426
kérdések a progival kapcsolatban
  • Zsolt01
    Akkor lehet nem Total Commanderrel lett darabolva.
  • theone91
    Sziasztok!

Hogy lehet Total Commanderrel összeilleszteni a feldarabolt fájlokat? Csak mert Fájl -> Fájlegyesítéssel megy, csak egy tök ismeretlen fálj lesz a végeredmény...

Jah és nem talál CRC-t...
  • Jene
    gondoltam én is valami vírusra, de egyik víruskereső sem talált semmit.. és az a furcsa h épp aznap raktam fel friss Xp-t.. felraktam egy total commandert is és 5-6 órára rá már ezt csinálta, a másik winyót azt nem formáztam mert arra szoktam menteni a dolgaimat, de arról semmit nem másoltam át a frissen rakott winyóra, arra csakis friss programot raktam fel szal amit aznap töltöttem le valamelyik honlapról.. de azért megcsinálok még pár vírusirtást.. köszönöm a segítségeket:) még jöhet azért ha valaki esetleg még tud:)
  • Zsolt01
    Az az pl. 1 fertőzött progit.

(na ezt majdnem leírtam 1 hozzászólásba :-))
  • Zsolt01
    Vagy az új xp-re is felteszel, a számodra valami fontos progit ami kiváltja / csinálja ezt !
  • Zsolt01
    Tipp:

Valami jó kis fertőzés / kártevő ...

Gondolom több partíciód van és amikor újra teszed az xp-t akkor 1 másik partícióról ismét megkapja az xp.

(ez csak 1 tipp)
  • Jene
    Hali!

lenne nekem egy érdekes problémám a TC-vel.. TC 7.04a-t használok de már más verziókkal is megesett az a probléma, h egyik percről a másikra, egyik napról a következőre a tc elkezdi a mappáimat meg a fájljaimat rejtettnek látni és sorba eltűnnek.. persze igazából ott vannak de ha nincs bepipálva a rejtett fájlok mutatása akkor nem látszanak, mikor meg bepipálom h mutassa, akkor meg kis piros felkiáltójellel rejtettként látja őket, mikor egyáltalán nincsenek rejtve.. és időről időre napról napra randomszerűen egyre több mappám és fájlom "tűnik el".. most már lassan ott tartok, h elindítom tc-t és majdnem minden mappa meg fájl pirosan virít a felkiáltójelektől.. reinstall nem segít semmit.. egyszerűen nem tudok rájönni h mi a fenéért csinálja ezt pedíg már több éve használom a programot és eléggé ismerem..
    ha valakinek van valami ötlete akkor írja le plz.. előre is köszönöm a segítséget..
  • Borg
    Olyankor mi va ha a total commander ftp kapcsolatnál mindig leáll ha LIST van? Vagyis utána üres ablak fogad, nem listázza a fileokat. Win firewallt kikapcsoltam, routeren portforwardoltam a 21-est, de még igy se jó... passziv modban sem.
  • Zsolt01
    Ha Total commander-rel van darabolva akkor:
    Fájl menü / Fájl egyesítés

De legtöbbször pl.: Winrar-ral lehet egyesíteni.
    Ezt a Winrar-t pl. belehet állítani a Total commander-be és úgy egyszerűbb.

De ha megadod, hogy mi a kiterjesztése a daraboknak, akkor mondom, hogy mivel kell.
    De egyszerű !
  • Prémium driver
    Szaisztok nem értek a Total commanderhez!Azt szeretném kérdezni hogyha letöltök egy játékot darabolva van hogyan lehet összeilleszteni egybe az egészet hogy föltelepithessem?VAlaki tudna segiteni nagyon nagyon megköszönném...
  • Zsolt01
    Asszem van egy olyan "törés" hozzá.
  • zoliii
    Hogy lehet megcsinálni, hogy a Total Commander ki írja a nevemet?
  • Szoki333
    Helló!
    Hol lehet a lekorlátozást feloldani a feltöltéshez? Csak 28-29 kb/s-al tölti fel a fájlokat...
  • bexinho
    Valaki?
  • bexinho
    nem tudom h mennyire állítsam a buffert:

http://images.netbag.hu/20080818/15412226239.jpg
  • bexinho
    Most? 1ik partícióról a másikra 11-12ezerrel. Vistam van, és nem csinálok semmi műveletet,tehát a ramok szabadok.
  • ffxi
    Most mennyivel másol?
  • bexinho
    hol állítsam be, hogy a TC-ben gyorsabban másolhassak? Sajnos ezt a részt nem nagyon értem a commanderben.
    laptopban a winchesterem: ST9160821AS (160 GB, 5400 RPM, SATA)
  • Carlos HUN
    ...
  • Bmx01
    A total commander nem kezeli az USB 2.0-át ???
    Amikor másolok vinyóról pendrive-ra TC-be akkor lassabban megy mintha sajátgép-be másolnék ott kb duplája a sebesség, estleg tudtok valami megoldást?
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Filmek, AVI -kat kb. 100 Megás darabokba szedem le és Total Commanderbe 1 számú csomagba belépve mutatja a konkrét AVI-t, amit csak másolok a könyvtárba amit csinálok neki és szépen a winrar ami ugyebár a Total Commander-be be van állítva, szépen ...
    Na ez eddig tökéletesen működött.
    De mostanában nem a megadott könyvtárba "másolja" (kicsomagolja) hanem a könyvtár mellé !

