1406
kedvenc történeteim cötebergről
  • vittorio
    egyszer leokádja az igénytelen hosszú haját!
  • vittorio
    fasza csávó ez a törmy!

nem lenne rossz poén ismeretlen számról felhívni, hogy jöjjön el 1 állásinterjúra. a megbeszélt helyszín - csak hogy szokja a vonatozást - lehetne mondjuk Zalaegerszegen...

• zambrotta
    feszültséglevezetésképp minden pénteken széthánnyja az agyát, amivel nincs baj, de azzal már igen, hogy ezt a szokást átvettem én is, és nem csak otthon, hanem itt Fváron is

szerintem csöcsnek meg nincs annyi esze , hogy elmenjen csernushoz, főleg, azért, mert 20 éves korára már szétitta magát és neki se lesz foga. Egyéként meg csak egy nagy klasszikus jut eszembe, ha rájuk gondolok :"Két összeillő ember"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vittorio
    hello zamb,

mit csinál tormi (hacsak elinná) ? én tépésre gondolok, ugyanis fergeteges lendülettel butul az agya.

most éppen nagyon feszült az idegállapota...

csöcs 20 éves korára csernushoz megy ilyen témával 'alkesz vagyok és egy fogatlan csövessel reszeltetem magam'
  • zambrotta
    egyébként a mi kedves barátunkról, mélyen tisztelt cőd amazonról a hétvégén kiderültek, újabb, nem meglepő dolgok!!!!!!!!!!

1. továbbra sem veti meg a szeszt, sőt egyre jobban "imádja"

2. újra elszegényedett, tartozik kb 35-40 db ezer ft-ossal 2 db "barátjának", és miközben "nem tudom megadni, mert nincs pénzem" , addig minden szombaton az idétlenvigyorú, pontagyú csöcscsel diszkóban aljasra isszák magukat
  • zambrotta
    hacsak elinná
  • vittorio
    a hányógépes áncikuri lovaterhét a munkanélküli ingyenélő semmittevő lazio-s kenyér- és reneszánszfejű madarának! a család 3 tagja húzza az igát, ez a toprongy csöves meg elissza a vagyont! egy igazi pernahajder!
  • zambrotta
    szegény türi pénteken megint hányt bánatában, de mindezt olyan szonorúan csinálta, hogy én is elhánytam magam
  • vittorio
    bread-head and toothless talk:

- toothy! already have a job?
    - no way, if I get a job, I will earn fewer money
    - interessssting, and what about your missing tooth?
    - nothing, really. it was pulled out, when I played Astaire.
    - was rush there?
    - no. but 'big tits' or 'bitch of the band' was.
  • vittorio
    drukkoljatok, ma van törmi első job interjúja. ha nyer az mindenkinek jó mert ha 8 órát melózik akkor kevesebbet látjuk a rusnya pofáját, ráadásul lesz pénze "kis-heinekent mindenkinek" és hasonló akciókra.

most még a feszület öli meg...

crucial time: 13,30 p.m.
  • vittorio
    két beteg fotó a masterről

1, cőd! nincs másik inged?

2, piece forever!

• vittorio
    megint kimarta valami a garázskörnyéki vasakat?
  • vittorio
    Zambi, azaz Zámbó!

a közvetlen szomszédunk most (tegnap) húzták el a belüket. ha voltál már nálunk akkor tudod hol van, és milyen a kecó. de kiad6juk neked a régi brinyiglitárolót, ami egy fasufni. most kb 75 fok meleg lehet bent, de legalább barátságos, összesen 2 négyzetméter, tehát állva tucc aludni.

ez 50e+rezsi.
  • zambrotta
    nekem nem meló, hanem pesti albérlet kel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként pedig most olvastam a boon.hu-n, hogy a sárospataki garázstulajdonosok ismeretlen (nagy méretű) tettes ellen, előre megfontolt szándékból elkövetett garázsajtóamortizáció miatt feljelentést tettek a helyi rendőrkapitányságon! Egyelőre annyi köztudott, hogy egy fiatal, valószínűsíthetőleg történelemtanár, a Zsidó temető melletti garázsok legfőbb ellensége! A merényletek különös módját választja, mivel hányásaval, mely az átlagostól gusztustalanabb, büdösebb, savasabb próbálja tönkretenni az ajtókat!!!!! A rendőrség szerint egy már régóta figyelt, 2 tagú bűnszövetkezetről van szó, melynek előbb említett tagja, másik munkanélküli, az állampolgárokon élősködő tagját próbálja szeszfőzdéhez és cannabis termelő helyhez juttatni, remélve, hogy a garázstulajdonosok előbb-utóbb elmenekülnek!!!!!

A rendőrség a becsületes nyomravezetőnek egy tiszai hajótúrát kínál:::::)))) Aki esetleg nem értené a nemes felajánlást, hívja a : 06/70 2895439-es telefonszámot.
  • vittorio
    mai hír a fitness.hu -n.

Újabb két vagány közelítette meg a 100 kg-s álomhatárt

Ki- és 6 éve tartó, a gyöngyösi szeszipar soha nem látott fellendülését eredményező non-stop piálás meghozta eredményét: az újabban csak Big Ass-ként (korábban Mr. NiceField-ként) ismert tehetséges agrármérnök zsírpárnái folyamatosan terjeszkednek, s immár 100 kg közelébe billentik a mérleg kijelzőjét.

