18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5059 np, csak nyugodtan :) -
#5058 Semmi baj. CSak sírj nyugodtan, legalább van mit olvasgatni az unalmas nyári napokon.
Nem tud valaki munkát?18> -
#5057 Na a hétvégén volt némi időm gondolkozni, még jócskán ülepednie kell a dolognak, fogalmam sincs, hogy hogyan tovább, de valahogy majdcsak lesz... Htx mindenkinek és sry a hisztiért... -
#5056 #5042: Na a kutyaharapást szőrével nálam tipikusan nem jön be... :) A "tonna donna"-szöveget meg felejtsétek el, a lány NEM az, csak anno már más is hivatkozott rá "kissé molett"-ként (nekem ezért elég sokára is esett le, hogy kire gondolhat), meg itt is beleültették a bogarat a fülembe, de tényleg nem az. :) -
#5055 De a fórumot nem szabad a csajnak megmutatni P -
Lacika 79 #5054 Gratulálok! :-) -
#5053 Tegnap este meg is volt az első randink és mondhatom elég jól sikerült. Nem siettem semmit és ő volt, aki jobban kimutatta az érzelmeit. De most valami rózsaszín felhőtől nem látom a képernyőt, úgyhogy inkább abba ia hagyom:D -
#5052 GRATULÁLOK -
#5051 Ezazzzzz! Bejött!!! Breki papírforma szerint hozta a tipped a végeredményt! A csaj akinek nem volt az első válasza, most a BARÁTNŐM!!! dejó leírni -
#5050 párizsi lány :-) -
Lacika 79 #5049 Máááázlistaaaaaaaaa. :-) -
Lacika 79 #5048 Hm. Meggondolandó. Most picit szűkösen vagyok, de augusztus végére egyenesbe jövök elvileg. Utána beszélhetünk a dologról. :-) -
Lacika 79 #5047 Ez mind oké, de azért Arch vállvetve "harcolt" velünk. :-) -
#5046 Jóreggelt
Nos, nemsok mondanivalóm van, az okosságok már le vannak írva mióta voltam . Sztem a csaj korrekt volt az őszinteségével, elég sok flörtölget, tetszik neki ha csapják a szelet, és csak akkor vall, ha a fickó már epekedik érte, mégnagyobb a kopp .
Még annyit, hogy ez úgy ment, ahogy jött, majd lesz másik, aztán még másik, ígytovább, egy meg az mondja: "Akkor hova megyünk ?" -
#5045 egyrészt szóismételtem :) Másrészt, van abban valami, amit mondasz. :) Korrekt: végülis talán, ha azt vesszük, hogy füllentett. Ha nem, akkor tényleg az. -
#5044 azért nem kéne így beszélni róla
sztem a csaj tök korrekt volt -
#5043 Tény, hogy ez nem minden esetben jön be, pl. nálam sem jött be teljesen, pedig már fél éve, hogy elmúlt :) De nem érdekel, egyszer majd csak elfelejtem teljesen :) -
#5042 Kutyaharapást szőrével. Elmehetsz bulizni, megismerkedsz egy lánnyal, eldöntöd, aztán éled tovább szürke hétköznapjaid. Nem túl jó megoldás, de ha a csaj sem akar többet, rendkívül jó önbizalomtabletta:) Még 2-3 ilyen, és ugy gondolsz majd tonna madonnára, hogy "ehh kisanyám, mit hagytál ki". :) -
#5041 #5032-#5033:
Nézd, előzőleg, különösen előző este és éjszaka, sőt, még napközben is nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy vajon mit fog válaszolni. A végefelé az egyszerű "nem"-et éreztem a legesélytelenebbnek. Bár semmi logikus alapom nem volt rá - megérzés, vagy csak tudat alatt egyszerűen nem tudtam elképzelni egy ilyen egyértelmű elutasítást egy ilyen kedves embertől, nem tudom. Az majdnem biztos, hogy kedvel (vagy inkább nem "nemkedvel" vagy hogy is mondjam) - láttam, hogy hogyan beszél olyanokkal, akikért nem rajong, na velem egyáltalán nem így beszélt. Én a válaszában nem úgy éreztem, hogy csak kifogásnak használná a meglévő kapcsolatát, hogy ne kelljen megbánatnia engem (bár lehet, hogy csak belemagyarázom, de szerintem nem...
Ami a másik (végül realizálódó), számomra negatív változatot jelenti: nem volt információm se pro, se kontra. A kezét figyeltem, jeggyűrűt nem láttam rajta, (néha nem volt rajta gyűrű, néha volt, de akkor is sokszor más), így azt azért feltételeztem, hogy vőlegénye vagy férje nincs (hiszen ebben az esetben fel se teszem a kérdést). Viszont ebben az életkorban azért már elég sok embernek van stabil kapcsolata, és valahogy éreztem, hogy annak, hogy egy ilyen lány éppen szabad legyen, pont akkor, amikor én érdeklődöm utána (különösen az én szerencsémet is figyelembe véve) - hááát...
