18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#7981 Azért szorulok, mert a zemberek védelemre szorulnak és mint tudod, be kell közéjük szivárognom (ez a munkám), tehát Rómában tégy úgy ahogy a rómaiak ! -
szando #7980 hát a tapasztalat tudod... :DD -
#7979 és bocsánat az offolásért :) -
#7978 Igazából az a gond, hogy én vagyok egyedül aki mindenkivel szemben kitart mellette, pedig tudom, hogy nem érdemli meg, de ha ezt végig tudom nézni, akkor én is olyanná fogok vállni, aki kihasznál. Nem tudom, mi vezérel, de tudom, hogy így helyes. Azt sem tudom, ez hősszerelmesség-e. De ahogy tegnap elbeszélgettem vele, sokkal inkább barátságból vagy szeretetből jött, mint szerelemből. És így fogadta azt is, amikor lekurváztam (nem indulatból). Mintha félne az érzelmektől, és direkt azt választaná, aki csak kihasználja... Tudom ezeket most még nem fogja föl, de késöbb hálás lesz érte. -
#7977 juj ex összejött az előttem levő barátjával, akire azt mondta idézek szó szerint: "Péterben nincs elég érzelem" -1 hónapja... előttem csinálták végig, ahogy anno mi is előtte. Egy egész éjszakás szélesvásznú szenvedés. :) Ez már súlyos. De együtt aludtunk, egy szobában, és amit kapott az örökre a fejében marad, amiért késöbb nagyon hálás lesz. Ja mondanom sem kell srác bosszúból szívfájdalom nélkül kihasználja. Akiktől szeretetet kapott, elfordultak tőle, saját nővére mondta, hogy egy hülye kurva, csak mint testvér kutya kötelessége kiállni mellette. Huh de érdekes a kis életem... Erre varrjatok gombot! -
#7976 végre egy fiatal, aki ennek ellenére nagyöregként gondolkodik... :)) -
szando #7975 kicsit későn, de erre szeretnék reagálni
most gondoltam bele, hogy velem ilyen mennyiszer történt...
én is úgyanígy éreztem, mint te, maximum 2 hétig... és utána rájöttem, hogy nem biztos hogy annyira szerelmes voltam én a csajba...
azt is jól tudom, hogy az első igazi szerelem mindenkinél sokáig tart, mert abból a legnehezebb kilépni. a csaj valószínűleg már régebb óta érezteti veled (te írtad, hogy nem volt időtök egymásra, főleg ő miatta), de csak most szánta rá magát hogy elmondja.
ha kicsit fontos a becsületed magadnak, akkor ne keresd és ne is beszélj vele, ne akard újra felmelegíteni a kapcsolatot, mert nem fog sikerülni. ilyen fiatal korban még nem szabad sokáig lehorgonyozni.
az én tapasztalataim szerint viszont nagyon ritkán van olyan, hogy nem egy másik fiú van a dologban, de ez végülis teljesen mindegy. pár nap és meglátod, hogy ezzel csak jól jártál. ;) fel a fejjel -
szando #7974 boldog szűűűlííínaaapot ;) -
#7973 -
#7972 Na majd egyszer megmutathatod :)))
/me saláta és csokizabáló :)))))
meg még sok más, de ezt hagyjuk ;D
Mennem kell. -
#7971 Csoki hegyek jesszusom
Na saláta jöhet minden mennyiségben, sőt, olyat még én is egész jól tudok csinálni :DD -
#7970 Ja. Hegyek. Sőt torták meg minden :DD
Bár tegnap görög salit ettem... -
#7969 De ha igen, akkor meg csokit, mi ? :)) -
#7968 Látod én így vigyázok az alakomra. Nemtok enni és kész :D -
#7967 Hát jó, Te tudod, de ne maradj éhen -
#7966 Sietnék, csak még dolgom van :( -
#7965 uhhhh, ezt megaszontam
Az eleje 'De' lenne -
#7964 Te a súlyod is Te vagy :P
Én is most ebédelek, ha sietsz, marad neked is ! ,) -
#7963 Aha... hát én nem vigyázok rá. Vigyázzon magára.. :)
Amúgy télleg éhes is vagyok.
na tessék. megint offolok. :) -
#7962 Nem is vagyok ember, aszittem tudod ,)
Nincs édesség itthon, mer mindenki vigyáz az alakjára, csak ki a 70-re, ki 50-re :D -
#7961 ????????????????
Te nem is ember vagy!! :DDDDD -
#7960 Hát asszem érettségi előtt ettem nagyobb mennyiségű csokit, azóta kb . félévente eszek 1 túrórudit, úgyhogy mástól kell kérned :) -
#7959 mert ugy ennék egy kis csokit. gondoltam ha van, idehozhatnád :))))
[ma is dinka] -
#7958 őőőő, sztem nincs
mért ? -
#7957 hello. van csokid?:DD -
#7956 hi -
#7955 Hm. Oké. Látom ebben nagyon otthon vagy, úgyhogy nem vitatkozom. :))))))))
De védelemre akkor sem hiszem, hogy szorul. Miért szorulna? -
#7954 Az inkább a mozgó alkatrészek közti kopás csökkentésére van.:)
Roszda ellen korrózió gátló alapozót szoktak használni, de gondolom egy jövőből jött robot különleges cadmium-chrom-molibden-nikkel-magnesium ötvözetű rozsdamentes acélból van.
:)
Vagy csak spiáter.. nem tudom. :) -
#7953 ...azt viszont állítom, hogy mentálisan normál hetero férfi, és mentálisan normál hetero nő között nehezen képzelhető el klasszikus értelemben vett barátság... :PPP -
#7952 Védelemre? Egy robot?
Amúgy az olajozás is védelem. Hogy be ne rozsdásodj... -
#7951 Hanem?:) -
#7950 Nem állítottam, hogy illedelmes vagyok. :PPP -
#7949 Nem illik így nyíltan rákérdezni (sztem.) ! :DDD -
#7948 "Azért nincs bennem, ami nincs, mert nem használom azt, ami van :)" - ez mit jelent? :) -
#7947 hykao
Breki: Nem teljesen. Élj a máBAN! :-) így korrekt -
#7946 korrekt
carpe diem -
#7945 -
#7944 Azért nincs bennem, ami nincs, mert nem használom azt, ami van :) -
#7943 Viszont volt barátnővel barátság tényleg meredek dolog, ha még ekkora a kötődés.
Én meg beleestem abba a csapdába, hogy elkezdtem magamban keresni a hibát, pedig annyira egyszerű volt a válasz. Nem sajnáltatni kell magam, hanem élni, és akkor nincs időm agyalni. -
#7942 Nekem van lány barátom. Bár az exet nem mondhatom annak...
"Ma is eggyütt mentünk, és jó is és rossz is volt valamilyen szinten." Erre mondtam, hogy ismerem az érzést.
Visszatérve, mi van ha egyik sem akar többet? És mi többet? Szerelem? Az már nem barátság.. Sex? Ugyan.. Nem örökké? Mi tart örökké?