1406
kedvenc történeteim cötebergről
  • zambrotta
    Ez abaj, hogy sajnos nem szorulásom volt!!!
    Bár az lett volna
  • zambrotta
    at a svéd - olasz vót,amit együtt néztünk

bajnokok leszünk, a láció meg kiesik

JA!!!!

HER TÜR!Ich habe für heute abend eine ganza Flasche Eristoff vodka, was ich ganz allein trinken werde! Moorgen stehe ich um 12 Uhr auf, wann du schon seit 5 Stunden arbeitest!! Ganz wunderbar!!!!!!!!

Ha gondolod leírom auf Ungarisch auch, bár 1 hét Öszterrájk után ezt tudni kéne
  • zambrotta
    sajnos hétvégén sem sikerült kiderítenem mi lehet ez a rejtelmes szó
  • vittorio
    ó most látom 8,55-kor már firkáltál ide. nos, 20 perccel utána keneltem.

f-o-á-r-é
  • vittorio
    amit viszek pénteken a vinyón:

- pedálkirály
    - rekviem egy álomért (kegyetlen súlyos, cőti - ha látná - 2szer meggondolná, hogy spürelbe zúzza az orrá)

úgy döntöttem darabokban viszem haza a bianchi-t. pénteken viszem a 2 szelepsapkát.
  • vittorio
    faszom menjen a rockerek közé ha emlékszem a log+pass-ra!

nyilván már most be vagy baszva ha azt hiszed, le fogom neked tölteni ezeket. főleg a "2 félidő a pokolban"-t , hülye vagy teljesen???? pelé, meg stallone, na biztos!

sötét römedán
  • türmy
    Shark ne melózz, hanem ezeket töltsd le!
    apa, elysium, küldetés evianba, a hetedik szoba, az első kétszáz évem, jób lázadása, két félidő a pokolban, korczak, jó estét mr. wallenberg, senkiföldje, ÉLETVONAT, AZ ÉLET SZÉP, PERLASCA-egy igaz ember története.
    a nagy betűkkel kezd!!
  • türmy
    fíreg. a jobinfón, mi a pék füle a log és pass-om.?
  • vittorio
    Dörmy,

neked meg a milánói spagettit ajánlom. volt vmi tréfa humor uno beszólás?
  • vittorio
    mondtam, x lett, utolsó perces egyenlítéssel.

tippem a mil-laz meccsre: 13-1

depó
  • vittorio
    Rikk,

mit eszel ma?

- palermói sonka?
    - pizza a'la palermo?
    - spagetti palermo
    - sajttál, válogatott palermói ínyencségekkel
    - palermói kenyér(fej)

muhaha, bár este nagy sírás lesz Dormiéknál is! nem kegyelmez a Milan. a hétfői sportlapok viszont ódákat fognak zengeni arról ahogy az Everton szanaszét csapta a southamptoni lúzereket!!!!!!!!!
  • vittorio
    tenap olyan vörösbort ittam, hogy majdnem nekifutásból hánytam vissza a pincérre, pedig ez egy középkategóriás pub-szerűségben történt.

kellemetlen mellékhatása, hogy ma nem vót kanü.

jó lesz x-re a south-ev'ton
  • türmy
    na ja itt rockerkodom a kávéba rickkel.
    aber nicht humoriesen, sajnos..
    holnap szop az everton, mert a lazio épp meg fogja baszni a milant.
  • vittorio
    háde,

semmi extra csak be kell nézned a jobinfo.hu címre. hodály.

voltam tyirenolni, hedeg van bar süt a Nap, de így csak 15 km-t gyufáztam.

