18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
akos #10227 Ez végül is jogos. De én csak az elejéről beszéltem. Az első pár hétről... És nem is azt írtam, hogy teljesen rezignáltnak kell lenni a másikkal szemben. Csak ne tegyük teljesen nyilvánvalóvá, hogy oda meg vissza vagyunk érte... -
akos #10226 Htx Arch :) -
akos #10225 Nem is tudom. Régebben, kölyökként még annyival egyszerűbbek voltak a dolgok. Túl érzékennyé váltam volna mostanság? Öregszem...
Amúgy furcsa, mert újabban azt veszem észre magam körül, hogy lelkileg a pasik egy része sokkal érzékenyebbé vált. Feminimizálódott. Míg mostanság a csajok tudnak kurvára szívtelenül és kegyetlenül viselkedni.
Lehet, hogy csak a nem megfelelő körökben forgolódok?
Na de majd mindenhol ezzel találkozom...
-
#10220 Kikérem magamnak! -
#10219 "Csak taktikusabb mindezt az elején egy kicsit rejtve kezelni, elbújtatni, hogy ne érezze magát nagyon nyeregben."
Ez nőtől függ.
És attól, hogy a másik mennyire gondolta komolyan. Titkolhatod Te, hogy mennyire szereted, ha elhagy, akkor is ugyanúgy sz*rul fogod érezni magad... és lehet, hogy akkor meg azon töprengsz majd, hogy ha kimutattad volna az érzéseidet úgy ahogy vannak, akkor talán még együtt lennétek... -
#10218 Rossz a taktika az enyém a következő:AZT KELL MONDANI NEM VAGY BELE SZERELMES! -
ZsirosKenyer #10217 sztem ebben a topikban mindenki ilyen.. :)
-
akos #10216 :D:D
Az igazat megvallva sosem kérdeztem tőle :)) -
akos #10215 Áh, friss volt még a dolog... Alig egy hónap...
Sajnos jellemző emberi gyarlóság, hogy az ember azt tudja igazán megbecsülni, amit hosszas küzdelem után ér csak el.
Nem baj az, ha valaki beleszeret, vagy nagyon beleszeret a párjába. Csak taktikusabb mindezt az elején egy kicsit rejtve kezelni, elbújtatni, hogy ne érezze magát nagyon nyeregben.
Most én is megtanultam a leckét. Kérdés, hogy mennyit tudok majd hasznosítani belőle, ugyanis eléggé lobbanékony, szerelmes, érzelmes, lelkizős hapsi vagyok... -
#10214 Na most gyorsan buli,bufelejtő csávot kell találni...szerencsédre péntek van!!! -
#10213 :) <-- halovány mosoly... -
#10212 Nem tudod mennyi idős volt?A nevére még emlékszel?Nagyott nőttél a szememben! -
akos #10211 Én sem hittem... -
#10210 B@sszon egyedül!Én még azért is lecseszem a nejem ha lemerült a telefonja! -
#10209 Nem hiszem, hogy elmúlik. -
ZsirosKenyer #10208 irigyellek..mennyit is voltatok együtt? így visszagondolva ott hibáztam énis hogy ennyire beleszerettem.. -
akos #10207 22... 23? Valahogy így. -
akos #10206 Majd elmúlik ez is.
Ez a hirtelen leforrázottság utáni első sokkból fakadó szentimentális ragaszkodás.
(Én is kértem a csajszit még telfonon, hogy adjon egy esélyt nekünk. -A szakítást megelőző este, amikor kimondva még nem lett, de már éreztem a végét-. Aztán másnapra aludtam egyet és rájöttem, hogy kell a francnak egy ilyen önző kis elkényeztetett liba.) -
#10205 -
#10204 Rákérdeztem kit ismerek egy buliban ahol múlthét pénteken volt. Szakkolis buli. Erre írt egy levelet, hogy sejti (fogalmam nincs mire gondol) hogy miért kérdezem, és megírta...
Annó pénteken furcsa volt. Ezért kérdeztem rá. Eddig nem akartam, mert meggyőztem magam, hogy biztos hülyeség, de aztán tegnap volt a vitánk ugye, és most így kicsit mérgesen, megkérdeztem. Azt hittem csak azt titkolja, hogy egy másik csajt vitt el a buliba. Tévedtem. -
ZsirosKenyer #10203 "egy kis hódítási élmény voltam a számára"
főleg a fiatalabb lányoknál van ez így..megkérdezhetem mennyi idős a csaj? -
akos #10202 Én semmit.
Következő volt a szitu. Elutazott a lányzó a szülihez. Messzi innét, Nyíregyháza környékére. Ott töltötte a karácsonyt, meg a két ünnep közti a napokat. Minden rendben is volt, hívogattuk egymást, dumcsiztunk minden nap. Stb.
