A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
Jóreggelt fiatalok!
Ha összejön, összejön, ha nem, nem. Majd kiderül. De részemrôl nagyon kíváncsi lennék az itt elôforduló emberekre. Személyesen. Is.
Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm?
Vmi pubos összeröffenés, vagy sejj-de-jó-itt-a-nyár alapon Velence/Balaton... (/me vízmániás vagy valami más.

Arch
Naugye-naugye 😊

GozHuszar
Arch:
''Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is 'elenged' ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.''
Naagy, naaagy igazsag. Tegnap teljesen veletlenul talalkoztam egy bulin egy 30-as parral, isteni jo fejek voltak. A lenyeg, h gyakran elmennek kulon-kulon is bulizni, este 10-kor egymasra telefonalnak, h mi van, ki meddig hol. Es imadjak egymast es huncutok erosen 😊)
Nemsokara eskuvojuk lesz amugy 😄

Ama et fac quod vis

Arch
?=idézôjel

Arch
Én sem akarok megházasodni... még 😊
Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is ?elenged? ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.
/Persze meg kell találni a megfelelô embert, akivel szeretitek egymást, bíztok egymásban stb. és egy kapcsolatnak amúgy sem tesz jót, ha mindig egymás nyakán lógtok. Kell, hogy néha külön - külön menjetek szórakozni, dumcsizni a barátokkal, ide-oda.../
(persze megintcsak sztem. 😊)
De mindenkinek (remetéket kivéve) kell egy társ, akihez hazamehet, aki szereti és akit szerethet. Arról nem is beszélve, hogy ha gyereket szeretnél, akkor sem árt 😊

bdf
Akkor azt se! Grrr!

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

tomsolo
az szinte ugyanaz 😄DDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bdf
Nekem nem kell, hogy gondoskodjanak rólam.
Nekem még rengeteg bulizás/szórakozás áll elöttem! Persze lehet, hogy késöbb másképp fogom gondolni, de akkor sem akarok megházasodni! Max. együttélés.

zakika
miert, igy legalabb van aki gondoskodik rolad

kulonben is mar csajokat se lehet fogni mint regen, mar a belyeg meg a lemez se hat, legkozelebb kiprobalom a festmenyt 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

bdf
Én nem akarok házasodni! 😊

zakika
jo van na

kulonben a felesegem szoke de nem nagy mellu

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

bdf
Legközelebb próbálkozz egy festménygyüjteménnyel...

Egyébként nekem a szöke, nagymellü nök pont nem jönnek be. Ès ezt nem nagyképüségböl írom.

zakika
kulonben a kolleganom akirol mintaztam nem rossz darab, szoke, kekszemu....
multkor egyut voltunk szolgalati uton (en szolgalati uton voltam, o meg othon mert ott lakik), elmentunk sorozni, de nem akart feljonni megnezni a belyeggyujtemenyemet, lemezgyujtemenyemet vagy a pezsgo furdomet...

kaaar, kaar

bdf
Türelem...tornaterem.

zakika
relativ

most jott egypar csaj, csak a tobseguk zokniagyu protekcios... de sajnos nem lehet nekik szolni hogy vegyek eszere mar magukat, mert en vennem magamat eszre az utcan...

lehet hogy jobb is lenne, van egy ajanlatom, de meg varok egy kicsit

tomsolo
patkányok .C

bdf
Csak nem ilyen jó helyen dolgozol?

bdf
Jóvan, nem kötekszem! Egész jól sikerült...

2 Tomsolo: ügyfelek?

zakika
probal ki bekopirozni abba az ablakba, amibe irsz

mikor irtam akkor szep gombolyu dudak voltak, a kolleganomrol mintaztam aki veletlenul ma mely kivagassal jott kebelfek nelkul

tomsolo
tévedés, igy látja:

bdf
Micsoda lógó mellek... !!! 😄DDDDDD

zakika
hat ez igy nem nagy szam, egyforma helykozok kellenek hozza 😞

zakika
hat ez igy nem nagy szam, egyforma helykozok kellenek hozza 😞

zakika

((O))
(.) (.)
) (
( v )
I I
. .

bdf
Ceruza, toll...?
Idö indul 3...2...1... Na! Mehet!

