cöteberg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááááá

szegény dra-kulát (nem rokona cõdnek::))??) , ne alázzuk meg
Viszont két új név felkerült a listára: MAGÁNYOS SZEMFOG V SZINGLI SZEMFOG, csak azért, hogy a trendekhez igazodjunk

tür feszült lett, mert nem danoltam vele, egyébként hozta a formáját

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

zamb!

lökj infókat a kenyérfejû munkakerülõ pénteki bebombázásáról. állítólag a cõd-család a 2. fog elvesztését ünnepelte. egyre drakulább feje van a bodrogbaszarónak.

hallom jól sikerült rick és bád fellépése a karao-ki són! perpillanat ezzel a felhívással lehet lerombolni az idegrendszerét: "héj tormi! beírtalak a listánkra, hétvegén gyühecc szüretelni"
az baj, h nem ismered a "jót", patakon a kisvadászhoz hasonlítanám

sport, steffl még mindig közkedvelt, ma is az a steffl a meetingpoint, aztán sport....., csak azért írom, h türi elszomorodjon, h õ megint száraz májjal ébred

csak nem megvan az állás?

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

hello Zambrotta,

meg nem erõsített hírek szerint Tormy rendõrnyomozó lesz! tehát ezek után a következõ megszólításokat kell alkalmazni:

- Colombo
- TJ Hooker
- Starsky
- Hutch
- Ötvös Csöpi (esetleg Csucsu)
- Poirrot

stb,stb.

szintén kiszivárgott infó: szakterülete az építõipari visszaélések, csalások...feltárása lesz, ergo a gyengefogazatú betonkeverõmaster jobban teszi ha rettegni kezd, mert hamarosan lecsap a kenyérfejû kommandó!
joe borozojat nem ismerem , en

sport
steffl
fészek
kisgilde

helyeken szocializálodtam

türmy a héten chivas regalba dugta az arcát (7dl)
az ezredik hozzászólót meghívom egy vödör koktélra

na már most fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mi lehet az ügy háttere

Dear Vittorio!!!!

Én azzal fogom õrületbe kergetni 7végén, hogy nem hiszem, hogy péntek este kimegyek piálni, mert a héten kedden és szerdán is szénné ittam a májamat! Extra öntüdatlan állapotba kerültem kedden este a Joe borozójában (ugye ismerõs) elfogyasztott, 180 ftos Borsodi bivalytól és a 120 ftos napoleon konyaktól, szerdán pedig a szintén Viktor nevezetû cimborám házilag kifejlesztett "VÖDÖR KOKTÉLJÁTÓL" estem transzba!!!!!! Egyébként valahogy CÕD is így kezdte, egxre inkább félek!!!Én nem akarok betont keverni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha ezt meghallja és tudatosul benne, hogy õ egyszer se baszózott be a héten.................!!! NC!!!!!

csao rikkbád,

a kenyérfejû igénytelenkedõ pénteken húzza haza a belét.
van egy szitu amivel csontra ki lehet készíteni az idegrendszerét: csak annyit kell neki mondani, hogy "cigány-motorosfûrész". ezt meghallva dühöngõ õrültté változik.
inkább pécsre, arra szarabb a vasúthálózat, reggel és este egy vonat

egyszer leokádja az igénytelen hosszú haját!
fasza csávó ez a törmy!

nem lenne rossz poén ismeretlen számról felhívni, hogy jöjjön el 1 állásinterjúra. a megbeszélt helyszín - csak hogy szokja a vonatozást - lehetne mondjuk Zalaegerszegen...

feszültséglevezetésképp minden pénteken széthánnyja az agyát, amivel nincs baj, de azzal már igen, hogy ezt a szokást átvettem én is, és nem csak otthon, hanem itt Fváron is

szerintem csöcsnek meg nincs annyi esze , hogy elmenjen csernushoz, fõleg, azért, mert 20 éves korára már szétitta magát és neki se lesz foga. Egyéként meg csak egy nagy klasszikus jut eszembe, ha rájuk gondolok :"Két összeillõ ember"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hello zamb,

mit csinál tormi (hacsak elinná) ? én tépésre gondolok, ugyanis fergeteges lendülettel butul az agya.

most éppen nagyon feszült az idegállapota...

csöcs 20 éves korára csernushoz megy ilyen témával 'alkesz vagyok és egy fogatlan csövessel reszeltetem magam'
egyébként a mi kedves barátunkról, mélyen tisztelt cõd amazonról a hétvégén kiderültek, újabb, nem meglepõ dolgok!!!!!!!!!!

