A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szerintem ne válaszolj, és vagy felhív, ez esetben megbeszélitek, vagy ahogy már korábban írtam lepd meg személyesen.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
"Semmi reakció?"
Igen, sajnos még mindig azt nézem, hogy neki mi lenne a jó. És õ mondta rám, hogy önzõ vagyok... Na mind1! Megfontolom még! Vagy sorsot húzok! Vagy kockát vetek! Vagy izé!
A nehezén túl vagyok, az biztos. Rosszabb biztos nem lesz. És van még 1millió lány. Nagyon kedves nõnemû Barátom már akar szervezni valakit. 😄 Nem vagyok híve az ilyennek, de végül is mit veszíthetek? 😄
Na! Ebben a pillanatban csörgetett meg!
Ha le akarod rendezni, akkor tedd meg, és slussz. Ha képes vagy irányítani a szitut, akkor biztosan jól fogsz kijönni az egészbõl, csak az a fontos, hogy ne nyújtsd, mint a rétestésztát. Röviden, határozottan, de kedvesen, a régi sép idõk emlékére... 😊
A higgadtsággal nem lenne gondom, már túltettem magam a legrosszabb érzéseken, és van bennem tartás, meg akaraterõ.
Csak még mindig nem döntöttem. :/
Másrészt az utsó mondat szellemes, csak nem egyszerû végrehajtani...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azzal, hogy nem akarsz viszályt, én személy szerint egyetértek, tudomásom szerint én is jóban vagyok az összes korábbi barátnõmmel, pont úgy, ahogy azt te is elképzelted, tehát semmi komoly, de azért nem megyünk el egymás mellett az utcán, és ha beszélgetünk, akkor baráti a hangulat.
Más kérdés, hogy nálam a szakítások mindig személyesen zajlottak.
Mindenesetre úgy tûnik, hogy itt inkább az a probléma, hogy milyen módon tudnál kapcsolatba lépni vele, mert a hozzászólásaidat olvasva szvsz onnan már nem lenne gond. Erre nehéz igazán jó megoldást találni, de szerintem ha meglepetésszerûen megkeresed személyesen, arra fog számítani, hogy jelenetet rendezel majd. Ha ehhez képest rendes leszel vele, és hamar lezárod a beszélgetést, akkor kellemesen fog csalódni, és nem a rossz emlékek maradnak meg benne.
Ne vond felelõsségre, maximum említsd meg, hogy rosszul esett az SMS-szakítás, úgy, hogy ne legyen ideje reagálni.
Ha befejezted, azonnal válts valami semleges témára, és beszélgess vele egy rövid ideig, aztán távozz. Szerintem ez a legcélravezetõbb, legalábbis én ezt tenném. Persze lehet, hogy mindez marhaság, de nekem mégis bejött.
Tegnap kértem bocsánatot a Családomtól, és legközelebbi Barátaimtól is, mert teljesen elhanyagoltam õket. Szerencsémre mindenki megértõ, és támogat, sõt szinte megsértõdtek, hogy bocsánatot kértem! 😄 Viszont mindenki azt látta rajtam, míg a lánnyal voltam, hogy nem az vagyok, aki addig voltam. Én is észrevettem magamon, hogy feleannyit nevettem, általános rossz hangulat lett úrrá rajtam, az utóbbi idõben étvágytalan is voltam a sok lelki gond miatt. Ennek vége. Ezt nem akarom, ez nem én vagyok, nekem ez nem kell.
Legalabbis addig mindenkeppen amig kozombos nem lesz szamodra.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
És kösz.
Szerintem, ha én nem erõltetem, akkor õ biztos nem fog jelentkezni. Egyszerûen megsértõdik, és beletörõdik. Ilyen típus.
Én viszont nem szeretném, hogy SOHA TÖBBET ne beszéljünk. Nem akarok ezzel a hülye "maradjunkbarátok" szöveggel jönni, nem is tudnék vele barátként viselkedni. Csak annyit szeretnék, hogy ha véletlenül netán összefutunk, akkor ne fagyosan köszönjünk (vagy még azt sem), hanem legalább megkérdezzük egymást mi a helyzet, stb.
