A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Néha azért jó látni, hogy egy férfi is el tud gyengülni valakiért... 😊 Persze az nem kell, hogy mindig olyan legyen!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szerintem ezt nem kellett volna mondanod, tudod, a lányok sem szeretik, ha egy fiú tálcán kínálja fel magát, fõleg azok után, amiket õ tett, még nehogy már neked keljen "meghajolnod" elõtte.
Férfitársaim, hová "fejlõdünk"?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Húsvétkor? Délután elmentem meglocsolni. Láttam rajta, hogy picit morci, meg úgy is beszélt. Elmondtam neki az érzéseimet, illetve mit tennék, ha újra az enyém lenne. Aztán témaváltás, ökörködés, stb.
Este üzent, hogy hívjam majd fel. Felhívtam, és tök normálisan elbeszélgettünk. Adjak neki idõt gondolkozni, ne nyomuljak, stb. Én mondtam, hogy bármennyi idõt adok neki, gondolkozzon nyugodtan.
Csak hát félek, mint az állat. De reménykedek, és nem adom fel!
Érdekes történet. Van benne sok igazság. Az a gond, hogy szerintem még Õ sem tudja, mit akar. Úgyhogy várok, hogy derüljön már ki végre valami. És még 2 hónap kell hozzá, hogy tudjak tenni valamit, nem csak igérni. Ugyanis ha felmegyek Pestre melózni, akkor talán több esélyem van, mert látja, hogy tényleg felmentem, nem csak igérgettem.
De most tehetetlen vagyok, várok. Mert imádom õrülten.
szar dolog, es hat mint irtam (lustasagbol kifolyolag) nem ismerem a dolgok valodi hatteret. Amit tudnek javasolni, ne tukmald ra magad, ne igergess, hanem tegyel, es probalj ugy tenni, mintha nem erdekelne annyira, ugy nagyobb sikerrel jarhatsz, mert ha fontos vagy neki, o fog utanadmenni, ha meg nem megy, akkor valszeg nem o volt az, akire szukseged van/volt, es te se neki. Ez pedig hosszutavon nem eppen nyero dolog. Gondold el, mi lenne, ha hasonlo dolog tortenne monnyuk 10 ev mulva, amikor egyutt eltek, gyerek, satobbi.
A masik tema, a pali, hogy allitolag szakitottak. Nalunk kb 6szor szakitott a csaj a sraccal, de mindig visszacsapodott. Az ilyenek, hogy "mar telleg vege", meg "nem beszelunk" nekem a vegen mar csak ilyen nemistudom...mintha mar sajat maganak is hazudna, az mas kerdes, hogy direkt, vagy onkenytelenul.
en monnyuk ezekkel elegeltem be, es olyan szinten ellenszenves lett, hogy most 3 hete nem beszeltunk, es kurvara ugy erzem, hogy nem az a valaki hianyzik, aki utan fel even at futottam, hanem az, aki 5 evig mellettem volt. Olyan szeker utan futni meg nem erdemes, amelyik nem vesz fel hosszu idon keresztul.
Ha menni akar, engedd el, es ha fontos vagy neki, o fog visszamenni, onnantol csak rajtad mulik, akarod-e meg, visszafogadod-e, vagy sem, es hogy bansz vele utana.
Nalam speciel ugy mukodott, hogy nem tudtam elfogadni azt az 5 honapot, es azt, hogy az igeretei ellenere ket hetnyi "ujraprobalkozas" utan is kepes volt "atbaszni", es most ugy erzem, hogy honapokig nem akarok vele beszelni, es ha lehetne is ujra barmi kozottunk, majd csak nehany ev mulva talan, amikor mindketten kieltuk magunkat, es akkor is ugy erezzuk majd, hogy mindketten az "igazi"-ak vagyunk a masiknak.
ja, a beszelgetes kozbeni vidamsag nalunk is megvolt, ezzel csak az volt a baj, hogy o mar baratkent probalt volna kozeledni, es onzo modon a sajat erzeseire figyelt. Hianyoztam neki, es jo volt neki a kozelsegem (hozzateszem, beszelgetni, satobbi, se csok, se szex, se semmi), de kozben nem figyelt arra, hogy en meg mindig szerelmes vagyok, es nekem jobban faj igy talalkozni vele, mint az, hogy egyaltalan nem beszelunk (tipikus maga mellett tartogatas szovegei : "te vagy az igazi, de most nem mukodik", "szeretlek nagyon, imadlak, de nem vagyok szerelmes", "nagyon fontos vagy nekem"...az effelekkel vigyazz). Most beragtam, es mint irtam, 3 hete nem beszelunk.
Mindenesetre sztem kezdj valamilyen szinten uj eletet, es ne remenykedj, igy kisebbet zuhanhatsz. En a fel ev (ami tulajdonkeppen 1 ev) alatt nagyon sok dolgot magam moge utasitottam miatta/erte, amiket nem lett volna szabad. Rajottem, senki nem erdemel meg ennyi aldozatot, aki meg megerdemli, az ugyse teszi meg veled az ezekhez hasonlo cirkuszokat.
Az utolso 1-2 honapban en mar tudtam, mire szamithatok a reszerol, es ez mind be is valt, nem okozott csalodast.
A legbantobb az, hogy 5 evnyi 110%-os egymas iranti bizalom utan mostanra egy jottanyit sem tudnek megbizni benne, mert annak ellenere, hogy azt mondogatta/akarta, hogy engem akar, mindvegig az ellentetjet cselekedte.
Kisse sok lett...
....................................................................................................
Hát, úgy tûnik nem tud már tenni semmit. :-(
Én reménykedek, hátha lesz valami. Csak a Kicsimen múlik.
Utána a többi pedig rajtam. De nem szúrnám el!
Este beszéltem vele telón. Csak hétköznapi dolgokról beszéltünk. Kivéve azt, mikor megemlítettem neki, hogy van kilátásban egy pár jó meló. Ekkor megkérdezte, hogy akkor tényleg felmegyek? Én mondtam, hogy igen. De nem is beszéltünk többet a dologról.
Utána beszélt a haverommal, aki mellesleg az uncsitesója.
És mondta neki, hogy beszélt a másik sráccal, csak hétköznapi dolgokról. De hogy velem beszélt, azt nem említette meg. Na ez most jelent valamit? Esetleg van valami, ami miatt nem említette meg, hogy beszélt velem? Vagy miért vajon? Nem tudok rájönni.
Jah, amúgy abszolút vidáman beszélgettünk, tehát semmi arra utaló jel nem volt, hogy teher lenne számára a beszéd velem.
Szal nem tudok rájönni, hogy miért nem említett meg engem.
Valakinek ötlete van?
Köszi a linkeket, leszedem gyorsan.
mûszaki informatikus dipi és programozói felsõfokú végzettség
és érdekelne természetesen
MACROMEDIA DREAMWEAVER 4.0
klikk
Dreamweaver? Ha egyenesbe jövök, megnézem. Káromra biztos nem fog válni.
Jah, és bocsi mindenkinek az OFF-ért.
az ECDL érdekelt volná
állítólag ha befizetem a pénzt lehet megkapnám vizsga nélkül mivel magasabb a szerzett végzettségem, viszont a papír meg jól jöhet.
Nekem nem kérdik, hanem mondják, hogy csináljam.
Sztem szedd le a Dreamweaver ingyenes változatát.
Meg mellette maszekolok egy picit. Gép javítás, szervizelés, hálózatépítgetés, stb.
Minden ami jön, és persze amit meg tudok csinálni.
Ilyenkor bánom, hogy nem tudok programozni, és weblapot csinálni. Mert ezzel lehetne jó bizniszt csinálni. Mindíg kérdik, nem vállalok-e ilyesmit. Muszály leszek megtanulni, hátha lesz valami plusz kincs. :-)
Amúgy nem tudom, mitõl-miért voltam ilyen. De mostmár legalább újra tudom irányítani.
amúgy jó reggelt
a másiknál meg gondoltam erre, de ha nem mondott ilyet akkor ugye az alapszitú az, hogy Lacika volt vele annó úgymond "bunkó". Tehát ilyen szemszögböl nézve nem értem.
De nem akarom nagyon megkeverni.
Ha fent vagyok Pesten és látja, hogy tényleg felmentem, nem csak a szám járt, talán elgondolkozik jobban a dolgokon.
Úgyhogy most melókeresésen vagyok ezerrel.
A Kicsim mondta elõtte, hogy ezek után nehéz a szemembe néznie. Ebbõl gondolom, hogy szégyeli, ami történt. És én erre mondtam a fent írtakat. Rájöttem, hogy nem áll jól nekem az a nagyképû, makacs, önzõ stílus, amit az utóbbi hónapokban mutattam magamból. Sokkal jobban szeretnek, és én is jobban szeretem magamat, ha olyan vagyok, mint régen. Látom az emberek szemében, hogy máshogy néznek rám. És nagyon jól esik, hogy visszatért a normális énem. Most az a legfontosabb, hogy a Kicsim is észrevegye, el tudja hinni, hogy tényleg a régi én vagyok az. Az, akibe beleszeretett annak idején. Reménykedek, és hagyok neki bármennyi idõt, hogy gondolkozzon. Remélem, megérdemlek egy utolsó esélyt, amit tudom, hogy NEM fogok elrontani. Biztos vagyok benne.
Nem tudom, hogy reagálna a fórumra, de mintha említettem volna már neki. Erre nem emléxem pontosan.
Az meg, hogy a lány megtudja, hogy itt ír errõl, és végigolvassa 2 esélyes. Mert lehet, hogy nem tetszik majd neki, de látni is fogja, hogy Lacika mennyire elkeserett volt...