18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7941 Mondom védelemre, olajozni meg én szoktam az őreimet ! :DDD -
Lacika 79 #7940 Ebből soha nem lesz barátság! Ezt ne felejtsd el! Valaki a 2 ember közül mindíg többet szeretne. -
#7939 Szerintem ha továbbra is tartod vele a kapcsolatot, sokáig fogsz szenvedni.
Feletsd el. Ehhez idő kell. Ha meg évek múlva is szükségesnek érzed, vagy inkább ő, és megkeres, addigra már nem fog érdekelni, hogy ki is volt ő az életedben valamikor. Nyugodt szívvel lehetsz vele, mindenféle felesleges reménykedés nélkül.
Persze ellenpélda is van, környezetemben. 2 szép kisgyerek a megmondhatója :D ott is 3 év különtöltött idő kellett ahhoz, hogy az egyik rájöjjön, valamikor rosszul döntött. -
#7938 Részvét sorstárs. :) DE!
Sokmindenkivel beszélgettem, megfogja bánni. - Ezzel minden felelősséget az ő nyakába akarsz varrni. Én a sajátomba akartam, amikor figyelmeztettek, hogy ez kétoldalú.
No mind1 az élet megy tovább. - Így van. :)
Most ez van ezt kell szeretni... - Nem kell.
Amúgy legjobb barátok is voltunk ezalatt az idő alatt, salz azok megmaradtunk és ezt megbeszéltük. Ma is eggyütt mentünk, és jó is és rossz is volt valamilyen szinten. - Sajnos ismerem az érzést :-) -
#7937 azt hiszem én megértem. -
#7936 hmh :( -
#7935 szélsőség rulz... :P -
#7934 nem... messze elkerülöm ezt a topicot... semmi keresnivalóm itt... majd ha lesz új... amit kétlek, vagy tisztes távolságban... akkor majd jelentkezek... bye all -
#7933 Aha... persze. Nincs aki megolajozzon? ;P :DDDD0 -
#7932 LOL...inkább mesélj, hogy mi volt! :P -
#7931 sortárs :\ vmi contactot tudsz adni ? -
#7930 Pedigde, én nagyonrászorulokő a 7x24órás állandó női védelemre !444 :DDD -
#7929 Nem tűn úgy, hogy rászorulsz :DDD
De én is sokat offolok. (NÉHA! :DD) -
#7928 Mekvédsző ??? -
#7927 Én? :DDDDD -
Lacika 79 #7926 -
#7925 Köszviszont, bej . -
#7924 Na látod ez egy újabb "önkritikus" hozzászólás volt ! Ugyanis TE (is) szoktál belémkötni nem1x ! Kitartó is vagy ráadásul. Mind1. Ha legközelebb beleszólsz TE a dolgomba, ezt az üzenetet fogom idézni tőled. Sőt most is:
"...semmi közöd hozzá kivel mennyit és hogyan beszélgetek a fórumon, legközelebb ne szólj a dolgomba, htx ."
További jó offolást, szpemmelést, fontoskodást, álszenteskedést és term. kétszínűsködést kíván SQJ ! -
#7923 Nem unatkozok én annyira, hogy az offolásod olvassam, keress mást, akivel kötekedhetsz és semmi közöd hozzá kivel mennyit és hogyan beszélgetek a fórumon, legközelebb ne szólj a dolgomba, htx . -
#7922 Nos ha nincs önkritikád, arról én nem tehetek, de csak a mai nap is bizonyítja, hogy ki vagy valójában. Ez gáz. Ha grál-lovagot akarsz játsszani, tedd, de ha te is "bűnözöl" akkor ne sírjon a szád, húzdd meg magad, vagy vállald a hibáidat. Lehet azt hiszed bejön a legalapvetőbb propaganda és ha sokáig kiálltassz farkast másokra, akkor rólad nem fogják észrevenni, hogy te is az vagy, de nem mindenki dől be az ilyesminek. Nem véletlen égetted le magad egy párszor már (nemcsak emiatt). Le kéne erről szokni és mindjárt szimpatikusabb fickó lennél. Tanuld meg szépen kimondani: "ÉN VAGYOK A HIBÁS, ELNÉZÉST KÉREK !", vagy "KÉREM, ÉN SZPEMMER VAGYOK !" ! :DDD -
#7921 *topikot -
#7920 Hát nem, én úgy emléxem te offoltad szét párszor a topikod, ha tartanánk egy közvéleménykutatást, nemtom ki is jönne ki rosszabb eredménnyel ... :P -
#7919 Igen, 1x magadba nézhetnél ecsém. Mer én nem szünnyögök ha annak hívnak, de te... Kissé álszent vagy, nem gondolod ?!! -
#7918 Na pont te mondod ... -
#7917 Rohatt egy szpemmer vagy annyi igaz ! -
#7916 -
#7915 ROHATT !4 -
#7914 Akkor ezért ennyi itt a spam... :)) -
#7913 Bekapás esete forog fenn . -
#7912 Hátőőő ... hm .
De csak kinyögted ! :DDD -
#7911 aha... -
#7910 Úgy hogy én nem lóghatok. És ezért kapd be :DDDDD
Mindegy.
[meg bánatában elfele] -
És ez hogy jön a lógáshoz ?!4 -
Lacika 79 #7908 mijeza nagy flém itten? :P -
#7907 Bekapod. -
#7906 elkészítem, megeszem, kirakom, kihányom, asszony hajára kenem, leszólom, megsózóm, meghagyom .... -
#7905 A kajával amit csinálsz... arra gondoltam :) -
#7904 + nem -
#7903 Hát így jutunk egyről a kettőre -
#7902 Háttőőő... azért van némi megérzésem :DDDDD
Stílusra mondtam, hogy hasonló. Tehát nem lehet a körülbelül... :)))