ma kegyetlen rokker állapotba kerülsz? kevertho'
  • türmy
    te.
    13,30 után hívj fel, mert ezt a melós emailt nem tudtam elolvasni.
  • türmy
    hé Shárk!
    Mi van? Itt sziki-szakker Dörmi beszél.
    -Vót mán kajak-kenu?
    -Esetleg kanóc eregetés?
    -Netanáltán beállt a hodálytrattlerhoékhonálékho?
    Azért örvendeznék, ha kitakarítanál+szereznél nekem egy olyan melót, hogy csak 500 ezret keljen bezsebelnem hetente.jó? jóóóóóóóóóóóóóóó..
  • türmy
    pl: küldök magamról neki egy képet rólam. (a sárga egyenruhámban)
  • vittorio
    ne bassz! hívd már fel, hátha megint szorulása van Mezőkövesden..
  • türmy
    Egyébként Rikkbádékhoékhonálho csak ma lúzerkedik haza.
    De asszem kellően le fogom alázni az arcát.
  • türmy
    ????????????????hádde,hádde,hádde
  • vittorio
    cápakanóc hast raussgeficcen

ezt mutogasd el, waze!

-szól már a rigó -
  • vittorio
    ó tényleg. Richard Budrick vajh' hogyan fogadta a hírt?
    kár hogy nem személyesen közölted vele a hírt, kb. 1 cm-ről, mint a svéd-dánt nyáron.
  • türmy
    Ez csak látszat, de ami ennél nagyobb öröm, hogy a szarr juve kiszopott a sampdoriától torinóban.
  • vittorio
    szirszar ez a lazio! persze az evertonban nem kellett csalódnom.

akkora a fejed, mint a tenger apálykor...

Blanco Ferenc
  • türmy
    bianchi
  • türmy
    ÓÓÓ Bercike. Tudod hogy van ez, ahogy egy gyémánt diplomás ismerősöm mondaná- FASZOM MEGY A ROCKEREK KÖZÉ!-
    egyébként tegnap találkoztam vele, ahogy jöttem haza a bótból.
    persze az egyik kezében ott volt miss észvezérelt.
    kérdeztem, hogy hétvégén megy-e didzsibe (persze az ördög nem alszik), de sajnos azt mondta, hogy legközelebb csak PARTYRA megy asszem 18-án.
    kérdeztem, hogy a dzsosztik jár-e még ki, erre azt mondta, hogy igen. ez persze nem gátolja meg abban, hogy ismét nagyot alkosson 18-án.remélem....
  • vittorio
    hopp, elvittem a 900. hozzászólást.

szanaszét melózod az agyad? berohantál mán Tarr Ödönhöz, hogy átformálja a kenyér fejed, mondjuk kiflivé? korpás kifli, muhaha...
  • türmy
    Hülye Romedán
  • türmy
    óóóó persze shark!
    te+ a takarítás?! ÓÓÓÓjóóó
  • vittorio
    türmi,

mielőtt beleéled magad a bianchi kalandokba:

tegnap takarítottam, és sajnos eldőltek a gépsárkányok. az én aluszarom megúszta karcolás nélkül, de a tied szanaszét repedt és folyékony rozsda ömlik a vázból. mindkét kerékben 8-asok vannak, a gumik kilyukadtak, nem maradt ép küllő. szakadt a lánc, szétcsoffadt a váltó. a nyeregcsőről pedig lepergett a fekete festék, így kiderült, hogy előtte lila volt.

nem baj?
  • türmy
    Még egy ilyen humor, és fejeteken 2-2 dudor.
    pözsó: nyáron resszkess, mert a szarr bicajodat ott fogja hagyni, egy continental gumival felszerelt, ultegra stücnis, májsztró EDUARDO által megkomponált vázu Bianchi...
    Ahogy Ullrich Pilstrunggel szemben a touron, úgy én sem fogok könyörületes lenni veled. De veled sem te tengeri élőlényre hasonlító állat, akinek aluváza nem valódi, azaz képzelt.
    Amúgy az angol fogadóirodák vannak annyira reálisak, hogy az 5. pontnak adjanak a legkisebb esélyt.
  • vittorio
    hívd fel és mondd be a telefonba hogy 'trattlerho'.

új fejlemény, hogy egy pékség is megkereste, hogy legyen a reklámemberük!!! felfigyeltek ugyanis a cipófejére.
  • zambrotta
    trattlerho'
    ez mi
  • zambrotta
    Hihetetlen!!!!!

