18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#5979 Hmmmmmmmm -
#5978 Nem. Haverom. -
#5977 aki kavarni akar az ott kavarhat
aki mást azt is
na inkább nemis mesélek P -
#5976 jó... akkor elég kicsi a valószínűsége :P -
#5975 sohase mond hogy soha -
#5974 Noodle nem az embered? -
Revengangel #5973 Koszi:)
En is c6eltem regebben:)Ott lehet csak igazan kavarni.... -
#5972 Én először is szeretnék egy párkapcsolatot. :) -
#5971 chateltem, de hát az sosem fogja befolyásolni a párkapcsolatomat :D -
#5970 te még nem chateltél?
mert akkor tudhatnád
LEHET -
#5969 nem kell vezérelni
csak meghallgatni
és kérdezd csak meg a srácot aki tanácsot kért (mert nem akart vele a csaj)
és bejött neki a tanács megköszönte és azóta se láttuk P -
#5968 vazzz, rossz címzet... #5959-re ment ! -
#5967 meg szerinted neten, névtelenül, több száz kilométerre fogjuk kavarni a szart :P -
Revengangel #5966 Figyu , anno a baratnok/baratok is csak segiteni akartak, tenyleg a joszandek vezerelte oket.Csak tul sokan probaltak egyszerre jot tenni, es rontottak a helyzeten. -
#5965 Aham ez így jó.
Én meg azt szívtam meg, de nagyon, hogy ő nem így látta a dolgokat, nem beszélte meg velem azt, hogy mi a helyzet. :/ -
#5964 pl nekem P -
#5963 most lehet nem -
#5962 nahjo... a tiédre is :D -
#5961 Igen, akkor itt a barátokkal volt a probléma. Én csak olyannak mondok el valamit, akiről tudom, hogy nem kavar. -
#5960 LOL -
Revengangel #5959 Igazad van, tenyleg csak ugy mukodik.
Nalunk pont ez a szerencses helyzet all fent, hogy meg tudunk beszelni egymassal mindent , nem kell harmadik , xedik felet bevonni a kettonk dolgaiba.
-
#5958 na itt a bibi
én speciel nem kavarok csak segítek P -
#5957 HÉÉÉÉÉÉÉKÁS !!! dolgozni kifog? -
#5956 én megértelek, és nem a magánéletedre vagyok kíváncsi hanem a képedre :)) -
#5955 énse értek egyet veled
más kédés hogy kinek nyilik meg az ember -
Revengangel #5954 Ok, en magamból indultam ki, en nem szoktam masnak a problemaimrol meselni, csakis annak akivel egyutt elek.
Rossz tapasztalataim/emlekeim vannak a meseljunk masoknak a problemainkrol cimu dolgoktol.
Ment mar tonkre parkapcsolatom olyan miatt, hogy elmeseltem par dolgot egyik baratnomnek, az akkkori parom is meselt valakinek, aztan megindult a hatalmas szarkavaras.
Nos az esetbol tanultam, azota azon kivul akire tartozik , azon kivul senkinek semmit.
-
#5953 Ez CSAK, akkor működik, ha mind két fél ilyen beállítottságú. -
#5952 tudod.. van az a feeling: amikor elmondod bajaidat másnak, és azok próbálnak segíteni... akkor ilyen megkönnyebbült érzés... nah itt érzik át páran :) -
Revengangel #5951 Vagy csak a feeling hogy nem vagy 1edul?:) -
Revengangel #5950 Ja ertem:)
Es mire jo sirni masok vallan? -
#5949 ez ilyen "sírj a vállamon..." topic ! -
Revengangel #5948 1.En nem beszelni nemetul.
2.Ha szeretsz valakit es meg akarod tartani, nem masoktol kell tippeket, tanacsokat kerni, hanem csak oda kene figyelni arra a szemelyre akit szeretsz.
Bar mindenkinek van valami hobbija, en megsem beszelem ki/meg senkivel az erzelmi eletemet, kivulallotol nem kerek tanacsot.
A messzirol jott ember azt mond amit akar.
Ha nekem problemaim vannak a parkapcsolatomban, nem megyek mashoz tanacsert stb, hanem en magam probalom megoldani, a parommal kozosen.Szerintem ez igy ok.
Kulonben is, minek kerjek tanacsot olyan embertol aki nem ismeri a kettonk kapcsolatat ugy ahogy az valojaban van, mert mindket fel altalaban mashogy adja elo a tortenetet- es ugye minden szentnek maga fele hajlik a keze-
Nade mindegy,mindenki azt csinal az eletevel amit csak akar.
-
Revengangel #5947 Y?
-
#5946 azért magányos farkasok klubbja :D -
Yoz #5945 "De konyorgom, az mar regen rossz, ha szeretsz valakit es tanacsot kell kerned hogy hogyan tartsd meg."
Bist du sicher?
Én azért át gondoltam volna ezt többször is mielőtt leírom ide... -
Revengangel #5944 Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához
ez a topic cime.
De konyorgom, az mar regen rossz, ha szeretsz valakit es tanacsot kell kerned hogy hogyan tartsd meg.A nem szivbol jovo dolgok nem lehetnek oszintek. -
#5943 neki kell,
nem
neki kell P
(csak jó hangsúllyal) -
#5942 bazz kimegyek innivalóért, 15 új üzenet.. fél perc volt :O -
#5941 úgy áll, hogy ne érjelek el?
jelzed a 10 cm-ert mi? -
Revengangel #5940 foglald ossze te , legyszives:)