1406
kedvenc történeteim cötebergről
  • vittorio
    Rick,

mennyi most az Árpád gimi - Lakótelep etap új sprintrekordja?
  • vittorio
    ne izgulj rikk, általában ugyanabból a colombus csőszettből készültek a peugeotok is mint ezek a bianchik.

türmi atkins diétával fogyasztja a háját. zsírt eszik zsírral.

master tudja, hogy világhírű fórumja lassan 1000 hozzászólásnál tart?
  • zambrotta
    hát lehet szóhoz jutni

egyébként új barátra talált : ZSOLTIKA
  • zambrotta
    a márka kötelez:

Puma
    kommersz konyak
    hájlánder
    csöcs
    ...

...

....
  • zambrotta
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ez igen:::::::::::::::::))))))))))))))))) hi hihihihihihi nem kapok levegőt ............................................................................

Egyébként szombaton találkoztam magával cőddel a lagúna nevű szórakozóhelyen. Nagyon meglepő volt mikor az egyik sötét sarokból csak egy db foghely világított, nem akartam hinni a szememnek, majd legalább 2 napos transz következett!!!!!!!!!!!

Pénteken mattult (mint mondotta volt), mire az asztalra nézek és egy db sört meg vmi kommersz szart vélek felfedezni, kérdém: És ez????!!!

A válasz: KIKAPCSOLÓDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De mégsem ez volt a meglepő (vaj' mér'), hanem az asztaltársasága!!!! Nem, nem !!!!! NEM CSÖCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy másik életművész szavaival és ízlésével élve, egy 7-es csajszi ült vele szemben, de csak azért hetes, mert, ha Misz KICUCC, kicuccolva hatos, akkor ez a csaj is megér egy hetest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cődhöz képest és eddigi túrókezdte barátnőit figyelembe véve, pedig hiper nő volt!!!!!!

Egyébként türi péntek esti feje is megérne egy fotót, kár, hogy a Winben nem bevett szokás::((!!

És a hegyeken teljesen eséjtelen lesz velem szemben! Már látom magam előtt (mögött), ahogy az egyik pillanatban még szarrá izzadt kibaszott nagy segge mered rám (szélárnyék ugyebár) majd, oldalra tekintek és egy emberkinézetű szenvedést látok egy ......... bianchin, majd már csak az én eszetlenül, kibaszotttul, überfasza (sajnos francia, nem olasz) PEUGEOT-on szelve a levegőt hátranézve egy kis fehér pontott látok!!!!! MINDEZ MAX 27 MP ALATT, de lehet, hogy 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vittorio
    rikk,
    adrenalin race - szerintem :
    - már láttam ilyen egy boltban, tényleg nem könnyű, legalább 11 kg
    - a miche cuccok az olasz campagnolo leánycégének termékei. a 2 cég cuccai kompatibilisek egymással. a miche olcsóbb, nincs márkanév, amit meg kell fizetni, mint a campa-nál. mindenesetre az új ár (140 e ft) alapján már bele szokott férni a campás felszerelés is. egyébként ez a bringa pár helyen még kapható akciósan 110 körül vihető el. ha használtan veszed ebből érdemes kiindulni, nem a 140-ből.
    - ha 13-26-os sor van hátul akkor minek van rajta tripla lánckerék? bőven elég a kettő, 42-26-os áttétellel az alpokba is fel lehet mászni (bár nem könnyű).
    - mach1 felnik. hát igen, itt is spóroltak, ennél érdemesebb jobbat szerválni.
    - fékváltókar: ez a miche gyakorlatilag ugyanaz mint a campa. érdemes megvétel előtt kipróbálni mert sokan nem szeretik a campa fvkarokat. náluk a váltóbovden is a bandázs alatt fut, ami szebb mint a shimano külső megoldása, de sokkal több súrlódással jár. így a campa fvkarokkal a váltás kissé fapados élmény, van akinek 3 váltás után már fáj a csuklója. végülis, kinek mi jön be. a ferrari váltók is fapadosak :-))
    - mivel 110-ért újonnan be lehet szerezni, használtan - attól is függ mennyit mentek vele - olyan 60-tól indulhat az értéke.
    - mivel alumínium a váz, ha egy hajszálrepedést látsz rajta, ne vedd meg, mert el fog törni és az aluvázak hegesztése sokkal problémásabb mint az acélé.

