18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10307 csá Lacika ! :D mikor hozod a felsőmet ? :DDD -
Lacika 79 #10306 Ne magadból indulj ki! :) -
#10305 Na élni azt fog...Ne adjál neki ilyen ötleteket... -
#10304 Ezért lesz szünet. Mondtam amúgy ne várjon rám, éljen. Ha közben jön valaki, akibe szerelmes lesz, akkor úgysem én vagyok az igazi.
Itt jegyezném meg, hogy "talán" ellentmondás de nem hiszek a sorsban...
Viszont nincs jobb ötletem. -
Lacika 79 #10303 Érdekes történet, tanulságos, és megható is egyben. Úgy látom, Te is rájöttél, hogy a szerelem nem minden. Sőt. -
#10302 Te mehetnél pszihiáternek. -
akos #10301 Aludj erre az egészre egyet-kettőt.
Aztán pár nap múlve tedd fel magadnak a kérdést: meg tudnál bízni benne, ha újra nélküled menne el egy buliba? Nem lennél féltékeny, ha csak annyit mondana, hogy a haverjaival beül valahova sörözni? Vagy ott motoszkálna benned a kisördög...?
És ha erre választ adsz magadnak: már meg is született a döntés. -
Lacika 79 #10300 Ő is egy visszajáró lélek, mint mi. :)
Jah, cia Prezi. :) -
akos #10299 Jaaa!
[Nem néz tévét. Sry] -
#10298 képzeld :D -
#10297 Tényleg? -
#10296 -
#10295 egy fórumozó mint te... -
#10294 Nem magyarázza ki. Megtette amit tett. Ezen nem lehet mit kimagyarázni.
Az én döntésem mi lesz tovább. Csak tudnék dönteni... :/ -
#10293 Te ki vagy öcsi? -
#10292 Gyenge vagy,ugyis kimagyázza... -
#10291 Barbárok közt... -
#10290 kecc, 236 új üzenet ! SPAM !!! -
akos #10289 Ki az a Berényi? Mi van...??
[Nem érti] -
#10288 Barátommal. Szünet. Mert így alakult.
és mert megérdemlem. de tényleg! -
#10287 Olyan már nincs, ami nekem a legjobb.
Max. a helyzethez mérten a legjobb.
De tudom, hogy így értetted... csak kötözködöm. -
#10286 Én speciel nem értem mit mond -
#10285 neked -
akos #10284 Ez kinek...? -
akos #10283 Miét szidnánk? Azt tedd, ami neked a legjobb. Ha így teszel, nincs miért bírálni. -
#10282 De a mostani barátja nem a Berényi ugye? -
#10281 Szünet, aztán beszélünk. Erre jutottam.
Lehet szídni... -
#10280 Szomorú történet :S -
akos #10279 Már elhúztam, és tudom hogy lenne újra a barátnőm. De többet tényleg nem teszek érte. Most.
Miért csaltam meg? Húúú...hát ez is egy hosszú történet. Yokat anekdótázok ma itt a magánéletemből. :) De sebaj, nincs ebben semmi titok.
Szóval ez az egész kapcsolat Nórával meglehetősen nehézkes volt. A szülei miatt. Idősek, későn jöttek a gyerekek. Amúgy is rém konzervatívak és csőlátásúak. A múltban éltek. Olyannyira, hogy elveikben, mintha csak a 19. századot teljesítették volna meg. Egy az egyben. Engem minden létező eszközzel távol akartak tartani a lányuktól. Egy éven át még csak szóba sem álltak velem. Közben otthon persze ment a lelki terror. Nóra apja eléggé ellentmondást nem tűrő ember. Professzor úr az MTA-nál. Nóra pedig világéletében az a féle volt, aki kerülte a konfliktushelyzeteket és a nyílt sisakos összetűzéseket. Én elfogadtam őt így, bár belül mindig bántott, hogy nem áll ki értem és a kapcsolatunkért.
Ráadásul, az összes szünetet (ami 3 napnál hosszabb volt) - legyen az ünnep, vagy tanítási szünet, vidéken töltötték, Sopron-Szombathely környékén. Volt olyan, hogy a nyári szünet 3 hónapja alatt 2 (azaz kettő) napot tudtam Nórával tölteni. Pazar.
