426
kérdések a progival kapcsolatban
-
pici #106 A Total commanderemmel akarok feltölteni a honlapomra frissítést és mindig azt írja ki mire kapcsolódna, hogy a Port parancs hibája...
Eddig még nem csinálta...
Gondoltam arra, hogy a tárhelynél lehet a bibi, na de más szolgáltatóhoz sem enged... mit lehet ilyenkor csinálni?
Megpróbáltam újraindítani na de az sem segített....
Tehát a hibajelentés ami kijön:
1) 500 Invalid PORT Command
2) Port parancs hibája
Köszi előre is :o)))) -
pici #105 A Total commanderemmel akarok feltölteni a honlapomra frissítést és mindig azt írja ki mire kapcsolódna, hogy a Port parancs hibája...
Eddig még nem csinálta...
Gondoltam arra, hogy a tárhelynél lehet a bibi, na de más szolgáltatóhoz sem enged... mit lehet ilyenkor csinálni?
Megpróbáltam újraindítani na de az sem segített....
Tehát a hibajelentés ami kijön:
1) 500 Invalid PORT Command
2) Port parancs hibája
Köszi előre is :o)))) -
#104 Megvan az új 6.55 beta 2-es változat és olvastam, hogy ez már tud ftp-ről ftp-re átmásolni fájlokat. Meg tudná valaki mondani, hogy hol találom ezt az opciót benne? -
#103 Természetesen sehol egy rohadt e-mailcím, semmi eláérhetőség, se gyík, se semmi... -
#102 Ez sms-es warez oldal :) Sajnos úgy tűnik buktam a 3 "kilómat" :( -
#101 Egyes ingyenes tárhelyszolgáltatók néha szoktak nyavalyogni. Próbáld később (például este) -
#100 Már próbáltam, de ugyanaz :( Nem értem ezeket a dolgokat. -
#99 Próbáld passzív módon (az ftp kapcsolat beállító ablakán alul egy checkbox).
-
#98 Üdv mindenki!
Egy olyan problémám van, hogy Total commanderből próbálok ftp csatlakozást megvalósítani. Megadom az adatokat, de Kapcsolathívási hiba dumával jön nekem. Adatok jók, kipróbáltam FlashGeten, de az sajnos bazi lassú. Egyébként többször találkoztam már ezzel a problémával, de akkor mindig volt más alternatíva. Most csak a TC jöhet számításba, de egyszerűen nem megy. Tudom, hogy valami kis checkbox nincs kipipálva, vagy ilyesmi...
Előre is köszi! -
#97 Így mentem el a kinézet és ftp beállítást: kimásolom őket! És nem kell félteni ha újra inst xp-t.
-
#96 A wcx_ftp.ini fájlban. A wincmd.ini mellett kell legyen (vagy a Windows, vagy a TC gyökeérben).
-
ent #95 a total commander hol tárolja a ftp bejegyzéseimet? -
#94 Bocs, nem ebbe a fórumba szántam. -
#93 Kiterjesztések le tudják lassítani a böngészőt?
Több is van fent, de főleg a +reveal" ill. az "idokep.hu" kiterjesztések telepítése óta mintha nehézkesebb lenne egy-egy oldal behívása.
Mivel az "idokep.hu" gondolom kommunikál egy adott szerverrel, hogy mindig friss időjárási adatokat hozzon elő, arra gyanakszom. -
#92 az
PetruZ: köszi , de sajnos semmi változás, pedig új könyvtárba raktam / ini file helyét is máshova irányíottam / és rákerestem *cmd*.* -ra és töröltem ami totalcmd gyanús volt. -
izb #91 crackelt verzió? -
#90 Sztem fentmarad a régi wincmd.ini, ami általában a windows főkönyvtárban bújik meg. Mivel már láthatóan összegányolódott az egész, javaslom a mostani telepítés törlését (ezt az ini-t is), és kezd tiszta lappal. A TC nem dolgozik a registry-be, úgyhogy ott nem érdemes turkálni.