türmi jövőre a hegyiszakaszokra gyúr!
  • vittorio
  • vittorio

a sunyi master jobbról figyel
  • vittorio
    és mit szól a TBK (türmi baráti kör) a kenyérfej új munkahelyéhez???
  • vittorio
    bigass-t le kell rúgni a foci első percében, nehogy mozogni bírjon a disznaja! aztán aggyatok a szájába egy zsírospizzát, hogy lehiggadjon
  • vittorio
    pedig a türmi-bike tényleg baró:

király váz
    megbízható váltás: sh 105
    ambrosio elite felnik, conti supersport 100 külsők
    stb.stb.

egyszóval túl jó is neki. az igénytelen kenyérfej+sörhas kombóhoz inkább egy tacskókormányos tanyabike való.

beszarás ez a cődfotó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
  • zambrotta
    felvilágosítást
    bianchit
  • zambrotta
    Köszönöm a minden igényt kielégítő felvilágosodást, már jobban érzem magam!
    Nem akartam fikázni én se a binchit (miért is tennék olyat, hiszen olasz), se a matrixot, csak gondoltam türinek az utóbbi napokban megnövekedett az önbizalma, mert szerinte most már jobb biciklije van , mint nekem!!!!!!!!!

Muszály volt tennem vmit, ami teljesen igaz egyébként, csak hogy ne lássam az önelégült fejét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bigassnek még sajnos 6 kiló, de erősen szorítunk neki, és szerintem nincs 170 cm!
  • zambrotta
    igen ő az
  • vittorio

ez mindent visz!!!
  • vittorio
    http://www.schwinncsepel.hu/adrenalin-race.html#null

ez lenne az?
  • vittorio
    rikk,

a matrixot lehet fikázni, de egy Bianchi-t nem! ez a cég már akkor csinált csúcsvázakat, amikor a trek még a halál farkába se volt. a trek vázak múltja kábé egyidős lánc armstrong színrelépésével az us postalban. bianchi vázak pedig már Coppi alatt is bizonyítottak, 50 éve.

ha 2004-es csepelt veszel több szempontból is szopás lehet a vége
    - egyik aluvázuk sem könnyebb 1800 grammnál ilyen tömegűt már acélban kapsz, ami sokkal többet bír.egyébként vannak könnyebb (1400-1600 g) aluvázak megfizethető áron. ráadásul a villájuk (cromo) is nehét, majdnem 1 kg. tehát egy csepel vázszett + egy alsó-középkategóriás kerék és meghajtás/váltás cuccal szépen felkúszik 11-12 kg környékére. és ezért elkérnek újonnan 130 e ft-ot.
    - általában campaval szerelik a csepeleket mostanában, aminek az alkatrészpótlása még Bp-en sem egyszerű.

egyébként hajrá big ass!! már csak 5 kg hiányzik a mázsás súlyhoz, ami a 170 cm-es magassághoz képest több mint figyelemreméltó teljesítmény!

holnap juve-lazio.
  • nemcsakfeel
    < Előző oldal ('+ei+') '); } var ki=index*1+1; if (ki==1) ki++; if (ki<=lastcount) document.write( 'Következő oldal ('+ki+') >> ');

ez mi?
  • zambrotta
    PÖZSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

PÖZSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

Én vagyok a király hegyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zambrotta
    wqregaoélfhbéldasbnféoasdf
  • zambrotta
    igen

fékváltókar
    türmi itt üll mellettem bigessel enyhen részegen, neki már elmeséltem hogyha mindenjól megy tavaszal trek biciklim lesz, rosszeabb esetbe pedig egy 2004es gyártású legújabb, állítólag a biankinál és a mátrixnál überfaszább csepelem lesz

bocs az elírásokért de mán én is kész vagyok

trekCFcsepel2004 és nem lárva trek, hanem az ARMSTRONG trek
    k
  • vittorio
    milyen trek? lárva-trek?
    fékváltókaros?
  • zambrotta
    jaj, de szép
    asszem veszek jövő héten egy trek biciklit, 30 rongy + a PÖZSŐM!!!!!!!

lehet, hogy türmi beszűkül egy picit
  • vittorio
    csekkold a mailedet
  • vittorio
    Eduardo Bianchi: világhírű vázkészítő mester (bocs Master), az ő cégénél tervezett és készített vázakat hívjuk Bianchinak.

máshol ez így történik: szir-szar autóalkatrész-maradványokból összetákolnak vmi gagyi vázformát és ráírják pl. azt hogy Pözsó
  • zambrotta
    Eduardo????
    kicsit bővebben

mi az a bianchi????
  • vittorio
    rikk-bod,

csak annyit mondok, kenyérfejű komoly előrelépést tett. a jelszó: Eduardo.

