18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#8781 az má' szleng, a bazdmeg viszont elfirkantás... -
#8780 Na és a BAMEG ??? -
#8779 ...de legalább jól írta le a BASZD-ot, mert sokan BAZD-nak írják, pedig az ember BASZIK, nem pedig BAZIK, bár lehet, hogy egyesekhez közelebb áll a BAGZÁS... :))) -
#8778 Nemis ! Kő oda a nyomatékosítás ! :DDD -
KTC #8777 az utolsó 6 karakter felesleges volt, annélkül is érteni:) -
#8776 falun nem tudnak beszélni baszd+ -
#8775 :D -
KTC #8774 ja, értem!:)
de ez csak féligazság:)
a másik felének még nem nyitottak topikot?:) -
#8773 "ha nincs nő, akkor nincs is több sírás" -
KTC #8772 dejó, a barátnőkkel most minden rendben!:) -
Vlala #8771 Csacsogás, locsifecsi, szóf.sás, régiók szerint változik a kifejezés :-) -
#8770 Felénk csacsogásnak hívják .. -
Vlala #8769 Batman segít, ahol tud... :-)
be nem áll a szája -> falusi kifejezés arra, aki folyton beszél :-) -
KTC #8768 ó, hát ezzel, nem hiszem, hogy egyedül vagy:))
öö, izé, Te folyton idegen leányzóknak segédkezel és egyebek, hogy "be nem állna a szád"?!:) -
Vlala #8767 NAI kategória: baleset, váratlan dolog, az élet közbeszól, Kicsimék elköltöznek, valaki elrabolja, ki kell szabadítani (túl sok tévét nézek... ehhh) szervátültetésre van szüksége, a többit a fantáziádra bízom.
Az azthittememgsértődik arra vonatkozott, hogy olyan egyhangú Jól vna.-nal tette le a telefont, mintha csak nem akarna velem kiabálni a telefonba, maj inkább otthon.
A szoknya tényleg bekavart. (de a fenébe is, jól áll neki :-) )Istenem, túl bizalmatlan vagyok? Nem vagyok méltó Kicsimhez? :-)
Tuvok: ez igaz lehet, már csak azért is, mert ha az ember mindig megmondaná az igazat, be nem állna a szája.
Van még kérdés? :-) -
#8766 Néha az őszinteség fáj . De hosszútávon meg ez a jobb . De lehet, hogy hosszútávon meg már mindegy ..
Lényeg a lényeg, a teljes őszinteségnek vannak előnyei, de ugyanakkora buktatói is, én továbbra is azt vallom, hogy amik említésre méltatlanok, azt jobb nem kifecsegni . De hogy mi említésre méltó vagy méltatlan, sok-sok körülmény határozza meg, még egy logikusan gondolkodó ember se döntheti el ezt mindig tökéletesen, tehát ha pontosan az a dolog történik meg velem, amit leírtál (és Blasterrel megtörtént), én nem biztos, hogy elmondom otthon, mert ebben a formában említésre méltatlan, vannak fontosabb témák is . De bármilyen apró részlet már megütheti azt a szintet, ahol már elmesélném .
Én nem várok el többet a kapcsolatomban, mint amit adok, inkább szeretnék többet adni, 4.5 év alatt már azért kiderültek, hogy ki mit vár el, és ki mit tud adni, engem sem érdekel konkrétan, hogy a párom az egyetemen mikor milyen pasassal mit beszélgetett, rá van bízva mit és mennyit mond el, és több, mint valószínű, hogy az általad leírt dolgot elmesélem, egy vállrándítással elintézi ..
Szerintem azzal, ha nem mondok el valamit, még nem vagyok 'őszintétlen', akkor lennék az, ha úgy mondanám el, hogy az nem fedi a teljes valóságot . És ha már egyszer elmond az ember valamit, akkor azt tegye kertelés nélkül, őszintén, amit én a legjobban utálok, az a mellébeszélés, a kertelés, tehát tudom, hogy párom nem azt várja el tőlem, hogy minden ilyen apróságot elmondjak, hanem azt, hogy ha elmondom, akkor csakis a teljes igazságot mondjam el ... -
KTC #8765 A "ne adj Isten" kategóriával mostmár mindent pontosan tudok:D
.....és még a nőkre mondják, hogy mindig csak célozgatnak, ahelyett, hogy konkrétan megmondanák mit akarnak, gondolnak stb.:) -
KTC #8764 Látom bizalompontok gyüjtésében járatos vagy, márcsak a bizalom megadását kéne gyakorolnod:))
Amúgy ha azt hitted, hogy megsértődik, akkor valószínű magadból indultál ki, és ez is a fenti megállapitásomat igazolja. Mert nem elég csak bizalmat szerezni, de adni is tudni kell.