Dagimalac barátunknak azonban nem egyedül kell a Sivatagi Vadászban rázogatni a zsírhurkákat. Belépett ugyanis a HMK-ba (Helyi Mázsások Klubja) a hírhedt Kenyérfejű Thormy, a kocsmák környéki természetes fauna nagy pusztítója, aki egy kiadós konyaknyelőverseny után okádékával irtja a helyi növényzetet.

folytatás az XXXXL magazin júliusi számában
  • vittorio
    nem tudtok melót Thorminak? árokásás-kábelfektetés vonal érdekelné, 17 ft-os órabérért.
  • zambrotta
    muá!!!!!! nagyon vicces
    most olvasom, hogy jön Lippi a válogatott élére és akkor reszkedhet a világ!!!!!!
    egyébként ÉN lettem a legjobb olasz!!!!!!!!

én úgy tudom, h ass lenne a súlytöbblet, Türmi Pintyőke pedig az "irányító" Vereckei és Kammerer mögött, mert ahhoz nagyon ért, bár ezt nem bizonyította
  • vittorio
    Zambi!

kinek drukkoltál a svédeknek vagy a dánoknak? muhahahaha, szoptak a macskazabáló barátaid!!!!!!!!!

hiperhajókázás: már a kajak-kenu válogatott érdeklődik. na persze nem azért, hogy B-Ass-t kivigyék Athénba, hanem azért, hogy az edzéseken használják. súlytöbbletként.
  • zambrotta
    csak nem pont kameravégre kapta a bulvár a szombati hiperhajókázást?????
  • vittorio
    mint mindig, most is érdemes a szokásos fotógalériát böngészni. van jópár toprongy riba és a helyi lóarcú vagányok is nagy számban emelik a rendezvény színvonalát.
  • vittorio
    nagyon jó volt a ZTV összefoglaló a helyi vízisportokról. Big Ass valóban tőkesúlyként funkcionált. Botlábó Tormi hátul amerikázott.
  • vittorio
    dörmy!

nem gyött le a játék. spiel helyett eriggy kapálni
  • vittorio
    tormi! megyen a játék, vagy nem és ettől befeszültél?
  • vittorio
    Büdrik!
    nincs semmi.
    hvégén hiper dena buli..
    honap megyek haza
  • zambrotta
    türmi. na mi van azzal a csodálatos lábbal?????????????????????????,

megbuktam szigorlatból

hétvégén..............................................
  • vittorio
    sajnos bodrogbaszaró emberünk nincs fent a didzsi weblapon. hogy ivott a féllábú tormy pénteken?

most melyik temetőbejárat színacél kapuját amortizálta le savas kémhatású rókájával?
  • vittorio
    ma tessenek figyelni a fókuszt!!

ez lesz benne:

"75 liter folyadékot izzadt ki magából 3órás vonatozás alatt a kenyérfejű rém!"
  • zambrotta
    dizákn= design = dizájn
  • zambrotta
    na de akkor is!!!!!!ilyen dizákn légen nem láttam

Gondolj csak bele "cődös ármáni" őtöny + (vagy inkább minusz) a foga (helye)
  • vittorio
    hülye vagy??? nem tudtad hogy cőd időközben divatdiktátor lett? inkább örülj hogy testközelből láthattál egy eredeti C'ote d'Azur modellt. Gucci, Náray, Dolce & Gabbana mind halottak!!
  • zambrotta
    minap a vasútállomásról hazafelé tartottam és találkoztam a mi cődünkkel, aki éppen ballagái fáradalmait heverte ki a Hild téren egy padon a legújabb Ármáni őtönyében............! Mindenkinek a fantáziájára bízom
  • vittorio
    Cőd és Türi találkozik. Cőd:
    - Adjál egy cigit!
    - Nem adok.
    - Oké, akkor rágyújtok az enyémből, de megadod!
  • zambrotta
    mi??????????
    Mi lesz most velünk?Még egy fenoménnal kevesebb?!
    De remélem azé reggel elbicegett a turiba és vett nekem mezt!
  • vittorio
    na mit hallok! Dopex Tormi, a csodacsatár ismét tönkrekúrta a térdét. egy magasan ívelő kárrier kettétörését láthattuk? magára és ékpár nélkül marad Ronaldo? vajh, ki rúg ezentúl kapu mellé?

holnapi hirdetés az expresszben:

"Kenyérfejű kezdő alkoholista, bicegő lábmaradványokkal,tanári diplomával szórólaposztogatási állást keres. Jelige: rakkolti póka.
  • vittorio
    a hányás helyszíne méltó a szakdolgozatához. nem tudjátok beszervezni a Dopexbe? szeretném látni a tökig izzadó Thürmyt, amikor én valamelyik tengerben áztatom a seggem.

tormi: megfogadtam egy angol bukinál, hogy cseh-angol döntő lesz!
  • zambrotta
    á ő nem rugoot be nagyon
    csak akkorát hányt a zsidó temető mögött a garázsoknál, hogy én is majdnem széthánytam miatta az agyam
    + még előtte bement a szeretett otthoni fészekbe és büszke édesanyját lenyúlta 3 szál cigivel, a kis sunyi
  • vittorio
    Tormi haverjait kérdem (mert az ő beszámolójából az égő részek kimaradnak), milyen volt a pénteki ivászat? merre hányt Thörmy?

big "mázsa" ass ott volt?
  • zambrotta
    Azé ne bízd el magad
  • zambrotta
    Na mi van az ország legújabb tanár büszkesége maár nem is teszi tiszteletét a fórumon!!!!!!!!!!!????????????
    Meghajlunk nagyságod előtt!!!!!!!!!!
  • vittorio

nesze büdrik, itt a jutalmad a 800-ér