A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hogy mit nyersz, nem kell mérlegelni, elmondom: ha felhív: biztosan érdeklõdik irántad; ha nem hív fel: biztosan nem érdeklõdik irántad és spóroltál egy hívást .
Szal én a helyedben biztosan nem hívnám fel, de neked kell dönteni .
Szal mivel már volt ilyen eset (igaz elmondása szerint akkor kivárt teszt helyett, most is csak jóbarátnõ tanácsa miatt volt), így gondoltam, hogy a biztonság kedvéért csinálta meg . És azt is bevallotta, hogy azért csak tegnap este mondta el, mert nemes egyszerûséggel csak tegnap délelõtt méltóztattam elmenni dolgozni 2-3 órát, így csak akkor volt lehetõsége nyugodtan megcsinálni .
Amikor megkérdeztem, hogy mi van, ha pozitív, kaján vigyorral hátat fordított és magára húzta a takarót . 😊

Ha lesz (soha ne mondd, hogy soha, de 99%, hogy) nem vetetném el.
Max azt, hogy rosszul van minden reggel... és sokat hallanád öklendezni a klotyón :/
Nem hinném, hogy olyan nõvel köti össze az életét, aki... amilyenrõl szó van.
#5278: Még nem titokban sem vetetné el ...
#5279: Mit meséltem ??

Nos, tegnap egész délután és este próbáltam a megfelelõ alkalmat keresni, de nem akart sikerülni, legalább 10x próbáltam nyugodt 5 percet teremteni, de mindig volt valami, aztán lefekvés elõtt õ hozta fel a dolgot, hogy van valami, amirõl jó ha tudok . Megint kihagyott egy hónapot, de semmi ok nincs aggodalomra, minden ok . Mivel éjjel 2 is elmúlt, nem feszegettem a dolgot ...
-the invisible-
én kinézném belõle.
De ne legyen igazam!
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
de ha tenyleg egy ilyen kaliberu dolgot kepes eltitkolni akkor dobnam ki mint macskat szarni, ha az en baratnomrol lenne szo...
-the invisible-
hat persze, ha nem jossz ra akkor tovabbra is boldogan elsz a hazudos baratnod mellett...
de ha rajossz egyszer egy ilyenre, biztos lehetsz benne, hogy tobbszor is meg fogja csinalni. ezert kell kidobni.
viszont ha csak arrol van szo, hogy "biztonsag kedveert" megcsinalta, nem olyan nagy baj ha nem mondja el, bar azert az a normalis sztem ha mindent megosztunk a masikkal...
-the invisible-
Azt persze elfogadom, hogy ha nem terhes és csak késett neki, de a tesztet megcsinálta, akkor nem muszáj elmondani a partnernek.
Viszont valahol pozitív dolognak tartom, jobb 1 teszt, mint idegeskedve kivárni a köv alkalmat, ami közel se biztos, hogy jön, jobb biztosan tudni, hogy nincs semmi, vagy ha van, akkor jöjjön aminek jönnie kell, fel lehet rá(?) készülni .
de azert kerdezd meg tole
-the invisible-
De páromról jól tudom, hogy nem ilyen, mindig arról álmodozik, hogy egy rendes, harmonikus családot szeretne, és a gyereke(i) abban nevelõdjenek, ne tartásdíjból, meg az egyetem + a mostani nyári gyakorlata mellett nem is lenne ideje csemetézni, szal még most a lehetõ legnagyobb butaság lenne ilyenbe belefogni .
Este sajna nem tudtam rákérdezni, hamarabb feküdt le, mint én, nem akartam felébreszteni, de ma semmiképp sem menekül .
ha meg direkte nem szedte a gyogyszert, akkor sztem semmilyen tanacs nem adhato...
van 1 ismerosom, akivel tortent ilyen, a csaj beadta neki hogy szed tablettat, terhes lett, a srac azota vizeti a gyerektartast...
-the invisible-
-the invisible-
Egyébként mindenképp meg kell kérdezned tõle szvsz.
(csak poén)