18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Arch
    Valami hotel meleg vizü gyógyfürdője :DDDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Miskóctapócai barlangferdő ! Ottan mindég jó idő vagyon !
  • Breki33
    Egyértelmű

Budva

Nézd csak meg a képeim
  • Lacika 79
    Nézz át az "Utazás" topicba.
  • Kit--Kat
    nemmind1:DDD
  • Tuvok #8016
    *Ne legyen 3 napos...
  • Tuvok #8015
    Uhhh
    Jó, akkor pár kitétel: nem kell feltétlenül 30 fok, de ne legyen hideg .
    Vannak látnivalók, programok, stb .
    Legyen Európán belül :)
    De legyen 3 napos az út csak oda .
    Ne Franciaország legyen :D
  • Kit--Kat
    Miami 100eből meg van az oda-vissaz út:D
  • Tuvok #8013
    LÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCI mondjatok olyan kirándulóhelyeket, ahol novemberben is min . 30 fok van, és a lehető legolcsóbban el lehet tölteni ott 1 hetet !!!!!!!!
  • hykao #8012
    Ezt most akkor a srác írta.
  • Kit--Kat
    pont azt akartam kérdezni, hogy írt-e már könyvet:DD
    én még a párhónaposokból élek, szal nekem nem kéne:D
  • Tuvok #8010
    Ha valaha írsz egy könyvet a témában, egy vevőd már tuti van !
  • Lacika 79
    Nem tudok mást mondani.... Szívemből szóltál. Gratula!
  • legensy
    Nos ezt a topic ot azert nyitottam, mert kivancsi vagyok ti mivel tartjatok rendbe tobbeves kapcsolatotokat.Nekem nem ez az elso tobbeves kapcsolat de mint a tobbi ez is kezd zatonyrafutni.Aszem mar nincs annyi toleranciam az asszonyhoz.Minden kis aprosag felidegesit, aztan meg el van baszva a hetvegenk. No ti milyen praktikakat vettek be ez ellen.2 hetes kaccsolatok kimeljenek, akkor meg nagy a szerelem.De evek multan ez teljesen megvaltozik velemenyem szerint.

.................................................

