cöteberg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mutogasd el, waze!
-szól már a rigó -
kár hogy nem személyesen közölted vele a hírt, kb. 1 cm-rõl, mint a svéd-dánt nyáron.
akkora a fejed, mint a tenger apálykor...
Blanco Ferenc
egyébként tegnap találkoztam vele, ahogy jöttem haza a bótból.
persze az egyik kezében ott volt miss észvezérelt.
kérdeztem, hogy hétvégén megy-e didzsibe (persze az ördög nem alszik), de sajnos azt mondta, hogy legközelebb csak PARTYRA megy asszem 18-án.
kérdeztem, hogy a dzsosztik jár-e még ki, erre azt mondta, hogy igen. ez persze nem gátolja meg abban, hogy ismét nagyot alkosson 18-án.remélem....
szanaszét melózod az agyad? berohantál mán Tarr Ödönhöz, hogy átformálja a kenyér fejed, mondjuk kiflivé? korpás kifli, muhaha...
te+ a takarítás?! ÓÓÓÓjóóó
mielõtt beleéled magad a bianchi kalandokba:
tegnap takarítottam, és sajnos eldõltek a gépsárkányok. az én aluszarom megúszta karcolás nélkül, de a tied szanaszét repedt és folyékony rozsda ömlik a vázból. mindkét kerékben 8-asok vannak, a gumik kilyukadtak, nem maradt ép küllõ. szakadt a lánc, szétcsoffadt a váltó. a nyeregcsõrõl pedig lepergett a fekete festék, így kiderült, hogy elõtte lila volt.
nem baj?
pözsó: nyáron resszkess, mert a szarr bicajodat ott fogja hagyni, egy continental gumival felszerelt, ultegra stücnis, májsztró EDUARDO által megkomponált vázu Bianchi...
Ahogy Ullrich Pilstrunggel szemben a touron, úgy én sem fogok könyörületes lenni veled. De veled sem te tengeri élõlényre hasonlító állat, akinek aluváza nem valódi, azaz képzelt.
Amúgy az angol fogadóirodák vannak annyira reálisak, hogy az 5. pontnak adjanak a legkisebb esélyt.
új fejlemény, hogy egy pékség is megkereste, hogy legyen a reklámemberük!!! felfigyeltek ugyanis a cipófejére.
ez mi
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Azért ez nem semmi, egyszerûen nem találok jelzõket, de hihetetlen testközelbõl figyelni egy felfelé ívelõ pályafutást!
Gyogyi, aztán szakker!!!!!
Az angol fogadóirodáknál állítólag már lehet fogadni a következõ munkahelyre:
1.Szakközépiskola
2.Általános iskola
3.Gimnázium
4.Fõiskola
5.Egyetem
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
- állásinterjú hétfõn
- trattlerho'
- ceremóniamester
sajnos a falut elárasztotta egy lavina, így az élelmiszer ellátás megfeneklett. ezért többszázan rohamozták a fejem késekkel, mert - nem tudom miért - de kenyérnek nézték.
picsám alatt több nejlon szakadt széjjel
el ne felejts vinni nejlont
- Kenyérfejû Yeti tartja rettegésben a karinthiai lejtõk síelõit -
Helyszíni tudósítónk jelenti: Napok óta félelemben élnek a dél-ausztriai Karinthia tartomány lakói és a szabadségukat ott töltõ turisták. Egy Magyarországról érkezett igényes család pszichopata tagja ugyanis kiszabadult gondosan õrzött vasketrecébõl és a havasi lejtõkön kísért, rettenetes, cipóformájú kenyérfejével riogatja a nyugalmat keresõ síelõket. A helyi bulvárlapokban csak Yeti-ként emlegetett rémrõl a család egyik épeszû tagja (Herr Shark)elmondta:
- Családunk Türmy névre hallgató kezeltje hetek óta furcsán viselkedik, ezért tartottuk ketrecben. Dr. Horst Fux pszichológus barátunk komoly agykárosodást állapított meg nála, amelynek gyökerei egy szilveszteri partira vezethetõk vissza. A töménytelen mennyiségben elfogyasztott Rozáli típusú, gyanús eredetû lõre, valamint a világháborús környezetû eszméletlen petárdázás - úgy tûnik - teljes mértékben tönkretette, az amúgy is labilis idegrendszerét. Január elsõ napjaiban érezhetõ volt a feszültség Türmy közelében, amit csak fokozott, hogy legjobb barátjával (Zsoltika) megszûntették gyümölcsözõnek indult szakmai kapcsolatukat, barátságuk véget ért. Kérünk mindenkit óvakodjanak tõle. Különös ismertetõjelei:
- félkilós , félbarna kenyérfej
- igénytelen, black sabbath -os séró
- mp3 lejátszójából állandóan dübögõ dj rush
Szeretnénk felkérni az MTI segítségével, Magyarország egyetlen személyét aki lenyugtathatná a feldühödött pszichopatát. Kérjük , hozzák el nekünk Repkedõ Kapit, hogy megállapíthassa, hogy változatlanul "ez a helyzet", amire a szerencsétlen bóklászó talán lehiggad és elõkerül.
1. félig kilógó, kb 30 kilós, Mezõkövesdtõl cipelt szarmonstrummal a seggedben teszed meg a távot, amely éppen elkezdte firkálni a vonalkódot a gatyádra, de lehet, hogy a combodra, amit azért nem tudsz eldönteni, mert még lehet, hogy enyhe alkoholos befolyásoltság alatt álsz (kb 10:15-kor), miközben már másnapos vagy, és a segged úgy össze van szorítva, hogy a szõrszálak sírnak a fájdalomtõl, ezalatt az izzadságot törlöd tested különbözõ részeirõl és persze jó lenne még elszívni utolsó cigedet, de tudod, hogy akkor vége a dalnak!