Ez mér ???

Köszi !
  • Hay #245
    ok, de ettől fügetlenül érdekelne a megoldás (és kösz az info-t).
  • Szoki333
    Helló!
    a legegyszerűbb megoldás, ha regisztrálsz egy tárhelyen és oda töltöd fel a fájlokat. ezt te is eléred és ő is! a legjobb tárhely az extra.hu, 1GB tárhely, én is ezt használom
    ha kérdésed van, irj!
  • Hay #243
    TC 7.0 van, szeretnék egy mappát ftp-vel megosztani, hogy neten keresztül egy másik gépről a fiam le tudjon szedni abból a mappából pl. fotókat. Hogyan kell beállítani a TC-t, ill. mi a pontos menete? "Hálózat", és ott "Aktuális könyvtár megosztása"?
  • vidu01
    Köszi sikerült, feltelepítettem újra csak most nem tettem be a program filesba.
  • Dzsini
    helyezd át az .ini fileokat a saját mappádba (beállításokban állítsd át) vagy telepítsd úgy, hogy ne a saját mappájába pakolja a beállításokat - a Program Files-ba nem lehet irogatni, csak adminisztrátori megerősítés után.
    nálam itt van a wcx_ftp.ini:
    C:\Users\_____\AppData\Roaming\GHISLER\
  • vidu01
    Hello! Nemrég tettem fel a TC Ultima Prime 3.8 regisztrált verzióját az a gondom vele hogy ftp kapcsolat létesítésénél mikor el akarom menteni a kapcsolatot ezt a hibaüzit adja:

A kapcsolatot természetesen nem menti ugyhogy ha legközelebb használni akarom az ftp-t ismét be kell pötyögni az adatokat. A kiírt file nem létezik megnéztem ugy is hogy mutatja a rejtett fileokat, gondoltam megszüntetem az írásvédettséget de nem jött össze. xD Ha vki tudna segíteni azt megköszönném.
    Ja és vista ultimate oprendszer van fent.
  • MM2
    hello
    total commander mappába keresd szeriintem
  • orimate
    Sziasztok!Tudja vki, hogy vista-ba hol találhatom meg a wincmd.ini file-t?Xp-be legalábbis ilyen néve futott,de rákerestem,de nem találom sehol.Aki tud vmit az legyen szíves segítsen.
  • Supersix
    Sziasztok!Vk Helpeljen nekem ha tud!Total Commanderbe van egy olyan fájlom hogy .sfv ezt társítottam TC-hez de közbe rájöttem hogy nem is kell mert magába lefuttatható fájl ez de mióta betársítottam és elindítom mindig újra megnyitja a TC-t.Tudja vk hogyan lehetne vissza csinálni XP-n?
  • SHARER
    xaxtok
  • zoli4
    köszi
  • PetruZ
    [[] Insert square bracket: open
    []] Insert square bracket: close (cannot be combined with other commands inside the square bracket!)

Benne van a Help-jében...
  • Peetboy
    Köszi szépen. Sikerült. Igen a Hosszú fájlnevek megtartásánál véletlenül kivettem a pipát a múltkor amikor ott állitottam valamit.
    Akkor csak ez volt a baj. Most már kiirja rendesen.
    Thanks!
  • zoli4
    De nekem tud v.ki segíteni?
  • zoli4
    A fájlok dos nevei ilyenek, mint amiket felsoroltál, szóval szerintem csak el van állítva.
  • goofy1984
    Próbáld ki ezt: nézd meg, hogy a beállításoknál a Képernyő résznél be van-e pipálva a Hosszú fájlnevek megtartása. Ha nincs, pipáld ki.
  • Peetboy
    Sziasztok!

Nálam a Total Commanderben minden mappa és fájlnév átneveződött.
    Az ékezetek helyett krix-kraxot ír ki, és rövid neveket ir ki.
    Ilyen mappa nevek: dokume~1, kpek~1, progra~1, downlo~1, stb....
    A fájloknál is ugyanez van. Nálam ilyen még sose volt.

Letöröltem, majd újra raktam a Commandert, de ugyanaz maradt.
    Mit tanácsoltok?

UI.: A sajátgépben minden maradt a régi.
  • misi9
    Köszi szépen a segítséget!
  • zoli4
    Sziasztok! nekem az lenna a kérdésem hogy a csoportos átnevezésnél lehet -e olyat csinálni hogy a névbe valahogy beletudjak tenni kapcsos zárójelet. Ugyanis ezt a jelet a tc is használja parancsoknál, de ez a jel most a címhez tartozna. pl: auto.jpg -----> [1-10]auto.jpg