18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10627 mindig engem raktok be -
akos #10626 "Jól van, na!" Csak így lazán, tájszólással ;o) -
#10625 Azért...Egyébként vélemény...Mi az a"Yovanna"? -
akos #10624 Yovanna... :-P :o) -
#10623 én még nyomom fél órát -
#10622 Mi az kihalt az oldal?Lefeküdt mindenki? -
#10621 Csak.Most nem a Petykára gondoltam,mármint amikor a kérdést feltettem.Csak ne személyeskedjünk! -
akos #10620 Mé ne? -
#10619 EMBER!Neked csak ne tünögessen úgy! -
akos #10618 Nekem úgy tűnt, nagyon is egy konkrét személyre gondolsz... -
#10617 Elnézést a kan megnevezésért. -
#10616 Milyen illetékestől?Általánosítva kérdeztem "kispofám". -
akos #10615 Ezt az illetékestől kérdezd. -
#10614 helyettesítsük be a személyeket
kérdés ki akar kan lenni
én biztos nem -
#10613 Miért van az,hogy a férfiak féltékenyek már akkor is,ha a nőjük csak beszélget 1 másik kannal? -
akos #10612 Semmi baj. Szerintem teljesen jogos.
Én is vonakodva adom meg a számom idegeneknek. Ez természetes.
Majd holnap megdumcsizzuk, ha fent lesz. -
#10611 Beszéltem vele a tel.számát nem akarja,hogy megadjam úgyhogy marad a net.Baj,hogy előbb beszélek utána gondolkodok.-hülye voltam,vagyok. -
#10610 Természetesen csak,ha téged sem és őt sem zavarja. -
#10609 Esetleg privát elküldöm a tel.számát vagyis megpróbálom. -
akos #10608
Yo, majd rákérdek ;o) -
#10607 Szerintem nem rossz,de a Petykát ey repülő vagy autó vagy masszázs szalon jobban fel tudná izgatni.holnap hazajön és megkérdezhetnéd tőle esetleg.Engem kiröhög de te férfi vagy mégis csak másként reagál. -
akos #10606 Amúgy érdekel a francia festészet? Illetve Petyka vevő az ilyesmire?? :o) -
#10605 Tudod,évente 1-2-szer megyek fodrászhoz a hajam magam csinálom.Rendi a fodraszom,de nem vagyunk olyan viszonyban.A Petyka most kérte szőkére,a mahagóni,vöröses barnát és írvörös-vöröses szőke lett.Majdnem elájultam.Végül is feketéből eddig és csak azért mert mindig azt hallgattam:"szőke haj,szilikonos mell,hosszú comb,fiatal"...Hosszú a combom-felér a csípőmig,,,fiatal vagyok-messze vagyok még a 60-tól,,,szilikonos mell-méretet inkább ne adjak.Köszi a tippet.Az Ákost úgy hívom,ha a Petyka is ott lesz-ne értse félre. -
akos #10604 Ezt kifejtenéd bővebben kérlek...
-
#10603 Vagy valami hazugság.. -
#10602 Valami szép dolog kezd kibontakozni -
akos #10601 Építészetet tanulok.
Ha gondolod, valamelyik délután megnézhetjük a francia kiállítást a Műcsarnokban. Van kedved eljönni? -
#10600 jah te voltál a fodrásznál?
ott sok értelmes nőt lehet taláni
Juceeeeeeeeeee befessük hamvasszőkére?
Miért most milyen?
... -
#10599 bki ilyen könnyűt tanulnak és még panaszkodik -
#10598 jajjjj
nehogy visszaolvass P -
#10597 Egy bnőd azért csak van, nem? Menjetek táncolni. Vagy moziba.
Vagy hívd el akos-t ;)) -
#10596 A Petyka tőzsgyökeres pesti,én kb.3és fél éve vagyok itt.Nem jártunk sehova sem,csak 1-2exmunkatársamat ismerem-ők családosok és idősebbek-és a szomszédokat.Beszélgetni szoktam de jó lenne néha kimozdulni itthonról.Tudom,sokat melózik 24-48 néha-néha 24-24 és mostén is kinylódok,unatkozok attól függetlenül,hogy főzök,mosok,takarítok stb. Látod,most te vagy a "szemetesládám".-ez a lelkizés a Petykának nagyon nem fog tetszeni.Kérdezte,hogy hiányolták-e őt-most húzza az igát szegény.Te minek tanulsz? -
akos #10595 De ha itt laktok, akkor hogy-hogy nincs társaságod? Nemrég költöztetek ide...? -
#10594 Kiskunhalasi és a Petyka pesti,itt lakok ill. lakunk Pesten. -
akos #10593 De nem tudom... :-| Ez az egyetlen tárgyam, amit rühellek. De olyan undorral, hogy csak na. Soha, egyetlen vizsgát nem kellett még ismételnem, mindenből elsőre átmentem. De ez...?!?!!! Különben is: miért gyötörnek engem ilyenekkel. Én nem mérnök akarok lenni, hanem építőművész. Érdekel is engem a rendezett szám n-es, meg a +0-ban vett határérték! -
#10592 Fő,hogy a barátnő nevű élőlényről beszélgetünk...;-) -
#10591 Nemsokára vége a vizsgaidőszaknak.
Szedd már össze magad!! -
#10590 Hát sajnálom,de ami kötelező,az kötelező! -
#10589 HELYES-HELYES!!! -
akos #10588 Nekem meg még mindig analízist kéne tanulnom... De úúúúúgy utálom!! Miért nem mehetek inkább építészettörténetből szigorlatra?!?!