1. továbbra sem veti meg a szeszt, sõt egyre jobban "imádja"

2. újra elszegényedett, tartozik kb 35-40 db ezer ft-ossal 2 db "barátjának", és miközben "nem tudom megadni, mert nincs pénzem" , addig minden szombaton az idétlenvigyorú, pontagyú csöcscsel diszkóban aljasra isszák magukat

hacsak elinná

a hányógépes áncikuri lovaterhét a munkanélküli ingyenélõ semmittevõ lazio-s kenyér- és reneszánszfejû madarának! a család 3 tagja húzza az igát, ez a toprongy csöves meg elissza a vagyont! egy igazi pernahajder!
szegény türi pénteken megint hányt bánatában, de mindezt olyan szonorúan csinálta, hogy én is elhánytam magam

bread-head and toothless talk:

- toothy! already have a job?
- no way, if I get a job, I will earn fewer money
- interessssting, and what about your missing tooth?
- nothing, really. it was pulled out, when I played Astaire.
- was rush there?
- no. but 'big tits' or 'bitch of the band' was.
drukkoljatok, ma van törmi elsõ job interjúja. ha nyer az mindenkinek jó mert ha 8 órát melózik akkor kevesebbet látjuk a rusnya pofáját, ráadásul lesz pénze "kis-heinekent mindenkinek" és hasonló akciókra.

most még a feszület öli meg...

crucial time: 13,30 p.m.
két beteg fotó a masterrõl

1, cõd! nincs másik inged?

2, piece forever!

megint kimarta valami a garázskörnyéki vasakat?
Zambi, azaz Zámbó!

a közvetlen szomszédunk most (tegnap) húzták el a belüket. ha voltál már nálunk akkor tudod hol van, és milyen a kecó. de kiad6juk neked a régi brinyiglitárolót, ami egy fasufni. most kb 75 fok meleg lehet bent, de legalább barátságos, összesen 2 négyzetméter, tehát állva tucc aludni.

ez 50e+rezsi.
nekem nem meló, hanem pesti albérlet kel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként pedig most olvastam a boon.hu-n, hogy a sárospataki garázstulajdonosok ismeretlen (nagy méretû) tettes ellen, elõre megfontolt szándékból elkövetett garázsajtóamortizáció miatt feljelentést tettek a helyi rendõrkapitányságon! Egyelõre annyi köztudott, hogy egy fiatal, valószínûsíthetõleg történelemtanár, a Zsidó temetõ melletti garázsok legfõbb ellensége! A merényletek különös módját választja, mivel hányásaval, mely az átlagostól gusztustalanabb, büdösebb, savasabb próbálja tönkretenni az ajtókat!!!!! A rendõrség szerint egy már régóta figyelt, 2 tagú bûnszövetkezetrõl van szó, melynek elõbb említett tagja, másik munkanélküli, az állampolgárokon élõsködõ tagját próbálja szeszfõzdéhez és cannabis termelõ helyhez juttatni, remélve, hogy a garázstulajdonosok elõbb-utóbb elmenekülnek!!!!!

A rendõrség a becsületes nyomravezetõnek egy tiszai hajótúrát kínál:::::)))) Aki esetleg nem értené a nemes felajánlást, hívja a : 06/70 2895439-es telefonszámot.

mai hír a fitness.hu -n.

Újabb két vagány közelítette meg a 100 kg-s álomhatárt

Ki- és 6 éve tartó, a gyöngyösi szeszipar soha nem látott fellendülését eredményezõ non-stop piálás meghozta eredményét: az újabban csak Big Ass-ként (korábban Mr. NiceField-ként) ismert tehetséges agrármérnök zsírpárnái folyamatosan terjeszkednek, s immár 100 kg közelébe billentik a mérleg kijelzõjét.

Dagimalac barátunknak azonban nem egyedül kell a Sivatagi Vadászban rázogatni a zsírhurkákat. Belépett ugyanis a HMK-ba (Helyi Mázsások Klubja) a hírhedt Kenyérfejû Thormy, a kocsmák környéki természetes fauna nagy pusztítója, aki egy kiadós konyaknyelõverseny után okádékával irtja a helyi növényzetet.

folytatás az XXXXL magazin júliusi számában
nem tudtok melót Thorminak? árokásás-kábelfektetés vonal érdekelné, 17 ft-os órabérért.
muá!!!!!! nagyon vicces
most olvasom, hogy jön Lippi a válogatott élére és akkor reszkedhet a világ!!!!!!
egyébként ÉN lettem a legjobb olasz!!!!!!!!