Ez gyengeség? Ezt nem szabadna?
Többen is mondták már, hogy túl rendes vagyok, túl nagy a szívem. De ilyennek neveltek.
Bosszút állni nem akarok, nem vagyok se pszichopata, sem egy besült, vagy kiégett ember.
Tehát összességében békét szeretnék, de ne úgy, hogy fájjon. Értitek? Tehát nem akarok úgy gondolni rá, mint egy utolsó szemétre, és azt sem akarom, hogy õ így gondoljon rám. Persze, ez idõbe telik, ha egyáltalán van esély arra, hogy kialakuljon.
...hát ez nõ meghalt! 😄
További tippek:
1, ha meglátod az utcán nyugodtan menj oda és köpd szemen...
2, utána méegyszer és mondd meg neki, hogy ezt tomsolo küldi
3, végül minden jóarc nevében is hasonló módon járj el az egyes pont szerint.
Úgy érzem ezzel végérvényesen sikerül rendezni eddigi bizonytalan és kétségektõl hemzsegõ kapcsolatotokat.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A véleményed közlésével kapcsolatban kérdés, hogy mit akarsz: elégtételt, bosszút, vagy békét.
Ha elégtételt, akkor se cseszd le, inkább legyél flegma, és nézd simán levegõnek. Tegyél úgy, mintha nem érdekelne a szakítás, mert te valójában már rég dobtad.
A bosszúra inkább nem írok példát, pedig több is eszembe jutott. 😊
A békés megoldás kulcsa pedig a beletörõdõ, megtört mosoly...
Eleddig nem válaszoltam az üzeneteire, és tanácsotokat szeretném kérni abban, hogy ezt jól teszem-e, vagy inkább mondjam meg neki a véleményemet. Esetleg várjak még vele, és csak hétvégén keressem meg, vagy várjam meg, amíg õ jelentkezik?
Köszönöm a javaslatokat! :* 😄DD
Jano, csak jelezném, a Jóarcból találtam ide, és nem a Hajrából, szóval amikor #1319-et írtam, akkor azt a topikot még nem láttam... 😊))
Az SMS-ben történõ szakításon ne filozofálj sokat, én nem bunkóságnak, hanem inkább gyerekes dolognak tartom. Aki SMS-ben szakít, az SMS-ben is szeret. Ergo, éretlen a komoly kapcsolatra.
Ezzel együtt azért részvétem.
Ma hajnali 4:51-kor arra ébredtem, hogy sms-em érkezett. Telefonomra pillantva láttam, hogy 2 üzenetem van, csak az elsõre nem ébredtem fel, az 4:08-kor jött. Csak hogy tudjátok. 😄
A lényeg, hogy a barátnõm sms-ben szakított velem. Augusztus eleje óta voltunk együtt. Az elsõ 2 hónap szinte hibátlan volt, annyi gond volt, hogy kísértette még a múltja. A volt barátja (a mai napig) egyszerûen képtelen tõle végérvényesen elszakadni. Ez õt is idegesíti, de nem tudja lerázni a srácot, én is beláttam, hogy a srácnak orvos kéne...
Szóval nagyon jól megvoltunk, de egyszercsak azon vettük észre magunkat, hogy egyre többet vitázunk, és nem vagyunk képesek közös nevezõre jutni dolgokban. Sajnos ezek viszont annyira alapvetõ életfelfogás-beli különbségek voltak, hogy ezek felett nem tudott egyikünk sem elsiklani, annak ellenére, hogy imádtuk egymást.
Szóval szaporodtak a viták, és emiatt a gondok a kapcsolatban. Én kitartó, és optimista ember vagyok, ráadásul meg is szerettem õt (sajnos), és mindig azon fáradoztam, hogy jobbá tegyem a viszonyunkat, de a lány részérõl sajnos csak negativitást, állandó megbántásokat, vagy flegmáskodást kaptam cserébe.
