Total Commander help

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maxtor
Elveszett a weboldalam jelszava de a totalcommanderben benne van hogy tudnam lathatova tenni?

Nemtom érdekel-e valakit, de egész jó kis eszköztárat eszkábáltam össze, csomó almenüvel. Ha érdekel valakit elküldhetem a file-okat

Kösz szépen, azt hittem hogy bonyolultabb a dolog

PetruZ
A cél: C:\WINDOWS\System32\appwiz.cpl
Üdv! Hogy lehetne az eszköztárba egy olyan ikont tenni, ami egybõl a programok telepítése/törlése ablakot nyitja meg? Nem az ikon létrehozásával van gondom, hanem a cél nevével.

Mayday
Nagyon koszonom!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lck
Persze!

Beállítások > Általános beállítások > Képernyõ > Könyvtár rendezése > Mint a fájlok ( idõ szerint is ) PÖTTY ODA.
Mayday
Be lehet-e valahogyan allitani a Total Commandert, hogy ha datum szerint rendezek, akkor a konyvtarakat is rendezze datum szerint, ne csak a file-okat?
Pls help me!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Bogyi007
Ftp-nék vele de kapcsolathívási hibát jelez mindig ilyenkor mi van?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Köszi!Magamtól nem jöttem volna rá!:-)
PetruZ
Kijelölöd õket és a menüben Mark - Save selection to file.
Hogy lehet könyvtárak címeibõl listát készíteni txt-be?
PetruZ
Sohasem használtam ezt a funkciót, de most kipróbáltam a kedvedért. A nagy képek tényleg kilógnak belõle, én sem tudtam beállítani se az IW-t, se a TC-t, hogy jó legyen.
PetruZ
Mi a gond az IrfanView-vel? Mi az, hogy nem sikerült beállítani?
acdsee..
Esetleg használj rendes képnézegetõt...
Lion
tegyél egy pipát oda - nélküle nem megy.

Ladisz
Ugy csinálom és semmi
kozso
Esetleg próbáld meg a "*.exe"-t beadni...
" " nélkül...

Ne feledd! Noé bárkáját amatőrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE

Ladisz
a fájl tipusonkénti szint hogy lehet beállítani?
vagy félreértem az egészet? nem azt jelenti ez hogy pl. az exe fájlokat más szinnel emelje ki?
hiába írok be kiterjesztést és adom meg a szint nem történik semmi.
HELP!
← ElőzőOldal 9 / 9