Arch
Mutogathatok én neked akármit is... úgysem látod.
Sz'al írjátok! 😊

bdf
Jáccunk? Activity? Jó.
Mutassátok!

Arch
írd ide a topicba 😊)

zakika
mondjam vagy mutassam 😊?

vagyis nem en hanem o

Arch
Kösziköszikösziczupppp 😊)

Arch
Hát... 😉))

zakika
ha erdekel meg akkor itt talaltam 14 albumot (megszamoltam)

www.grammy.ru

egy kicsit oroszul van, de ha nem tucc valamit akkor segitek 😊

bdf
Vitorlázni? Meg rafting, meg minden? 😊)
Mondd csak, mit tudsz még? 😊

Arch
Szia Zakika!
De igen, én kerestem. Bár azóta találtam egy-kettõt 😊

Arch
Amikor sikerült lejutnom, akkor jó volt. Viszont nem megyek vitorlázni hétvégén, ami rettentõen 😞(((((((

zakika
hello arch, reg lattalak itt

nem te kerestel nemreg (vagy mar regebben?) janis joblin szamokat?

bdf
Etz a kérdést egyébként én is feltettem magamnak. DE ga én ott leszek, akkor az csak jó lehet! 😉´
Hát Velencén milyen volt?

Arch
Aha. Hát... ha neked ott jó...

bdf
Flört Dance Club Siófok...
Holland weekend

Arch
Hova? 😊)

bdf
"és ezért jár egy "

Holnap megyek a Flörtbe! Bebeee!

Arch
Figyi, ezek csak vélemények... lehet, hogy a fele sem úgy van, ahogy én hiszem, és baromságokat írok 😊))

Sztem csak nem akarsz... és ezért jár egy
😊

bdf
Nem tudom. Igen jókat írsz a topicba! Én pl nem tudék 2 sornál többet írni, úgy hogy értelme is legyen. Vagy nem akarok?

Arch
Miért?

bdf
Neked igen érdekes agyjárásod van! 😊

Arch
"Egy volt oszt. társam (fiú) azt kérdezte egyszer: Miért van az, hogy a lányok általában úgy viselkednek vele, mintha akarnának tõle vmit. Aztán amikor megadja az esélyt, és "kezdeményez" - miután látja, hogy ebbõl lehet valami, pofára ejtik...

Ez a jelenség elég gyakori lehet. De tényleg, a másik oldalról szerintem tökjó poén. Kibeszélni a barátnõkkel, hogy "ez a vesztes is azt hitte, hogy... Méghogy velem!? 😊)"
Csak a legszomorúbb dolog, hogy a nõk/lányok többsége olyan jól tud színészkedni. Az az ártatlan tekintet... ami egy számító aljas természetet képes láthatatlanná tenni."

Flört. Minden nõ (és ffi? 😊) szeret flörtölni sztem. Csak persze olyannal nem szabad, akinek nem egyértelmû, hogy ez csak játék és komolyan veszi.
Persze van, hogy tényleg csak direkt (mai szlenggel) "húzzák" a pasit vagy a nõt, és direkt "ejtik pofára", de az szerintem azért látszik az emberen. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Voltak, vannak, lesznek is.
Nem kell egybõl minden szemezésbe vagy egy kedves mosolyba "beleélni" magad. Attól, hogy valaki kedves veled, kicsit kötözködik, vagy akármi, még korántsem biztos, hogy akar tõled valami komolyabbat...

bdf
Nnnna! Idehoztam Nektek a topicot!

zakika
pl. elugrasz egy kanbulira nem erdekel, hogy csak fiuk vagytok, mert ugyis olyan a tema...

vagy eljarsz sportolni, sorozni vagy amit meg akarsz es kirekeszted a csajokat az eletedbol... amikor rajonnek, hogy nem erdekelnek teget, korulzongnak mint a doglegyek

(en nem tudom hogy mitt tegyek ha jonnek majd a doglegyek)
irigy honaljmirigy

tomsolo
...vagy eccerûen csak megunod a lelkizést meg a hasonló szarságokat és rájössz hogy nem ettõl forog a világ kereke...

bdf
Remélem, hogy elmúlt... Egyszerüen az ember feje lágya benövésének folyamata elkezdödik. Egyszercsak összejön minden, az önbizalmad hatványozódik, aztán azt csinálhatod a nökkel, amit eddig ök Veled. Például.