És hogy akkor miért éltem magam bele ennyire? Ez elég hosszú és bonyolult dolog lenne. Röviden: Egyrész, én ilyen vagyok, ezzel nem tudok mit kezdeni. Másrészt, jelen helyzetemben annyira, de annyira sokat jelentett volna, ha összejön ez a kapcsolat. Nagyon sokat változtatott volna a mentalitásomon, az életvitelemen, amit már én is régóta szerettem volna megváltoztatni, de eddig egyszerűen nem volt meg hozzá a kellő motiváció. És most már nem is lesz... Ez a kapcsolat megadta volna,és ezért is "akartam" annyira, hogy sikerüljön. És most kezdek ott tartani, hogy az ő "elvesztése" mellett ez is egyre inkább fájni kezd... -
#5040 Nem csalódtam :)
Na megyek Balcsizni
pá -
#5039 Most kivételesen komolyan beszéltem
Lehet Tunisz aztán Taxival átmegyünk :-) -
#5038 Majd ma kiderül mennyire igaz, vagy hogy mit is akar -
#5037 a frontot mindig a férfiak tartják
a nőké a hátország
illetve a nem férfiaké P -
Lacika 79 #5036 Remélem, nem csalódtál bennünk. Azért próbáltuk tartani a frontot, míg távol voltál. :-) -
Lacika 79 #5035 Megbeszéltük. :-) -
#5034 Ember és helyzetfüggő. Írtam is azt hiszem. :) -
#5033 Én azt nem értem minek élted ennyire bele magad. Ez a lehetőség eddig is fennállt, hogy van barátja... -
#5032 Az jobb lett volna, ha azt mondja, hogy nincs barátja, de veled nem is akar semmit? És Tuvoknak igaza van. Mindig van rosszabb :)
Nadeazért fel a fejjel! -
#5031 #5029: Lehet, bár pillanatnyilag még csak szeretnék mosolyogni, de azért htx :) -
#5030 #5028: Ezzel én is egyetértek, az egészben csak annak örülök, hogy legalább megkérdeztem (bár mondjuk abból a szempontból nem kellett hozzá különösebb bátorság, hogy nem igazán volt mit veszítenem).
Para, hát istenem... Én már csak ilyen parázós típus vagyok. :) De ezzel együtt is ennek a válasznak adtam a legnagyobb esélyt (még majdnem be is írtam ide, hogy tuti ez lesz a slusszpoén) - szerencse, sors, pech, vagy csak logika, miszerint az ilyen lányok ritkán szabadok... :) -
#5029 Guest tényleg ne légy ennyire elkenődve...tudom ilyenkor nem lehet az embert mivel vigasztalni, de figyeld meg egy-két hét múlva mosolyogni fogsz ezen. :)
Fel a fejjel! -
#5028 De értsd meg, jól tetted, hogy odamentél
csak nem kellett volna ennyit filózni rajta.
Temár előre paráztál
és most a para dumál, hogy ugye megmondtam
dehameg nem mész oda sose tudod meg, hogy... szval érted -
#5027 Hmm, hát lehet, de ez az álomkép nekem nagyon bejön. -
#5026 öt nem ismered ember
csak egy álomképet -
#5025 honnan tudod, hogy mázlista, nemis ismered.
Őt nem, de a barátnőjét igen, és ez elég... :) -
#5024 figyi semmi luzerség nincs ebben, ha van barátja
lehet azt mondja magában
húdehelyes ez a pasi, ha nem lenne barátom........
Masikmeg honnan tudod, hogy mázlista, nemis ismered.
Jól tetted, hogy odamentél csak korábban kellett volna.
Amúgy fiatalkoromban énis jártam így egy szolis csajjal
én azt mondtam neki:
mond meg neki, hogy nagyon szerencsés, hogy ilyen aranyos barátnője van
Utánna a csaj köszöngetett rám, ha elbambultam. -
#5023 Na jó, elég volt a hisztiből, megpróbálkozom egy kis BF-fel, hátha... -
#5022 -
#5021 Hát nem tudom, egyelőre ezt nem igazán tudom elképzelni, de majd elválik...
Nnna, közben beszéltem anyámmal, úgy néz ki, hogy megyek, ő meg majd igyekszik a rokonság... khmmm... "nagyobb türelmet kívánó" tagjait távol tartani tőlem. Mondjuk ő is jött a "mi bajom van" kérdésekkel, de jeleztem neki, hogy ez az, amiről most nem óhajtok beszélni... Nem tudom, hogy mi lesz belőle, de szerintem most itthon egyedül simán becsavarodnék, sazl inkább lemegyek... -
#5020 El fog múlni, de az csak rajtad múlik, hogy mennyire gyorsan .