426
kérdések a progival kapcsolatban
  • MM2
    hát ha nem menti mint pl bootlog.txt akkor nem biztos
    ha csak nem maradtál ott
  • Magnumrolcsi
    hali.
    meglehet nézni, hogy 2napja milyen könyvtárakba léptem be a total commanderben?
  • MM2
    okok
  • TomBond
    Köszönöm már sikerült "kifaggatnom" a TC-t.
  • MM2
    de a szerkesztésnél van megadva a jelszó
  • MM2
    hy!
    azt sehogy nem lehet kimásolni!
  • TomBond
    Sziasztok!

Segítség kellene!
    A total commanderben beállítottam egy ftp kapcsolatot, és most szükségem lenne a jelszóra! Miként tudnám ezt visszafejteni?
  • Raptor
    Lehet, hogy késő, de ProGabe #115-ös hozzászólásában említett TCPowerPack-ban a státuszsor hibájára (amikor csak fájlnevet ír, de méretet nem) a megoldás:

pp_conf.ini megnyit és a "LongInStatus" értékét '1'-ről '0'-ra kell állítani.
  • MM2
    hmmm... nem tom
  • shaba23 #177
    mit kell csinálnom akkor, ha letöltöttem egy több avi-ból álló házivideót, és mindegyik darabolva van, és mindegyik mellett van egy txt file is (tartalom ilyesmi, idő hiányában nem akarom egyesével csomagolgatni az egyes avikat, viszont egyszerre nem engedi, az azonos nevű txt miatt. szóval a gép mellett kell ülni és várni a kérdést hogy mit akarok csinálni a txt-vel és ezt minden egyes avinál. szóval mit lehet ezzel tenni?
  • MM2
    Vendég, vagy korlátozott fiókban nem nagyon ment nekem a feltöltés...
  • MM2
    nem tom
  • shaba23 #174
    Bluetooth-al akarok telefonra tölteni zenét, Intézővel megy is, de én TC-el szeretném, viszont nem tudom, meg lehet-e csinálni, hogy lássam a telefont, mint külön meghajtót. Szóval lehetséges-e beállítani úgy, mintha pendrive lenne a telefon?

(elég értelmetlen kérdést hoztam össze de azt hiszem lehet érteni mit akarok )
  • doki11
    miért van az amikor elinditom unpacking files és sehol sem találom hova csomagolta ki?
  • 062020
    Semmi, már megoldottam
  • 062020
    http//kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/nevtelen1181298620.png
  • 062020
  • 062020
    Ezt írja ki amikor elindítom a wincmd.key fájlt:

Mit csináljak?
  • louder
    Helló!Olyan problémám lenne,hogy Total Commander 7-nél amikor új könyvtárat akarok létrehozni és rákattintok a lefelé nyílra akkor ott vannak a régebben létrehozott könyvtárak és az lenne a kérdésem,hogy ezt a funkciót valahogy ki lehet-e kapcsolni!Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • ffxi
    csak tipp: vírus?
  • Myrddraal
    Hali!

Az mitől van hogy total commanderből bármit elakarok indítani vagy megnyitni akkor azt írja ki hogy programfuttatási hiba!? De intézőből tökéletesen müxik minden! Új rendszer van fennt, és már vagy 3-szor újra raktam commandert! Előre is thx a helpet!!!
  • pici
    Hi! Valahogy vissza lehet hozni a Total commanderbe törölt dolgokat? A kosárba nincsenek vagyis rögtön törölte... :( Esetleg van a gépnek egy része ahol elraktározta a törlést? Köszi!!!
  • ffxi
    Ja és hol tölthetem le magyar powerpack-et? Csak lengyelt és angolt találtam :(
  • ffxi
    Hali!
    Melyik a legújabb powerpack? Verziószámra gondoltam.
    És mi az a RC ami állandóan jön ki újabb és újabb?
  • broder
    Köszi!
  • Amse
    szerintem ip cím után : ás portszám (pl:123.123.1.2:8080)
  • broder
    Sziasztok!Tudnátok segíteni abban, hogy ftp kapcsolat létrehozásánál hol lehet a port számát megadni? Előre is köszi!
  • Amse
    beállítások/általános beállítások/működés/kijelölés egérrel: norton commander módszer x
  • mrbaba
    Csá nép!!!!!!
    Az lenne a probléma hogy eddig a jobb egérgombbal több fájlt ki tudtam jelölni úgy hogy lehúztam a kurzort, de most ha kijelölöm az első fájlt másolni tudom csak és csak a space segítségével tok több filét kijelölni!
    Hogy kell vixa állítani?
  • Tompie
    Ez engem is érdekelne, hogy lehet ezt kikapcsolni.
  • KeKKSZike
    Hali!!

Segítsetek please... Ahányszor elindítom a Total Commandert (7 beta 4), mindig bejön egy fehér nagy "box", ahol a gépem mappái vannak felsorolva és ha vmelyikre rákattintok, akkor oda visz! De ez engem zavar, ki szeretném kapcsolni. Ha félrekattintok, akkor eltűnik, de jó lenne, ha megse jelenne. Mindig, amikor elindítom a Totalt! Köszi a HELP-t!
  • Magnumrolcsi
    Olyan problémám van, hogy elrejti a könyvtárakat pedig nem állítottam rajta semmit, nincs bekapcsolva a rejtett funkció. Pl. a Dokumentumokat is elrejti. TC 7.0 public beta 1-es van.

Megoldás?
  • motyodlee
    Szaisztok!
    Lehet írták már, de nekem a file egyesítéssel vannak gondjaim.Sőt, nem is tudom hogyan kell csinálni...
    Ha vki tud segiteni akkor segitsen! THx
  • jozsfm
    Abban kérném valaki segítségét hogy Total Commander 7.0 RC1-et használok, és ha megnyitom mindig felugrik egy ablak amiben a legutóbb megnyitott könyvtárak sorakoznak. Ez nekem baromira zavaró, hogyan lehetne kiiktatni? KÖSZÖNÖM!
  • Breki33
    Sziasztok

A Virtual Disk 1.30 Final -plugint telepítette már valaki

http://www.totalcmd.net/plugring/virtdisk.html
  • ZiP90
    Hi!

1 kis gondom akadt a TC 7 beta 4-es verziójával:
    Bármilyen videó fáljt akarok megnyitni kijön 1 ablak, amiben az áll, hogy Programfuttatási Hiba, és 1 OK gomb... Sajátgépből simán megtom nyitni a fáljokat, és megy is rendesen a videó, de TC csak nem akarja... Plz help!
  • frc0032 #150
    bocsesz, rosszat nyomtam meg, ezt nagyon útálom, amikor ilyen lessz, de ált csak az sg foreumon van :D

üdv:
    FRC#0032
  • frc0032 #149
    Helló!!
    valaki léccives adjon 1 linket, vagy külgye el nekem([email protected]), hogy hol tudom letölteni, a trial(vagy esetleg a full) WINDows COMMANDER 4.03-AT!! (azt h miért éppen azt, lécci ne kérgyétek! :)

előre is kössz:
    FRC#0032
  • Dj Faustus #148
    Google első találat:

E-mail címed meg ne add meg - ha nem akarsz rá spamet.
  • frc0032 #147
    Helló!!
    valaki léccives adjon 1 linket, vagy külgye el nekem([email protected]), hogy hol tudom letölteni, a trial(vagy esetleg a full) WINDows COMMANDER 4.03-AT!! (azt h miért éppen azt, lécci ne kérgyétek! :)

előre is kössz:
    FRC#0032