És most nem szeretném a szoknyás sztoridat emlegetni ami szintén erről szól:)
-
KTC #8763 egyetértek veled, bár sztem ez még nem a flört kategória volt, bár kitudja, én a flörthöz nem értek, azaz nem tudom mi számít annak:)
-
KTC #8762 Bár veled beszéltem másik topicban ezzel kapcsolatban azért még van néhány hozzáfűzni valóm a soraidhoz.
Hogy őszinte legyek, már régóta olvasgatom ezt a topicot és többek közt azt tapasztaltam, hogy épp ez az, a teljes ( ez most így kissé gyerekesnek hangzik :)) őszinteség és a bizalom hiányzik egyesek kapcsolatából. Na most, hogy kinek mi az említésre méltó és fontos azt mindenki maga dönti L, de, nem biztos, hogy a másik fél is ugyanúgy gondolja. Tehát épp ezért eme lényegtelen dolgokat sem árt olykor komolyan kezelni.
épp azért raktam be ezt a történetet, mert nem igazán nagy volumenű dologról volt benne szó, de!!!
Tudni lehet, hogy ez velem és párommal történt meg, tehát én tudom, hogy mit éreztem akkor, nem csak elképzelem most, hogy mit reagálnék rá. Azaz mikor Lmesélte elősször kissé meglepődtem, aztán kissé vicces formában elkezdtem faggatni, na jó nemsokáig:), és jókat nevettünk és kész vége. Utána többet nem igazán foglalkoztam vele. Viszont jólesett, hogy Lmondta nekem. Nem lett volna kötelező Lmondania , hisz a kutya sem látta, szal részéről mind1 lett volna, hisz 1 lényegtelen semmi sem történt dologról volt szó. De amikor vagy 1 hónappal később látom, hogy beszámolót tart a haverjainak ircen, na ha akkor tudom meg asszem kissé csalódtam volna benne és a bizalmam is megrendült volna vele szemben. (mi minden van amit még nem tudok effektus) Mivel nem vagyunk egyformák ezért lehet hogy más feleség így utólag is csak legyintett volna rá, nem tudni. Én akkor megkérdeztem tőle, hogy ugyan miért mondtad L ezt nekm, hisz ha nem mondod, soha sem tudom meg. Ha jól emléxem erre azt válaszolta, hogy azért, mert azt gondolta, hogy ez érdekelhet engem. És ha netán valaki mégis látta őket akkor utána magyarázkodnia kellene:))
Hogy ezt miért adtam Lő ilyen részletesen, hát hogy ne félszavakból kelljen megérteni amit mondani akarok -
Vlala #8761 Szokásom, általában mindig konkrétan fogalmazok. Főleg a barátnőmnek :-) -
#8760 "Az út mellett, segítek egy fiatal lánynak, aki "
Én azt nem értem, hogy miért kell, h fiatal lány. Még jó, hogy nem paraméterezed tovább, egy csinos, fiatal, kedves, barna hullámzó hajú, kék szemű...
(csak ezt a hozzászólást olvastam, az előzményeket nem) -
Vlala #8759 Nem értelek. Az ilyet bármikor el lehet mondani egy normális lánynak, ettől nem lesz rohama. Mi történt? Beszélgettél valakivel? És? Beülettek egy büfébe, megittatok egy üdítőt? Akkor mi van?
Nyári sztorim: tök kihalt úton lerobbant fiatal lány (mármint az autója, teccikérteni) áll a nyitott motorháztetejű autója mellett, tök tanácstalan. Véletlenül arra jártam, éppen Kicsimért mentem.
Megálltam az autó mögött, megpróbáltuk beindítani, legózni vele egy kicsit, mire kijött, hogy nem gyújt, köpött a gyertya vagy valami ilyesmi, nem vagyok szerelő... Közben Kicsim felhívott. Hol vagyok? Az út mellett, segítek egy fiatal lánynak, aki elakadt. Egy egyszerű "jól van"-nal tette le a telefont, azt hittem, megsértődik.
Az autó feladta, a hölgyet elszállítottam a következő faluig, ahol meghívott (volna) egy italra, de tényleg siettem, erre elkérte a telefnoszámomat, hogy majd egyszer meghálálja. (azóta hívott, de ez nem lényeges.) Hazaérve elmeséltem mindent
Kicsim másnap ezzel a sztorival jött haza: Kollégája mesélte, hogy a húga lerobbant Gyarmatról hazafelé jövet, egy szürke Fiatos megállt neki, tök rendes volt, útban volt a kedveséhez, de azért megpróbálta beindítani a csotrogányt, nem sikerült, erre felajánlotta, hogy elvisz egy darabon. Valamilyen Lajosnak hívták...
Most képzeljétek el, mi lehetett volna, ha nem mondom meg az igazat a telefonban...
Újabb bizalompontokat szereztem a csöppségnél, higgyétek el: megéri az őszinteség.
