1406
kedvenc történeteim cötebergről
-
türmy #966 egyébként a chaten nyomulok, szoba:depeche mode
-
türmy #965 Állítólag az újhelyi síversenyt élőben közvetíti a humor1.
közvetítő Karlos Kieros. -
vittorio #964 ráfigyelek, bár közben átnézek majd a ZTV-re, ahol karcsa-újhel rángádó -
türmy #963 sárk! hétvégi rangadó a humor unon:
13:30 Labdarúgás. Everton-Chelsea, angol bajnokság, 27. forduló (élő)
-
türmy #962 érdekes zambi, már azt hittem, hogy kinyírtad magad.. nem baj szurkolhatsz még a roma-nak is. -
zambrotta #961 nemrég keltem fel a hétfői bekúrás után és mán csak egy előadást kell kibírnom ma és megint indul a denaparty
tür
csak pénteken megyek haza, mivel szükségem lesz a teljes csütörtöki napra, hogy eltüntessem a karikákat a szemem alól és még néhány hasonló dolog -
vittorio #960 türmi, gond lesz a liz-lazioval!
http://index.hu/sport/foci/fhirek/?main:2005.02.09.&211076 -
vittorio #959 mit gyakorolt a telken? bibir-reszelést? -
türmy #958 kérdeztem tőle, hogy mennyibe kerül, azújhelyi felvonó, erre el kezd hadoválni, hogy vmilyen faszomtudjamilyen verseny lesz februárban és hogy gyakorolt a telken. Erre akadtam ki... -
vittorio #957 ez a gép annyira fing, hogy egy chattól lefagy :-(
majd este benézek , oszt tönkreteszem a melóját -
vittorio #956 na akkor ráfigyelek
de szerintem te vagy az -
türmy #955 beszarok, hogy miket ír ez a hülye smajda -
türmy #954 írj már be vmi kegyetlent smajdának!!
-
türmy #953 pedig ilyen néven fut ott valaki -Djagrasto- ez nem poén. -
vittorio #952 faszom megy a rokkerek közé. épp melózok, ez a szar chat meg szétlassítja a gépet. most nem érek rá. chatelj hüppodráli hüppodronnal -
türmy #951 azonnal gyere a gyalogló chatre a sátoraljaújhely szobába!!!!!!!!! -
vittorio #950 mi a pék ez az sms dömping már megin'? -
vittorio #949 érdekes volt amit kuldtél mert én már nem találtam meg a hirdetésüket (hírek média kft. volt a feladó), még 2 további helyre küldtem az önéletrajzot, bár az e-mail megadásával gondok voltak, ezert egyszer a cőtebergest, egyszer meg az enyémet adtam meg.
a call of duty meg van, de 2,77 giga, azaz beszarok kétszer amíg lejön (ráadásul csak egy embernek van meg), sima dsl kapcsolattal.
van ajándék kiskutya (sajátpók), kell?
hogyhogy már nem vagy bekapcsolva este 11-kor? csak nem analszolsz? ja, dűtborít a 7-es kenelés. foáré, hüpp3 -
türmy #948 kill yourself cápa!
na megvannak a szarjaim? nehogy azt mond, hogy nem nézted meg mert rád uszítom pókot.
melóra elküldted az önéletrajzomat? és amit a tisztelt sirk-sárk néven kaptál?
-
vittorio #947 Dormi,
nem is kérdeztem, hogyan oldod meg az interprojektor műveleteket a szikiszakkerben? elképzelem, ahogy kiosonsz az udvarra, oszt bajorfejjel rátépkedsz -
vittorio #946 tür,
nem is mondtam , de tegnap a beáll a hodály családdal találkoztam az utcán. kínos, nem? nem tudtam, hogy ezek kimozdulnak a szeretett hiperkérójukból.
névnapodra mehet a motoros fűrész+búvárszemüveg??? mu-ha-ha -
vittorio #945 úgy láccik Rikk annyira behumorizát, hogy még a kádban (és egyúttal saját hányásában) alszik. -
vittorio #944 spider tongue is my friend
reggel elraboltam a hülye tányérját. mondhatni, befeszült -
türmy #943 robogok. -
vittorio #942 állítólag Fater már készíti elő a szerződésedet a Vay Mikiho' ami 20 évre szól a jelenlegi fizetési feltételekkel. aláírod, nem? -
türmy #941 De majd hívj már fel, hogy mi lesz meg és mi nem, jó te tbr-i shit.+a meló is érdekelne, don't forget. -
türmy #940 jó! a "tőtök ami belefér" az jó lesz. -
vittorio #939 tormi,
ne akadj ki de ez nem lesz meg mind, majd tőtök, ami belefér.
tényleg parti-arc leszel hétvégén? -
türmy #938 féreg oszt még most küldtem mailt a vittoriora ne akadj ki, hanem be.. -
vittorio #937 "a faszom megy rokkerek közé jelleggel thürmy partyra akar menni a hájlánderbe"
mi a pöcs??? -
vittorio #936 "Amiket le kéne tölteni:
DM-Barcelona 98 live audit!
www.depechemode.tv-ről, az 1990-es bootlegeket (2 van a jobb minőségüt audit)"
aha, jóóóóóóóóóóó, tök valószínű.
hol van nekem erre időm????????????? -
vittorio #935 türmy,
mél ment a [email protected] -ra.
egyébként muhaha, kegyetlen vicces a mail, tisztelt sirk sark, hmm, be ne szarjak, bár lehet, hogy mégis mert 9-kor keltem, amikor te már a bányában izzadtál.
kűdöd a bádizást? azaz 1 klasszikust idéznék:
Méc gyurenolni? -
türmy #934 Amiket le kéne tölteni:
DM-Barcelona 98 live audit!
www.depechemode.tv-ről, az 1990-es bootlegeket (2 van a jobb minőségüt audit) -
türmy #933 Én is küldtem neked egy melót a mailedre, majd nézd+
Milyen hipermelókra küldted el, csak azért, hogy tudjam, ha hívnak. Küld el a cötére... -
vittorio #932 számíts rá hogy hívni fognak, szanaszét regisztráltalak egy fejvadász cégnél, tök jó ajánlataik vannak, lehet hogy átmegyek, oszt én leszek a főnököd. lebegni fog a kenyér fejed, ahogy reggel 10-kor rohansz nekem sörért, muhaha -
vittorio #931 dormi,
így kell belépni
www.jobinfo.hu
log: [email protected]
pass: 123456 (meglepő, nem?)
kűggyed neki, mer azt akarom látni, hogy a full highlander a te első fizudból issza aljasra magát, Cőd orrából pedig kilométeres csíkokban lóg a spury... -
vittorio #930 csipi csepel, lovafasza... -
vittorio #929 dormi,
innen tucc belépni a jobinfora:
http://jobinfo.hu/reg/v.php/8103245925/reg
-
zambrotta #928 a faszom megy rokkerek közé jelleggel thürmy partyra akar menni a hájlánderbe
pözső -
zambrotta #927 Türmi:
Ma úgy bekúrok, mint még soha!!!!
Hazamegyek az albiba és leszakítoma szekrényajtót meg behányok a kádba és lefekszek aludni ruhástól és végig a fejedre gondolok, mikor reggel 7kor faterod felkelt
hhhháááááááááááá