18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10667 Ez nagyon szép,romantikus.Milyen vörösbort szeretsz?Én a félédest. -
akos #10666 Yo ez a Shaped signs. Szép zene. Léleksimogató... -
#10665 jajj pedig ezt meg kell hallgatnod
eddig minden ismerősöm akinek mutattam függő lett -
#10664 Az a baj,hogy sík hülye vagyok a szátógéphez...és most lefikázhatsz. -
#10663 nekem csak DVD Rip
szedd le a számot el fog varázsolni -
#10662 jajj ez a gitár
Leszedtem ezt is és gyönyörű
Clouds (Vollversion) 7:09 min 6.54 MB Download -
#10661 Nekünk a Tubular Bells III-as is DVD-n. -
#10660 VIgyázat függővé tesz.
Mike Oldfield ajánlotta és ez nem vicc -
akos #10659 No, leszedtem a Freestylers számot. Nemgyerebe. :-|
Az említett Groove Armada megvan... de szerintem nem egy nagy. AZ Edge Hill 5* -ös. Ha kéznél van, dobd be. Nagyon szép muzsika. Érzelmes. -
#10658 Nah klikk ide
Az oldal legalján ezt szedjétek le
2. Tranquility 3:35 min 3.28 MB Download
Hogy a témánál maradjak ennél jobb zene nem kell szerelmesek szerelmeskedéshez. -
#10657 Húúú,nagyon este van-lehet,hogy az is meg van.Ha hallanám könnyebb lenne. -
#10656 három van
Londoni, Berlini plusz a Tubular Bells II_es -
akos #10655 Az abszolút Nr1!!
Enigma fan vagyok, mióta az eszem tudom, megvan tőlük minden. Van, ami 3-4 különböző kiadásban is... :o)))
(Még azok is megvannak, amit nem ők készítettek eredetileg. Tudnillik van pár kamu Enigma megjelenés...) :)
Enigmát szoktam hallgatni fürdés közben is. Vasárnap este. Kád forró víz, villany le, gyertya ég, egy pohár vörös bor... és enigma, halkan. -
#10654 Melyik? -
akos #10653 A London Premier Live? Az nekem is... :o) -
#10652 A férjem és én is szeretjük.Enigma hogy esik? -
#10651 megvan a koncert
fantasztikus -
#10650 Oldfield
ő a mester
aki szereti tudok ajánlani egy nagyon jó zenét -
Lacika 79 #10649 Ne félj, nem veszem a szívemre. :)
Én nem szeretem. Az már tényleg nem az én világom. -
Lacika 79 #10648 Hm. Megvan szinte az összes Gu. De még ha ez kamu is, akkor is jó. :)
Az új mixekre én csak techno vagy d&b-ből vagyok vevő. A jó trance mixek 2002 előttiek. :) -
akos #10647 Szeretem. Tubular Bells III az egyik nagy kedvencem. -
#10646 Ez egy kérdés volt,nem kell úgy a kis szívedre venní.Ha férfi dologról kérdezek nem kell egyből a Petykára gondolni.Hogy vagytok Mike Olfield-del? -
akos #10645 Hehe :DD
Remélem nem okozok traumát, de a GU sorozatnak nem létezik New York darabja. Az csak valami kamu, ami repked a neten. Nem jelent meg a GU 002. Csak 001 és 003 van... meg a többi. (Ha ellátogatsz a GU site-ra láthatod) ;-)
Nem tudom, melyik Oakey mix lehet az eredetileg.
Amúgy szerintem 2001 körül jelentek meg az utolsó yo mixei. Azóta ő is csak futószalagon termel. Silány lett.
Én még mindig a 1996-2000 közötti Radio1 Essential Mixeit hallgatom. -
Lacika 79 #10644 Én a mai napig az "If Everybody looked the same" számukra vagyok ráállva. Jah, Freestyler - Calling. Mond ez neked valamit?
Oakenfoldtól nemtok így kiemelni, mert szinte az összes mixe, zenéje teccik. Hm. Talán a GU sorozat New York mixe. Az ott van a szeren. -
Lacika 79 #10643 Ne haragudj, de nem szeretem, ha általánosítanak. Persze néha nekem is kiesik a számból egy kis "Nőből vagy", de aki ismer az tudja, hogy nem kell az ilyet komolyan venni. A bárgyú vigyor az arcomon elárul. :) -
akos #10642 Oakenfold, Groove Armada yok nagyon. Nálam is gyakran hallgatottak.
Groove Armadától az Edge Hill. Örökzöld. Gyönyörű! -
akos #10641 Ahogy mongya...! :o)) -
Lacika 79 #10640 Én mostanában kezdek visszatérni a "gagyi" zenékhez. Persze ha úgy hoza kedvem, még mindíg Oakenfold, vagy esetleg egy kis Groove Armada féle muzsika ciripel a kocsiban. :) Én is a végletek embere vagyok ZENÉBEN!
Gép előtt pedig vagy "zúzda", vagy régi klasszikusnak mondható hip-hop.
Viszont amit bármilyen kedvemben szívesen hallgatok, az leginkább egy kis kongával megbolondított lightos house muzsika. Ibiza feeling rulz. -
#10639 Magyarul a jó zenére vagy kapható előadótól függetlenül.Bocs,ennél a témánál még nem voltam. -
#10638 Általánosítva kérdeztem.Egyébként szia. -
akos #10637 Mindent, amit igényesnek találok (a rádióban hallható dolgok ezáltal ki is estek. Sem pop, sem funky, sem a többi szemét).
Egyébként mindent: Beethoventől Marilyn Mansonig mindent - ami közte van: chill, ambient, techstep, 2step, hiphop, triphop, techno, trance, breakbeat, dnb, low-fi... stb stb. Hosszan sorolhatnám. Lényegében réteg zenéket.
A habkönnyű, igénytelen POPuláris dolgokat nem szeretem. -
Lacika 79 #10636 Milyen muzsikát hallgacc? -
Lacika 79 #10635 Na jó estét!
Sztem nem vagy unalmas. De kire gondoltál, ha nem Petykára? :P
Hogy a témánál is maradjunk picit. :) -
akos #10634 Az igazság az, hogy ezt a féltékenység témát a múlt héten már kiveséztük valamelyik topicban. Az egyik srác eléggé be volt állva tőle... Én akkor már leírtam, amit gondoltam.
Magam nem vagyok egy különösebben féltékeny típus. Csak általánosságokat mondhatnék most is. "Hogy hát a kisördög ugye ott motoszkál mindenkiben... van akiben kevésbé, van akiben beteges mértékben. Meg e kettő között..."
Nem vagy unalmas, csak sok felé kell figyelnem. Épp a zenéimet rendezgetem a gépen. Eléggé zenebolond vagyok. Szinte sosincs csend nálam - csak amikor alszom. Amikor itthon vagyok, mindig megy valami zene. Ha úton vagyok, akkor is. :o) -
#10633 Igen.De úgy látszik ezt soha nem tudom meg.Szóval érdekel téged a zene is?Nagyon unalmas vagyok? -
akos #10632 1000 felé...
Tényleg nem vágom.
Az lett volna a lényeg, hogy miért vagyunk féltékenyek? -
#10631 Fáradt vagy?Talán nézz vissza egy kicsit cimbi. -
akos #10630 Őööö... mi volt a lényeg? -
#10629 Nincs egy kicsi üldözési mániád? -
#10628 Értettem egyébként...,de a lényegre választ nem kaptam.