18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Lacika 79 #4500 Hm. Írtam asszem tegnapelőtt. :-) -
#4499 az ébredés pedig elég későn van sajna...
őszintének lenni ennyire nehéz? :( -
Tudjuk be a "reggelnek" /:))/, de ezt most nagyon nem értem. -
#4497 Ez... a barátom tudja, hogy szeretem. Én kimutatom. Talán jobban is mint kellene... :/ -
#4496 Ismerek még valakit, aki sztem így érez, mint Te. -
#4495 nem, a Z-re
követlenség -
#4494 neked belülről jóhogy tükrözi -
#4493 Ha arra céloztál, hogy álomszuszék vagyok, akkor igeeeeen :P [vigyorog] -
#4492 Ez nem igaz. Vagy megint én vagyok a kivétel. :)
De hogy Ti is csak ilyen fura nőkkel futtok össze... hihetetlen. :P :) -
#4491 -
#4490 Sokszor a pasik se tudják mit akarnak...
Nem lehet, hogy szeret még, de már csak mint barátot? Miután együtt voltatok, nyilván azért a nagyobb követlenség, mint mással (nem tudom máshogy megfogalmazni, bocs:)) megmarad, ha barátok lesztek is. -
#4489 mondjuk kiváncsi lennék, hogy aki olvassa kinek a hangján hallja
én Csilláén -
#4488 :) [szolidmosoly s jóérzés] -
#4487 Még itt vagyok veled
Hát nem kell féltened
De ha messze járok, a világ úgyis
forog majd veled
Kár visszatartanod
Csak bajt okozhatok
Mert én szabad vagyok, bár te azt hitted,
csak egy egyszerű bolond
El kell hogy engedj, el kell hogy engedj
El kell hogy engedj, hozzád túl bolond vagyok
El kell hogy engedj, el kell hogy engedj
El kell hogy engedj, hozzád túl bolond vagyok
Kívánok minden újat
Hogy egyszerre mindent lássak
Ezért nem érdekel, hogy mennyire tetszem
neked, vagy bárki másnak
Ha csábítanak a vágyak
Futnék a nagyvilágnak
Mert tudom jól, hogy valahol messze még
meglepetések várnak -
#4486 Majdnem pontos :) -an így van
De nem el kell tudni engedni, hanem akit igazán szeretünk, azt EL TUDJUK engedni, mert az ő boldogséga a mi örömünk is, ha már 1x velünk nem tudott maradéktalanúl boldog lenni, valszínű mással fog csak azzá válni.
Ezt ha megérted akkor meg tudod csinálni. Aki ezt nem érti az ha végig gondolja miért nem tudja elengedni a volt párját rájön hogy kicsit önző és birtoklási vágytól túlfűtött, továbbá önös érdekből vezérelt. Érezhetik sokan hogy ez nem így van, pedig de. :) -
#4485 Lacus ne reménykedj, én biztos nem tenném, túl "sokszor" /nekem soknak tünt a 2x is/ tettem már.
Keress egy olyan hölgyet aki nem hezitál, hanem szeret. -
#4484 Ez az, én még talán hajlanék rá hogy higyek a hasonló mesékben, de a cselekedetek nem ezt igazolják. Akkor mit kapsz kiröhögnek, otthon meg sírvafakad mikor tükörbe néz (ez a jobbik eset), vagy elszalad vele a ló, de Csipkerózsika is 1x felébredt... -
#4483 óhhh te megátalkodott :))))) hát szerezsd. -
#4482 nekünk is mindig az kell ami nem lehet
és nem értékeljük ami van
vagy későn értékeljük -
#4481 korrekt
meg olyan is van, hogy aki menni akar el kell engedni
(sőt radikálisok szerint segíteni) -
#4480 oks akkor ezért nem írtál
majd összeszedem magam és írok vmi okosat emilben
de látom azért jobban viseled mint elsőre
vigyázz semmi se roszabb minmt a bizonytalanság
mármint kapcsolatban -
#4479 Van egy mondást, akit, akit igazán szeretünk, azt el kell tudni engedni, és ha Ő is szeret, akkor visszajön hozzád. Ha nem jön vissza, akkor igazából soha nem szeretett.
