426
kérdések a progival kapcsolatban
-
#226 Akkor tévedtem. Pedig nem emélxem volna, hogy nekem is be kellett volna ezt állítani. Csak már elfelejtettem, olyan régen volt :) -
#225 A TC a mappákat alapból nem rendezi idörend szerint.
Csak ha beállítod: Beállítások > Általános beállítások > Képernyő > Könyvtár rendezése: Mint a fájlok (idő szerint is) -
#224 Csak vicceltem. De akkor úgy kell működnie amióta TC-t gyártották. -
#223 Ezt most komolyan kérdezted? Azért annyira nem vagyok. -
#222 Biztos, hogy TC-t használsz? :) -
#221 Épp ez a gond, hogy csak a fájokat rendezi dátum szerinti sorrentbe, és a mappákat nem... -
#220 Először a mappákat utána a fájlokat rendezi sorban. Sztem átlátható. -
#219 Azt hol tudom beállítani, hogy amikor dátum szerinti sorbarendezést akarok, akkr ne csak a fájlokat rendezze sorba dátum szerint, hanem a mappákat is? -
#218 ha rejtett, akkor nem tudod anélkül megscinálni... -
#217 Azt én is tudom, de anélkül nem megy? Elég sok a rejtett file! És nem akarom őket szem előtt. -
#216 Hi!
Beállításokba belehet állítani, hogy lásd a rejtett és rendszer filéket. csak nézz szét a beállítások ----> általános beállítások ---> képernyő -
#215 Hi!
Kiakartam cserélni egy mappa ikonját, sikerült is, viszont amikor rányomtam az ok-t, akkor a mappa rejtett-é vált és eltűnt. Van erre megoldás, hogy ne legyen rejtett csak azért, mert kicseréltem az ikont? -
#214 xD -
#213 kössz nektek -
#212 crack vagy váárlás xD -
#211 Asszem, ha megveszed :) -
#210 sziasztok
az lenne kérdésem, hogy hogyan lehet regisztrálni a tc 7.02a verziót??
köszi a választ -
Szoki333 #209 oké ez alap hogy negcsináltam..
régen ment, semmit nem változtattam...
lehet hogy a nettel van a vbaj? -
#208 Hali
Hogy lehetne ezt eltüntetni hogy ne ugorjon fel ha lépkedek a könyvtárok közt?
http://images.netbag.hu/20080119/1200756351000.jpg -
#207 érdemes bekapcsolni a: passzív mód használata az átvitelhez (mint a böngészőkben) -
#206 hello!
kapcsolat neve: akármi
kiszolgáló neve: ftp.host.hu <---- pl.: ftp.extra.hu
felhasználói név: felhasználód
jelszó: jelszód -
Szoki333 #205 Helló!
miért nem megy a feltöltése a fájloknak?
aamikor rákattintok a server nevére, elindul, majd amikor az ip cimet kiirja akkor leáll a program és ezt irja ki:
kapcsolathivási hiba -
#204 kérem a pm-be msn címet ! xD -
#203 Ide jühet! -
#202 amúgy nekem van egy progim, amivel lehet látni a jelszót az ftp-nél és akárminél xD ha kell valakinek szóljon! -
#201 köszi
-
#200 Shift+F6 -
#199 heló, belehet állítani a programban hogy az F2-vel tudjak átnevezni mappákat? nem jön be hosszú távon ez a kétkattintásos módszer (egy másodpercnyi közzel) -
#198 jól beszél ffxi! XDXD -
#197 Beállítások-képernyő -
#196 heló, rejtett fájlokat hogyan kell megjeleníteni a programban? köszi -
#195 ááá semmi baj amúgy én bocsi, mert nem tudtam segíteni -
sada67 #194 mm2. köszi a választ, időközben megoldódott a problémám, ügyetlenkedtem. szia, mé egyszer köszi. -
#193 Hy all!
Japep: kapcsolódási hiba?? esetleg itt lehet hiba:
Kiszolgáló neve: ftp.teoldaladhostja.hu
Felhasználónév: Te
Jelszó: Password ;)
Passzív módot érdemes bekapcsolni ha lassab netetd van.
Sada67: SFV az egy infos file nem? Én nem tudok neked segíteni sajnos :( keressgélj a neten vagy itt a fórumon. Bocsi -
sada67 #192 sziasztok
sfv kiterjesztéső fájlom van, meg 28 mögötte. azt hallottam, hogy a com összefűzi használható fájlba, de nem sikerült, mi a megoldás??? köszi előre is. -
#191 Hello!
Ha FTP kapcsolatot szeretnék nyitni, akkor előtte be kell valamit állítani?
Mert mindig azt írja, hogy kapcsolódási hiba...
Előre is kössz! -
#190 És mondjuk máshogyan megy? intézővel stb...? -
Daza500 #189 Azt nem tudjátok véletlenül, mitől lehet, hogy a TC nem tud alkalmazásokat futtatni ?
Rányomok egy exe fájl-ra, azt egyszerűen bezárja magát, a program meg nem indul el. -
#188 az csak példa volt, mert a windows hoz létre olyat, és nem hiszem hogy meglehet nézni estleg a Tempbe -
#187 Bootlog.txt-t nem találtam, és azt se ahogy megtudnám nézni.