A barátnő nevű élőlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Nem .
Remélem most nem akarod azt bemesélni, hogy aki házas, annak kötelezõ megcsalnia a párját .

Arch
???

petyka2
Házas vagy ember?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
Itt van mellettem-a következõ hullámvölgy<#hehe>

Tuvok
Kötelezõ ????????????

Sztem egy nagyon rossz szó .

Arch
A feleségednek is ezt mondod? 😊

petyka2
A sex,meg a lelkiismeret kettõ-12év után a félrelépés kötelezõ!<#heureka><#ravasz1>

petyka2
Menjen"félre"a lány,majd közölje aptyukkal:viszlát!Hamar lehiggad az öreg-ha meg nem annyi baj legyen...A gyerekeket sajnálom<#rinya>

Arch
Azért van lelkiismerete mindkét félnek.

Arch
Szia 😊)
Igen tudja. Már azt hiszem másnap megtudta. De Õ úgy van vele, hogy neki kell az a nõ. Vele akar lenni.

petyka2
Az nem érdekes-attól"bezavarhatja a macit a málnásba"<#eplus2>

SinClaiR
És a srác tudja, hogy van 2 gyerek, meg férj?
Gondolom azóta tudja, de biztos ez?😊
Jah, szia Arch😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

petyka2
Szerelmi galand...<#law>

Tuvok
hmm

Arch
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Akkor ezért tûntél el úgy 😊

SinClaiR
Enyim titokban elolvasta egyszer, régebben, mikor elõtte levõ kapcsolatomon rágódtam (nagy nagy szerelem volt), azóta megbeszéltük, hogy õ nem olvassa én meg csak ritkán írok.
Szal én ritkábban írok, õ meg elolvassa a munkahelyén...
Szia Beuska, szeretlek 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Arch
Nem figyel rá a pasi. Hirtelen dühkitörései vannak és úgy beszél vele mint egy rongydarabbal. És olyanokon dühöng, hogy hol van az újságja nem találja ott volt az asztalon... és mindent egy ne haragudj-al úgy gondolja el is intéz. Nem akarok nagyon belemenni és példákat mondani, vannak... sok és durvák. Biztos, hogy a lánynak is vannak olyan dolgai amit a pasi nehezen visel - én a lánnyal vagyok nagyon jóban, tehát csak az Õ felét ismerem. 12 éve vannak együtt. És azért a lány áll ott az oltár elõtt hogy igen ez a pasi kell nekem és tuti és életem végéig... és _tudom_ én is azt, hogy a pasi, mint ember, nagyon jó ember. Segítõkész, kedves - amikor épp olyan a hangulata 😊, stbstbstb.
Csak úgy tûnik már olyan sok volt a megbántás, hogy nem tudnak egy holtpontról elmozdulni.

petyka2
HÁZASOK+2 gyerek-jajjj...<#wow1>Mi a hullámvölgy?Néha összevesznek?Mi az a megoldhatalan problem?<#fejvakaras>

Arch
Ácsi!
Én nem mondtam, hogy tanácsot akarnék adni bármelyik "résztvevõnek" is!!! Segíteni akarok nekik. Nem akarom szenvedni látni õket. Tudom, hogy egyetlen ember van, aki dönthet errõl az egészrõl, és én még véletlenül sem akarom befolyásolni!
A segíteni valakinek, és a tanácsot adni neki két különbözõ dolog!

semmiképpen nem szólnék bele, bármilyen gixer esetén mindkettõ tudat alatt téged hibáztatna, meg hogy jösz te ahhoz hogy befolyásold egy másik család (gyerekek...) életét? ha annyira bizonytalan vagy a kérdésben, hogy egy nyilvános fórumon kérdezed ezt meg, akkor végképp semmi értelme pont neked tanácsot adni nekik

