18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • CattiBrie
    Breki egy szép torta?
  • bogyoka
    de szépséges tortácska köszönöm szépen
  • Breki33
  • bogyoka
    nagyon szépen köszönöm
  • Lacika 79
    Hepi börzdéj tú júúúú! :D
  • Debi
    PARÁZS
  • Potzy
    inkább nem mondok semmit
  • CattiBrie
    "Elég ha Ő tudja h nem csal meg"
    És mi van veled???
  • hykao #8893
  • Potzy
    Na.Szó sincs itt semmiféle tolakodásról.
    Lementem bnőmhöz,leültünk és megbeszéltük ezt az egészet.
    Azt mondta,h neki teljesen természetes dolog ez,és senkiért nem fog ezen változtatni.Ebben nincs semmi,Ő csak ugy tekint rá,mint idézem:"egy kis komolytalan hülyegyerekre,akivel még régen az udvaron focizott."Semmi több.De mondtam neki,h ezt fejezze be,mert nagyon szarul esik,megh ha meglátja vmelyik haverom,kapásbol azt hiszik h megcsal.Erre,miért kell másokkal foglalkozni?Elég ha Ő tudja h nem csal meg,és kész.Ezentul is ugyanugy odafog menni hozzá és megöleli,meg a többi...:DDNo comment!:DD
  • hykao #8891
    Az már más tészta, ha olyannyira tolakodó az illető, hogy a barátnőd nem tudja leszerelni, és/vagy erőszakoskodik.
    ...de az esetek döntő többségében nem ez szokott lenni az ábra...
  • Sir Quno Jedi
    akár
  • Vlala #8889
    ... de előtte tudd elm...
  • Sir Quno Jedi
    Légy korrekt. Csapj oda ha kell, DE tudd elmondani mi a problémád és legyél kooperatív a megoldásban !
  • CattiBrie
    Erre viszont ne legyél büszke!!!
  • CattiBrie
    "a csajodnak kéne azt mondani a madárnak, hogy: nézd, van barátom, szal oké, hogy nagyon jóban vagyunk, de ne ölelgessük egymást (főleg nyilvánosan), és ne sétálgassunk karolgatva, mert ez rosszul eshet neki, ill. rosszindulatú pletykákra adhat okot."

Pontosan!
  • BEAST #8885
    hmm látom már elhülyülöd , bunko meg ne legyél
  • Potzy
    Ja és egyébként mióta megtudtam ezt a dolgot,azóta tök bunko vagyok bnőmmel:D
    Érdemes bunkónak enni?V ezé inkább nem kéne?:DD
    Me tegnap már majdnem elbőgte magát...Me csak kaffogok vele egész nap.
  • Potzy
    :)))))No comment:DDDDDD
    Hát vhogy csak belemegy az a fránya kamera:DDMax mondd meg neki,h vegyen egy darálót,és ledarálva talán belefér:DD
    A DVD Iró,meg kutyát lövöldözni jó:D
    Az öregasszonyok meg,ne toporzékoljanak az uttesten:D
  • Vlala #8882
    Egyáltalán nem.
    (egyébként én is elég paprikás hangulatban vagyok, reggel majd' elütöttem két öregasszonyt, aztán a kolléga bejött kérdezősködni, hogy mi az a DVD-író, és hogy megy bele a kamera...)
  • Potzy
    Hát köszönöm hozzászólásod!Ez azért vmennyire megnyugtató.Me elég idegbeteg állapotban vagyok.
    A srác 15 évig volt szomszéd,csak elköltözött.És engem csak 14 hónapja ismer.Az a szerencse,h csak ezzel az egy barátjával van igy.Mert fiu barátja össz vissz asszem 2 van.
    De ezért ugye nem érdemes elhagyni a csajt?
  • Vlala #8880
    Ez olyan dolog, hogy Kicsim "picit" háklis arra, ha valaki visszaél a kedvességével, vagy túlzásba viszi, és szavak helyett a lába jár el néha...

