18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • joint1976
    kérlek olvass még a mesekönyvedből! a ti történetetek szívszorítóan szép! még!
  • legensy
    megkérdezhetjük? most komolyan? ti ilyen sokat csalódtatok?
    vagy mi ez nálatok, hogy nem hisztek abban, hogy örökké szeretheti egymást két ember? és miért hihetetlen, hogy együtt tud maradni két ember boldogan, megcsalás nélkül? nem rosszindulatú a kérdésünk, komolyan érdekel, mert nem értjük.
  • Faki
    Ti mintha más világba élnétek, na majd ha egyszer meglátogatjátok a Föld nevű bolygót, vigyázzatok a leszállásnál, nagyot lehet koppanni.
  • sz4bolcs
    Olyan szintű egoizmus sugárzik minden szavadból, hogy az már nekem fáj. Szerintem most feküdjetek be az üvegkoporsóba, hogy örökké tartson a BOLDOGSÁG.
  • legensy
    ok. köszi :))
    akkor 40 év múlva találkozunk ugyanitt és mesélünk :)))
    meglátod, hogy max. csak a halál választhat el és állhat közénk :)
    de mindegy, röpke 40 év múlva úgyis be tudjuk bizonyítani az igazunkat és nézőpontunk helyességét.
    akkor viszlát itt 40 év múlva
  • Arch
    Számomra meg az, hogy Te nem értesz se engem, se másokat itt. De abban egyetértek veletek (vagy csak veled, ki tudja), hogy mki úgy éli az életét, ahogy akarja. Éld úgy.

(Azt kívánom, hogy ne legyen igaz rátok az, ami az "aláírásodban" van... mert a biztosnak hitt dolgokon lehet nagyot bukni.)
  • legensy
    hogy mondhatsz ilyet? te nem olvastad el azt a hosszú írást? figyelj, mi becsületes, normális, jó emberek vagyunk.
    lehet, hogy ma már nem találkozni hasonlóval túl sűrűn, de mi azok vagyunk. áruld már el mennyivel adhat többet egy másik nő vagy egy másik férfi? mi szükség van másra, ha van sajátod?
    nem tudom, de tényleg olyan furcsa, hogy két ember szereti egymást?
    és ha szeretem a párom, lehetőleg soha semmivel nem bántom meg, és főleg olyannal nem ami a kapcsolatot veszélyeztetné.
    én nem szeretnék erről vitázni. mi hűségesek vagyunk, szeretjük egymást ÖRÖKKÉ!
    mások éljék az életüket ahogy akarják.
    egyszerűen felfoghatatlan számomra reakciód.
  • Arch
    Hm. Mert nyitott kapcsolatban éltek? :)
  • legensy
    lehet, hogy másoknak hihetetlenül hangzik, de nálunk olyan nem létezik, hogy megcsalás.
  • Arch
    De "pillanatnyi düh" akkor is van. Még ha másnap meg is bánja. Szóval azzal a kijelentésével elismerte, hogy vannak/lehetnek hibák. Akkor miért nem lehet hiba a megcsalás? Lehet. A kérdés, hogy akkor mi van? Sebaj legközelebb nem teszi. Aztán ha megint pillanatnyi düh lesz? Meddig megy ez így...
  • legensy
  • Arch
    :DDDD
  • legensy
  • Faki
    "Mi van ha megcsal?"
    Nem fogja, mert örökké szerelmesek lesznek és örökké örökké szeretik az örökkét. ZZZzzzZzzzzZZZzZZzz
  • Arch
    "nem érzem magam papucsnak, csak mert tisztelem és szeretem életem párját.nekem így jó. én őt soha nem fogom "dobni" és örökké szerelmes leszek és mindegy, még ha a gépet is akarja kidobni az ablakon, én azért sem fogom őt elhagyni. mert bármilyen rosszat csináljon valaki, azt csak a pillanatnyi düh hozza ki belőle és öt perc, vagy egy nap után már nem úgy gondolja és nem tenné mégegyszer."
    Mi van ha megcsal?

