18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#4779 Egyszer kipróbálnám milyen lehet :) -
Lacika 79 #4778 Nem kell irigykedni, egyszerűen csak próbálom picit felejteni a dolgokat. És ha adódik valami jó buli, vagy bármilyen lehetőség, akkor megpróbálok élni vele. Hátha bejön, és könnyebb lesz valamivel. Veszíteni valóm nincs egy szál sem. Szal picit éldegélek, ha hagynak, és kész. :-) -
#4777 Na igen, legszebb dolog a káröröm, mert nincsen benne irígység. -
#4776 Tudod, 1 dolog, hogy nincsenek érzelmeink, de attól még vannak dolgok, amiket tudunk élvezni -
#4775 Ehhh, ti vulkániak még azt sem élvezhetitek... :DDD -
#4774 Talán irigykednem kéne ? :)) -
#4773 Látod, vannak akik tudnak élni ! :DDD -
#4772 De szar lehet ... :)) -
#4771 Ehh, máris irigyellek ! :DDD -
Lacika 79 #4770 :-D -
#4769 Hmmm. Vizuális típus vagyok ! :DDD -
Lacika 79 #4768 aha :-) -
#4767 Őőőő, akkor ezek most a volt tanítványaid ??? -
Lacika 79 #4766 Na jó napot mindenkinek!
Végre pihenhetek, ma vizsgázott le az egyik osztályom Szoftverüzemeltető-ből. Kaptam egy üveg piát, + meghívtak estére egy kis ivászatra, éjszakai fürdőzésre, meg ilyesmi. :-)
Van köztük egy-két "aranyos" leányzó. Jah, és 20 év felett van mindegyik, szal pont pálya. :-) -
#4765 Nos lehet, hogy sikerül kierőszakolnod egy kis "vígaszdíjat", te tudod, hogy megéri-e neked ennyi energiát fektetni bele. :DDD -
#4764 Erőlködés...nincs érteleme, leírták ha menni akar hadd menjen! -
#4763 Ami késik, nem gyorsvonat :)
Még legalább 1 menetre számítok (na nem olyanra), csak át akarom gondolni, hogy addig üssem a kihűlt vasat, amíg langyos, vagy várjak vele egy kicsit.
Gondoltam arra is, hogy leköltözök Debrecenbe (ott lakik ugyebár) 1 hónapra, és meglátom, hogy mit tehetek.
Nem tudom mi lesz... -
#4762 Nomert nem mentél le. Így távszakítani könnyű, mert nincs ott a másik, akinek a szemébe kell nézni. -
#4761 Fiatal vagy, szabad és kanos ! Élvezd ki amíg lehet ! :DDD -
#4760 ne fesd az ördögöt a falra
amúgy tudom, hogy olvassák... -
#4759 Én már szakítottam úgy lánnyal, hogy a közelben sem volt másik, csak egyszerűen már nem éreztem magam boldognak abban a kapcsolatban, és nem éreztem menthetőnek sem. Így úgy láttam helyesnek, ha őszintén megmondom, hogy nincs értelme folytatni, mert nem vezet sehova. Szép volt, és maradjon meh szép emléknek.
Szóval van olyan, hogy elmúlik, és nem más helyett.
Utána nekem sem volt legalább 4 hónapig senki, de nem is kellett. Bár akkor lehet, hogy szabad akartam lenni, nem pedig a kapcsolattal van gond. Bár ha az embber szabadságra vágyik, akkor nem is szereti igazán a parnert.
Na mind1...nem tudtam semmi értelmeset kihozni.
Azért tremélem a lényeget értitek.Bocsi, hogy ilyen szétszort vagyok, de ma van Kedves szülinapja, és még megy a buli, csak körülnéztem mi van errefelé. Na go back to party :))
Vár már Jim Beam haverom :) -
#4758 Neked meg:
Most talán nem hiszed, mert nem látsz az érzelmeidtől, de nem ő volt életed szerelme, vagy ha ő is volt, rohangál a világban még kismillió olyan lány, aki az lehet, csak találkoznod kell vel(ük)e. Aztán már majd megy megint minden a maga útján, és a mostanira csak úgy gondolsz majd, mint pár szép nap.
