426
kérdések a progival kapcsolatban
  • HAYES
    Nincs hibaüzenet, hanem amikor el akarom indítani akkor jön egy fél másodperces töltés és ennyi, nem lép be.
  • ffxi
    Mi a pontos hiba üzi?
  • HAYES
    Hy!

Az lennea problémám hogy felrakom a total commandert, a 6-os verziót, és egyszer elindítom, akkor jó, utánna pedig nem lehet elindítani. Ezt használom már évek óta, igaz most másik gépem van azóta. De ezen a gépen is ment egy napig hibátlanul, aztán kész.

Tud valaki segíteni?

UI:Ja és a 7-es bétaverzióval is ugyanezt csinálja.
  • ffxi
    Szedd le még1x. És ha úgy sem akkor hibásan rakták föl.
  • WATERwebpage
    Hali!

Kellene egy nagy SOS help...
    Rapidshare-ról/ről leszedtem egy rar filét, de nem akarja kicsomagolni egyik tömörítő progi sem! tartalmát mutatja, a fájlok méretét is, de kicsomagolásnál cs mappákat hoznak létre, ami benne van, de a file-okat nem pakolják bele!!

PLZ HELP!!!!!!!!
  • chuck
    Nemtom mi az ekrán, de a probléma tipikusan az, hogy az ATI képernyő felbontás váltás hotkey is erre a kombóra van feltéve, és az felülírja tc-t. Azt kapcsold ki, ezután működni fog a csomagolás.
  • KFCMajorka
    Már nem kell a segitség,rájöttem hogy mi a hiba!
  • KFCMajorka
    Tudnátok ebben segiteni?
  • zYztem
    Hát próbáld úgy hogy a fenti menüből kiválasztod azt hogy Fájl -> Becsomagolás és a becsomagolás mellet kell írja a gyorsbill.t is
  • KFCMajorka
    Segitség!!!
    Szeretnék a tárhelyemre feltölteni htm tipusú meg egyébb fájlokat.A TC-én felraktam az oldalra,de viszont nem mutassa ki,azt irja ki az oldalamon,hogy nem töltöttél fel semmit.Hogy lehet azt beállitani,hogy kimutassa azt,amit feltöltök?Nagyon fontos lenne!!!
  • Hedic
    hali egy olyan problémam van a Total Commanderemmel hogy amikor csomagolni akarok akkor ugy szoktam hogy alt+F5.de amikor megnyomom ezeket a kominációkat akkor nem az jön ki.hanem az ekránon az ikonok 800*600 mennek át !!

tud valaki segiteni??????
  • Lyan Kyj
    Üdv!

Már többször újrapakoltam, de 2. vagy 3. indítás után mindig ezzel jön:

Mi lehet a prob? 6.3-as volt fent, azzal is ezt csinálta, aztán felraktam a 6.55-öt, és azzal is.
    Remélem vki tud segíteni!