Arch
Lenne egy kérdésem:
Van egy bnõm, gyöngyörû, kedves, aranyos kb minden másfeledik pasi oda lenne(van 😄) érte. Férje van, két gyönyörû gyerek. Ahogy az már csak lenni szokott, házasságukban épp hullámvölgy van. De ekkora még nem volt. Sok bajuk volt amúgy is, de most... 😊 Szóval. Van egy barátom. NAgyon jófej pasi. Szerveztem még tavaly egy mozit, ahol barátaimat összehoztam. A lány ott volt, a férje nem. A srác is ott volt, nem tudta, hogy van férje és két gyereke a lánynak. Hogy tök jól elvoltak, az nem kifejezés. 😊 Ökörködtek, mint két régi barát. Akkor. A lány eléggé elhanyagolva érzi magát. Mindenki látja benne a nõt, csak az nem akinek kéne - a férje. (minden nõ gondja!! hogy az nem figyel rá, nem bókol neki stb. akitõl szeretné ezt megkapni... mindegy.) A srác tipikusan az az ember, aki kimondja amit érez, gondol. És hát bejön neki a lány. A lánynak is a pasi, dehát ott a családja. Néha azt hiszem tényleg rendbe akarja hozni a házasságát és így is viselkedik. Néha pedig úgy, mintha feladta volna és a barátom érdekelné. Mondja, hogy kell neki a házasság, ez sosem volt kérdés, de a barátomnak mégis ír néha olyanokat hogy hiányzik meg minden.

Szerintetek ebbõl mi lesz? Hogy tudnék segíteni nekik? Tanácstalan vagyok <#shakehead>

Arch
Ja értem 😄DDD

<#law>

😄DDDDDDD

petyka2
<#finom>Nõ van a közelben<#puszis>

Arch
Semmi gond 😊
Csak a szivet nem értem a szemedben 😄

petyka2
Te beteg vagy!Ezeket max egy útszéli cigány ill.ukrán-román kurva csinálja meg-tán még azok se!
<#csodalk>

petyka2
Bocsánat<#worship><#szeret>

Arch
Igen és kilökted az én postomat, és nem hiszem, hogy Te azt a 9679-re írtad. Viszont én télleg Wildornak írtam. 😊

petyka2
Hibás a rendszer,a#9682-öt én írtam!!!

Arch
😊)

Arch
Te beteg vagy!Ezeket max egy útszéli cigány ill.ukrán-román kurva csinálja meg-tán még azok se!<#csodalk>

KranaZoli
Ez az én emberem 😊 Errõl szól ez az egész nem? A szex nehogymá a ghostban látott petting legyen 😞

Elszidni közben mindenféle ringyónak, dumálni neki, hogy így szopjon, úgy szopjon, így mozogjon úgy mozogjon (érted fizettem érte, szal dolgozzon meg érte). Seggbekúrni, micsoda 😊 Erre vágytam már évek óta és most adott a lehetõség. Többször elélvezni, maszturbáljon elõttem, mondja a kúrvás szöveget, öltözzön fel normálisan (combfix, rúzs, ...) Leszarom azt a 20 rugót úgyis elmenne másra így legalább v.mi hasznosra megy el. Már attól feláll a farkam, ha csak rágondolok 😊

Ha most nem teszem meg majd akkor tenném meg amikor egy kapcsolatban vagyok. Ja, és a halottas ágyamon 😊 Gondoljatok bele! Úgy haljak meg, hogy nem kúrtam seggbe csajt?! Tudom a pokolra kerülök, de ez van.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Nem.
De ha egy útaszéli menet 5000-7000, akkor nekem 1 óra többszöri elmenetel, fõleg fenékbe kúrni valakit amit még soha nem csináltam megér ennyit asszem 😊 Nem hiszem, hogy olyan barátnõt fogok találni akivel a popósex is bejön. Ill. kicsi az esélye. Ezt meg tudod minden további nélkül el lehet közben mondani mindenféle kúrvának mert az 😊 ill. meg lehet kérni, hogy színészkedjen rá, sikítson, üvöltsön, ráélvezek az arcára, vagy a szájába. Ez ilyenkor, amikor tököm tele a csajokkal (most a Balatonalmádis csajra gondolok) egy jó terápia. Lenyugszom, ill. mondom most a popó sex hajtja a vérem 😊 aztán utána nyugodtabban tudok hozzáálni egy újabb kapcsolathoz. Megvan a szertartása Nálam annak, ahogyan le kell zárni magamban egy kapcsolatot 😊 Kb. így 😊))