Vagy vmi hasonló. Korán reggel ez is sok tőlem :)) -
#4478 A magányra nem gyógyír senki és semmi, először fel kell dolgozni azt, majd ha úgy érzed elmúlt a fájdalom, akkor újba belekezdeni. Én tudom. Miután szakítottam a szerelemmel fél éve, utána 3 hónap alatt 5 nővel próbáltam pótolni, hosszabb rövidebb ideig. Nem jött be. Most itt van egy lány, akit a másik felemnek tekintek, annyira egy hullámhosszon vagyok, és úgy érzem, ha nem is annyira boldogan, de lelkileg egyensúlyban élek, és ez a lényeg.
Lehetnék boldogabb, de ő is azzá tud tenni, és remélem, lesz ez még jobb is.
Idővel jön majd egy más, mint azt már írták előttem, fel a fejjel :)
Lehet, hogy jobb lesz mint az előző, csak észre kéne venni.:) És nekem is :) -
#4477 Én mit szóljak?:) Meghazudtolhatnám, amit itt mondtok, mert az én barátnőm mindent megtesz értem, és mindig tudja mit akar. Ezt persze meg is osztja velem. Érzem, hogy mindennél jobban szeret, de én ezt nem tudom viszonozni teljesen. Egyrészt bennem van még a fél évvel ezelőtti szakításom, amikor én vesztettem, és akkor itt van ő, akit szerethetnék sokkalta jobban, mert 100 * jobb ember, mint az előző valaha is lesz, mégsem tudom annyira szeretni.
Hol így érzek iránta, hol úgy, és tudom, hogy azért, mert még nem múlt el teljesen az előző hatása, de ugyanakkor bennem van a félsz, hogy mi van ha nem ezért, hanem mert nem is tudnám jobban szeretni.
Olvaslak benneteket, látom, hogy ti is elvesztettetek valakit, ilyenkor eszembe jut a régi lány nekem is, aztán a mostani, és hihetetlenül szerencsésnek érzem magam. És mikor rá gondolok, azt érzem, hogy le tudnám élni vele az életem, de fél éve boldogabb voltam, ha csak rövidebb ideig is. És ez gáz.
Valami hasonlót érezhet az exed is Lacika, szerintem. -
#4476 yeah... a nemrég említett ex problémám megoldódni látszik... hosszas, eleinte beszélgetésből átmentünk nosztaligába, szóval köszönő viszony mostmár alap! de miért ??? -
#4475 és én ezért nem fogom őket soha megérteni... :(
én túlságosan hiszek abban amit egy lány mond. de már lassan benőhetne a fejem lágya, mert eddig 98% csalódnom kellett... :(
de csak van a világon EGY olyan nő akinek csak én kellek, és akit én is tiszta szívemből tudok szeretni! legalábbis remélem... -
Lacika 79 #4474 "A nők soha nem tudják igazán, mit is akarnak"
"Tán női makacsság, képtelen tükörbe nézni, ha kimondja, hogy hülyén döntött"
Szerintem ebben benne van minden.
Végülis nem vagyok elkenődve annyira, mert én mindent megtettem, amit ember megtehet egy kapcsolatért. Most kevésnek bizonyultam, majd legközelebb jobb leszek, és jobban odafigyelek a dolgokra.
Csak az a fránya oroszlán lelkem nem szereti a magányt.