Előre is köszi!
  • SHARER
    Hát ez szar!!!
  • SHARER
  • shevy
    sziasztok, 6.55-öm van, unicrackkel crackelve, de mindig kiirja ha tömörítek meg ilyesmik, egy hibaüzenetet, hogy a crackelt verzio nem szép dolog meg ilyesmik, ezt hogy tudnám megszüntetni?
  • me and a monkey
    Ezzel tudod kiküszöbölni, hogy ne kelljen kattingatnod megnyitáskor az 1-2-3 gombokra.
    Leveszed a telepítőfájlt v.honnan (pl. totalcommander.hu) feltelepíted.
    Ezt a reg file-t bemásolod - TC nélkül ! - a Total Commander könyvtárába és ott elindítod. (Ha nem társul hozzá program, akkor regedit.exe)
    Itt hibaüzenetet ad ki (nem lehet bináris adatot bla-bla-bla...) ne törödj vele.
    Ennyi, elindítod a TC-et és már nem kell kattingatnod.
  • ffxi
    Még is, mi ez?
  • SHARER
    ctrl+m
  • peete
    Hello!
    Abban szeretném a segítségeteket kérni h van egy parancsa ami lecserél a fájlok nevét kolektívan./egyszerre át lehet nevezni egy csomó fájlt azonos névre/ Remélem érthető volt:D
    Köszi előre is!
  • me and a monkey
    Annak, aki utal kattingatni a 7.0 verzióban.
  • Inquisitor
    Kint van a 7.0 béta 1 ...
  • AdamT
    Hellló!mért nem mutatja azokat a mappákat amibe mp3-ak vannak??
  • PetruZ
    Sztem nem lehet. Nem is lenne értelme. Gondolj bele, folyamatosan enné a vinyót csak azért, hogy állandóan összesítse neked a méreteket.
    Ha egyszerre akarod az összeset látni kijelölés nélkül, arra az Alt + Shift + Enter való.
  • urbijoe
    köszi,de ugy nem lehet hogy ugy is maradjon?
  • ffxi
    Space
  • urbijoe
    azt hogy lehet beállitani ,hogy a könyvtárak méretét is mutassa?
    ne azt irja hogy "<DIR>"
  • fistin
    hogy lehet olyat csinálni, hogy dátum szerint rendezzen, de könyvtárakat is, ne csak fájlokat?
  • ProGabe #119
    1.7-s van fenn,annyira meg nem is fontos,de azért köszi
  • Tomicsek
    Ez és ez. Nem vírusos!! Ha jelezne.
  • ProGabe #117
    ezt is már próbáltam,semmi!!! tökmind1 hogy be van-e pipálva mindig ugyanaz,csodás bug mondhatom :(
  • Tomicsek
    Beáűllítás-Fájlablak-alkönyvtárak száma a láblécben.
  • ProGabe #115
    nem,az látszik csak az nem hogy hány fájl/könyvtár van
    kijelölve látszik:

ha nincs kijelölve akkor meg csak azt írja ki,hogy melyik fájlon áll:
  • Tomicsek
    Állapotsor-parancssor-funkcióbillentyűk legyenek bepipálva. Beállítás-Megjelenítés.
  • ProGabe #113
    TC powerpackot használok és ha nincs kijelölve semmi akkor nem írja ki a láblécben(?) hogy hány fájl,könyvtár található.Na azt szeretném tudni hogy ezt hol lehet beállítani,mert én a beállításokban sehol sem találom(vagyis nincs :))
    ahova a nyíl mutat ott kéne lennie ugyebár

• Dj Faustus #112
    És milyen módon? FTP? HTTP? Vagy csak simán a Windows filemegosztásának alkalmazásával?
    Ha FTP: passzív módot próbáltad már (lásd #107)? Tűzfal nem blokkolja? Felhasználó/jelszó kell hozzá?
    Ha HTTP: arra ott van a böngésző (Firefox, Opera, IE)+fileletöltés manager (Free Download Manager, Flashget, Getright).
  • KILLER2
    Meg van adva egy IP cím és nekem arra kéne fellépnem, de nem tudok.
  • Dj Faustus #110
    Mit értesz azon, hogy "nem tud IPre fellépni" (az IP egy sokkal alacsonyabb rendű protokoll mint az FTP, hogyan lehet rá fellépni)?
    1. Nem tudod IP-cím alapján (a kiszolgáló nevéhez IP-címet irsz nem ) elérni az FTP-szolgáltatást?
    2. Nem tudod elérni a Hálózat/Hálózati kapcsolat menüponton található szolgáltatást?
  • KILLER2
    Ha még olvassa ezt valaki akkor segítsen! Visszaolvastam, de nem találtam megoldást. A Total Commanderem valamiért nem tud IPre fellépni. Mindig azt írja ki, hogy kapcsolathívási hiba. FTPre simán leeht vele feltölteni, de Ipre minig ezt írja ki. Ez mitől lehet?
  • pici
    Köszi
    Csak a passzív módot kellet bekattintanom és már ment is mint régen :o)))))
    Hogy eddig miért működött így? Na mindegy a lányeg, hogy megint megy.
    Legyen nagyon szép estéd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dj Faustus #107
    Próbáld meg, hogy a Hálózat/FTP kapcsolódásnál hozod létre a kapcsolatot (Új kapcsolat gomb, és értelemszerűen kitöltöd a mezőket - a felhasználói nevet és a jelszót biztonsági okokból NE add meg) és a Passzív mód használata (mint a böngészőkben) jelölőnégyzetet ikszeld be.

Másrészt győzödj meg arról, hogy tűzfal nem blokkolja-e a TC-t illetve valami filemegosztó alkalmazás nem zabrálja-e el a feltöltési sávszélességet.

Harmadrészt: #101-es hozzászólás.