Kimegy 20 rugó benzinpénzzel együtt de tudom, hogy utána már nem fogok agyalni a régin, stb... Az meg megér ennyit. (nekem)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

akkor elküldöm a jó büdös pi**ába, hogy szórakozzon mással, s hogy miért nem akkor gondolt erre, mikor szakitott velem.
kb. ennyi van.
az addig oké, hogy saját magával nincs tisztában, de azért másból nem kéne hülyét csinálnia.
szerintem.

petyka2
A feleségemben tûzkövet cseréltek...mit tegyek?<#confused>

petyka2
Én még többet is áldoznék rá!<#szeret><#finom>

petyka2
AZT!!!poposexet!

Arch
Ezesetben:
Áhh... Pasik. Mind egyforma...

😊

Bár kétlem, hogy bármelyikük is AZT akarná 😄DDD

petyka2
Mind a kettõ hízelgés...

R0zs0máK
Inkább az utóbbi...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Arch
Nem is értettem... 😄DDD

petyka2
Olyanra válaszolok ami nem nekem szólt...

Arch
😄D

Akkor "lehet, hogy rossz tanácsokat adok" visszavonva.

(kérdés melyik volt a hízelgés, hogy ffias a gondolkodásmódom, vagy hogy nõies, és jó tanácsokat tudok adni... ? 😄)

Arch
"majd talán ha kiszerettem belõle reálisabban tudom látni a dolgokat.."
Ez a baj mindig. Hogy mire oda eljut az ember... idegroncs <#shakehead>

<#kocsog>szerelem <#levele> <#szomoru1>

petyka2
Sajnos a FÉRFIAKKAL az a gond,csak azért hízelegnek a nõkkel,mert AZT akarják...Igen magamból indulok ki!<#ejnye1>

Arch
Mondom _vádoltak_! Nem én állítottam magamról, hogy nem úgy gondolkozom! Vagy a lehet, hogy rossz tanácsokat adokra gondolsz? 😊

petyka2
Ajajajjj...Azért egyformák a nõk,mert mind IGY gondolkodik magáról!<#worship>

petyka2
A"poposex"az great!!!<#felkialtas>Csak gumi nélkül az igazi<#finom>Olyan mint egy nagyon szük punciba"raknád"NAGYON SZÜKBE<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

na igen, ezen még nem is gondolkoztam..
Jólvan hazudok, egyfolytában ezen gondolkozom 😄D

hát meglátjuk, attól tartok hogyha akkorra sem találok senkit akit annyira tudnék szeretni mint õt, akkor igen, talán visszafogadom.. Elkezdhetjük, folytathatjuk, bármi lehet, de már jóval kevesebb bizalommal.. Úgy fogom kezelni mint egy átlagos barátnõt akivel nem tervezek semmi nagyon komolyat. ÉS ha esetleg megint egymásbaszeretünk, velem lesz 5 évig, akkor talán megint bízhatok benne..de az élet úgysem ilyen kegyes..

jójó tudom hülyeség.. még annyi nõ van a világon, mással miértne lehetnék boldog? naigen..de ha szerelmes az ember egész más minden.
majd talán ha kiszerettem belõle reálisabban tudom látni a dolgokat..

Arch
<#duhos2><#vigyor><#idiota>

akkor ez megmagyarázza hogy mit keresel ebben a topikban <#vigyor5>