18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Velünk nincs semmi változás... -
Lacika 79 #11426 Cia Arch bébi! :D
Privi meszidzs? :) -
#11425 :DDDDDDDD -
#11424 :))))))) -
Lacika 79 #11423 Nah, valami hasonló, csak még durvább kivitelben. Nagyon nagy fantáziája van a Drágámnak, persze nekem is. Ezt kamatoztattuk is elég sokat. Ehh, régi szép idők. :D -
Lacika 79 #11422 Az nem az öreg Józsi bácsi biciklivel hazafelé a kocsmából? :P -
#11421 Tudom,élő szövet a fém vázon.:) -
#11420 Dehogynem, igen fejlett hardware-rel rendelkezem, tehát igény szerint bármikor le tudok fagyni, illetve reboot-olni ! Természetesen ez mind csak élethű emuláció, mivel egy ilyen bonyolultságú entitást nem lehet, még időlegesen sem, lekapcsolni. -
#11419 a só nem tesz benne kárt?(néha nem fagysz le?):DD -
#11418 ez tetszik..ha valakire a koszon kívül más is ragad:) -
#11417 hát igen ezt örököltem -
#11416 Robot, ha kérhetem !
Amúgy pedig széleskörű adatbázissal rendelkezem. :DDD -
#11415 nagyon szépen fejezted ki magad... -
#11414 Ember de jól tudod... -
#11413 k*rvara elvezi? :p vagy en se ertem. :D -
#11412 pedig kinem mondom
a második szó után szokták az is mondani, hogy mint egy őrült
(nem nem a láncát) -
Lacika 79 #11411 picit le vagyok lassulva, még így sem értem -
#11410 az első egy utszéli lányra fekvést
a második, vminek a felettébb kedvelését -
Lacika 79 #11409 És ez mit jelent? :) -
#11408 Bájos ártatlan gyermek, te ! :DDD -
akos #11407 Belepisilt a kutya a szádba? :o) -
#11406 Amíg nem a hátsód sajog ébredéskor és nem érzel furcsa sóst ízt sem a szádban, addig minden rendben van ! -
akos #11405 Fejfájva... -
#11404 Hogy van máma a megszakadt szívek klubjának törzsközönsége ??? -
#11403 "k.é." -
#11402 jó barátnó az ilyen P -
Lacika 79 #11401 Legyen igazad! :)
Azt, hogy velem volt a legjobb, más szavakkal mondta, de az nem ide való. :D -
Lacika 79 #11400 na ebben a sorrendben tökéletesen megfelel nekem. :)
A lelkem ....hm.... megvan, mert ezek az apró "jelek" jó kedvre derítenek. Még ha jelentősége sincs, nekem jól esnek. -
#11399 Te vagy a nyerő nála ...:)és jóhogy veled volt a legjobb neki...:DTalálsz még 1 olyan jó hapsit,aki így kiteszi a lelkéneki?Hát persze,hogy nem. -
#11398 szia!Én a virágokat a férfiaknak nem gondoltam,inkább a dícséret,udvarlás nekik is jól esik,esetleg finom vacsi,új parfüm,vmi aranyos boxer,simogatás stb.Hogy vagy és a lelked bánatos vitéz?:) -
Lacika 79 #11397 Jah, az jelent valamit, hogy az exem azt álmodta, hogy szeretkezünk, és (természetesen :D) jó volt a dolog? Meg azt beszélgették ma a barátnőjével, hogy kivel volt a legjobb, ki figyelt rá a legjobban. Fura módon az Én nevem volt a győztes. :P -
Lacika 79 #11396 Bezony! Én imádom a virágokat. A rózsa, és a napraforgóvirág a kedvencem.
Persze adni szeretem őket inkább, nem kapni. :) -
#11395 Ejha... -
#11394 Igaz,de azért jó,ha néha néha 1-1 szál virág vagy kedves udvarló szó elhagyja ajkait.:)-és ezt a férfiak is szeretik...:)(pl.Lacika 79,Ákos,'Sir Quno Jedi.:)) -
#11393 Psszt ! Beépülsz, megszoknak, megszeretnek, elalszik a gyanakvásuk, indul a LIKVIDÁLÁS !!!!!!!!!!!!!!!! -
#11392 :)))
Robotnak álszent szegény. De embernek jó :) -
akos #11391 Mivan robot, kicserélték az áramköreid? Nem győzök csodálkozni rajtad mostanság... ha nem tudnám, amit tudok, már hajlamos lennék elhinni, hogy ember vagy :o)) -
#11390 Ja én papucs vagyok, sőt papucs orrán pamutboly. Ha már szeretek valakit, szeretem a tenyeremen hordozni. Miért is ne ?! Ha visszaél vele, az nem rólam tesz szegénységi bizonyítványt, ha képes vele élni, akkor pedig semmi probléma. Term. basztatni is tudom a szeretteimet igen ordenáré-profi módon, de ezt csakis játékból, esetleg rendelésre. :DDD -
#11389 Az attól függ, hogy mikor mennyire mutatja ki és hogy.
Nem azt mondtam, hogy állandóan rajtam lógjon és nyáladzon... :))
Azért értetted talán úgy, ahogy értetted, mert mki magából indul ki? :P :))) -
Lacika 79 #11388 Velem is ez volt a baj. Picit papucs voltam, de nem szégyelem!