt 😊
kulonben ket hete rabeszeltem es elmentunk gyorbe egy kis bevasarlasra + cool-tura (vettem egy konyvet 😊
vagyis most meg egybe van, de veletlenul elmennek - hazaterek es mar ketten vannak...
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
Kinek mikor jó?
Nekem 16.tól egy hét nem jó. Elvileg. Többi jó.
De azért köszönöm a meghívást, hogyha lehetõségem lenne biztos elmennék és megnézném azt a ijászépítészrégész lányt meg a másikat akinek annyira teccik a nickneve...
De látom ebbôl nem lesz semmi... jóóóvan! :/
mar nem feleseg, hanem haromnegyedseg
Jön GH is.
(csak hogy mostmár felvilágosultak legyetek 😛 😊)))
Holnaptól októberig pedig nem vagyok gépközelben.
Egyébként meg hogy képzelted ezt a találkát?
Ül Veled szemben 6 fiú és oktatod öket???

tomsolo hol laksz?
Részemrôl vmi vízre szavazok akkor leginkább. Oda valószinüleg mki elmegy egyszercsak a nyáron. (remélem😊)
szivesen elmennek, de a felesegem nem enged 😊 nem azert mintha nagyon felne, hogy rosszalkodok, hanem mert aggodna ertem en meg miatta 😊
Ezért nem mailt írtam egy pár embernek, hanem ide közzétettem 😊)
Zakika... nem akarnál esetleg átruccani egy kicsit? 😊))
Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm??
bdf Te mikor jársz Pesten, vagy Velencei tó vagy Balaton környékén?