Azért ez nem semmi, egyszerűen nem találok jelzőket, de hihetetlen testközelből figyelni egy felfelé ívelő pályafutást!
    Gyogyi, aztán szakker!!!!!

Az angol fogadóirodáknál állítólag már lehet fogadni a következő munkahelyre:
    1.Szakközépiskola
    2.Általános iskola
    3.Gimnázium
    4.Főiskola
    5.Egyetem
  • vittorio
    kenyeret a következő kommentekkel lehet befeszíteni:

- állásinterjú hétfőn
    - trattlerho'
    - ceremóniamester
  • türmy
    meggyöttünk.

sajnos a falut elárasztotta egy lavina, így az élelmiszer ellátás megfeneklett. ezért többszázan rohamozták a fejem késekkel, mert - nem tudom miért - de kenyérnek nézték.

picsám alatt több nejlon szakadt széjjel
  • zambrotta
    állítólag magyar család tartja rettegésben ausztriát
  • zambrotta
    türmi

el ne felejts vinni nejlont
  • vittorio
    MTI, külföld, Ausztria, 2005. január 24.

- Kenyérfejű Yeti tartja rettegésben a karinthiai lejtők síelőit -

Helyszíni tudósítónk jelenti: Napok óta félelemben élnek a dél-ausztriai Karinthia tartomány lakói és a szabadségukat ott töltő turisták. Egy Magyarországról érkezett igényes család pszichopata tagja ugyanis kiszabadult gondosan őrzött vasketrecéből és a havasi lejtőkön kísért, rettenetes, cipóformájú kenyérfejével riogatja a nyugalmat kereső síelőket. A helyi bulvárlapokban csak Yeti-ként emlegetett rémről a család egyik épeszű tagja (Herr Shark)elmondta:
    - Családunk Türmy névre hallgató kezeltje hetek óta furcsán viselkedik, ezért tartottuk ketrecben. Dr. Horst Fux pszichológus barátunk komoly agykárosodást állapított meg nála, amelynek gyökerei egy szilveszteri partira vezethetők vissza. A töménytelen mennyiségben elfogyasztott Rozáli típusú, gyanús eredetű lőre, valamint a világháborús környezetű eszméletlen petárdázás - úgy tűnik - teljes mértékben tönkretette, az amúgy is labilis idegrendszerét. Január első napjaiban érezhető volt a feszültség Türmy közelében, amit csak fokozott, hogy legjobb barátjával (Zsoltika) megszűntették gyümölcsözőnek indult szakmai kapcsolatukat, barátságuk véget ért. Kérünk mindenkit óvakodjanak tőle. Különös ismertetőjelei:
    - félkilós , félbarna kenyérfej
    - igénytelen, black sabbath -os séró
    - mp3 lejátszójából állandóan dübögő dj rush

Szeretnénk felkérni az MTI segítségével, Magyarország egyetlen személyét aki lenyugtathatná a feldühödött pszichopatát. Kérjük , hozzák el nekünk Repkedő Kapit, hogy megállapíthassa, hogy változatlanul "ez a helyzet", amire a szerencsétlen bóklászó talán lehiggad és előkerül.
  • zambrotta
    A válasz egyszerű, de előtte figyelembe kell venni egy nem elhanyagolható kérdést:

1. félig kilógó, kb 30 kilós, Mezőkövesdtől cipelt szarmonstrummal a seggedben teszed meg a távot, amely éppen elkezdte firkálni a vonalkódot a gatyádra, de lehet, hogy a combodra, amit azért nem tudsz eldönteni, mert még lehet, hogy enyhe alkoholos befolyásoltság alatt álsz (kb 10:15-kor), miközben már másnapos vagy, és a segged úgy össze van szorítva, hogy a szőrszálak sírnak a fájdalomtől, ezalatt az izzadságot törlöd tested különböző részeiről és persze jó lenne még elszívni utolsó cigedet, de tudod, hogy akkor vége a dalnak!

2. vagy mindezektől mentesen

Nekem kb egy perc ötven másodpercig tartott az 1. pont állapotában!!!!!!