A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha összejön, összejön, ha nem, nem. Majd kiderül. De részemrôl nagyon kíváncsi lennék az itt elôforduló emberekre. Személyesen. Is.
Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm?
Vmi pubos összeröffenés, vagy sejj-de-jó-itt-a-nyár alapon Velence/Balaton... (/me vízmániás vagy valami más.
''Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is 'elenged' ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.''
Naagy, naaagy igazsag. Tegnap teljesen veletlenul talalkoztam egy bulin egy 30-as parral, isteni jo fejek voltak. A lenyeg, h gyakran elmennek kulon-kulon is bulizni, este 10-kor egymasra telefonalnak, h mi van, ki meddig hol. Es imadjak egymast es huncutok erosen 😊)
Nemsokara eskuvojuk lesz amugy 😄
Ama et fac quod vis
Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is ?elenged? ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.
/Persze meg kell találni a megfelelô embert, akivel szeretitek egymást, bíztok egymásban stb. és egy kapcsolatnak amúgy sem tesz jót, ha mindig egymás nyakán lógtok. Kell, hogy néha külön - külön menjetek szórakozni, dumcsizni a barátokkal, ide-oda.../
(persze megintcsak sztem. 😊)
De mindenkinek (remetéket kivéve) kell egy társ, akihez hazamehet, aki szereti és akit szerethet. Arról nem is beszélve, hogy ha gyereket szeretnél, akkor sem árt 😊
Nekem még rengeteg bulizás/szórakozás áll elöttem! Persze lehet, hogy késöbb másképp fogom gondolni, de akkor sem akarok megházasodni! Max. együttélés.
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
kulonben is mar csajokat se lehet fogni mint regen, mar a belyeg meg a lemez se hat, legkozelebb kiprobalom a festmenyt 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
kulonben a felesegem szoke de nem nagy mellu
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Egyébként nekem a szöke, nagymellü nök pont nem jönnek be. Ès ezt nem nagyképüségböl írom.
multkor egyut voltunk szolgalati uton (en szolgalati uton voltam, o meg othon mert ott lakik), elmentunk sorozni, de nem akart feljonni megnezni a belyeggyujtemenyemet, lemezgyujtemenyemet vagy a pezsgo furdomet...
kaaar, kaar
most jott egypar csaj, csak a tobseguk zokniagyu protekcios... de sajnos nem lehet nekik szolni hogy vegyek eszere mar magukat, mert en vennem magamat eszre az utcan...
lehet hogy jobb is lenne, van egy ajanlatom, de meg varok egy kicsit
2 Tomsolo: ügyfelek?

mikor irtam akkor szep gombolyu dudak voltak, a kolleganomrol mintaztam aki veletlenul ma mely kivagassal jott kebelfek nelkul
((O))
(.) (.)
) (
( v )
I I
. .
Idö indul 3...2...1... Na! Mehet!
vagyis nem en hanem o
www.grammy.ru
egy kicsit oroszul van, de ha nem tucc valamit akkor segitek 😊
Mondd csak, mit tudsz még? 😊
nem te kerestel nemreg (vagy mar regebben?) janis joblin szamokat?
Hát Velencén milyen volt?
Holland weekend
"
Holnap megyek a Flörtbe! Bebeee!
Sztem csak nem akarsz... és ezért jár egy
😊
Ez a jelenség elég gyakori lehet. De tényleg, a másik oldalról szerintem tökjó poén. Kibeszélni a barátnõkkel, hogy "ez a vesztes is azt hitte, hogy... Méghogy velem!? 😊)"
Csak a legszomorúbb dolog, hogy a nõk/lányok többsége olyan jól tud színészkedni. Az az ártatlan tekintet... ami egy számító aljas természetet képes láthatatlanná tenni."
Flört. Minden nõ (és ffi? 😊) szeret flörtölni sztem. Csak persze olyannal nem szabad, akinek nem egyértelmû, hogy ez csak játék és komolyan veszi.
Persze van, hogy tényleg csak direkt (mai szlenggel) "húzzák" a pasit vagy a nõt, és direkt "ejtik pofára", de az szerintem azért látszik az emberen. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Voltak, vannak, lesznek is.
Nem kell egybõl minden szemezésbe vagy egy kedves mosolyba "beleélni" magad. Attól, hogy valaki kedves veled, kicsit kötözködik, vagy akármi, még korántsem biztos, hogy akar tõled valami komolyabbat...
vagy eljarsz sportolni, sorozni vagy amit meg akarsz es kirekeszted a csajokat az eletedbol... amikor rajonnek, hogy nem erdekelnek teget, korulzongnak mint a doglegyek
(en nem tudom hogy mitt tegyek ha jonnek majd a doglegyek)
irigy honaljmirigy
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo