A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arch
??

Faki
Görcsölni valakiért szvsz nem érdemes. Ráerölteted magad, aztán majd megint ide kerülsz, ahol most vagy. Kicsit gondolj másra, adj neki idõt és késõbb majd kiderül mi lesz. Tudom könnyû mondani, de ha ennyire megalázkodsz elõtte pl: "bármennyi idõt adok neki", akkor ennek jó vége nem lesz.
Na sok sikert meg cseresznyét!

ui: Próbálj meg más csajok szoknyáját kergetni. Tavasz van, most még rövidebbek is

Sir Quno Jedi
Ma szidtam a ferdeszemûek Istenét mire az új lakót becipeltük ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Szega!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Breki33
Érdekes felfogás. Ha te így látod, csak sajnálni tudlak.
Arch
Ez áll a pasikra is

Jó reggelt! 😊

Botond
nõ és villamos után sose fuss,mert mindig jön másik
5 hete szakítottunk. Tegnap beszéltünk telcsin, de tiszta ellentmondásos volt. Egyik pillanatban örül annak, amit mondok, utána meg nem tudja, mit akar. Szóval ez van. Idõ kell neki. Én adok, és várok. Mást úgysem tudok tenni. És reménykedek.
Breki33
szerintem nem tart két vasat, de énis várnék

de õ dönt
ne mi szúrjuk már el az életét

én csak azt tudom elmondani én mit tennék
de ha a sárga útról letérsz még Óz sem ment meg :-)
Gyiik
lacika, mikor szakitottatok ti? mert telleg mindez, amit irsz, szinte egyazegyben megtortent velunk is. Latszodott rajta a gyotrodes, a bizonytalansag, eleinte meg en is konyorogtem, leveleket irogattam, csak lehet, hogy en is turelmetlen voltam, de fel ev utan kisse beelegeltem.
Amugy amit latok, ez telleg az az eset, hogy a csaj ket vasat tart a tuzben, es ha jobban bejon neki mas, akkor valt, addig meg talonban tartogat, es tudja, hogy barmikor visszamehet. El fog kanaszodni, es mindenhez ugy fog hozzaallni, hogy nem gond, te ugyis megbocsajtasz neki.
Mindegy, te dolgod, ugy csinalod telleg, ahogyan a szived diktalja, csak probalj az eszedre is hallgatni, erdekes dolgok fognak kiderulni 😞

....................................................................................................

Alien
Nyugi, velem ugyanez volt.... A csaj hetekig nézett engem, de úgy, hogy csak na..volt egy csomó jel meg minden, erre amikor odamentem hozzá elsõzör akkor azt mondta, hogy gondolkodik, amikor meg másodszorra odamentem hozzá akkor meg azt mondta, hogy van valakije. Hát nem fura? Figyi el kell fogadni a történteket, ha sikerül sikerül, ha nem nem.. Én a mai napig nem értem a csajszit akihez odamentem. Na de mindegy, majd csak benõ a feje lágya és rájön, hogy mit mulasztott el talán egyszer még õ fog odajönni hozzám... Na a lényeg, fel a fejjel, el kell viselni az elutasitást is, fogd fel úgy, hogy õ bánhatja a dolgot. Jobb tovább állni mint szenvedni, meglátod hamarosan lesz egy új kiszemelt. Erõt gyûjtesz, odamész hozzá, ha sikerül örülsz, ha nem tovább állsz. Fel a fejjel!

Tuvok

Alien
Így vanÉn márcsak tudom (saját példa, tudod Tuvok)

Tuvok
Figyu.
Ez annyira tipikus, hogy az már zu sehr phantastisch.
15 éves kislány. Idõsebb pasi udvarolgat neki. Bejönnek egymásnak. Fickó lép. Csaj vagy a "nemtom, gondolkozok rajta", vagy a "van 1 másik aki tetszik, szóval nem" dumát veti be. Ebben a korban a kislányok kiszámíthatatlanok, az életben nem tudod meg miért utasított el. Nem mer komolyabb kapcsolatba kezdeni ? Baszni akar már, de még szûz is akar maradni ? Mondom ez nagyon topikus. Várj vele pár évet, amikor leesett a tojáshéj a popsijáról, ami lehetõleg akkorra már felvesz valami nõies formát és duplán jól jártál, vagy felejtsd inkább el, hogy egy csomó érthetetlen, hülyébbnél hülyébb kislánykori magatartási formába ütközéstõl óvod meg magad.

szerintem lehet hogy van

http://thenamelessphoto.com/

Tuvok
ÁÁ
Nincs semmilyen másik pasija (99%).
Felejtsd el és vigasztaljon a tudat, hogy egy leendõ kavarógéptõl (99%) kíméled meg magad.

15.mert?

Tuvok
Hány éves ez a csaj, ha meg szabadna kérdeznem ?

SinClaiR
pedig ez is benne van a pakliban...
Várj egy kicsit, viselkedj vele távolságtartóan..

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

én abba beledöglök ha nem lessz az enyém
mindenféle elutasítást kurva russzúl viselem el...

SinClaiR
énsem😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

van egy bátyja jól ismerem. talán fél hogy balhé lessz?(nem hiszem)

SinClaiR
Nézd, hiába nyomulsz, a nõ választ, csinálhatsz bármit, ha nem kellesz neki, akár cigánykereket is hányhatsz, akkor sem lesza tied. Azt teheted, hogy vársz egy kicsit, kiderül úgyis idõvel, hogy érdemes e, vagy csak jól elvan veled..

valami más 5let?

SinClaiR
Talán nem hiszed, de majd rájössz.. legjobb megoldás egy csalódásra, ha húzod a strigulákat minden egyes sikerélmény után.. Persze nem szó szerint, de ez jó gyógyír. Az egyikben talán megtalálod azt akit keresel, és nem húzol több strigulát😊

és nem is volt drága 2500 westel

azt csak valami jó pontként csináltam de nagyon bejött neki.

SinClaiR
csajozz😊

de most mi a faszt csináljak? mire ezt kiheverem beledöglök..

SinClaiR
hidd el, el tudod😊 .. és ha nem is akarod, most nem te kellesz neki, legalábbis ezt mondja, ha mégis, az majd késõbb úgy is kiderül 😊
És ne töltsd fel a telóját..

SinClaiR
úgyértem vagy kellesz neki, vay nem... hülyét ne csinálj magadból.. én már szarnék rá..

és nem is fogom tudni.

de nem akarom!!

SinClaiR
felejtsd el

Nem tom mi tévõ legyek...
Nos adott egy lány aki álomszép,kedves,jólnevelt,jól öltözik,stb...Szerintem tettszem neki,mert szerzett képet rollam,smsezünk és kilógott óráról ,hogy csinálhassak egy képet róla magamnak. amikor lemerült a kártyája pénzileg akkor feltöltöttem neki csak ,hogy tudjunk smsezni(nagyon happy volt). amikor megkérdeztem ,hogy járna-e velem akkor erre õ azt felete idézem: "ööö hát kicsit lényegre v!õszintén vártam már mikor kérdezed +. és annál kevésbé vártam a válaszom ami nem mert mondtam h tetszik 1 pasi,és nekem most csak õ kell.bocs" nem tom mit akar de már nem is bírom nagyon ezt. kor különbség nincs köztünk sõt 1 évvel nagyobb vok nála. tényleg nem tom mit akar de ha van valami 5letetek hogy mit csináljak vagy mit basztam el akkor írjátok meg pls
na csá

Breki33
a fel az ahol laktok?
bocsi kicsit sok bort ittam

én azt mondom ha szeret akkor holnap is szeretni fog
de lehet hogy jo ha kicsit gondolkozik

de tudodmit azt mondom ne hallgass rám
listen to your heart
ÚGY nem találkoztunk, csak a barátnõivel jött fel szombat este. Mikor indultak el, a kocsiból úgy integetett, hogy majd kiesett. Miközben bent voltak a kávéházban, akkor meg tiszta zavarban volt, alig mert rám nézni, stb.
De láttam a szemén, hogy szeret. Érted? Ezt valahogy észre veszi az ember. Ezért nem tudom, mit csináljak. Várjak, vagy próbáljak meg beszélni vele, nemtom.
Breki33
de milyen búcsúzás volt?
hol találkoztatok?
Magam sem tudom, mit akarok mondani. Vagyis tudom, de most így szavakkal nemtom kifejezni. Ahogy a helyzet adja. A lényeg az, hogy szeretem és tudom, hogy Õ is engem. De most biztos fél, meg szégyeli magát azért, amit tett. De nem kell, mert nem érdekel. Egyszerûen úgy szeretem, ahogy van, és kész. Írtam neki egy szép levelet az érzéseimrõl, arról, hogy mi lenne ha.
De nem mertem még neki odaadni, pedig már 3 hete csináltam. Most hétvégén úgy érzem, odaadom. Veszíteni csak nem veszítek semmit. Remélem.
Én egy ilyen fura Oroszlán vagyok, hogy akár a büszkeségemet, vagy bármit képes vagyok feladni azért, akit szeretek. Nem érdekel csak az, hogy velem legyen, mert tudom, hogy mellettem a helye. Szerintem már Õ is tudja újra, csak nem meri beismerni.
Most azt sem tudom, hogy felhívjam-e este, vagy ne hívjam. Egyszerûen nemtom, mit csináljak. Szívem szerint felhívnám, és tudom, hogy Õ is ezt tenné. Legalább tudnék neki segíteni, hogy megtegye a kezdõ lépést. De nincs ötletem, hogy tegyem.
Breki33
elmonndanád az egész szitut?
ha gondolod jöhet priviben is

igazából nemis tudom mit akarsz neki mondani
azt megint, hogy vársz rá?
Sir Quno Jedi
Az élet csupa HA ! Érzékeltesd vele, hogy mondhatja, bárorítsd, adj rá alkalmat !

Szal akkor ne mondjam neki, várjam meg, míg Õ mondja nekem? De mi van, ha nem meri?
Sir Quno Jedi
Én sem, de egy amolyan királybólétól te sem éreznéd magad rosszul. Pont azért jó, mert hölgyek is vizes pohárral fogyaszthatják, de a hatása... 😄DD

Arch
Én meg nem szeretem az alkoholt...

Sir Quno Jedi
Hát legalábbis rumesszenciával. Bólébe is kell erõs vodka, jó hajósrum (vagy strohrum), némi vörösbor, esetleg körtepálinka/likõr, aztán némi gyümi, hogy ússzon benne, megfelelõ arány és kész a buli ! Kár hogy már jó ideje nem iszom...

Arch
Pfújrum... 😊)))

Sir Quno Jedi
Pedig az jól behûtve kis rummal jó...hmmm...

Sir Quno Jedi
Ejejej, ezt már más hölgyismerõseim is mondták és ráfáztak (vagy én, de ez már mind1) ! 😄DD

Arch
😄D
Nyugodtan mondhatsz (írhatsz) bmit... nem fogok megsértõdni 😊))