1406
kedvenc történeteim cötebergről
-
vittorio #846 egyszer leokádja az igénytelen hosszú haját! -
vittorio #845 fasza csávó ez a törmy!
nem lenne rossz poén ismeretlen számról felhívni, hogy jöjjön el 1 állásinterjúra. a megbeszélt helyszín - csak hogy szokja a vonatozást - lehetne mondjuk Zalaegerszegen...
-
zambrotta #844 feszültséglevezetésképp minden pénteken széthánnyja az agyát, amivel nincs baj, de azzal már igen, hogy ezt a szokást átvettem én is, és nem csak otthon, hanem itt Fváron is
szerintem csöcsnek meg nincs annyi esze , hogy elmenjen csernushoz, főleg, azért, mert 20 éves korára már szétitta magát és neki se lesz foga. Egyéként meg csak egy nagy klasszikus jut eszembe, ha rájuk gondolok :"Két összeillő ember"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
vittorio #843 hello zamb,
mit csinál tormi (hacsak elinná) ? én tépésre gondolok, ugyanis fergeteges lendülettel butul az agya.
most éppen nagyon feszült az idegállapota...
csöcs 20 éves korára csernushoz megy ilyen témával 'alkesz vagyok és egy fogatlan csövessel reszeltetem magam' -
zambrotta #842 egyébként a mi kedves barátunkról, mélyen tisztelt cőd amazonról a hétvégén kiderültek, újabb, nem meglepő dolgok!!!!!!!!!!
1. továbbra sem veti meg a szeszt, sőt egyre jobban "imádja"
2. újra elszegényedett, tartozik kb 35-40 db ezer ft-ossal 2 db "barátjának", és miközben "nem tudom megadni, mert nincs pénzem" , addig minden szombaton az idétlenvigyorú, pontagyú csöcscsel diszkóban aljasra isszák magukat -
zambrotta #841 hacsak elinná -
vittorio #840 a hányógépes áncikuri lovaterhét a munkanélküli ingyenélő semmittevő lazio-s kenyér- és reneszánszfejű madarának! a család 3 tagja húzza az igát, ez a toprongy csöves meg elissza a vagyont! egy igazi pernahajder! -
zambrotta #839 szegény türi pénteken megint hányt bánatában, de mindezt olyan szonorúan csinálta, hogy én is elhánytam magam -
vittorio #838 bread-head and toothless talk:
- toothy! already have a job?
- no way, if I get a job, I will earn fewer money
- interessssting, and what about your missing tooth?
- nothing, really. it was pulled out, when I played Astaire.
- was rush there?
- no. but 'big tits' or 'bitch of the band' was. -
vittorio #837 drukkoljatok, ma van törmi első job interjúja. ha nyer az mindenkinek jó mert ha 8 órát melózik akkor kevesebbet látjuk a rusnya pofáját, ráadásul lesz pénze "kis-heinekent mindenkinek" és hasonló akciókra.
most még a feszület öli meg...
crucial time: 13,30 p.m. -
vittorio #836 két beteg fotó a masterről
1, cőd! nincs másik inged?
2, piece forever!
-
vittorio #835 megint kimarta valami a garázskörnyéki vasakat? -
vittorio #834 Zambi, azaz Zámbó!
a közvetlen szomszédunk most (tegnap) húzták el a belüket. ha voltál már nálunk akkor tudod hol van, és milyen a kecó. de kiad6juk neked a régi brinyiglitárolót, ami egy fasufni. most kb 75 fok meleg lehet bent, de legalább barátságos, összesen 2 négyzetméter, tehát állva tucc aludni.
ez 50e+rezsi. -
zambrotta #833 nekem nem meló, hanem pesti albérlet kel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként pedig most olvastam a boon.hu-n, hogy a sárospataki garázstulajdonosok ismeretlen (nagy méretű) tettes ellen, előre megfontolt szándékból elkövetett garázsajtóamortizáció miatt feljelentést tettek a helyi rendőrkapitányságon! Egyelőre annyi köztudott, hogy egy fiatal, valószínűsíthetőleg történelemtanár, a Zsidó temető melletti garázsok legfőbb ellensége! A merényletek különös módját választja, mivel hányásaval, mely az átlagostól gusztustalanabb, büdösebb, savasabb próbálja tönkretenni az ajtókat!!!!! A rendőrség szerint egy már régóta figyelt, 2 tagú bűnszövetkezetről van szó, melynek előbb említett tagja, másik munkanélküli, az állampolgárokon élősködő tagját próbálja szeszfőzdéhez és cannabis termelő helyhez juttatni, remélve, hogy a garázstulajdonosok előbb-utóbb elmenekülnek!!!!!
A rendőrség a becsületes nyomravezetőnek egy tiszai hajótúrát kínál:::::)))) Aki esetleg nem értené a nemes felajánlást, hívja a : 06/70 2895439-es telefonszámot. -
vittorio #832 mai hír a fitness.hu -n.
Újabb két vagány közelítette meg a 100 kg-s álomhatárt
Ki- és 6 éve tartó, a gyöngyösi szeszipar soha nem látott fellendülését eredményező non-stop piálás meghozta eredményét: az újabban csak Big Ass-ként (korábban Mr. NiceField-ként) ismert tehetséges agrármérnök zsírpárnái folyamatosan terjeszkednek, s immár 100 kg közelébe billentik a mérleg kijelzőjét.
