cöteberg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény dra-kulát (nem rokona cõdnek::))??) , ne alázzuk meg
Viszont két új név felkerült a listára: MAGÁNYOS SZEMFOG V SZINGLI SZEMFOG, csak azért, hogy a trendekhez igazodjunk
tür feszült lett, mert nem danoltam vele, egyébként hozta a formáját
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
lökj infókat a kenyérfejû munkakerülõ pénteki bebombázásáról. állítólag a cõd-család a 2. fog elvesztését ünnepelte. egyre drakulább feje van a bodrogbaszarónak.
sport, steffl még mindig közkedvelt, ma is az a steffl a meetingpoint, aztán sport....., csak azért írom, h türi elszomorodjon, h õ megint száraz májjal ébred
csak nem megvan az állás?
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
meg nem erõsített hírek szerint Tormy rendõrnyomozó lesz! tehát ezek után a következõ megszólításokat kell alkalmazni:
- Colombo
- TJ Hooker
- Starsky
- Hutch
- Ötvös Csöpi (esetleg Csucsu)
- Poirrot
stb,stb.
szintén kiszivárgott infó: szakterülete az építõipari visszaélések, csalások...feltárása lesz, ergo a gyengefogazatú betonkeverõmaster jobban teszi ha rettegni kezd, mert hamarosan lecsap a kenyérfejû kommandó!
sport
steffl
fészek
kisgilde
helyeken szocializálodtam
türmy a héten chivas regalba dugta az arcát (7dl)
Dear Vittorio!!!!
Én azzal fogom õrületbe kergetni 7végén, hogy nem hiszem, hogy péntek este kimegyek piálni, mert a héten kedden és szerdán is szénné ittam a májamat! Extra öntüdatlan állapotba kerültem kedden este a Joe borozójában (ugye ismerõs) elfogyasztott, 180 ftos Borsodi bivalytól és a 120 ftos napoleon konyaktól, szerdán pedig a szintén Viktor nevezetû cimborám házilag kifejlesztett "VÖDÖR KOKTÉLJÁTÓL" estem transzba!!!!!! Egyébként valahogy CÕD is így kezdte, egxre inkább félek!!!Én nem akarok betont keverni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha ezt meghallja és tudatosul benne, hogy õ egyszer se baszózott be a héten.................!!! NC!!!!!
a kenyérfejû igénytelenkedõ pénteken húzza haza a belét.
van egy szitu amivel csontra ki lehet készíteni az idegrendszerét: csak annyit kell neki mondani, hogy "cigány-motorosfûrész". ezt meghallva dühöngõ õrültté változik.
nem lenne rossz poén ismeretlen számról felhívni, hogy jöjjön el 1 állásinterjúra. a megbeszélt helyszín - csak hogy szokja a vonatozást - lehetne mondjuk Zalaegerszegen...
szerintem csöcsnek meg nincs annyi esze , hogy elmenjen csernushoz, fõleg, azért, mert 20 éves korára már szétitta magát és neki se lesz foga. Egyéként meg csak egy nagy klasszikus jut eszembe, ha rájuk gondolok :"Két összeillõ ember"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mit csinál tormi (hacsak elinná) ? én tépésre gondolok, ugyanis fergeteges lendülettel butul az agya.
most éppen nagyon feszült az idegállapota...
csöcs 20 éves korára csernushoz megy ilyen témával 'alkesz vagyok és egy fogatlan csövessel reszeltetem magam'
1. továbbra sem veti meg a szeszt, sõt egyre jobban "imádja"
2. újra elszegényedett, tartozik kb 35-40 db ezer ft-ossal 2 db "barátjának", és miközben "nem tudom megadni, mert nincs pénzem" , addig minden szombaton az idétlenvigyorú, pontagyú csöcscsel diszkóban aljasra isszák magukat
- toothy! already have a job?
- no way, if I get a job, I will earn fewer money
- interessssting, and what about your missing tooth?
- nothing, really. it was pulled out, when I played Astaire.
- was rush there?
- no. but 'big tits' or 'bitch of the band' was.
most még a feszület öli meg...
crucial time: 13,30 p.m.
1, cõd! nincs másik inged?
2, piece forever!

