18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#4460 de ezt nem értem
a múltkor már minden rendben volt -
#4459 Lacus:
A szemek néha szerelmes embernek hazudni tudnak :( [hümmmög lemondóan :(] Ne keseredj el nagyon, az nem segít, bár tudom bizonyos helyzetben nem lehet nem elkeseredni, de azért az mégsem fogom ajánlani hogy buslakodj ameddig kedved tartja. Barátokat nehéz, de nem lehetetlen szerválni hajrá :))) -
Lacika 79 #4458 Hali mindenki! :-)
Ez egy elég hosszú történet, tele csavarokkal, és megmagyarázhatatlan dologgal. Lényeg a lényegben, hogy nem szeret, (az a furi, hogy sokszor azt látom a szemében pedig, hogy szeret) egyedül szeretne lenni, stb. Hm. Picit unalmas így, nem igaán tudom, mit kezdjek magammal. Itt a nyár, barátok nuku, ugyanis közös volt a baráti társaságunk. Nekem pedig valahogy nem sok kedvem van velük lebzselni. Na mindegy, majd lesz valahogy. :-) -
#4457 Sziasztok !
Mi törpént ? :/ -
#4456 Hogyan kell Randizni? -topik, forumon megtalálod a kérdi válaszát. :) sok jó ötlet leledzik ott.
pl.: vízpart, pub, táncolni, margit-sziget :)) -
#4455 Mi történt? -
#4454 Visszatért Gyiik Mester! Úgy vártunk :D -
#4453 pedofil hid budai hiTfo -
#4452 te miaza kefedelrio? P -
#4451 tessék? -
#4450 ja, ez nem valasz, csak rabokodott az eger a linkre :/
amugy lacika, lepj tovabb, nem egy rossz erzes. Nalunk megint az volt, hogy ket hete elkezdte visszasirni magat ex, aztan hazajott a faszfej, ket hete vele van, ezalatt az ido alatt 3szor volt kepes smst kuldeni osszvissz...
szoli, uj ruhak, egy kis edzoterem, egy jo kafedelrio, es ugy jonnek a csajok, mint legyek a legypapirra:D -
#4449 tyuuu, kijottem am a gyakorlatbol, egy 17,5 kiccsajt, aki korahoz kepest meglepoen ertelmes, hova erdemes vinni (agyon kivul)? :D -
Lacika 79 #4448 Na, vége a dalnak végleg. :-(
Egy elég hosszú nyár elé nézek, asszem. Ehh! -
#4447 úgy értem én nem jeleztem -
#4446 ja tényleg, de gondoltam uncsi és te sem raktál semmit ki mostanság, nem akratam túl vidámnak lenni, kinézni és kilógnim a sorból :)
-
#4445 arról a csajról nemigen tartok képeket, gondolom érted miért :)) -
#4444 a mosolyjel lemaradt -
#4443 izlések és pofonok -
#4442 nemtom
tök pixeles
és kicsi a bicepsze
de magasabb -
#4441 hát az enyémnél biztos :D -
#4440 az enyém jobb -
#4439 tökre felcsigáztatok :)))) tényleg oylan jó? :DDDDDD -
#4438 oké énmár nem akarom tényleg P
de sztem itt az összes többi fickó már szeretné :-) -
#4437 rohadt jó nő, de kiállhatatlan, inkább ne akard látni ... -
#4436 csak vicceltem
alig látom a képen -
#4435 áh, inkább hagyd, hülye beképzelt picsa, és csak a szolizott IQ-tlan pénzes izomagyakra bukik, olyan is van neki ... -
#4434 adatai? P
nagyitás? :-)
esetleg monokinis -
#4433 csoporttársa -
#4432 kösszi megkaptam a jobbat
de ki a bal? P -
#4431 :)))) -
#4430 A jó öreg alapdilemma, csillagflotta, vagy család ! -
#4429 Na igen :))) -
#4428 priv ment -
#4427 Hát ha könnyű lenne nem nekünk irnál tanácsért.P -
#4426 mutimámeg P -
#4425 Nincs mese ez lenni szerelem
:D -
#4424 Igen, ez viszont igaz, csak elég nehézkes lenne hosszabb távon egy ottani komoly szintű iskolához alkalmazkodni, és még nem is a nyelv, angol-németből középfokúja van, hanem a követelmények, az alkalmazkodás, meg fordítgatni oda-vissza mindent ... Jó persze egyetem és egyetem közt relatíve nem sok különbség van, de azért mégis egy másik ország . -
#4423 Egy óra után beteg leszek, hogy várjak rá éveket ??! :)) -
#4422 kintis vannak majdnem olyan jó egyetemek P -
#4421 Akkor ha befejezi jön utánad, az igazi érzelmek úgy is hozzád vezetik, ahogy Arch mondta #4417-ben