Hülyíteni meg nem akarok (nem is tudnék) senkit. Szerintem visszatérek egy picit az egyéjszakás kalandokra. Azokban mindíg jó voltam. Persze ha kellek valakinek. :-)
Jah, mielőtt valaki lehurrogna: én nem csesztem át egy nőnek sem a fejét. Tudták, hogy mit akarok, és hogy mire számíthatnak. Annyira ismerkedni amúgy sincs most kedvem, és erőm sem. Picit élek, aztán ki tudja, mit hoz a holnap. Én világ életemben optimista voltam, és ezen nem fog változtatni senki és semmi! -
Lacika 79 #4473 Szia Arch! :-)
Lásd az előző válaszomat Brekinek. Neked is csak ezt tudom mondani. -
Lacika 79 #4472 Változnak a dolgok. :-)
Most még csak ennyit tudok reagálni a dologra. Amúgy szerintem félt, és az is közrejátszott. És hogy mitől? Talán magától, az érzéseitől. De most lesz ideje gondolkozni. -
Lacika 79 #4471 Nem keseredtem el, de ezt nem csak én mondom, Ő s azt mondja, hogy egyszer így érez, egyszer meg úgy. Szal elengedtem, de még nem biztos, hogy vége van a meccsnek. Lehet, de a mai világban semmi sem biztos. :-)
Mondtam neki, hogy nem várok rá, ha akar valamit, úgyis megtalál, mint ahogy tette ezt akkor is, amikor összejöttünk. :-) -
#4470 az utolso mondatot alatamasztanam, a viselkedesuk SOHA DE SOHA nem tukrozi az (altaluk allitott) erzeseiket...sajna ez van :// -
#4469 hasonlo a helyzet, egyre inkabb hozzaszoktam a helyzethez, hogy nem velem van, csak a rangatasait nem birom, lassan egy honappal ezelott megint mondogatta, hogy igy nem jo vele, nem boldog, es hogy velem volt meg a harmonia, megis egy honap elteltevel ugyanaz a helyzet, bemutatta a faszt az anyjanak, egyutt nyaraltak horvatban, satobbi...konyorgom, ha ennyire boldogtalan, akkor egy honap alatt boven lepett volna, es nem mindezt, amit...
a kiscsajt meg lekestem, nemreg hivtam, mar beprogramozta magat a baratnoivel estere, kifogasolta, hogy nem hivtam korabban:D
mindenesetre pentekre megbeszeltunk egy talit -
#4468 Az első mondatot még kiegészíteném azzal, h sokszor nem merik bevallani saját maguknak az érzéseiket... :(
Makacsok és önfejűek. Nem 1 lányt ismerek aki azért van még mindig egyedül mert egyszerűen nem tudja elfogadni az érzéseit. Félnek a csalódástól, és félnek attól, h visszautasítják őket... Komolyan mondom 1 külön óra kéne suliban, hogy a "A női lélek rejtelmei"... :)
Ezek is csak onnan tudom, h ezeket mind csajok mondták el nekem... Persze ezekben talán még én sem hiszek, ahogy így látom őket, a viselkedésük soxor nem tükrözi az érzésüket... :( -
#4467 Én tűzön, vízen át szeretem és imádom. Csak már elfáradtam, hogy mindig küzdjek. Hiányzik nagyon, de nagyon, mégis egyre inkább el tudom viselni. -
#4466 Akárcsak az én barátnőm :) Bárcsak szeretném én is annyira ... :( -
#4465 "de mégse akaródzik vissza, hogy miért az nem tudom."
a válasz: -aki szeret az tűzön vízen át szeret- -
#4464 A nők soha nem tudják igazán, mit is akarnak. Nálam is érdekes a helyzet, mert mikor találkozunk néha, látom rajta, hogy jól esik ha hozzáérek, ha átölelem, jól érzi magát velem, minden szép és happy, de mégse akaródzik vissza, hogy miért az nem tudom. Tán női makacsság, képtelen tükörbe nézni, ha kimondja, hogy hülyén döntött, de itt van? Vagy talán, nehogy már nekem legyen igazam? Inkább marad a rabszolgasors, és a boldogtalanság. Soha nem fogom megérteni (a N)őket.
Lacika, fel a fejjel, lesz majd más, kit másképp és máshogyan fogsz szeretni, de mégis ő lesz az akivel leéled életed, és nem az akiről azt hitted, hogy ő az igazi, ki lehetett volna, de nem akart téged. -
#4463 :(
Én is azt hittem, már minden rendben van Veletek. -
#4462 én most inkább az emiljeire értettem bocsi -
#4461 Szerintem még nem realizálódott minden, legutóbb azt írta hogy az idő dönti el mi lesz velük,
Lacus ez lenne az időszak aktuális eseménye?