egyébként pattanásig feszült az idegállapota!
  • zambrotta
    és m i lesz akkor, ha csöcsnek is kihullik egy foga?????????

cőd otthagyja a picsába, mondván, egy ilyen igénytelen nővel nem jár, akinek hiányzik a foga

remélem pénteken jön a comeniusos gólybálra, régen láttam már csont készen, bár hiú remény

viszont türmálé már nagyon készül:::)))
  • zambrotta
    hát igen, nem nehéz elképzelni
  • vittorio
    lehet, hogy ez a fogsor cs-anita didkókezelésére lett optimalizálva?
    a cseppfolyós túrók nagy rajongója odaszólhatott cődhöz még a meglévő fogazat időszakában:

"aggy helyet fogad mellett,
    hogy - cickómmal - ínyedhez odaférjek,
    fogatlan szájüregedbe férjen a vállam
    engedd, hogy megkívánjam"
  • zambrotta
    áááááá

szegény dra-kulát (nem rokona cődnek::))??) , ne alázzuk meg
    Viszont két új név felkerült a listára: MAGÁNYOS SZEMFOG V SZINGLI SZEMFOG, csak azért, hogy a trendekhez igazodjunk

tür feszült lett, mert nem danoltam vele, egyébként hozta a formáját
  • vittorio
    zamb!

lökj infókat a kenyérfejű munkakerülő pénteki bebombázásáról. állítólag a cőd-család a 2. fog elvesztését ünnepelte. egyre drakulább feje van a bodrogbaszarónak.

• vittorio
    hallom jól sikerült rick és bád fellépése a karao-ki són! perpillanat ezzel a felhívással lehet lerombolni az idegrendszerét: "héj tormi! beírtalak a listánkra, hétvegén gyühecc szüretelni"
  • zambrotta
    az baj, h nem ismered a "jót", patakon a kisvadászhoz hasonlítanám

sport, steffl még mindig közkedvelt, ma is az a steffl a meetingpoint, aztán sport....., csak azért írom, h türi elszomorodjon, h ő megint száraz májjal ébred

csak nem megvan az állás?
  • vittorio
    hello Zambrotta,

meg nem erősített hírek szerint Tormy rendőrnyomozó lesz! tehát ezek után a következő megszólításokat kell alkalmazni:

- Colombo
    - TJ Hooker
    - Starsky
    - Hutch
    - Ötvös Csöpi (esetleg Csucsu)
    - Poirrot

stb,stb.

szintén kiszivárgott infó: szakterülete az építőipari visszaélések, csalások...feltárása lesz, ergo a gyengefogazatú betonkeverőmaster jobban teszi ha rettegni kezd, mert hamarosan lecsap a kenyérfejű kommandó!
  • vittorio
    joe borozojat nem ismerem , en

sport
    steffl
    fészek
    kisgilde

helyeken szocializálodtam

türmy a héten chivas regalba dugta az arcát (7dl)
  • zambrotta
    az ezredik hozzászólót meghívom egy vödör koktélra
  • zambrotta
    na már most fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mi lehet az ügy háttere

Dear Vittorio!!!!

Én azzal fogom őrületbe kergetni 7végén, hogy nem hiszem, hogy péntek este kimegyek piálni, mert a héten kedden és szerdán is szénné ittam a májamat! Extra öntüdatlan állapotba kerültem kedden este a Joe borozójában (ugye ismerős) elfogyasztott, 180 ftos Borsodi bivalytól és a 120 ftos napoleon konyaktól, szerdán pedig a szintén Viktor nevezetű cimborám házilag kifejlesztett "VÖDÖR KOKTÉLJÁTÓL" estem transzba!!!!!! Egyébként valahogy CŐD is így kezdte, egxre inkább félek!!!Én nem akarok betont keverni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ezt meghallja és tudatosul benne, hogy ő egyszer se baszózott be a héten.................!!! NC!!!!!
  • vittorio
    csao rikkbád,

a kenyérfejű igénytelenkedő pénteken húzza haza a belét.
    van egy szitu amivel csontra ki lehet készíteni az idegrendszerét: csak annyit kell neki mondani, hogy "cigány-motorosfűrész". ezt meghallva dühöngő őrültté változik.
  • zambrotta
    inkább pécsre, arra szarabb a vasúthálózat, reggel és este egy vonat