Aztán a második évünk vége felé -pont a téli szünetben- megismerkedtem valakivel, és nagy láng lobbant közöttünk. Amíg Nóra távol volt, összehoztunk pár titkos találkát, stb stb. Szerelmesek lettünk. Engem persze azonnal gyötörni kezdett a lelkiismeret. Nem is tartott ez soká, az új lánnyal 2-3 hét múlva közöltem is, hogy sry, de Nórát választom, Nórának meg bevallottam minden. Persze összetört. Elhatároztuk, hogy újrakezdünk mindent, megenyhítjük az apjáékat stb stb. Ebből volt amit sikerült is megvalósítanunk, de többé már nem tudott bízni bennem. Féltékeny volt. A barátaimmal is alig találkozhattam.
Egy évvel később aztán végleg búcsút vettem tőle.
A sors furcsa fintora, hogy alig pár nap elteltével összefutottam azzal a lánnyal, akivel egy évvel korábban megcsaltam Nórát. (Nevesítsük meg: Gina.) Így aztán a be nem teljesült szerelem újra feltámadt és összejöttünk.
Eleinte nagyon vonzó volt a dolog, hiszen Gina számos olyan dolog ígéretét hordozta számomra, ami korábban nem volt: többek közt a legfontosabb, a normális családi/szülői háttér. Azonban minden normalitás ellenére a szerelem alig 1-2 hónap elteltével lelohadt közöttünk. Olyan kis langyos semmilyenné vált a kapcsolatunk. Rengeteg nézeteltéréssel és nyűglödéssel tarkítva, hiszen alapvetően különböző emberek voltunk.
Két évet együtt voltunk, most decemberben volt egy éve, hogy szakítottunk, de yoformán semmi nem kötött össze minket igazán. Mindkettőnkben ott volt az akarat, hogy boldogok legyünk, ezért tovább-tovább löktük a szekeret, holott már az elején is nyilvánvaló volt, hogy csak a szerelem vaksága miatt kerülhettünk mi össze.
Így aztán ez az egész nagy szerelmi pátosz egy különös és nagyon tanulságos hurkot vetett az életemben. Elhagytam valakit egy új szerelemért. A perzselést, a lángolást keresve. Aztán pont az új szerelem mellett döbbentem rá, hogy közel sincs akkora jelentősége az egésznek, mint amennyit én tulajdonítottam neki. De akkor meg már késő volt visszakozni.
Most meg maximum reménykedhetek benne, hogy egyszer tán lesz még lehetőségem az újabb próbát tenni... és a reménykedést meg-megszakítom egy-egy új lehetőséggel, akiknek meg (ahogy azt reggel meséltem) én nem kellek.
Hiába no: a Sorsnak van humorérzéke. -
Lacika 79 #10278 Nem vagyunk egyformák. Mondjuk én alapból válogatós vagyok, szal minden 3. szóba sem jöhetne. :D -
#10277 Azt hogy túl hülye vagy nem én mondtam...Hagyomány és minőség???Ha tehetném minden 3-ik lányt meg@@@élném... -
Lacika 79 #10276 "valaki leányzó"
Asszittem fel fog tünni. :D -
Lacika 79 #10275 Oszt az mér jó, ha ott a "hagyomány és minőség"???!!! Ezt nem bírtam megérteni soha. Vagy én vagyok csak túl hülye? Neméjtem én ezt! -
#10274 Tölem ne várj ilyesmit,Archnál próbálkozzál... -
Lacika 79 #10273 De ez egy nagyon jó, aranyos kis nyelvezet. Imádom, mikor így beszél a kis Gyagyám.
Ehh. Útálom az ilyet. Inkább jöhetne valaki leányzó megmasszírozni a hátam. Picit izomlázas, meg meghúzódós állapotban leledzik. Jobban esne most, mint egy.... na mindegy, hagyjuk. :) Szeretethiányom van! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
#10272 Szerinted?Segitek:frisshusi... -
#10271 Segrepacsi,a sajátos nyelvezeted miatt! -
#10270 Miért csaltad meg? -
Lacika 79 #10269 Ez mi akar lenni? -