Őszintén, ne hidd, hogy ő volt az egyetlen, lesz még nála sokkal jobb is.
Tapasztalat :) -
#4757 Na ne mondja már nekem senki, hogy egyszer sem úgy váltotta le egyik barátnőjét, hogy képben volt egy másik. Én párkapcsolataimban tisztának, és egyenesnek éreztem és érzem magam, de ha jobban belegondolok, azért hagytam el 2-3 barátnőmet is, mert képbe jött egy új, és felvetődött bennem a kérdés, folytassam e így, hogy már másra nézek inkább. Így ha közvetve is, illetve egy alkalommal közvetlenül, de bennem is, és szerintem mindannyiunkban ott van ez a probléma.
Ergo mindenkivel előfordulhat ez, legyen az egyén nő, vagy férfi. Csak ebben a topicban a csajok nem beszélnek. :) -
#4756 Nem a faszt. Most véglegesítettük a szakításunkat. Vesztettem életem szerelmét. (egyenlőre) MÉg én reménykedem, de tudom, hogy reményem elenyészik majd az idő folyamán, és néhány hónap múlva, már csak emlék lesz.
[most tudja, hogy tök hülye, de hát szerelmes]
Mára ennyi. Jóccakát -
#4755 ja hát minden nő egy Éva tulképp -
Lacika 79 #4754 Ördögi kör ez az egész. Na mindegy. -
#4753 AZAZ, legrosszabb esetben még1x utoljára lefekszik veled, csakhogy csökkentse a saját piciny bűntudatát, vagy hogy megajándékozzon valamivel utoljára, szal. TE már nem járhatsz rosszul ! :DDD -
#4752 Ja a nők többsége ezt úgy értelmezi, hogy éppen amikor veled beszél a telefonban, akkor nem dolgozik rajta egy latin szerető aktívan, AZAZ nincsen barátja ! -
#4751 Vagy női gondja... -
#4750 mindkettő ;) -
#4749 nőd van vagy gondod? -
#4748 de, perpill van :) -
#4747 neked nincsenek gondjaid a nőkkel
perme szugerál
AZ INGÁT NÉZNI A HÉTSZENTSÉGIT -
#4746 meg én :D -
#4745 az asszony ingatag
énekelhetné Kertész Géza -
Zoleeca #4744 Hát anno velem is így szakítottak, hogy : "Már nem szeretlek úgy mint régen". Kb 1 hónap mulva már volt barátja...
Egyébként szerintem az hogy "nincs barátom" az nem azt jelenti hogy nincs a láthatáron senki... -
#4743 Én szurkolok neked kisErik :) legyen úgy ahogy kell. -
#4742 Köszi szépen srácok.
Én megbizom benne. Soha sem hazudott nekem, és mindíg mindent elmondott, olyanokat is, amiket másnak nem mondott volna el. Ő egy nagyon jó ember. A szivébe semmi gonoszság sincs, csak jó.
Breki: anyust nem hallottam a telefonban. Ezt ő mondta, mikor később felhívtam.
Megpróbálok még 1 esélyt kicsikarni. Ma nem zavarom. Holnap rábeszélem egy hosszú 7végére a jövőhéten, amin úgy viselkedünk ahhogy ő akar, de azt csináljuk, amit én akarok. A végén elbeszélgetünk, és eldöntjük mi legyen. Ha sikerül jó, ha nem akkor méltó befejezése lesz a kapcsolatunknak. -
#4741 ezt hallottad a telefonban?
mármint anyust
a nők könnyen sírnak ám
valószinű azért sírt mert fontos vagy neki és büntudata van, hogy fájdalmat okoz.
-
#4740 Hát nem tudom embere válogatja én is kipróbáltam két héttel a szakítás előtt ezt, de nem ugyanaz okból, hanem mert jól esett volna továbblépni a kapcs.at köv szintjére, de nekem kudarcal végződött valszínű azért mert már akkor is ért benne a szakítás lehetősége.
kisErik szerintem türelem, körültekintés, jó felisperés, realizmus és cselekvés. Bármi lehetséges mé!!!!