Total Commander help

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

me and a monkey

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Kint van a 7.0 béta 1 ...

Hellló!mért nem mutatja azokat a mappákat amibe mp3-ak vannak??<#conf>

PS3 ID: AdmT89

PetruZ
Sztem nem lehet. Nem is lenne értelme. Gondolj bele, folyamatosan enné a vinyót csak azért, hogy állandóan összesítse neked a méreteket.
Ha egyszerre akarod az összeset látni kijelölés nélkül, arra az Alt + Shift + Enter való.
urbijoe
köszi,de ugy nem lehet hogy ugy is maradjon?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

ffxi
Space

Fákjúal!

urbijoe
azt hogy lehet beállitani ,hogy a könyvtárak méretét is mutassa?
ne azt irja hogy "<DIR>"

fistin
hogy lehet olyat csinálni, hogy dátum szerint rendezzen, de könyvtárakat is, ne csak fájlokat?

ProGabe
1.7-s van fenn,annyira meg nem is fontos,de azért köszi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tomicsek
Ez és ez. Nem vírusos!! Ha jelezne.

ProGabe
ezt is már próbáltam,semmi!!! tökmind1 hogy be van-e pipálva mindig ugyanaz,csodás bug mondhatom 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tomicsek
Beáûllítás-Fájlablak-alkönyvtárak száma a láblécben.

ProGabe
nem,az látszik csak az nem hogy hány fájl/könyvtár van
kijelölve látszik:

ha nincs kijelölve akkor meg csak azt írja ki,hogy melyik fájlon áll:

Tomicsek
Állapotsor-parancssor-funkcióbillentyûk legyenek bepipálva. Beállítás-Megjelenítés.

ProGabe
TC powerpackot használok és ha nincs kijelölve semmi akkor nem írja ki a láblécben(?) hogy hány fájl,könyvtár található.Na azt szeretném tudni hogy ezt hol lehet beállítani,mert én a beállításokban sehol sem találom(vagyis nincs 😊)
ahova a nyíl mutat ott kéne lennie ugyebár

Dj Faustus
És milyen módon? FTP? HTTP? Vagy csak simán a Windows filemegosztásának alkalmazásával?
Ha FTP: passzív módot próbáltad már (lásd #107)? Tûzfal nem blokkolja? Felhasználó/jelszó kell hozzá?
Ha HTTP: arra ott van a böngészõ (Firefox, Opera, IE)+fileletöltés manager (Free Download Manager, Flashget, Getright).

KILLER2
Meg van adva egy IP cím és nekem arra kéne fellépnem, de nem tudok.

Töltsük le az internetet!

Dj Faustus
Mit értesz azon, hogy "nem tud IPre fellépni" (az IP egy sokkal alacsonyabb rendû protokoll mint az FTP, hogyan lehet rá fellépni)?
1. Nem tudod IP-cím alapján (a kiszolgáló nevéhez IP-címet irsz nem ) elérni az FTP-szolgáltatást?
2. Nem tudod elérni a Hálózat/Hálózati kapcsolat menüponton található szolgáltatást?

KILLER2
Ha még olvassa ezt valaki akkor segítsen! Visszaolvastam, de nem találtam megoldást. A Total Commanderem valamiért nem tud IPre fellépni. Mindig azt írja ki, hogy kapcsolathívási hiba. FTPre simán leeht vele feltölteni, de Ipre minig ezt írja ki. Ez mitõl lehet?

Töltsük le az internetet!

Köszi <#circling><#circling><#circling><#circling><#circling>
Csak a passzív módot kellet bekattintanom és már ment is mint régen :o)))))
Hogy eddig miért mûködött így? Na mindegy a lányeg, hogy megint megy.
Legyen nagyon szép estéd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dj Faustus
Próbáld meg, hogy a Hálózat/FTP kapcsolódásnál hozod létre a kapcsolatot (Új kapcsolat gomb, és értelemszerûen kitöltöd a mezõket - a felhasználói nevet és a jelszót biztonsági okokból NE add meg) és a Passzív mód használata (mint a böngészõkben) jelölõnégyzetet ikszeld be.

Másrészt gyõzödj meg arról, hogy tûzfal nem blokkolja-e a TC-t illetve valami filemegosztó alkalmazás nem zabrálja-e el a feltöltési sávszélességet.

Harmadrészt: #101-es hozzászólás.

A Total commanderemmel akarok feltölteni a honlapomra frissítést és mindig azt írja ki mire kapcsolódna, hogy a Port parancs hibája...
Eddig még nem csinálta...
Gondoltam arra, hogy a tárhelynél lehet a bibi, na de más szolgáltatóhoz sem enged... mit lehet ilyenkor csinálni?
Megpróbáltam újraindítani na de az sem segített....
Tehát a hibajelentés ami kijön:
1) 500 Invalid PORT Command
2) Port parancs hibája

Köszi elõre is :o))))

A Total commanderemmel akarok feltölteni a honlapomra frissítést és mindig azt írja ki mire kapcsolódna, hogy a Port parancs hibája...
Eddig még nem csinálta...
Gondoltam arra, hogy a tárhelynél lehet a bibi, na de más szolgáltatóhoz sem enged... mit lehet ilyenkor csinálni?
Megpróbáltam újraindítani na de az sem segített....
Tehát a hibajelentés ami kijön:
1) 500 Invalid PORT Command
2) Port parancs hibája

Köszi elõre is :o))))

streetracer
Megvan az új 6.55 beta 2-es változat és olvastam, hogy ez már tud ftp-rõl ftp-re átmásolni fájlokat. Meg tudná valaki mondani, hogy hol találom ezt az opciót benne?

