18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8101 nem élek én azzal -
#8100 -
#8099 Ööö...annyit piáltál, hogy a maradék agysejtjeid is elhúnytak? :))) -
#8098 ...még !!! -
#8097 szted miért nem írok ? :) -
#8096 Nagymamád kicsit más korban élt. Ez persze csak egy észrevétel. Nem mondom, hogy manapság kizárt, hogy vki 32évesen még szűz legyen... :)) -
#8095 ...hogy aztán megint itthaggyál minket? :))) -
#8094 Csak akkor tudod meg, hogy ki tudnád-e állni, ha valóban megtörténne. Amíg ez nincs, max az "én úgy érzem, hogy..." marad. -
#8093 -
#8092 hmm -
#8091 öhhh... van minden ! -
#8090 szal van új ? -
#8089 hát igen, erre számítottam -
#8088 -
#8087 argh... tartalmas volt ez a 2 hét... szerintem minden nap ~50 komment lett volna mi történt velem barátnő ügyileg :o
de most az ex keresett meg én meg elég csúnyán leoltottam... szal este hívás lesz, csak nem vagyok tisztában mit is kellene mondanom, éreznem ez ügyben... most tom nektek ez tök sötét de azért mégis :) -
#8086 na igen... -
#8085 Mer' állandóan izgágáskodsz, hemzsegsz! :P -
#8084 Nem kerülte el. Észrevettem, csak már későn.:) -
#8083 :)
Szabolcs nekem úgy rémlik mintha #8031 re küldtem volna korrekciót.. na mindegy, biztos elkerülte a figyelmedet:) -
#8082 Te csak magad nevében beszélhetsz. :) Én pedig nem tervezek 40 évre előre. -
#8081 Sztem a naívságod miatt fogsz 1x csúnyán pofáraesni . -
#8080 én a leg, és igen ellentmondásos, mert valóban vágyat kelthet bármi,(már akibe) azt senki nem mondja ez nem így van, DE ha egy film kelt vágyat? akkor a tévét dugjam meg? most akkor nem mindegy, hogy nő vagy film vagy bármi? ez nem elfojtás. mert akkor elvonulok, ha nem bírok magammal és elintézem egyedül, de AKKOR SEM CSALOM MEG A PÁROM.és soha de soha nem aláznám meg!
na, de én leszállok a témáról, egy mert unalmas, másik, meg ez felesleges amit itt csinálunk, majd 40 év múlva jövök és elmesélem, hogy még mindig együtt vagyunk boldogan és büszkén újságolom, hogy nem csaltuk meg egymást. :)
-
#8079 na igen... -
#8078 Én a lány vagyok, csak kérdem, nagymamám miért volt szűz 32 éves koráig? és férjhez ment, majd 10 év múlva meghalt a férje, soha többet nem volt kapcsolata férfival és önkielégítést sem végzett. És még mondhatnék példát, millió ember van olyan aki kibírja megcsalás nélkül. -
#8077 Én is valahogy így gondolom, mint Tuvok, nem vagytok ti annyival különbek, mint az itteni fórumozók többsége, úgy értve, hogy ide is emberek járnak, akik GYARLÓK. Én is építettem magam köré ilyen szép, és erős falakat, de ledöntötték.. szerencsére. -
#8076 És tényleg olyan jó elfojtani magad? Hozzászólásaitokban rengeteg ellentmondást találtam, ami mégis azt bizonyítja, hogy tényleg valami gátol, elfojt, mégsem képzeled olyan feltétlenül ezt az egészet, csak az ego dolgozik. Erről, amit írtál/írtatok nem lehet vitázni, fórumba miért való? -
#8075 Nézd, én is megfogadtam, hogy hamarabb tépem ki tőből a saját kezem, vagy teszem tűzbe a farkamat, mint megcsalom a párom, de van pár dolog, amik befolyása alatt egyáltalán nem biztos, hogy meg tudod tartani fogadalmad:
- alkohol
- ösztönök
- pénz
- depresszió / nagy lelki bánat / nagy csalódás
- és így tovább ...
