A barátnő nevű élőlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bázz de régen nem voltam itt 😄
ja meg jól kibeszéled asszonykádat a háta mögött! (mondjuk szerintem õ is épp eleget beszélhet rólad a barátnõknek
)
ja meg jól kibeszéled asszonykádat a háta mögött! (mondjuk szerintem õ is épp eleget beszélhet rólad a barátnõknek
)\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
sztem tuti Õ fog kijönni, tehát a rózsát oda kellesz adnom, és _REMÉLEM_ beenged, és akkor ott a többit... de a rózsához mit mondjak ? 😄
Akkor meg nincs min tárgyalni. Be, oszt majd lesz valahogy. Az elõre eltervezett hülyeségek soha sem úgy sülnek el, ahogyan azt szeretnénk 😊
Ha mákod van nem Õ(kelme) nyit ajtót, és mindkettõt (kicsi szünettel) át tudod adni bent . Ha Õ nyitja ki, akkor buktad a meglepetés felét, a virágot akkor át kéne adnod, szépen beszalad vele, vázába teszi, aztán hozzádfordul és átadod neki a cuccost .
Jobbik esetben nem Õ nyitja, bemész és átadod a virágot, azt Õ elteszi kb. a fent leírt módon, és mint tetõpont, átadod neki a meglepit .
Bááze, elmegyek filmrendezõnek 😄DD
Jobbik esetben nem Õ nyitja, bemész és átadod a virágot, azt Õ elteszi kb. a fent leírt módon, és mint tetõpont, átadod neki a meglepit .
Bááze, elmegyek filmrendezõnek 😄DD
az biztos hogy náluk lesz, mert a drágámnak kifordult a térde és nem jár elõadásra és így otthon tudom meglepni !
Nem mondhatom hogy indulj ki anyádékból, de fõnököm is 2.5 év szünet után vette feleségül az akkori bnõjét, most meg van 2 gyerekük, és jól megvannak...
Szal várj csak, hátha.. meg aztán addigra elfelejted, gondolni sem fogsz rá, milyen jól fog esni.. 😊
Soha nem tudhatod.. bár én sztem nem foglalkoznék vele annyi idõ után.. Persze én sem tudom 😊
Szal várj csak, hátha.. meg aztán addigra elfelejted, gondolni sem fogsz rá, milyen jól fog esni.. 😊
Soha nem tudhatod.. bár én sztem nem foglalkoznék vele annyi idõ után.. Persze én sem tudom 😊
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
de izé, a rózsát a kapuban a cuccot meg bent ? vagy hogy adjam oda ?
meg kell terveznem minden részletet mert tökéletesnek kell lennie 😉
meg kell terveznem minden részletet mert tökéletesnek kell lennie 😉
off: call me prezi
on: vége volt, mert nem akart nekem fájdalmat okozni azáltal hogy LEHET hogy megcsal egy csávóval a premier party-n... emiatt... de nem volt semmi... és beszélünk !!!
on: vége volt, mert nem akart nekem fájdalmat okozni azáltal hogy LEHET hogy megcsal egy csávóval a premier party-n... emiatt... de nem volt semmi... és beszélünk !!!
President: Most vége volt, vagy nincs vége?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Akkor jó! 😊
Vigyél neki egy szál fehér rózsát. És mondj valami szépet, hogy miért pont fehér.
szurk-szurk 😊
Vigyél neki egy szál fehér rózsát. És mondj valami szépet, hogy miért pont fehér.
szurk-szurk 😊
[/spam]™
Nem értelmezted, amit mondtam 😊
Helyetted beszél, azaz a leányzó anélkül tudja a szándékod, hogy nem szólalsz meg . (gy. k. a virág kifejezi helyetted, ez lenne a lényege)
Helyetted beszél, azaz a leányzó anélkül tudja a szándékod, hogy nem szólalsz meg . (gy. k. a virág kifejezi helyetted, ez lenne a lényege)
Háát, én láttam már csodatevést virággal .
Persze jobb, ha csak a köretnek marad, de nem szokás gerberát venni, ha az ember szerelmet vall ...