Régi szomszéd a srác? Régebben ismeri mint Téged, de Téged szeret. Szerintem egyértelmű, nem akar régi barátokat elveszíteni az új kapcsolat miatt, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy esetleg jobban kötődne hozzá.

Volt egy lányismerősöm, akit elég laza erkölcsűnek tartottak - csak azért, mert mindenkivel megpróbált kedves lenni, mindenkit puszival, öleléssel köszöntött, a barátja egy ideig nem nézte jó szemmel. Most két gyermekük van, és a lány azóta is ölelget-puszilgat mindenkit... természeténél fogva ilyen kedves, már nem fog megváltozni.

De sajna S.Q.J.-nek igaza van abban, hogy egy barát még elmegy, de vannak egyedek, akik csúnyán vissza tudnak élni ilyen kedves hölgyekkel.

Lacika79: az AMÍG több dologtól is függ, részben attól, mikor készíti ki egy kapcsolatot a féltékenység és a bizalmatlanság...
  • Potzy
    Ja azmeg még hozzá tartozik a dologhoz,ha a csávóval talán max havonta egyszer találkoznak,akkor sem kettesben.
  • Potzy
    Hát a kapcsot eddig nagyon komolyan vettem,mert már 14 hónapos a olog,meg minden nap talizunk meg ilyenek.De msot ezekután kissé visszavetttem a kedveskedésből...AMi érthető sztem.
    Azt meg nemhiszem,h szarik rám,mert nem olyan fajta.Me tényleg látszik,h szeret
  • Potzy
    Hát nem szeretnék meglepőni,mert olyat odabaszok akkor neki,h ihaj!:DDHa meg bnőm megcsalna vele,akkor csak sajnálni tudom,meg azt mondani,h menyj a jó édes...Többit rakd hozzá:D
  • Sir Quno Jedi
    Akor meg szarik rád ! Ilynek a nők, lazán elmodnják, aztán ha nem tetszik, utána max. hazudnak, ez a angy vűltozás voilá !
  • Sir Quno Jedi
    Attól függ mennyire komoly a kapcsolatotok. Ha te vagy a héten harmadik, akkor ne ugrálj, de ha évek óta együtt vagytok, illetve komoly(odó) szándékaitok vannak, akkor keményebben veendő !
  • Sir Quno Jedi
    Tudom, csak imádom a jótanácsokat (:DDD) és hidd el TAPASZTALATBÓL mondom, hogy van amikor NEKED kell elbeszélgetni a sráccal, mert vannak csudapofátlan egyedek, akik mindenkinek mást mutatnak és szép lassan meglepődsz !
  • Potzy
    A baráttal meg nem fog bnőm elbeszélgetni,mert mivel neki nagyon fontos,ezért simán haggya,és nem zavarja h ölelgeti...Mondom h fura felfogása van.Azzal a csávóval meg nemtok beszélgetni,me assetom igazán,h kicspda,meg merre lakik meg ilyenek...
    Egyébként tényleg nevetséges ez a féltékenykedésem?
  • Potzy
    Hát az a helyzet,h kérdeztem tőle,h neki ugyanez mennyire esne rosszul,és azt mondta,h addig amig nem smárolok vele,addig nem érdekli a dolog.Szóval miatta sétálgathatok vele kézenfogva is.
    Azt meg megmondtam neki,h ezt nem szeretném továbbra is ha csinálá,de Ő ezen nem fog változtatni...Max nem mondja el.Mert eddig elmondta ugyebár az ilyeneket...Egyébként bnőmnek nagyon fura felfogása van ám sok dologban,ezt tudni kell róla.Az az ember,akivel ugy mászkál,az meg tudja,h utálom mint a szart,szal le sem pisálnám.De nem zavartatja magát...Bnőmnek meg nagyon fontos az a csákó.
  • hykao #8871
    A baráttal pedig a csajnak kell elbeszélgetnie...