Egyre szélsõségesebb lett a kapcsolat. Ha jó volt, akkor nagyon jó volt, ha rossz, akkor nagyon rossz. Egyre rosszabb.
Az utóbbi napokban felgyorsultak a történések, és némi drámázás után a gonosz közöny lett úrrá páromon. Ennek eredménye lett a 2 hajnali sms, amikben annyit írt le, hogy már nem szeret annyira, mint kéne, ezért vége.
Az én lelkiismeretem nyugodt. Én mindent megtettem, hogy együtt maradjunk, hogy jobbá tegyem a dolgokat. Már sajnálom, hogy kitárulkoztam elõtte, ugyanis teljesen hasztalan volt az egész. Amint totálisan nyílvánvalóvá váltak érzelmeim számára, már nem kellettem neki. Addig volt jó, amíg kicsit elérhetetlen voltam. 1. komolyabb kapcsolatom lévén rengeteget kell még tanulnom, ez az eset is sokmindenben segít majd a késõbbiekben, ebben biztos vagyok.
Ami elõtt még értetlenül állok, az az a gyávaság, vagy a gerinctelenség (esetleg mindkettõ), hogy sms-ben szakít Velem. Errõl nemrég még a hugának papolt, aki hasonlóan akart eljárni kapcsolatában. Leugatta, hogy hogy lehet ennyire szemét, õ semmi esetre sem tenne ilyet.
Hát mégis megtette.
Szerencsém viszont, hogy összeszedtem magam lelkileg a felém mutatott közöny hatására, amit fentebb írtam, és már nem nagyon tud kiborítani ez az egész.
Viszont idegesít, hogy emiatt felébresztett hajnalban! 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Tökéletes kapcsolatnak indult, szerelmes levelekkel, meghitt sétákkal, tüzes éjszakákkal... Életemben másodszor lettem igazán szerelmes, és elõször úgy, hogy valóban viszontszerettek.
Eltelt kb. 4 hónap, amikor el kellett utaznom két hétre, így nem találkozhattunk, de továbbra is küldözgettük egymásnak érzelmektõl roskadozó leveleinket, és már alig vártam, hogy újra lássuk egymást. Közben megszerveztem egy kettesben eltöltendõ hosszú hétvégét a hegyekben, és vártam, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, ám a találkozó nem egészen úgy sült el, ahogy terveztem.
Alig szállt le a vonatról, máris közölte velem, hogy vége, szakítani akar, én meg csak néztem hülyén és értetlenül. Olyan határozottnak tûnt, hogy semmi értelmeset nem tudtam mondani.
Késõbb rájöttem, hogy valójában elég bizonytalan (mondjuk nem volt nehéz, hiszen ott maradt éjszakára, és ugye csak egy ágy volt...), de végül mégis elment. Ha akkor megállítom, azt hiszem visszajön, de én azt akartam, hogy magától tegye. Nem tette, így ott maradtam egyedül, fenn a hegyen, 3 napig. (No nem voltam teljesen egyedül, ott voltak a cimborák, Johnny Walker, Jim Beam, és társai...) Természetesen magamat hibáztattam, bár gõzöm sem volt arról, hogy hol ronthattam el. Ezeket a napokat nem kívánom senkinek, sõt, az utána következõ heteket se.
Aztán 3 héttel késõbb, egy barátommal leutaztunk a Balaton partjára, õ csajozni, én meg vígasztalódni. Ez így nem volt túl szerencsés párosítás, szegény srác nem sok hasznomat vette, olyan savanyú arccal ráztam magam a "dizsiben", hogy elriasztottam magunk mellõl mindenkit.