Persze jobb, ha csak a köretnek marad, de nem szokás gerberát venni, ha az ember szerelmet vall ...
Mi a kedvens virága? Azt kéne neki venni mellé.
Szerintem viszont haggyad az egészet a fenébe. Én is hasonló cipõben járok, de mindenki azt mondja, hogy nincs értelme, ezért én is csak azt tudom mondani, hogy nincs értelme. Ha elment, hát elment. (bár nem ismerem az elõzményeket) <és egy ellenpélda: anyámék öt évet éltek eggyütt a házasság elõtt, de közben volt 2 év szünet. És máig eggyüt vannak 😊 >és egy ellenpélda: anyámék öt évet éltek eggyütt a házasság elõtt, de közben volt 2 év szünet. És máig eggyüt vannak 😊 >
Szerintem viszont haggyad az egészet a fenébe. Én is hasonló cipõben járok, de mindenki azt mondja, hogy nincs értelme, ezért én is csak azt tudom mondani, hogy nincs értelme. Ha elment, hát elment. (bár nem ismerem az elõzményeket) <és egy ellenpélda: anyámék öt évet éltek eggyütt a házasság elõtt, de közben volt 2 év szünet. És máig eggyüt vannak 😊 >és egy ellenpélda: anyámék öt évet éltek eggyütt a házasság elõtt, de közben volt 2 év szünet. És máig eggyüt vannak 😊 >
Én csak ezeketõl a "megkérdezem a barátnõtõl mit szeret" dolgokat ellenzem. Azért mert a csajok szeretnek pletyózni és könnyen visszajut a fülébe, hogy mi az ábra. Na mind1, biztos az én hülyeségem, lehet hogy beválik az elképzelésed!
Szal még1x sok sikert!
Szal még1x sok sikert!
na helló srácok... új project: hogyan melegítsük fel a káposztát ?!
eljött a pillanat, az ex születésnapja lesz, és készülök neki egy kis ajándékkal... dumáltam 2 napig a barátnõjével, megtudtam mit szeretne, mire vágyott... nos aszsem belefér a keretbe szal megveszem... (asszem vim Buddhás gyertya tartó). Kérdés... vagyis nem kérdés annyira... szal veszek mellé virágot... de mien legyen ? vörös rózsa ? nem lesz kicsit árulkodó ?! meg hát kellene vmi taktik hogy esetleg jelezzem felé mi a pálya... vmi jó ötletet mondjatok már, amivel fel tudnám ébreszteni benne a lángot (ugyanis amikor vége volt, arra hivatkozott hogy nem érzi a lángot) nincs ahrag köztünk, dumálunk telón, elég sokat, szal sztem nincs veszve a dolog, szal holnap be kell vetnem magam... kívánjatok sok sikert !!! 😊
eljött a pillanat, az ex születésnapja lesz, és készülök neki egy kis ajándékkal... dumáltam 2 napig a barátnõjével, megtudtam mit szeretne, mire vágyott... nos aszsem belefér a keretbe szal megveszem... (asszem vim Buddhás gyertya tartó). Kérdés... vagyis nem kérdés annyira... szal veszek mellé virágot... de mien legyen ? vörös rózsa ? nem lesz kicsit árulkodó ?! meg hát kellene vmi taktik hogy esetleg jelezzem felé mi a pálya... vmi jó ötletet mondjatok már, amivel fel tudnám ébreszteni benne a lángot (ugyanis amikor vége volt, arra hivatkozott hogy nem érzi a lángot) nincs ahrag köztünk, dumálunk telón, elég sokat, szal sztem nincs veszve a dolog, szal holnap be kell vetnem magam... kívánjatok sok sikert !!! 😊
"További jó írogatást, és találjátok meg ti is azt amit én már megtaláltam." - Te is találd meg még párszor! "vita" nincs, nem is volt. Könyörgöm.. Mi lesz 40 év múlva? 😄 Milyen szép lenne, ha eldönteném, hogy most szerelmes leszek, és szerelmes vagyok. Önámítással... Gyakran használt idézetem: Örökké nem eshet. <> Örökké nem ragyoghat...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
bug