Gfreiter
Természetesen sehol egy rohadt e-mailcím, semmi eláérhetõség, se gyík, se semmi...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Ez sms-es warez oldal 😊 Sajnos úgy tûnik buktam a 3 "kilómat" 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dj Faustus
Egyes ingyenes tárhelyszolgáltatók néha szoktak nyavalyogni. Próbáld késõbb (például este)

Gfreiter
Már próbáltam, de ugyanaz 😞 Nem értem ezeket a dolgokat.

PetruZ
Próbáld passzív módon (az ftp kapcsolat beállító ablakán alul egy checkbox).
Gfreiter
Üdv mindenki!

Egy olyan problémám van, hogy Total commanderbõl próbálok ftp csatlakozást megvalósítani. Megadom az adatokat, de Kapcsolathívási hiba dumával jön nekem. Adatok jók, kipróbáltam FlashGeten, de az sajnos bazi lassú. Egyébként többször találkoztam már ezzel a problémával, de akkor mindig volt más alternatíva. Most csak a TC jöhet számításba, de egyszerûen nem megy. Tudom, hogy valami kis checkbox nincs kipipálva, vagy ilyesmi...
Elõre is köszi!

ffxi
Így mentem el a kinézet és ftp beállítást: kimásolom õket! És nem kell félteni ha újra inst xp-t.

Fákjúal!

PetruZ
A wcx_ftp.ini fájlban. A wincmd.ini mellett kell legyen (vagy a Windows, vagy a TC gyökeérben).
a total commander hol tárolja a ftp bejegyzéseimet?

me and a monkey
Bocs, nem ebbe a fórumba szántam.

me and a monkey
Kiterjesztések le tudják lassítani a böngészõt?
Több is van fent, de fõleg a +reveal" ill. az "idokep.hu" kiterjesztések telepítése óta mintha nehézkesebb lenne egy-egy oldal behívása.
Mivel az "idokep.hu" gondolom kommunikál egy adott szerverrel, hogy mindig friss idõjárási adatokat hozzon elõ, arra gyanakszom.

Amse
az
PetruZ: köszi , de sajnos semmi változás, pedig új könyvtárba raktam / ini file helyét is máshova irányíottam / és rákerestem *cmd*.* -ra és töröltem ami totalcmd gyanús volt.

crackelt verzió?

PetruZ
Sztem fentmarad a régi wincmd.ini, ami általában a windows fõkönyvtárban bújik meg. Mivel már láthatóan összegányolódott az egész, javaslom a mostani telepítés törlését (ezt az ini-t is), és kezd tiszta lappal. A TC nem dolgozik a registry-be, úgyhogy ott nem érdemes turkálni.
Amse
HELP PLS!
feltettem urbijoe féle 6.54 power pack-et és kicsit fúrcsának bizonyul :/
a melóban fentvan egy talán újabb (vagy lehet ez) verzió angolban, de ugyan így néz ki szinte és nincs semmi baja.
itthon fent volt egy sima total commander amit install elõtt letöröltem, de szerintem vmi-t fenthagyott ami behülyítette ezt mivel van pár gondom.
- pl. skinváltás nem megy, mert azt írja, hogy: unable to write \cunf\pp_conf.ini
- akkor gyors nézõke (amikor egyik oldalt képeket mutat teljes ablakméretben) sem megy, mert nem képeket mutat, hanem kódot.
- melóban radikálisan megváltozott a beállítások fül (minden elérhetõ közvetlenül), de itt ugyan olyan mint a sima total commanderben.
- a hálozatoknál (ahol ugye a pluginokat lehet elérni) nem jeleníti meg a pluginok iconjait és hiába kattanok rá, nem megy bele semmibe.
- a calendárium icon sem jelenik meg fent

mitõl lehet ez?registry-bõl ki kéne szedni minden totalcmd-s cuccot vagy mi?

artschiatwork
próbáld ki, ha úgy megy, akkor az volt a gond.

jbal
nincs.be kéne?

artschiatwork
be van pöckölve a kapcsolódás ablaknál lent a Passzív mód használata rész?

jbal
azt mér csinálja h ha csatlakozni akarok az atw-s tárhelyemhez egyfolytába azt írja h idõtúllépés.nem lehet csatlakozni.fw-sel is próbáltam de ott is ugyanez a helyzet

urbijoe
csak igy nem kell nyomkodni az elején a hülye számokat

Köszi a tippet ez bejött. A "FirstTime=0" utáni sorba írtam és mûködik a dolog.
PetruZ
Semmi különbség nincs. A shareware verzió 30 nap után is pont ugyanúgy mûködik. Mindössze az elején kell plusz egy gombot megnyomni, ennyi. Egyéb funkciója nincs letiltva.
urbijoe
ezt simán csak telepitsd fel és kész

ffxi
Mi különb a crackes-sel, csak az, h nem kell crack-elni????

Fákjúal!

PetruZ
Mielõtt feladnád a keresést, add hozzá ezt a sort a wincmd.ini-hez (valahová a részen belül):

CDCloseDoor=0
PetruZ
Ó, ez egy baromi fontos probléma ám... <#wow3> Használd akkor az Intézõt...