A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Mint már írtam, én csak Evil kérdésére akartam válaszolni, és nem gondoltam meglátásomból, véleményembõl ilyen "vita" és szellemi átformálás alakul ki. én már többször befejeztem azzal, hogy találkozunk 40 év múlva. most befejezem azzal, hogy kilépek ebbõl a topicból.
További jó írogatást, és találjátok meg ti is azt amit én már megtaláltam.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az ember változik, változnak az érzések is, DE NEM, MONDOM NEM TÖRVÉNYSZERÛEN, mielõtt belekötnél ebbe is. Na mi van ha egyikõtök érzése a másik iránt megváltozik? EZ SEM TÖRVÉNYSZERÛ!!! Csak játszunk el a gondolattal. Melette maradsz, mert hû akarsz lenni, ahhoz a bizonyos "soha" szóhoz? Szerintem ott kezdõdik valahol a felnõttség fogalma, ha tud az ember reálisan gondolkodni .
Na áhojj
#8129 !!!!!!!!
"Senki sem mondta, hogy törvényszerûen meg fogod tenni"
De néma gyereknek anyja se érti ...
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
és nem tudjuk miért lenne olyan fontos a szex, hogy meg kellene csalni egymást. akár szex nélkül is lehet boldog élet és boldog házasság, nemámhogy még megcsalni egymást. és látjuk nem ebbe a világba valók vagyunk, mert nekünk nem a szex a mozgatórugónk, mint mindenkinek. a boldogságot máshogy is el lehet érni.
De ha legensy úgy gondolja, hogy õ és párja is megtalálta azt, akit keresett, lelkük rajta, remélem így van, és boldogok lesznek míg meg nem halnak. Igenis vannak olyan emberek, akik boldogok egymás mellett, egész életükön keresztül, de erre példát csak egy teljesen más életminõséggel, élettérrel rendelkezõ korból figyelhetnénk csak meg. Boldog viszont lehet akkor is, ha egy-két zsíroskenyér is becsúszik.. :) Mert ugye a minden napi sült husi is unalmas lehet 2 év után... Ezt most nem azért írom, mert megtenném, hanem azért, mert sokan megteszik.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szóval nekem ne mondj olyat, hogy soha nem fogsz megtenni valamit, míg meg nem adod a köv . heti nyerõ lottószámokat .
- ösztönök -ha 6 évig nem volt, akkor talán nem is lesz olyan undorító ösztönöm
- pénz- ezt nem tudom értelmezni
- depresszió / nagy lelki bánat / nagy csalódás- depressziós embernek élni sincs kedve, nem áll a f..
- és így tovább ... és nincs tovább.
adjatok értelmes választ minek kellene elb..ni azt ami jó? mi értelme lenne? és ha mi ketten egyformán gondolkozunk, márpedig egyformán gondolkozunk, akkor meg mi itt a gond? mindenki saját magából indul ki.
mi szeretjük egymást. nálunk nincs olyan, hogy ma szeretem, holnap nem. mi csak egyszer tudunk szeretni, jól összetalálkoztunk. és olyan felesleges ezen vitázni. nem ismertek, ha ismernétek, tudnátok, hogy nem vagyok szélhámos, csapodár, szemét ember, mint sok férfitársam. nem tudom, miért akartok meggyõzni olyanról, amit eleve tudunk mindketten, hogy nem történik meg.
mert igaz az élet más területein sok a gondunk, amire nem tudunk receptet és megoldást, de a párkapcsolatra NEKÜNK megvan a recept és tudjuk (nem gondoljuk, tudjuk), hogy mi a jövõnk (nem azért mert a jövõbe látunk), hanem azért, mert mint már itt valaki a szemünkre vetette, hogy miért hisszük magunkat másnak, mint a fórumozók többsége?-mi igenis nem hisszük, tudjuk, hogy mások vagyunk.
lehet, hogy ritka dolog, de nálunk ez van. és ez így van jól.
szerintetek leállnánk itt vitázni bárkivel is, ha nem így lenne???
csak olyan vitába megyek bele, amiben biztos vagyok.
márpedig engedtessék már meg, hogy ismerjem magam :)
de ha az életre gondolsz, magyarázd már meg amit soha nem értettem, mire jó a megcsalás? minek kéne másik nõ, ha már van egy? az többet ad? vagy más van neki? ne már...
...mondjuk ez az, amit még el is hinnék, hogy _tudja_ hogy ki tudná állni, mert ilyen vsz sosem lesz :)))))
majd beszámolok lassacskán... sztem ehéten írok egy velõs fogalmazást... de nem akarok a dolgok elébe szaladni...
inkább írom a szakdolgozatom :o holnapra le kell adni !
:))