a közvetlen szomszédunk most (tegnap) húzták el a belüket. ha voltál már nálunk akkor tudod hol van, és milyen a kecó. de kiad6juk neked a régi brinyiglitárolót, ami egy fasufni. most kb 75 fok meleg lehet bent, de legalább barátságos, összesen 2 négyzetméter, tehát állva tucc aludni.
ez 50e+rezsi.
Egyébként pedig most olvastam a boon.hu-n, hogy a sárospataki garázstulajdonosok ismeretlen (nagy méretû) tettes ellen, elõre megfontolt szándékból elkövetett garázsajtóamortizáció miatt feljelentést tettek a helyi rendõrkapitányságon! Egyelõre annyi köztudott, hogy egy fiatal, valószínûsíthetõleg történelemtanár, a Zsidó temetõ melletti garázsok legfõbb ellensége! A merényletek különös módját választja, mivel hányásaval, mely az átlagostól gusztustalanabb, büdösebb, savasabb próbálja tönkretenni az ajtókat!!!!! A rendõrség szerint egy már régóta figyelt, 2 tagú bûnszövetkezetrõl van szó, melynek elõbb említett tagja, másik munkanélküli, az állampolgárokon élõsködõ tagját próbálja szeszfõzdéhez és cannabis termelõ helyhez juttatni, remélve, hogy a garázstulajdonosok elõbb-utóbb elmenekülnek!!!!!
A rendõrség a becsületes nyomravezetõnek egy tiszai hajótúrát kínál:::::)))) Aki esetleg nem értené a nemes felajánlást, hívja a : 06/70 2895439-es telefonszámot.
Újabb két vagány közelítette meg a 100 kg-s álomhatárt
Ki- és 6 éve tartó, a gyöngyösi szeszipar soha nem látott fellendülését eredményezõ non-stop piálás meghozta eredményét: az újabban csak Big Ass-ként (korábban Mr. NiceField-ként) ismert tehetséges agrármérnök zsírpárnái folyamatosan terjeszkednek, s immár 100 kg közelébe billentik a mérleg kijelzõjét.
Dagimalac barátunknak azonban nem egyedül kell a Sivatagi Vadászban rázogatni a zsírhurkákat. Belépett ugyanis a HMK-ba (Helyi Mázsások Klubja) a hírhedt Kenyérfejû Thormy, a kocsmák környéki természetes fauna nagy pusztítója, aki egy kiadós konyaknyelõverseny után okádékával irtja a helyi növényzetet.
folytatás az XXXXL magazin júliusi számában
most olvasom, hogy jön Lippi a válogatott élére és akkor reszkedhet a világ!!!!!!
egyébként ÉN lettem a legjobb olasz!!!!!!!!
én úgy tudom, h ass lenne a súlytöbblet, Türmi Pintyõke pedig az "irányító" Vereckei és Kammerer mögött, mert ahhoz nagyon ért, bár ezt nem bizonyította
kinek drukkoltál a svédeknek vagy a dánoknak? muhahahaha, szoptak a macskazabáló barátaid!!!!!!!!!
hiperhajókázás: már a kajak-kenu válogatott érdeklõdik. na persze nem azért, hogy B-Ass-t kivigyék Athénba, hanem azért, hogy az edzéseken használják. súlytöbbletként.
nem gyött le a játék. spiel helyett eriggy kapálni
nincs semmi.
hvégén hiper dena buli..
honap megyek haza
megbuktam szigorlatból
hétvégén..............................................
most melyik temetõbejárat színacél kapuját amortizálta le savas kémhatású rókájával?
ez lesz benne:
"75 liter folyadékot izzadt ki magából 3órás vonatozás alatt a kenyérfejû rém!"
Gondolj csak bele "cõdös ármáni" õtöny + (vagy inkább minusz) a foga (helye)
- Adjál egy cigit!
- Nem adok.
- Oké, akkor rágyújtok az enyémbõl, de megadod!
Mi lesz most velünk?Még egy fenoménnal kevesebb?!
De remélem azé reggel elbicegett a turiba és vett nekem mezt!
holnapi hirdetés az expresszben:
"Kenyérfejû kezdõ alkoholista, bicegõ lábmaradványokkal,tanári diplomával szórólaposztogatási állást keres. Jelige: rakkolti póka.
tormi: megfogadtam egy angol bukinál, hogy cseh-angol döntõ lesz!
csak akkorát hányt a zsidó temetõ mögött a garázsoknál, hogy én is majdnem széthánytam miatta az agyam
+ még elõtte bement a szeretett otthoni fészekbe és büszke édesanyját lenyúlta 3 szál cigivel, a kis sunyi
big "mázsa" ass ott volt?

Meghajlunk nagyságod elõtt!!!!!!!!!!

nesze büdrik, itt a jutalmad a 800-ér