Dagimalac barátunknak azonban nem egyedül kell a Sivatagi Vadászban rázogatni a zsírhurkákat. Belépett ugyanis a HMK-ba (Helyi Mázsások Klubja) a hírhedt Kenyérfejű Thormy, a kocsmák környéki természetes fauna nagy pusztítója, aki egy kiadós konyaknyelőverseny után okádékával irtja a helyi növényzetet.
folytatás az XXXXL magazin júliusi számában -
vittorio #831 nem tudtok melót Thorminak? árokásás-kábelfektetés vonal érdekelné, 17 ft-os órabérért. -
zambrotta #830 muá!!!!!! nagyon vicces
most olvasom, hogy jön Lippi a válogatott élére és akkor reszkedhet a világ!!!!!!
egyébként ÉN lettem a legjobb olasz!!!!!!!!
én úgy tudom, h ass lenne a súlytöbblet, Türmi Pintyőke pedig az "irányító" Vereckei és Kammerer mögött, mert ahhoz nagyon ért, bár ezt nem bizonyította -
vittorio #829 Zambi!
kinek drukkoltál a svédeknek vagy a dánoknak? muhahahaha, szoptak a macskazabáló barátaid!!!!!!!!!
hiperhajókázás: már a kajak-kenu válogatott érdeklődik. na persze nem azért, hogy B-Ass-t kivigyék Athénba, hanem azért, hogy az edzéseken használják. súlytöbbletként. -
zambrotta #828 csak nem pont kameravégre kapta a bulvár a szombati hiperhajókázást????? -
vittorio #827 mint mindig, most is érdemes a szokásos fotógalériát böngészni. van jópár toprongy riba és a helyi lóarcú vagányok is nagy számban emelik a rendezvény színvonalát. -
vittorio #826 nagyon jó volt a ZTV összefoglaló a helyi vízisportokról. Big Ass valóban tőkesúlyként funkcionált. Botlábó Tormi hátul amerikázott. -
vittorio #825 dörmy!
nem gyött le a játék. spiel helyett eriggy kapálni -
vittorio #824 tormi! megyen a játék, vagy nem és ettől befeszültél? -
vittorio #823 Büdrik!
nincs semmi.
hvégén hiper dena buli..
honap megyek haza
-
zambrotta #822 türmi. na mi van azzal a csodálatos lábbal?????????????????????????,
megbuktam szigorlatból
hétvégén.............................................. -
vittorio #821 sajnos bodrogbaszaró emberünk nincs fent a didzsi weblapon. hogy ivott a féllábú tormy pénteken?
most melyik temetőbejárat színacél kapuját amortizálta le savas kémhatású rókájával? -
vittorio #820 ma tessenek figyelni a fókuszt!!
ez lesz benne:
"75 liter folyadékot izzadt ki magából 3órás vonatozás alatt a kenyérfejű rém!" -
zambrotta #819 dizákn= design = dizájn -
zambrotta #818 na de akkor is!!!!!!ilyen dizákn légen nem láttam
Gondolj csak bele "cődös ármáni" őtöny + (vagy inkább minusz) a foga (helye) -
vittorio #817 hülye vagy??? nem tudtad hogy cőd időközben divatdiktátor lett? inkább örülj hogy testközelből láthattál egy eredeti C'ote d'Azur modellt. Gucci, Náray, Dolce & Gabbana mind halottak!! -
zambrotta #816 minap a vasútállomásról hazafelé tartottam és találkoztam a mi cődünkkel, aki éppen ballagái fáradalmait heverte ki a Hild téren egy padon a legújabb Ármáni őtönyében............! Mindenkinek a fantáziájára bízom -
vittorio #815 Cőd és Türi találkozik. Cőd:
- Adjál egy cigit!
- Nem adok.
- Oké, akkor rágyújtok az enyémből, de megadod! -
zambrotta #814 mi??????????
Mi lesz most velünk?Még egy fenoménnal kevesebb?!
De remélem azé reggel elbicegett a turiba és vett nekem mezt! -
vittorio #813 na mit hallok! Dopex Tormi, a csodacsatár ismét tönkrekúrta a térdét. egy magasan ívelő kárrier kettétörését láthattuk? magára és ékpár nélkül marad Ronaldo? vajh, ki rúg ezentúl kapu mellé?
holnapi hirdetés az expresszben:
"Kenyérfejű kezdő alkoholista, bicegő lábmaradványokkal,tanári diplomával szórólaposztogatási állást keres. Jelige: rakkolti póka. -
vittorio #812 a hányás helyszíne méltó a szakdolgozatához. nem tudjátok beszervezni a Dopexbe? szeretném látni a tökig izzadó Thürmyt, amikor én valamelyik tengerben áztatom a seggem.
tormi: megfogadtam egy angol bukinál, hogy cseh-angol döntő lesz! -
zambrotta #811 á ő nem rugoot be nagyon
csak akkorát hányt a zsidó temető mögött a garázsoknál, hogy én is majdnem széthánytam miatta az agyam
+ még előtte bement a szeretett otthoni fészekbe és büszke édesanyját lenyúlta 3 szál cigivel, a kis sunyi -
vittorio #810 Tormi haverjait kérdem (mert az ő beszámolójából az égő részek kimaradnak), milyen volt a pénteki ivászat? merre hányt Thörmy?
big "mázsa" ass ott volt? -
zambrotta #809 Azé ne bízd el magad -
zambrotta #808 Na mi van az ország legújabb tanár büszkesége maár nem is teszi tiszteletét a fórumon!!!!!!!!!!!????????????
Meghajlunk nagyságod előtt!!!!!!!!!! -
vittorio #807
nesze büdrik, itt a jutalmad a 800-ér