Ha többségét igen, de mindet egyszerre nem tudod ignorálni, mert ember vagy, hajlamos a hibákra, és hiába vagy gondolkodó lény, egy ember sem képes 100%-osan kivonni magát a külső hatások alól . Soha ne mondd, hogy soha, mert annál nagyobbat csalódsz, ha nem vagy felkészülve ilyesmikre . -
#8074 ÉS, tényleg egy jó és tökéletes recept az amit írtam elsőre. csak be kell tartani mindkét félnek. nehéz megtanulni úgy élni, de meglehet, és bejön. :) -
#8073 nálunk több különböző gyerekkori élmény, neveltetés, és ilyesmi is van, felfogásunkon és gondolkodásmódunkon kívűl, ami eleve gátolja azt, hogy ezt megtegyük, még ha a szerelmet le is számoljuk belőle. nagyon összetett és több okból kizárt mindkét részről, hogy ez megtörténjen. -
#8072 Figyuszka, 2,5 éve tartó tökéletes, harmónikus kapcsolatban csalt meg a párom ... agyam leghátsó, legutolsó zugaiban sem gondoltam volna (és ő se) . -
#8071 ezt mi is így gondoltuk, míg nem találtunk egymásra. habár van gondolatunk, miért történhetett ez így velünk, mert ez nem volt véletlen. különleges dolog miatt alakulhatott ez így, hogy mi együtt vagyunk és maradunk.csak ezt hosszú lenne megírni. -
joint1976 #8070 ja, ezt én is szeretném, de akkora esélyt látok rá mint a lottón egy öttalálatosra. -
#8069 mi nem élünk álomvilágban. mi csak szeretjük az állandóságot, nyugalmat, békét és kényelmet és egymást. szeretjük a békés meghitt családi fészket. minek bonyolítani az életet, ha nem muszáj? -
#8068 31nap naggyon hosszú idő -
#8067 nagyon komolyan és őszintén, mi ki tudnánk állni. én legensy vagyok és nem állítom, hogy fából vagyok, azért biztos, hogy csúsznak másznak egy hónapig, ne lennének vágyaim, mert lennének, de nem rájuk, ha beledöglenék(amihez közel állnék) akkor sem kellene más. kibírnám,elég nagy az önuralmam, fegyelmem, és legfőképp (ne is szerelemről beszéljünk, de) a szeretetem és tiszteletem Bocikám iránt.vágy mindenkiben van és bármi felkeltheti, csak nem mindegy meddig süllyedünk, annak kielégítésében.én nem süllyednék olyan mélyre, magam miatt sem, hogy ilyen pótszerre kényszerüljek, inkább szenvedek és várok.nincs az a nő, nem született meg erre a földre, aki Bocimtól el tudna csábítani.hiszek magamban. -
joint1976 #8066 ezeket nem rosszindulatból írom ám! én is ilyen álomvilágban éltem kb. 10 évvel ezelőtt csak engem felébresztettek. -
joint1976 #8065 "Hidd el, be merném dobni legensyt 20 szexre éhes bomba nő közé, egy hónapra, és bármit tehetnének, csúsznának, másznának rajta, legensyt hidegen hagyná" --> ehhez gratulálok a fiú Legensynek. én is normális emernek hiszem magam csak nem annyira, mint ti. én ezt a próbát tuti nem tudnám kiállni. -
#8064 Volt. És velük nem éltük át a soha dolgot és az örökké dolgot, mert nem ők voltak az igaziak, tudtuk, hogy nem fog örökké tartani egyiksem. Már az elején tudtuk, és csak azt a pillanatot élveztük velük, amit épp átéltünk. Soha nem tervezett egyikünk sem jövőt egyikkel sem.Eszünkbe sem jutott mellettük az állandóság fogalma. -
#8063 Még?? Két éve együtt vagyunk, ez elég ahoz, hogy megismerje két ember egymás gondolatát is. Amugy együtt írunk, de most én a lányfél írom az én gondolatomat. Legensy nem is volt soha féltékeny,mert tudja nincs kire.Én bevallom féltékeny vagyok, annak ellenére, hogy nincs rá okom.Tudom én is, hogy soha nem csalna meg, tudom mennyire imád.A féltékenységem csupán koromból adódik, mert öt évvel öregebb vagyok legensynél. És ez nekem nehéz, mert olyan sok szép fiatal lány rohangál az utcán.Holott tudom, legensy rájuk sem néz.Hidd el, be merném dobni legensyt 20 szexre éhes bomba nő közé, egy hónapra, és bármit tehetnének, csúsznának, másznának rajta, legensyt hidegen hagyná, mert engem szeret és nem okozna fájdalmat nekem. Csakhát nőből vagyok és én is szeretnék 10 évvel fiatalabb lenni és igazán nem is legensyre vagyok féltékeny, csak a fiatalságra. Én gondolom, biztos örülne egy fiatalabbnak, de nem jól gondolom, mert csak én kellek neki, úgy ahogy vagyok.És ez fordítva is igaz, az ő szemszögéből nézve(mondta írjam ide) bízik bennem, szeret, és bátran bedobna ő is pasik közé, tudja nem érdekel közülük egy sem, csak Ő. -
#8062 Volt exetek? Azokkal is ilyen meséket szőttetek? Aztán mi lett a mese vége?
Első kapcsolat, szerelem? Ha igen, megértem ezt a hozzáállást, szerintem itt mindenki átélte az örökké/soha kapcsolatot, aztán leszőte a végén, hogy ezeket a dolgokat nem lehet tényként kezelni.