Egy este a srácnak megtetszett egy csinos német csaj, akivel ott volt a barátnõje, és megkért, hogy segítsek, mert õ nem beszél nyelveket, a csajok meg ugye nem tudnak magyarul. Elkezdtünk beszélgetni (végül angolul, mert ez ment a legsimábban), kicsit én is kezdtem jobban érezni magam, és a lányok is élvezték a társalgást. Nem kerülte el a figyelmüket, hogy nem vagyok valami vidám, és rá is kérdeztek.
Ekkor elgondolkodtam. Ha ezek a lányok vonzónak találnak, netán lesz is valami a dologból, akkor nem bennem van a hiba, nem vagyok mutáns, idióta, stb, aminek ebben az idõszakban épp gondoltam magam. Így mindent egy lapra tettem fel, és elmeséltem az egész történetet annyira ékesszólóan, amennyire csak tõlem tellett.
A kb. 3 perces beszéd eredménye engem is meglepett, ugyanis a sztori végén a két lány lendületbõl elbõgte magát!!! A folytatást el lehet képzelni, mondjuk azt, hogy kis híján megerõszakoltak minket... (A haverom az egészbõl nem értett egy szót se, de azért nem tiltakozott, mindenesetre azóta is emlegeti a kellemes estét, amit nekem köszönhet...)
Aztán amikor késõbb, az ekkor már csak ex-kedvesem legjobb barátnõje hívott fel és kezdett vígasztalni, hogy én mindent megtettem, ne hibáztassam magam, stb, pedig épp õ ellenezte a legjobban a mi kapcsolatunkat - a "rosszhíremre" alapozva tévesen azt gondolta, hogy hûtlen típus vagyok - már tudtam, hogy rendben leszek.
Nagyon sok dologra rájöttem, amit addig nem tudtam, többek között arra, hogy nem rontottam el semmit, csak éppen nem õ volt a megfelelõ lány. (Pedig ahogy indult... Ha valakit érdekel, majd egyszer elmesélem. 😊)
Rájöttem, hogy nagyon sok lány van, akinek kellhetek, így akár válogathatok is, sõt ha kell, akkor nemet mondhatok.
A lényeg, hogy az újonnan szerzett tudás olyan magabiztossá tett, ami késõbb nagyon jól jött, és most már évek óta betonbiztos kapcsolatban élek azzal a lánnyal, akit választottam.
P.S. Bocs a hosszú szövegelésért, és Manókának, illetve Evilnek, valamint minden megtört szivû fórumozónak üzenem, hogy kitartás, és nyugalom, ennél már csak jobb lesz.
Ezt még nem hallottam!
Imádom Woody bölcsességeit :-DDDD
OLvassa, hogy minden férfire két nõ jut.
Megcsóválja fejét:
Valami bunkó biztos négy nõvel van :-)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Hogy mekkora, meg hogy lerõl fel, vagy felõr le!
Viccet félretéve!
Egy a lényeg! ENNEK ÍGY KELLETT TÖRTÉNNIE! Hogy miért, arra csak késõbb fogsz rájönni!
A "durva" bánásmódról meg annyit, hogy kedveskedve nem lehet szakítani! Tudod, ha a másik fél komolyan gondolja, akkor mindenképpen bántani fog a dolog, és ha nem elég egyértelmû a helyzet, akkor esetleg hiú ábrándokba ringatja magát. Ezt most ne bántásnak vedd, csak hát egy szakítás mindig fájdalmas dolog, és az, hogy nem tudott várni az új kapcsolattal, az csak azt mutatja, hogy mennyire régóta nem volt bátorsága és ereje a szakításhoz Neki.
Ne csak magadban keresd a hibát, hogy mi nem volt elég jó.. igazából a viszonyulásokban a gond általában, az is lehet hiba, ha túl odaadó valaki, mert a másik elkényelmesedik, és felborul az egyensúly, persze ezek a dolgok mindig kapcsolat és emberfüggõk.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de fogadjunk Evil pesti
Amúgy akkor te egy talpraesett lány vagy.
Mondcsak tudsz fõzni? :-)
Ja enis most diploma
te hol?