...nincs nevetségesebb, mint egy féltékeny, hemzsegő, vad Rómeó... :PPPP
  • Sir Quno Jedi
    Szívok.
  • hykao #8869
    HAHA! LOL, te robot! Há' mi van veled? :PPP
  • Lacika 79
    Ezt akartam én is írni, de megelőztél. :)
  • Sir Quno Jedi
    El is lehet beszélgetni azzal a "baráttal" ugyebár, kicsit megvilágítani neki a dolgok állását, persze csak "óvatosan", nehogy beáruljon a kicsikének ! Se tanúk, se írott, vagy felvett koverzésünök !!! Ha mégis beárul, akkor a kedvesnek meg mindent lehazudsz az égről, VAGY őszintén bevallod, hogy csak tisztázni szeretted volna a dolgokat, mert neked ennyire fontos ő bla-bla-bla (ez utóbbi úgysem jön be) !
  • hykao #8866
    Nézd.
    Nem a féltékenységre kéne alapoznod a dolgot.
    Egész egyszerűen akármennyire is jóban vannak, a csajodnak kéne azt mondani a madárnak, hogy: nézd, van barátom, szal oké, hogy nagyon jóban vagyunk, de ne ölelgessük egymást (főleg nyilvánosan), és ne sétálgassunk karolgatva, mert ez rosszul eshet neki, ill. rosszindulatú pletykákra adhat okot.

Má' elnézést, de akivel nagyon jóban van az ember, vagy akár a testvérével, szal. velük sem ölelkezve sétafikál az emberfia!
    Vagy te ölelkezel az utcán a tesóddal vagy a barátaiddal, és karolgatva sétafikálsz? Ugye, hogy nem...

Szal a részedről jogos kérés lehet, hogy legalább nyilvánosan ne legyenek ilyenek.

Kérdezd meg tőle: neki, hogy esne, ha egyszer csak ilyet hallana vissza, hogy te egy másik csajjal (akivel nagyon jóban vagy) átkarolva sétáltál, meg ölelgettétek egymást...

Szal nem vitatkozni kell, meg féltékenykedni, de azért ezt szóvá kell tenni szvsz...bár alapból éreznie kéne, hogy miről van szó...
  • Potzy
    "ágyékrgásos következmény nélkül"Ez amugymi akar lenni?
    Bocsi,ha hülye vagyok és azér nemtom:DD
  • Potzy
    Hát,mikor összejöttem vele,nem tudtam róla,de pár hónap után megtudtam,h van neki ez a barátja...Csak azt azt nem tudtam,h ennyire jóban vannak:DBeszégettem az annyával is a srácról,aztán mondta,h rá aztán ne legyek féltékeny,me Ők is nagyon jol ismerik a srácot,mivel szomszédjuk volt...Szal egy utcában nőttek fel bnőmmel...És az anyja is mondta,h mint testvér,ugy tekint rá bnőm.
    Egyébként leültem vele megbeszélni,bár kissé kiabáltam:DDAztán összevesztünk:DMondta,h higgyem már el,h Ő csak barát neki semmi több,meg ilyenek.Meg,h soha nem csalna meg.,mert engem imád.
    Egyébként amuigy tök aranyos a csaj velem,meg hozzám jár vissza a lány igen:DMeg a többi is igaz:DA 18 éven aluliaknak le nem irandó rész is velem történik:DSZóval tudom,h szeret,mert látom rajta nagyon,és tudom h ezzel nem csal meg,csak zavar...Dehát nemtok mit tenni ellene.Ezért meg szakitani nem akarok vele,mert hülyeség lenne szerintem.Nem?
  • Lacika 79
    De ha azt nézzük, van itt egy kulcsszó: "amíg". Ez picit azért idegesítő, nem?
  • hykao #8862
    ez a dolog megvolt/tudtál róla amikor összejöttél a csajjal?