"mindenki követhet el hibákat, én is, és még te is. miért érdemelne bárki is egy életre szóló büntetést egy hibáért, vagy akár sorozatos egy egy hibákért :)"
    Vagy esetleg többször...
  • Sir Quno Jedi
    Pedig ő csak tudhatja, nézzd csak meg eddigi tevékenységét errefelé ! :DDD
  • Arch
    Én jól vagyok így, ahogy vagyok, köszi. Rendben?
  • sz4bolcs
    Ne is tedd! :)
  • legensy
    no comment...
  • sz4bolcs
    Ha kinyitod a szemed, még akkor is hozhat ;-)
  • Lacika 79
    Egy-két dologban talán egyet is értenék veled. DE: sztem túlságosan "el vagy kapatva". Ha néha a fejedre koppintanának, akkor talán visszábbfognád magad, és nem törölgetnél össze-vissza a gépen. Még ha neked is ltt csinálva, akkor is értékelni kéne a másik által belefektetett energiát, és nem ÖNZŐ módon cselekedni. Bár ez csak az én személyes véleményem, nem akarok emiatt vitát.
  • sz4bolcs
    "ő ugyanaz. ÉN változtam. Mindenki változik, ezalól senki sem kivétel." - :-) Kis ellentmondás, ..ő is változott.
    Legensy: Egyébként ebben egyetértek, minden érzés múlandó. Örökké való boldogság? Ilyenkor kit akarsz becsapni? Ennek már maga a boldogság is ellentmond.
  • legensy
    Nem lettem értesítve,csak látom.

És mivel nálam gyerekesebb nő nincs a földön, ezért lett gyerekes.
    És szeretek másokat bosszantani, mert velem is azt teszi itt mindenki (na, jó, nem te, eddig) úgyis tudja az akinek szólt.

Csak azt nem szeretem, hogy minden pasi, minden nőnek mindig kiadná az útját és ezt ki is mondják. Egyszerűen nem értem ezt a felfogást, mert ez nálunk ismeretlen dolog, hogy kiadni valaki útját mert kicsit rossz(vagy nagyon rossz).
    A gyerek is rossz, mégsem dobjuk ki és nem hozunk másik jó gyereket a házhoz helyette.
    Ezzel nem tudok egyetérteni soha és nem tudom elfogadni amikor ilyeneket hallok és olvasok. Most az ember vagy szereti a társát, vagy nem. Ha szereti tartson ki mellette jóban rosszban, ha nem szereti, akkor minek van vele?

De mindenki úgy csinálja ahogy akarja, nekünk sikerült egymásra találni és nekünk ez jó. Mi nagyon szeretjük egymást, annak ellenére hogy tűz és víz egymáshoz képest a természetünk.
    Soha semmiben nem egyezünk, kapcsolaton, szereteten kívűl minden másban ellenkező véleményünk van. Ő nyugodt békés. Én nagy pofájú harcias, de ő ért hozzá, hogy soha ne legyen alkalmam és okom, hogy kinyissam a tényleg ocsmány számat, mert ha valaki bánt akkor aztán tudok undorító lenni. Amúgy alapból "gyerek" vagyok, annak minden jó és rossz tulajdonságával, tehát egyszerűen imádnivaló vagyok
    <--és csak ennyire hordom fenn az orrom
  • legensy
    végülis, mindenki úgy dönt a saját életéről, ahogy akar.
    tanácsokat lehet adni, megfogadni nem kötelező.
    számomra a párkapcsolatom boldogságot, nyugalmat, tökéletességet, és szerelmet hoz.
    nekem így teljes az életem.
  • Faki
    Ebből lassan hitgyüli lesz
    Nembírom ki hogy ne kommentáljam.. persze megbocsátani sokmindent lehet, meg az a nehezebb út is, de a kérdés az hogy MEDDIG lehet elmenni. Végsőkig elmész kihasznál minden fűszál, minden ember, és most hadjuk a párodat mert nem rá célozgattam előbb sem, csak a példádból indultam ki. A világ nem fekete és nem is fehér, valahol a kettő között keresgélek és én így érzem magam boldognak.
    Lehet hogy hülyeségnek tartod és úgyérzed bele akarok szólni az életedbe, de eszembe sincs. Én nem a frankót mondom meg, hanem csak annyit ahogy én látom a dolgokat.
  • SinClaiR
    Emlékszem ilyenre saját életemből, ez amolyan tipikus lila köd effektus. Mindent megbocsátottam volna a kiszemeltnek, mert nem akartam mást, csakhogy velem legyen :) De szerencsére elmúlt, újra tisztán látok.
    Persze ez csak az ÉN véleményem, még mielőtt valaki magára veszi.:)
  • SinClaiR
    *számomra ő ugyanaz..