Egyik nap, amikor úgy volt, hogy ő utazik vissza Miskolcra (ott dolgozik) egész nap nem volt elérhető. Mobil kikapcsolva. Még este is. Mondanom sem kell, tűkön ültem, hiszen aggódtam, nem érte-e valami baj. Másnap délelőtt még mindig kikapcsolva... Sík ideg voltam, hiszen nem mondott nekem semmit.
Felhívtam a szüleit, hogy tudnak-e valamit... Még ott volt. Mint kiderült, egy nappal később utazik csak vissza.
Én persze lebasztam, hogy ennyire ne vegye már semmibe az érzéseim. Nincs azzal semmi baj, ha nem beszélünk minden áldott nap, vagy hogy kikapcsolja a mobilját, de legalább szóljon előre és akkor nem aggódom érte. (Ez olyan elvárható minimum, nem? Rosszul gondolom? Én agyok túl lelkizős?)
Na akkor veszekedtünk egy yot. Így váltunk el. Utána jött a szilveszter, pár napig nem beszéltünk, aztán a múlt hét hétfőn ki lett mondva a vége.
Állítása szerint ő most nem tud így tekintettel lenni senkire, mert még "az önző korszakát éli" és most csak magának akar élni egy ideig. Stb stb stb rizsa...
Én meg nem mondtam, hogy ne... Aki ennyire nem tud empátiával élni a másik iránt, az menjen a fenébe. (Amúgy szerintem inkább az volt a gond, hogy unalmassá váltam, amint megkapott engem - egy kis hódítási élmény voltam a számára. És ezzel kész.)
Hát ennyi. -
#10201 Ne kímélj...
Én sem akarom elveszíteni. Nehéz most erre gondolni, de barátként (ha még egy darabig nem is akarom majd látni) szeretném megtartani. Miért? Mert jó ember. Miért tudom ezt mondani most? ...nem tudom... -
#10200 A sex fontos!!! -
ZsirosKenyer #10199 De sztem is az a valószínübb hogy csak be volt b*szva vagy ilyesmi..de ettől még te vagy a szíve csücske..egyébként hogy bukott le?ha akarod meséld el, érdekel minket! -
#10198 Ez a te szöveged vagy ez a szokványos? -
ZsirosKenyer #10197 olyan is van h nem szeret de elvesziteni sem akar.. jo vagy biztos pontnak esetleg ha a masikkal nem jon ossze..vagy ami megrosszabb..ki tudod elegeteni bizonyos.... á ebbe nem megyek bele..bocs ha fájó dolgokat írtam, de ez elég gyakori dolog.. -
#10196 Egy futó kaland csak 1 numera,tevagy a biztos pontja... -
#10195 biztos fodrász a városodban :-) -
#10194 Na mesélj,milyen rossz fát tettél a tűzre kis kópé -
Ha nem szeret miért kamuza? Akkor nem egyszerűbb az: "igen, ez van, szia, menj" ? -
akos #10192 Megértelek. Számomra is mindig az az elsődleges, hogy tiszta legyen a kép. Akármilyen fájó is.
Ha zavaros, bizonytalan az egész, az sokkal jobban emészt, mintha tisztában vagyok a körülményekkel, a biztos rosszal. -
#10191 Kamu hegyeket fogsz hallani,mennyire szeret téged stb...Én már csak tudom... -
#10190 Jó év lesz... -
ZsirosKenyer #10189 jó persze én rögtön megkerestem és beszélni akartam vele..szóval nem is tudom mit beszélek itt össze-vissza.. Itt nem nagyon lehet tanácsokat adni az az igazság.. majd minden jön magától, bár az kétségtelen hogy nem látod értelmét az életnek és egy pár napig nem is fogod.. -
akos #10188 Azért ez komoly. Két hét telt el ebből az évből, és eddig te vagy a negyedik az ismeretségi körömből, akinek mint derült égből a villámcsapás ért véget a kapcsolata. Beleértve engem is. Múlt héten tettek lapátra szépen...
Mondjuk most belegondolva a tied Arch még nem lefutott ügy, ebből még akármi lehet.
Hja és még két másik igen közeli barátom kapcsolata is erősen halódik. Az utolsó napokat, heteket rúgják már...
Én nem értem, mi van... -
#10187 Tudni akarom az igazat. -
#10186 De én érzem magam így. És én nem akarom magam így érezni... -
ZsirosKenyer #10185 egy kicsit valóban szünetelteni kéne a dolgot..had érezze kicsit hogy elbaszta, mert így el fog veszíteni..Meg neked se jó a dolog..csak mégjobban kiakadsz.. -
#10184 Ha rám hallgatsz ne érdeklődjél nála,annál sz@rabb lesz...