18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Csacsi
    Pont ez a lényeg, hogy fiatal, biztos be lehet neki magyarázni, hogy az neki jó. :))

De ez gonoszkodás, mert valamilyen szinten áltatod, hogy neki akarsz jót, holott csak magadnak akarsz egy jó estét/éjszakát/nappalt.

Na mind1...én azthiszem megyek és inkább elkapom Kedvest. Legyetek jók.

Aztán majd élménybeszámolót tartani :)

• WiLDoR
    az őszinteséget eddig még mindig jobban kedvelte mindenki, mintha órákon át mellébeszélnél és kerülgetnéd csak a Tmát.

"Szerintem mond meg neki őszintén, hogy te csak azt szeretnéd tőle, esetleg többször is. Mivel ennyivel fiatallabb meg tudod "győzni", és akkor még örömmel is fog belemenni, mert azt hiszsi, hogy miatta teszed :)))"

amúgy meg szerintem itt a pont :) persze ha nem akarja, akkor nem szabad erőltetni, mert annak csak több hátránya lesz, mint előnye.
  • Sir Quno Jedi
    Nem vagy gonosz. Ha mindkét fél tisztában van a játékszabályokkal, akkor az úgy fair !
  • Csacsi
    Szerintem mond meg neki őszintén, hogy te csak azt szeretnéd tőle, esetleg többször is. Mivel ennyivel fiatallabb meg tudod "győzni", és akkor még örömmel is fog belemenni, mert azt hiszsi, hogy miatta teszed :)))

Szerintem ez a legjobb módszer :)

Jajj de gonosz vagyok, bár én most csak beszélek erről, mert én most be vagyok fogva, amit nem bánok. :))
  • Sir Quno Jedi
    AZ élet rövid, tedd be tövig !
  • WiLDoR
    dugd + jól, ne variálj annyit :) utána is ráérsz lelkizni itt nekünk :D
    nektek meg legalább lesz egy jó estétek. ha ezért nem éri meg, akkor miért?
  • Sir Quno Jedi
    Na én nem foglmaznék ilyen durván, de lényegében mi azért létezünk, hogy a kedvükre tegyünk...
  • Evil
    Tudom, es be is fogom verni neki :D
  • Sir Quno Jedi
    Ugye tudod mit tanácsolnék vaze ! :DDD
  • Evil
    Ejj, egy het is keves lenne vegigolvasni az utobbi idok termeset.Nos, hetvegen volt motrostali, haver felesege hozta az unokahugat.Egyik komammal farasztottuk is rendesen, aztan a vege az lett, hogy a komam satraba aludt, mint utobb kiderult, mert en kegyetlenul szetcsaptam a fejem piaval.Aztan masnap mondja komam, hogy nyomult a kiscsaj, de nem akarta megdugni.Mondom faxa, akkor minek jopifiztal neki te impotens.Aztan tegnap hallom, hogy a kiscsaj uzeni nekem, hogy en is bejovok neki, meg csak az volt a baja velem, hogy tulsagosan nyomultam, hat igen, mostanaban nem kenyerem a romantika. :) , es azota hivogat, hogy talizzunk, meg beszelni akar velem stb.Ket nagy problemam van, vagyis egy, mert egymasbol kovetkeznek.A csaj 16 eves.Van koztunk 8 ev, szal en max megdugnam es annyi, mast nem tudnek elkepzelni fiatalsaga miatt, de akkor meg az lenne, hogy megbantom, de szerintem ez csak olyasmi lehet nala, hogy kamaszodik es bejon neki, hogy nagyfiukkal jar bulizni, meg idosebb a pasija, hogy aztan lehessen mivel felvagni a baratnokenk a sulikaba.A masik gond, meg a haver felesege, hat hogy nezzek a szemebe?Megdugtam az unokahugat, aztan meg leszarom, szal csak kihasznaltam?Ejj, amilyen gatlastalan lettem mostanaban lehet bevallalom :) Egyre inkabb azt vonom le, hogy a mai fiatalsag egyre hamarabb hulyul meg.
  • Sir Quno Jedi
    Látod már te is felületes lettél, mert túl sokat érintkeztél velük ! Megfertőztek, sürgősen szórd szét magad szubatomi szinten az űrben ! Egy hibás transzporterállomás pont megfelel a célnak...
  • Tuvok #5088
    lol, eddig nekem nem úgy tűnt
  • Sir Quno Jedi
    Nem, genetikailag képetelen rá.
  • ghost cb
    Olcsó bérgyilkos hibázik!
    Szánj rá pénzt és meg lesz az eredménye! :D
  • Tuvok #5085
    Felsőbb hatalom, lol .
    Felnőtt ember, el tudja dönteni mi a jó .
  • Sir Quno Jedi
    Nem igény kérdése, hanem a felsőbb hatalomé !
  • Tuvok #5083
    Sztem kevesen igénylik, hogy irányítsák őket .
  • Sir Quno Jedi
    Alaphiba, az embereknek irányítás kell, neked mondjam vulkáni...
  • Tuvok #5081
    Hát, ezt majd ő eldönti ...
  • Kroki
  • Sir Quno Jedi
    AZ kevés én most VALÓDI agresszív gammákra gondoltam !
  • Tuvok #5078
  • Tuvok #5077
    Már BF-eztünk, az erre pont jó :)))
  • Breki33
    ja és aztis tudja milyen a zsánere
  • Sir Quno Jedi
    És lehetőleg a kiválasztottad szeme láttára, majd véres kézzel rámosolyogsz és megkérdezed: Iszunk egyet erre ?!!! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Ha nem megy másképp akkor őrjöngj, gyilkolj, persze csakis virtuáliasn ! Igázd le a világot, éld ki a tesztoszteront de gyorsan, amíg még tudod !

Rombolj, pusztíts, engedd szabadjára a sötét oldalad. Az segít ! Újra férfinek fogod magad érezni, mikor a hatalom a kezeidben összpontosul !
  • Tuvok #5073
    Np, ha Te magad nyírod ki, az sokkal hatásosabb és ingyen is van .
  • Guest
    #5069: sry
  • Guest
    #5068: Várom az árajánlatokat :)
  • Guest
    #5067: Hát mert jelenleg kb. ez az egyetlen esély arra, hogy hozzáférhető legyen... ;)
  • Tuvok #5069
  • Breki33
    szóljatok a köpcösnek
    mennyit szánsz rá?
  • Sir Quno Jedi
    Minek ?!! :DDD
  • Guest
    Nekem is... ;)

Hmmm, esetleg ismersz egy olcsó bérgyilkost? :))
  • Sir Quno Jedi
    Ne hagyd hogy szívassanak, RAKD meg ! Nekem így amit írtál róla máris bejön ! :DDD
  • Tuvok #5064
    Az a lényeg :)
  • Arch
    Vágyom vissza Balcsira :( De várnom kell még egy hetet :(((
    De azért jól, köszi! :) Jó kis csapat jött össze lent, jó volt. :)
  • Tuvok #5062

Hogy s mint ?
  • Arch
    [mosolyog]
    Szépjónapot mkinek!
  • LSL
    nem ettem meszet:D