*korrekció, mert talán így alant leírt formában kicsit ellentmondásos.:)
  • legensy
    nem érzem magam papucsnak, csak mert tisztelem és szeretem életem párját.nekem így jó. én őt soha nem fogom "dobni" és örökké szerelmes leszek és mindegy, még ha a gépet is akarja kidobni az ablakon, én azért sem fogom őt elhagyni. mert bármilyen rosszat csináljon valaki, azt csak a pillanatnyi düh hozza ki belőle és öt perc, vagy egy nap után már nem úgy gondolja és nem tenné mégegyszer.
    ismerni kell a megbocsátás fogalmát.
    mindenki követhet el hibákat, én is, és még te is. miért érdemelne bárki is egy életre szóló büntetést egy hibáért, vagy akár sorozatos egy egy hibákért :) nem. nem érdemel senki ekkora büntetést.
    nincs jogunk ítélkezni senki felett, míg mi magunk nem vagyunk tökéletesek. senki nem tökéletes, mindenki hibázik, ezt kell szem előtt tartani. :)
  • Faki
    "Mert a több órás munkája az nekem készült (igaz, másokkal is megosztotta volna, de eredetileg nem ez volt a szándéka)"
    Ez így más egy kicsit, de akkor ezt ott miért nem így írta?
    De ha elolvasod mégegyszer hogy mit írtam oda bele ni abba a bizonyos zárójelbe ÍDÉZEM: "ezért az 1 ok miatt nem szakítanék vele, de hasonló kaliberű dolgokat csinálna még, kiadnám az utatját."
    Téma lezárva részemről, nekem van egy 1éves kapcsolatom, szeretjük egymásást, találtam olyan csajszit aki osztja a véleményem, fura mi? Na nem gondoltam volna, hogy ilyen morgást idézek elő, de ez a véleményem, lőjjé le ha nem tetszik, akkor is ez marad!
  • SinClaiR
    utolsó részével az irományodnak egyetértek, a többit nem nekünk szántad. :)
  • SinClaiR
    Faki védelmére legyen mondva, a nagyobb lélegzetvételű irományban szó nem volt arról, hogy a több órás "munkát" a menyasszonyának csinálta. Persze egyértelmű, hogy más esetben is egy alkalom miatt legfeljebb bosszús az ember, de ezért ki adni az útját a barátnő nevű élőlénynek baromság.
    Amit #8008 ban olvashattunk az szép is, jó is, de nem ilyen egyszerű. Az ember maga nem ilyen. Vagyunk a földön 6 milliárdan, mind különbözőek, mind más gondolkodással megáldva. Vannak a vándorok, a telepesek, a főnökök, beosztottak, stb... mind az életben, úgy a párkapcsolatban is. Aki korán megtalálja a maga boldogságát, és aki sokáig csak keresi. Vagy aki sosem találja meg, mert nem vette észre, hogy már elfutott mellette.
    Van aki már az elejétől fogva a párja iránti szeretet miatt köti vele össze az életét, és menet közben, napról napra lesz szerelmes, vagy egyáltalán nem, de meglátja benne azt, akivel el tudja képzelni az életét.
    Szerintem is egészséges néha egy kis veszekedés. Mert én így érzem jól magam. Nem kell félteni a barátnőmet, ő is tud úgy kiabálni ahogy én:) Nekünk így jó, nem nevetünk mindenen, vannak azért olyan helyzetek, ami félreérthető fordulatokat produkálhatna az életünkben.
    És hogy örökké tartó szerelem?
    Olyan nincs.
    Azt hiszem tudom miről beszélek, bár egy más aspektusból szemlélve.
    Közel 16 évig szerelmes voltam egy lányba, kisiskolás korom óta, szinte éreztem, ha találkoztam vele egy utcasarkon, vibrált körülöttünk a levegő, bár sosem beszéltünk róla. Ezért mondom, hogy más a megvilágítás.
    Aztán jött valaki, egy friss, aki megbabonázott, és elszállt minden gondolat az előzővel kapcsolatban. Nem gondoltam rá, nem jutott eszembe, minden idegsejtem az új "jövevény" képe köré csoportosult. Persze annak hamar vége lett, túl hamar, de megértettem, hogy semmi sem tart örökké. Azóta már nem érzem az elmúlt nyár közeledtét, és ha mégis találkozom vele, és a szemébe nézek, ő már nem láthatja azt a tüzet, amit előtte, és nem azért, mert megváltozott, nem... ő ugyanaz.
    ÉN változtam.
    Mindenki változik, ezalól senki sem kivétel. Most új barátnőm van, és ha nem is oly szenvedélyesen, de ragaszkodom hozzá, és neki is nekem is ez a fontos.
    Csak ennyit akartam mondani, kérem kapccsojja ki.
  • Faki
    Látom értesítve lettél hogy megmondd a frankót, megmondtad jól, kicsit gyerekesre sikerült, hogy így meg úgy szeretsz másokat bosszantani, meg ennyire fain csaj vagy. Számomra ez nevetséges, de most így egy hozzászólásodból még nem akarok messzemenő következtetést levonni, hisz nem ismerlek.
    A barátoskád írt pár dolgot amit véleményeztem, látom nem tetszik, hát én most mit csináljak veled? Ez az én véleményem, azért van a fórum, hogy dumáljunk.
    "Tudod, nekem a Legensy, soha nem fogja kiadni az utam, és én sem neki!" - soha szóval óvatosan, de legyen drímkámtrú, kívánom nektek őszintén.