Ja, szükésg alatt az élet váratlan fordulatait értettem, tudod, a "Ne adj' Isten" kategóriát. -
Unreal1942 #8758 Egy jó kapcsolatban öszintén elmesélik egymásnak az ilyeneket is a felek!
Mivel kölcsönösen bíznak egymásban. Max pár kérdés és viccelődés és pont.(apró flört belefér és szükséges is idönként)Tudni kell hol a határ.
Amikor eltünik az öszinteség és a bizalom akkor Vége!
-
#8757 Hát könnyű dolgom van, mert ilyenkor nagyon bunkó szoktam lenni :))
De vegyük azt az esetet, amikor 1-nél több esetem is lehet a világon . :D
Azt szokták mondani, hogy aki elhallgatja az igazságot az is hazudik, nos szerintem ez függhet a körülményektől, mert nem vittem be az első bokorba a csajt, sima beszélgetésben (pláne időjárásról) pedig semmi rossz nincs, sőt annyira nem is számottevő, hogy meg kellene említenem otthon . A munkahelyemen, meg suliban is van pár ismerős dáma, szórakozóhelyen is néhanapján szóba elegyedek vkivel, akár asszony szeme láttára, nem olyan dolog ez, ami említésre méltó .
De . Ha olyan kedvem van, vagy pl . közös / régi ismerős csaj, vagy bármi olyan van, ami miatt már említésre méltó, pl . jó viccet mond, vagy nincs rajta ruha, akkor elmesélem, és jót nevetünk .
Ha valami komolyabb is történik, és én őszinte vagyok, akkor nem nekem van végem, hanem a csajnak, bnőm szemei vörösbe fordulnak, szarvakat növeszt, fülén gőzsugár lövell, kezei villámokat szórnak, a csaj bújhat bárhová, neki bevégeztetett ...
Utolsó kérdésedre válaszolva, ez minden napos dolog, bnőm egyetemre jár, és jól tudom, hogy sok (fiú)barátja van (sajna ragadnak rá), el szokta mesélni, ha valamelyik elkezd közeledni hozzá, de megvannak a módszerei hogyan rázzon le fickókat, első hogy felmutatja a gyűrűs, majd a középső ujját . :DDD -
KTC #8756 Tuvok!
"Aha, és Te mit szólnál ahhoz, ha Blasterférjed bejelentené, hogy a közös kirándulás alatt női fertájakat fotózott ? :D"
Erre a kérdésedre leírok 1 szitut, és szeretném ha válaszolnál a végén feltett kérdésekre.
-1 szép tavaszi szombaton elmész bringázni az edőbe. Még a városban tekersz amikor utól érsz egy leányzót aki szintén egyedül kerekezzik, és leszólít téged: Köszön és megjegyzést tesz az időjárásra, stb. Te mivel nem akarsz bunkó lenni, és a leányzó még tetszik is (épp az eseted), elkezdesz vele beszélgetni, és közösen folytatjátok az utat. Elértek arra a helyre ahol különválik az utatok és mindkettőtök megy a saját útjára (legalábbis remélem!:)), szal te végigmész a betervezett úton, majd haza mész. Otthon Lmeséled a történetet az asszonynak vagy nem?
ha nem , mért nem?
ha igen, miért és mit mondaszL belőle?
illetve, hogy reagálnál rá, ha neked adná elő ezt a történetet a barátnőd? (természetesen ő nem leányzóval találkozna:))
örülnék, ha más is válaszolna ezekre a kérdésekre a lehető legőszintébben -
#8755 khm -
KTC #8754 Mit értesz szükség alatt? -
Vlala #8753
1/2-re értetek, nem azt mondtam, hogy mindent én csinálok, hanem azt, hogy ha a szükség úgy hozná, mindent megtennék érte.
-
#8752 Te szegény .. :) -
KTC #8751 jaja:))
a 2valamennyit olyan 1-1 arányban értettem:) -
#8750 ergo ha ő is megtesz érted annyit, amennyit te megtennél érte. Nem mint én régebben, mikor fülig szerelmes voltam, és majdnem kismajmot csináltam magamból, de kis idő után megjött az realításérzéskem szerencsére :) -
KTC #8749 mivel kettőn múlik a vásár, ezért az 1minden kevés (vagy felesleges?), a 2valamennyi sokkal többet ér sztem (remélem érted:)) -
#8748 Mert MINDENT, azért nem kell megtenni ! -
#8747 És mennyire igazad van, sajnos szép lassan, fokozatosan elmúlik -
#8746 majd elmúlik.. -
Vlala #8745 Kövezzetek mwg, de én mindent megtennék Érte... -
Vlala #8744 Miért palimadár az, aki megtesz valamit a szerelméért? -
KTC #8743 nem mindegy!!:DDD
nekem viszont tetszik a páromé, dehát nekem is olyan van, szal mégsem kéne:D
-
#8742 pffff, huhh, én azt akartam írni,hogy nem tetszik az övé, most vettem észre