tudod, évek múltán is megmaradhat a nagy szerelem.
    megmaradhat a jó kapcsolat.
    tudod mi kell hozzá?
    HUMOR!!! :)))
    ne húzd fel magad, ha épp ki akar akasztani az asszony.
    inkább nevess. keress benne valamit ami nevetséges és nevessetek együtt.
    mai példából kiindulva, mindenki szörnyetegnek tituálta egyik topicon Szerelmemet, csak azért mert engem akart védeni, és mondott pár olyan dolgot, ami nekünk férfiaknak nem tetszik általában, ja, meg törölt egy sok órás munkámat a gépről.
    és akkor mi van?
    nevettem rajta egy jót, és megkérdeztem, hogy így most jobb?
    azt mondta igen. én meg megcsókoltam és nevettem.
    aztán elolvastuk együtt, hogy hogy veszekedett a topicon,
    hogy leugatta férfitársaimat és ők ahogy reagáltak rá... hát, kész röhej :)
    észre kell venni mindenben a humort, még a kellemetlen, bosszantó, kiakasztó dolgokban is.
    azt mondták, a helyemben dobták volna már rég. miért?
    ez őrültség lenne, hiszen imádnivaló édes kis boszorka :)
    persze, tud gonosz lenni és dühös, de olyankor is nagyon édes. és nem mindig gonoszka, nem dühöng egyfolytában.
    mert vannak rossz pillanatai, napjai, azért máris dobni kéne?
    mindenkinek vannak ilyen pillanatai.
    mert melyikünk a tökéletes?
    mire föl érdemelnénk mi ki a tökéletes nőt?
    egyáltalán van tökéletes nő?
    mint ahogy tökéletes férfi sincs, nőben sem lehet találni.
    de ha lenne akkor sem hiszem, hogy pont mi érdemelnénk.
    mennyivel lenne jobb egy új kapcsolat után nézni?
    megint elkezdeni ismerkedni, megint összecuccolni, megint kitanulni a másikat, és kell pár év, mire rájönnél, hogy, na, ő sem jobb mint az előző. sőt lehet még rosszabb lenne.aztán kezdheted újra és újra. ez nem lenne élet.
    meg kell tanulni EGYÜTT ÉLNI!
    el kell viselnünk egymás hülyeségeit, alkalmazkodnunk kell, és meg kell tanulni szeretni párunkat, úgy ahogy van. és ez a szeretet tanulható, fejleszthető.
    becsülni, tisztelni kell párunkat és akkor ők is azt teszik.
    mint mások mondják, de mi van, ha jön új, ha belép valaki harmadik a közös életbe?
    erre meg egyáltalán esélyt sem szabad adni.egyszerüen kerülni kell az olyan helyzetet, vagy nem kell róla tudomást venni, ahol ez megtörténhet.
    szebb a másik nő? és? az csak a csomagolás, ami idővel megkopik. azért nem érdemes felrúgni egy több éves kapcsolatot.a mi párunk is szép, nekünk Ő a legszebb!
    kedvesebb? lehet. de meddig? nem éri meg kockáztatni.
    más nők utáni vágyakozás, esetleg ne adj isten megcsalás ideje helyett, inkább arra kéne azt az időt szánni, hogy átgondoljuk, hogyan menthetjük meg kapcsolatunkat, vagy hogy tehetjük boldog kapcsolatunkat még boldogabbá.
    kell a nőknek a sok évi együttélés után is az udvarlás, figyelmesség, néha egy szál virág, apró ajándék.
    nem kell ellaposodjon kapcsolatunk, nem kell, hogy mindennapivá, megszokottá váljon.
    az örök szerelem egy életen át tartó udvarlásból, bókokból, figyelmességből, tiszteletből áll.persze hullámzik a szerelem, és mikor völgybe ér, még inkább ezeket kell tenni, még intenzívebben.aztán újra meg újra fellángol.persze a kapcsolat alapja, nem a szerelem kell legyen, hanem az őszinte, mély, tiszta, önzetlen szeretet,és barátság, amit a szerelem csupán kiegészít, színesít.
    a kapcsolatban is le lehet ülni egy eldugott kis padra az utcán és beszélgetni, csókolózni órákat. sétálgatni kézenfogva, moziba menni, szórakozni járni... mindent lehet, sőt kell tenni, amit az udvarlás időszakában.
    ne felejtsd sokat símogatni, becézgetni-ne csak akkor tedd ezt, ha akarsz valamit!!
    és milyen jó lesz 40 év múlva is kézenfogva sétálgatni, nagyokat beszélgetni, és emlékezni a fiatalkori élményekre.
    én a kapcsolatomat örökre terveztem, és az emlékeim közt nem a viharos előző házasság emlékeit akarom cipelni, és a viharos válás emlékeit. nem az előző feleség/barátnő emlékeiből akarok élni, hanem a nagy Ő kellemes, boldog, szép emlékeit akarom "cipelni". és mindent megteszek, hogy, ha néha nem is jó minden, de mégis, a lehető legjobb legyen.
    tudomásul kell venni, hogy mindenhol lehetnek nézeteltérések, viták, veszekedések.
    de ez hol nincs?
    a szülő-gyerek kapcsolatban is van, mégsem cseréli le a szülő a gyerekét. a barátságokban, haverságokban is van, mégis mindig kibékülünk és nem megyünk egy kis vita miatt a szomszédba vígasztalódni. munkahelyen is van vita, na, jó, max felmondasz, de hány munkahelyet akarsz? naponta, hetente akarsz váltani? ezekben a kapcsolatokban is elviseled a rosszat! akkor miért pont életed választottjától ne viselnéd el? hisz valaha te választottad! akkor jó volt?
    már nem olyan? hát keresd meg benne újra!
    vagy eltünt belőle a varázs? szedd elő, csalogasd elő belőle, hogy újra meglegyen, mert Ő ugyanaz az ember, lehet változott, de ott van benne valahol az is akit megkedveltél valamikor. igyekezz kihozni belőle jót, ez a te küzdelmed! harcolj meg újra és újra Szerelmedért!
    Ha így teszel, nem fogsz csalódni, sőt, ha elejétől fogva így teszel, akkor megmarad örökre olyannak Ő, amilyennek megszeretted.
    SZERESSÉTEK EGYMÁST!
    mindenkinek kívánom, ilyen élete legyen.
    üdv: legensy
  • Kit--Kat
    Mist mits??? ezt most nem értem
  • PResident Evil
    :\
  • Tuvok #8005
    [MEGÖLTE A TOPIKT]

• Tuvok #8004
    neménvoltam, walaki volt !
  • Guest
    No comment :P
  • Sir Quno Jedi
    Khmmm.
  • Skill
    pfff :D
  • Tuvok #8000
    8k

htx, bej
  • Tuvok #7999
    bnők, menyasszonyok, feleségek okésak ?
  • Tuvok #7998
    amúgy mizu ?
  • Tuvok #7997
    de most kicsit muszáj :(
  • Tuvok #7996
    nem spamelni jöttem ám
  • Tuvok #7995
    hi
  • CattiBrie
    :)
  • Sir Quno Jedi
    Csakhogy diszkrét vagyok és a falnak is füle van. A virágnyelv meg nem ér semmit, az bukta...
  • Sir Quno Jedi
    Nem.
  • sz4bolcs
    Az nem baj, ha hosszú, itt miindenki kiváncsibb, mint amilyen hosszú. :-))
  • CattiBrie
    Tilos?
  • Sir Quno Jedi
    Én hallgatok mint a sír, nomeg amúgy is hosszú.
  • Lacika 79
    Mesélj!
  • Sir Quno Jedi
    Ha te is az vagy, akkor mit somolyogsz ?!! :DDD
  • CattiBrie
    :)
  • Sir Quno Jedi
    A nők furák, erről tegnap győződtem meg (újfent). Áhhh...
  • Lacika 79
    Ez is egy felfogás. Mondjuk én máshogy látom, de hát nem vagyunk egyformák. :)
  • sz4bolcs
    Kezdek változni :-) úgy látszik a szenvedés oldja a gátlást
  • Sir Quno Jedi
    Túl sokat tudni nem bűn, de túl sokat fecsegni igen ! :DDD