18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#10947 Szia!Hogy vagy?Hogy telt a hétvégéd? -
ZsirosKenyer #10946 butterfly effect tényleg nagyon ottvan! Láttátok az alternatív befejezését is vagy csak a mozi verziót?
arch nekem megvan :P csak kár hogy messze vagyok a fővárostól.. -
#10945 Én ezt a filmet még nem láttam,sajna...,de igyekszem ezt a hibát kijavítani.Egyébként sziasztok! -
#10944 Equilibrium
Butterfly effect-et honnan lehet megszerezni? -
#10943 Az egy dejó film, bár már az első 5 perc után tudod, mi lesz a vége, de akkor is nagyon jó:) -
akos #10942 Úú, a Butterfly effect nagyon tetszett nekem is.
Ha vevők vagytok az ilyen "más" jellegű filemkre, nem csak az egységsugarú történetekkel ellátottakra, akkor ajánlom figyelmetkbe az Equilibriumot. (Ha még nem láttátok volna.)
Uff! -
#10941 Kicsim láttad már a Síró embert?
krisztiny ricccsí, meg Dzsoni depp jáccik benne..
Nos nem rossz film, de ne is verték nagy dobra tudtommal...
Bár lehet, hogy témája hátráltatta..
Nem a megszokott amerikai álom...Ki tudja..
De majd nézd meg!
Vagy krisztike!
A név választás nálem példul nem dominál...
Megnéztem nemrég bld egyik filmjét8amit ő kapot...;-)...), s nos ha kiderült, hogy eston kátcsör jáccik benne(tudod, állítólad demi múrral kavar a kis szubpöcs...)....
Nos nékem nagyon unszimpatikus ez a lény,mégis megnéztem a filmnet, s NAGYON JÓ!
a címe gyébként The butterfly effect(pillangó-effektus...)
Neked is ajánlom, sztem elég érdekes...kicsit forgatós, de megéri! -
#10940 Én csak megjrgyeztem,hogy milyen filmek vannak...,és jó színész is tud szarul játszani,nem a stílusához való filmet.És olvasd el mégegyszer , azt kérdeztem hogy ő milyen filmeket szeret. -
Lacika 79 #10939 Nincs nekem olyanom. Én csak azt írom ki, amit szeretek, ez meg nem az én műfajom. -
Lacika 79 #10938 Én találtam az út közepén ezt a filmet. Szal semmi illegális dolgot nem műveltem. :D
De amúgy gondoltam én is, hogy külfödről jött, mert angolul vannak rajta írások. Bizony. -
#10937 Azért az egy két betett színészen sztem sok múlik, legalábbis nálam pl.: zsán rénó vagy dzsoni depp eddigi összes (már amit láttam) filmje bejön és nm hinném h sekélyes filmekben csak azért játszanánka mert a jó pénzt kapnak azért, h a nevükkel eladják a filmet. -
akos #10936 -
#10935 Oké.Mmegadom magam,ismét neked van igazad(de utóljára:D):Na,reklamáltak,hogy feküdjek le már.(majd holnap)Jó éjszakát!Aludj jól!:) -
akos #10934 Az egy dolog. Ilyen szempontból mindenevő vagyok. Egyébként többnyire a szereposztásból a filmes oldalakon található leírásokból tájékozódom.
Ez hasonlóképpen van ám a zenénél is. Ott sem tudod első hallgatásig, hogy tetszeni fog-e vagy sem.
Amikor pedig filmes vagy zenei izlésről beszélünk, mindenki a kedvenceit érti alatta, nem pedig a vaktában lőtt, de mégsem nyerő kategóriát. -
#10933 De egy új fimről honnan tudod,hogy mennyire lesz jó,mennyire fog lekötni és mennyire igényes?A bemutató részletekből ez konkrétan nem derül ki.Ált.-ban betesznek 1-1 nagyobb színész,akinek a neve hallatán az ember azt mondja:"húú,ha XY játszik benne az csak jó lehet...".:)Vagy beletesznek 1 bugyihúzogató hapsit,vagy f*** állító nőt.:D -
akos #10932 Akárcsak a zene téma: előadótól, műfajtól függetlenül olyat, ami mond valami, leköt, yol sikerült a kivitelezése, igényes, stb stb. -
#10931 Milyen filmeket szeretsz jobban?(romantikus,háborús,történelmi,vígjáték,katasztrófa,akció,tragédia) -
akos #10930 De, filmes típus vagyok... -
#10929 Ami késik nem múlik...:DTe nem vagy filmes típus?:) -
akos #10928 Nem jellemző :o)) -
#10927 Nem szakadt még le a menyezet? -
#10926 Kicsit lazábban...!:) -
#10925 A #10916 akartam válaszolni... -
akos #10924 Szerintem nem fáj neki, csak azzal poénkodott, hogy az övé az utolsó szó... -
#10923 És ez neked miért fáj? -
akos #10922 Többnyire mindig igazam van :DD -
#10921 Ebben igaad van. -
#10920 nekem a Bukás kéne -
akos #10919 Nézni mindent szabad ;o)
Amúgy nyilván attól illegális kópia, hogy itthon még csak most megy mozikban, kvázi 4-6 hónap múlva lesz majd csak kisker. forgalomban a DVD kiadása...
De te biztos filmrajongó vagy, így külföldről rendleted meg... :o)) -
Lacika 79 #10918 Oszt mér lenne illegális. Nézni szabad, nem? :)
Előtte Mátrix részeket néztem, bár nem volt türelmem mind a 10 lemezt végigböngészni. :) Szal van itt azért bőven gyári DVD is. Persze a többi is gyári, csak az itthoni gyárban készültek. De pszt! :D -
#10917 sose:D -
#10916 Tehát illegális DVD ket nézel.. tedd hozzá:P -
Lacika 79 #10915 Vasárnap délutáni punnyadás rulz. :) Én még az ágyban fexem, és DVD-ket nézek. Most éppen a Hihetetlen család a soros. :) -
#10914 Mi az elveszett mindenki?:( -
#10913 Hát persze...Azért igyekszem,hogy az enyém legyen az utsó szó. -
#10912 Nagyon vicces vagy,bizti kipihented magad.:) -
#10911 ugyis nekem van igazam :) -
#10910 Ugorjatok már össze...! -
#10909 Belépőszint 35000... -
Lacika 79 #10908 A főnök bőr kanapéja nem került sokba, csak a dolgozót nehéz kifizetni?! Ez elég sux.