én úgy tudom, h ass lenne a súlytöbblet, Türmi Pintyõke pedig az "irányító" Vereckei és Kammerer mögött, mert ahhoz nagyon ért, bár ezt nem bizonyította

Zambi!

kinek drukkoltál a svédeknek vagy a dánoknak? muhahahaha, szoptak a macskazabáló barátaid!!!!!!!!!

hiperhajókázás: már a kajak-kenu válogatott érdeklõdik. na persze nem azért, hogy B-Ass-t kivigyék Athénba, hanem azért, hogy az edzéseken használják. súlytöbbletként.
csak nem pont kameravégre kapta a bulvár a szombati hiperhajókázást?????

mint mindig, most is érdemes a szokásos fotógalériát böngészni. van jópár toprongy riba és a helyi lóarcú vagányok is nagy számban emelik a rendezvény színvonalát.
nagyon jó volt a ZTV összefoglaló a helyi vízisportokról. Big Ass valóban tõkesúlyként funkcionált. Botlábó Tormi hátul amerikázott.
dörmy!

nem gyött le a játék. spiel helyett eriggy kapálni
tormi! megyen a játék, vagy nem és ettõl befeszültél?
Büdrik!
nincs semmi.
hvégén hiper dena buli..
honap megyek haza
türmi. na mi van azzal a csodálatos lábbal?????????????????????????,

megbuktam szigorlatból

hétvégén..............................................

sajnos bodrogbaszaró emberünk nincs fent a didzsi weblapon. hogy ivott a féllábú tormy pénteken?

most melyik temetõbejárat színacél kapuját amortizálta le savas kémhatású rókájával?
ma tessenek figyelni a fókuszt!!

ez lesz benne:

"75 liter folyadékot izzadt ki magából 3órás vonatozás alatt a kenyérfejû rém!"
dizákn= design = dizájn

na de akkor is!!!!!!ilyen dizákn légen nem láttam

Gondolj csak bele "cõdös ármáni" õtöny + (vagy inkább minusz) a foga (helye)

hülye vagy??? nem tudtad hogy cõd idõközben divatdiktátor lett? inkább örülj hogy testközelbõl láthattál egy eredeti C'ote d'Azur modellt. Gucci, Náray, Dolce & Gabbana mind halottak!!
minap a vasútállomásról hazafelé tartottam és találkoztam a mi cõdünkkel, aki éppen ballagái fáradalmait heverte ki a Hild téren egy padon a legújabb Ármáni õtönyében............! Mindenkinek a fantáziájára bízom

Cõd és Türi találkozik. Cõd:
- Adjál egy cigit!
- Nem adok.
- Oké, akkor rágyújtok az enyémbõl, de megadod!
mi??????????
Mi lesz most velünk?Még egy fenoménnal kevesebb?!
De remélem azé reggel elbicegett a turiba és vett nekem mezt!

na mit hallok! Dopex Tormi, a csodacsatár ismét tönkrekúrta a térdét. egy magasan ívelõ kárrier kettétörését láthattuk? magára és ékpár nélkül marad Ronaldo? vajh, ki rúg ezentúl kapu mellé?

holnapi hirdetés az expresszben:

"Kenyérfejû kezdõ alkoholista, bicegõ lábmaradványokkal,tanári diplomával szórólaposztogatási állást keres. Jelige: rakkolti póka.
a hányás helyszíne méltó a szakdolgozatához. nem tudjátok beszervezni a Dopexbe? szeretném látni a tökig izzadó Thürmyt, amikor én valamelyik tengerben áztatom a seggem.

tormi: megfogadtam egy angol bukinál, hogy cseh-angol döntõ lesz!
á õ nem rugoot be nagyon
csak akkorát hányt a zsidó temetõ mögött a garázsoknál, hogy én is majdnem széthánytam miatta az agyam
+ még elõtte bement a szeretett otthoni fészekbe és büszke édesanyját lenyúlta 3 szál cigivel, a kis sunyi

Tormi haverjait kérdem (mert az õ beszámolójából az égõ részek kimaradnak), milyen volt a pénteki ivászat? merre hányt Thörmy?

big "mázsa" ass ott volt?
Azé ne bízd el magad

Na mi van az ország legújabb tanár büszkesége maár nem is teszi tiszteletét a fórumon!!!!!!!!!!!????????????
Meghajlunk nagyságod elõtt!!!!!!!!!!

nesze büdrik, itt a jutalmad a 800-ér