-
#89 HELP PLS!
feltettem urbijoe féle 6.54 power pack-et és kicsit fúrcsának bizonyul :/
a melóban fentvan egy talán újabb (vagy lehet ez) verzió angolban, de ugyan így néz ki szinte és nincs semmi baja.
itthon fent volt egy sima total commander amit install előtt letöröltem, de szerintem vmi-t fenthagyott ami behülyítette ezt mivel van pár gondom.
- pl. skinváltás nem megy, mert azt írja, hogy: unable to write \cunf\pp_conf.ini
- akkor gyors nézőke (amikor egyik oldalt képeket mutat teljes ablakméretben) sem megy, mert nem képeket mutat, hanem kódot.
- melóban radikálisan megváltozott a beállítások fül (minden elérhető közvetlenül), de itt ugyan olyan mint a sima total commanderben.
- a hálozatoknál (ahol ugye a pluginokat lehet elérni) nem jeleníti meg a pluginok iconjait és hiába kattanok rá, nem megy bele semmibe.
- a calendárium icon sem jelenik meg fent
mitől lehet ez?registry-ből ki kéne szedni minden totalcmd-s cuccot vagy mi? -
#88 próbáld ki, ha úgy megy, akkor az volt a gond. -
#87 nincs.be kéne? -
#86 be van pöckölve a kapcsolódás ablaknál lent a Passzív mód használata rész? -
#85 azt mér csinálja h ha csatlakozni akarok az atw-s tárhelyemhez egyfolytába azt írja h időtúllépés.nem lehet csatlakozni.fw-sel is próbáltam de ott is ugyanez a helyzet -
#84 csak igy nem kell nyomkodni az elején a hülye számokat -
Pisák Zsolt #83 Köszi a tippet ez bejött. A "FirstTime=0" utáni sorba írtam és működik a dolog. -
#82 Semmi különbség nincs. A shareware verzió 30 nap után is pont ugyanúgy működik. Mindössze az elején kell plusz egy gombot megnyomni, ennyi. Egyéb funkciója nincs letiltva.
-
#81 ezt simán csak telepitsd fel és kész
-
#80 Mi különb a crackes-sel, csak az, h nem kell crack-elni????
-
#79 Mielőtt feladnád a keresést, add hozzá ezt a sort a wincmd.ini-hez (valahová a [Configuration] részen belül):
CDCloseDoor=0
-
#78 Ó, ez egy baromi fontos probléma ám... Használd akkor az Intézőt...
-
#77 nem kell külön crack már ugy települ fel mitha hivatalos lenne -
Pisák Zsolt #76 Szeva! Nem tudom melyik részét nem értetted? Kifejtem bővebben, nos arról van szó hogy amennyiben nincs a meghajtóban lemez (CD/DVD), és rákattintok a lemezegység gombsoron az adott meghajtóra, DVD esetében KB 10 másodperc, CD-nél pedig KB 15-30 másodperc eltelik mire dobja a hiba ablakot hogy nincs ilyen meghajtó. A Windows intéző a pillanaton elővirít a következő üzenettel: Helyezzen be egy lemezt a meghajtóba. De egyébként a kérés az volt hogy tudsz-e helyette valami hasonló File kezelőt ajánlani. -
#75 Ez crackes? Azért kérdem mert dial-up'om van.
-
#74 Ezt nem értem... -
Pisák Zsolt #73 Ha tudtok valami Totál Commanderhez hasonló progit ajánlani megköszönnén, mert gusztustalan undorító a lemezkezelése, sokszor 12-20-30 másodpercet is elszöszmötöl a lemez keresgéléssel, holott nincs is benne lemez, k...vára unom. -
#72 itt a full 6.54 -
#71 nekem megvan a full még szarkodni sem kell vele
holnap reggel feltöltöm valahova -
#70 Rossz válasz!!!
-
#69 THX!!!!!!!!!!!!!!444
-
#68 ALT + bal / jobb
-
#67 komoly