"Nem tudom egyeseket miért zavar mások boldogsága és az, ha megírják annak titkát" - Megint csak azt mondom, hogy én nem szóltam bele a dolgaitokba, csak annyit írtam, hogy én ezt a dolgot nem így látom, számomra ez kielégíti a papucskodás fogalmát, ha szinte minden nagyobb hülyeséget amit elkövet a párunk, viccet csinálunk belőle, majd megsimizzük a buksiját és aszondjuk no problem, majd nekiülök 3 órát szenvedni. Azt is letörlöd? HAHA, de vicces csajszi vagy, nembaj van még időm..
  • legensy
    Na most már én is had szóljak bele, jó? Én Nem A Legensy vagyok, hanem a menyasszonya. Tudod, nekem a Legensy, soha nem fogja kiadni az utam, és én sem neki! Mert SZERETJÜK EGYMÁST! És elviselünk egymástól minden hibát, mert nincs hiba nélküli ember. És ne szólj bele abba amit nem értesz. Mert a több órás munkája az nekem készült (igaz, másokkal is megosztotta volna, de eredetileg nem ez volt a szándéka)és had én döntsem már el, hogy kell-e nekem vagy nem.
    Tudod, én nem Legensy vagyok, aki szó nélkül hagy mindent és magában jól kineveti a hülyébbeket. (ez nem célzás volt, nem kell félreérteni) Én Igenis kinyitom a pofámat, mert élvezem, ha másokat felbosszanthatok, ha ők is ezt akarják tenni velem(ami nem fog sikerülni :P ). Mert tudod én nagyon kedves vagyok, ha azt kapom én is, de ha nem azt kapom én sem hagyom magam, viszont miközben mások idegesek tőlem én meg jókat röhögök(írási stílusom ellenére)
    És jól szólt Legensy a kis teleregényébe. És ha nem tetszik, hát ne éljetek boldogan, az a ti dolgotok. Lényeg, hogy mi boldogok vagyunk és azok is maradunk (egymással, mert természetesen az élet más területein sok a problémánk)
    Nem tudom egyeseket miért zavar mások boldogsága és az, ha megírják annak titkát. És ez a tanács csak evilnek szólt, ha jól látom, és annak akit érdekel. Akit nem érdekel, minek foglalkozik vele???
  • Faki
    "Ezekszerint a nők fogadják el a hasonló kaliberű dolgokat tőlünk, mi nem fogadunk el semmit? "
    Írtam én ilyet? Jó lenne nem kiforgatni a szavaimat.. Ha csaj lennék u.e. lenne a véleményem a pasik felé. Tudod, kettőn áll a vásár.
  • legensy
    Ezekszerint a nők fogadják el a hasonló kaliberű dolgokat tőlünk, mi nem fogadunk el semmit? ok. sajnos nem tudok vitába szállni, nem is akarok, melózom.
  • legensy
    Magatartásterápiával tanulható, ha magadtól nem megy, kérd pszichológus segítségét.
  • Faki
    Egy valamit hozzáfűzök ehhez a teleregényhez :)
    Szerintem a tökéletes pár fogalma onnan ered, hogy ki mit és mennyire tud tolerálni a másikban. Amit ott leírtál, hogy több órás meló törlése azt én nembiztos hogy tolerálnám (ezért az 1 ok miatt nem szakítanék vele, de hasonló kaliberű dolgokat csinálna még, kiadnám az utatját.)
  • Tuvok #8024
    hmm
  • Sir Quno Jedi
    Valszeg. mert nincs is.
  • Arch
    Csak sok embernek nem mindig van energiája, türelme este mikor hazaér keresni a humort. :)))
    A türelem nem tanulható. Fejleszthető, talán egy kicsit, de aki alapvetően nem olyan természetű, azt sosem változtatod meg.ű
    Persze, lehet, hogy Ők a kivételek, akik erősítik a szabályt. Nem tudom. De én még ilyen gondolkodású emberrel, mint Te (és aki így is viselkedett volna!!!! mint amiket ott leírtál) még nem láttam.