A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Milyen storyt Breki?
Lemaradtam vmirol?

Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...

PResident Evil

Breki33
na akkor most akarjátok a storyt vagy nem akarjátok?
Mint azt olvashattad sajnos mar foglalt vagyok...😛

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PResident Evil
lol ! csak társalogtunk

BEAST
leszállni a virtuális barátnõmrõl 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

PResident Evil
ha itt leszel velem, meglesz 😛

Szia, jo ebed utani sziesztat😛

PResident Evil
Üdvözlet ide is... mostmár ebéd után !!!

elnezest hogy ilyen kis onzo vagyok..hupp...huppp....nincs valakinek egy pzsje? mindjart elsirom magam.....😛

Nyehhhheheheheheheeeeeeee, mehet a kozos kep😄DDDDDDDDDDDD

CattiBrie
LOL

[/spam]™

CattiBrie
Neme? Akarod, hogy én tegyek fel magunkról képet? ;PPP

[/spam]™

BEAST
önzõ vagy 😄DDDDD najoo nemis 😄 akkor pihend ki magad ... hétvégére várom a képeket 😄DDD

Hát ez elég nem szép hozzáállás! 😛PP

Ha hazaerek hullafaradtan melobol, elhiheted hogy prioritas szempontjabol, hogy finoman fogalmazzak nem az elso helyen szerepel az ,hogy a rolam keszult kepeket scannelgessem, es tegyem fel a netre😛PPPPPPP

Na megjött a Csók király is! 😊)

BEAST

BEAST

BEAST
35429tõl 35438ig a forumozok ényképei topicban 😄 mindenki hiányolt téged 😄 meg a képeidet 😛

Hol mikor miert?😛PPP

CattiBrie
Én nem.

[/spam]™

PResident Evil
nyugi, ki lett kísérve a buszhoz 😊

Breki33
Izéé azt Lacikának írtam Sorry

Errõl jut eszembe olvastátok a Csisztu cikket az FHM_ben?
PResident Evil
megvolt... most jó reggelt van ! 😄

Breki33
remélem nincs ilyen nick P
Breki33
amúgy nemtudom ki az aki pusztán virtuális kapcsolatot akar

talán egy megymag
Breki33
virtuális heg nehezen gyógyul? P
BEAST
angyalka jelenésed van a Fórumozók Képei topicban

BEAST
szijja!

Sinclair, az elbeszelesedbol is latsik, hogy meg a virtualis terben( vilagban) is lehet komoly lelki sebeket szerezni.Amit bemasoltam, szoval amit a Copy Paste irt, az tulajdonkeppen nem egy elemzes, hanem csak egy alapsemat vazol fel a virtualis kapcsolatokrol.Sajnos ami szinte mindenkire vonatkozik, az csak a vegkifejlet.Azaz tul jot senki se remeljen ha belemegy egy pusztan virtualis kapcsolatba, mert csak sebeket szerezhet, amik begyogyulnak ugyan idovel, de a heg mindig megmarad.

Arch
😊)

Breki33
mivel 18 gondolom sutyiban csinálták aztán kiugrott az erkélyen P
Arch
"Revengangel: Igen. Szereti 1 évig, 2 évig, 5 évig, addig minden renndben is van, de utána mi van? A férfi max elmegy és megd.gja a szeretõjét (ez a vég, én ilyet nem tudnék csinálni), a nõ meg kikészíti a férfit, és lelép máról holnapra. Ez nem szándékos, hanem genetikailag kódolva van 😞"
Ezt sok (vagy legalábbis jópár) nõ sértésnek veszi, az nem baj? Én spec. nem tennék ilyet. Bár abból amit írsz, gondolom úgysem hiszed el... 😞

Breki33
jah énsem
Breki33
nemtudom mire gondolsz

egy Breki oldala készült annõ és akor mondtam, hogy legyen már szobaoldal.
És Pali sztem profin megcsinálta.

Más kérdés, hogy milyen képekkel.
Arch
ÉS alszik vagy üti a hátad vmivel, hogy épp hogy vége, már a gép elõtt ülsz és közlöd, hogy le lett tudva?

Arch
Jah.. ez az😊 nem néztem meg rendesen 😊

Arch
A Breki és barátai oldal megvan még? Nem tudom mi volt a rendes címe, csak, hogy voltak képek az emberekrõl 😊) Vagy ez az továbbfejlesztve?

BEAST
eh 😞 ... hát nemtom ... elég sok lány ismerõsõm van ... de 1ik sem csinált(na) ilyet a párjával 😞

kiserik
Breki: De én voltam. Leadtam 15kilót, meg szálkásodtam egy kicsit 😊))

Beast: tegnap komolyan gondoltam 😊

Arch: no comment

Revengangel: Igen. Szereti 1 évig, 2 évig, 5 évig, addig minden renndben is van, de utána mi van? A férfi max elmegy és megd.gja a szeretõjét (ez a vég, én ilyet nem tudnék csinálni), a nõ meg kikészíti a férfit, és lelép máról holnapra. Ez nem szándékos, hanem genetikailag kódolva van 😞

Breki33
aludj csak és légy sexis
Breki33
szval kisöblû vadászpuska
PResident Evil
nah mentem alunni 😊

Egy fél napra itt hagylak benneteket, erre 81 új üzenet. Ehh. 😊
PResident Evil
Bráner Béla 😄

CattiBrie
lol

[/spam]™