2. vagy mindezektõl mentesen
Nekem kb egy perc ötven másodpercig tartott az 1. pont állapotában!!!!!!
mennyi most az Árpád gimi - Lakótelep etap új sprintrekordja?
türmi atkins diétával fogyasztja a háját. zsírt eszik zsírral.
master tudja, hogy világhírû fórumja lassan 1000 hozzászólásnál tart?
egyébként új barátra talált : ZSOLTIKA
Puma
kommersz konyak
hájlánder
csöcs
...
...
....
ez igen:::::::::::::::::))))))))))))))))) hi hihihihihihi nem kapok levegõt ............................................................................
Egyébként szombaton találkoztam magával cõddel a lagúna nevû szórakozóhelyen. Nagyon meglepõ volt mikor az egyik sötét sarokból csak egy db foghely világított, nem akartam hinni a szememnek, majd legalább 2 napos transz következett!!!!!!!!!!!
Pénteken mattult (mint mondotta volt), mire az asztalra nézek és egy db sört meg vmi kommersz szart vélek felfedezni, kérdém: És ez????!!!
A válasz: KIKAPCSOLÓDOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De mégsem ez volt a meglepõ (vaj' mér'), hanem az asztaltársasága!!!! Nem, nem !!!!! NEM CSÖCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy másik életmûvész szavaival és ízlésével élve, egy 7-es csajszi ült vele szemben, de csak azért hetes, mert, ha Misz KICUCC, kicuccolva hatos, akkor ez a csaj is megér egy hetest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cõdhöz képest és eddigi túrókezdte barátnõit figyelembe véve, pedig hiper nõ volt!!!!!!
Egyébként türi péntek esti feje is megérne egy fotót, kár, hogy a Winben nem bevett szokás::((!!
És a hegyeken teljesen eséjtelen lesz velem szemben! Már látom magam elõtt (mögött), ahogy az egyik pillanatban még szarrá izzadt kibaszott nagy segge mered rám (szélárnyék ugyebár) majd, oldalra tekintek és egy emberkinézetû szenvedést látok egy ......... bianchin, majd már csak az én eszetlenül, kibaszotttul, überfasza (sajnos francia, nem olasz) PEUGEOT-on szelve a levegõt hátranézve egy kis fehér pontott látok!!!!! MINDEZ MAX 27 MP ALATT, de lehet, hogy 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
adrenalin race - szerintem :
- már láttam ilyen egy boltban, tényleg nem könnyû, legalább 11 kg
- a miche cuccok az olasz campagnolo leánycégének termékei. a 2 cég cuccai kompatibilisek egymással. a miche olcsóbb, nincs márkanév, amit meg kell fizetni, mint a campa-nál. mindenesetre az új ár (140 e ft) alapján már bele szokott férni a campás felszerelés is. egyébként ez a bringa pár helyen még kapható akciósan 110 körül vihetõ el. ha használtan veszed ebbõl érdemes kiindulni, nem a 140-bõl.
- ha 13-26-os sor van hátul akkor minek van rajta tripla lánckerék? bõven elég a kettõ, 42-26-os áttétellel az alpokba is fel lehet mászni (bár nem könnyû).
- mach1 felnik. hát igen, itt is spóroltak, ennél érdemesebb jobbat szerválni.
- fékváltókar: ez a miche gyakorlatilag ugyanaz mint a campa. érdemes megvétel elõtt kipróbálni mert sokan nem szeretik a campa fvkarokat. náluk a váltóbovden is a bandázs alatt fut, ami szebb mint a shimano külsõ megoldása, de sokkal több súrlódással jár. így a campa fvkarokkal a váltás kissé fapados élmény, van akinek 3 váltás után már fáj a csuklója. végülis, kinek mi jön be. a ferrari váltók is fapadosak :-))
- mivel 110-ért újonnan be lehet szerezni, használtan - attól is függ mennyit mentek vele - olyan 60-tól indulhat az értéke.
- mivel alumínium a váz, ha egy hajszálrepedést látsz rajta, ne vedd meg, mert el fog törni és az aluvázak hegesztése sokkal problémásabb mint az acélé.
türmi jövõre a hegyiszakaszokra gyúr!

a sunyi master jobbról figyel
király váz
megbízható váltás: sh 105
ambrosio elite felnik, conti supersport 100 külsõk
stb.stb.
egyszóval túl jó is neki. az igénytelen kenyérfej+sörhas kombóhoz inkább egy tacskókormányos tanyabike való.
beszarás ez a cõdfotó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
bianchit
Nem akartam fikázni én se a binchit (miért is tennék olyat, hiszen olasz), se a matrixot, csak gondoltam türinek az utóbbi napokban megnövekedett az önbizalma, mert szerinte most már jobb biciklije van , mint nekem!!!!!!!!!
Muszály volt tennem vmit, ami teljesen igaz egyébként, csak hogy ne lássam az önelégült fejét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#mf1>#mf1>
bigassnek még sajnos 6 kiló, de erõsen szorítunk neki, és szerintem nincs 170 cm!
ez mindent visz!!!
ez lenne az?
a matrixot lehet fikázni, de egy Bianchi-t nem! ez a cég már akkor csinált csúcsvázakat, amikor a trek még a halál farkába se volt. a trek vázak múltja kábé egyidõs lánc armstrong színrelépésével az us postalban. bianchi vázak pedig már Coppi alatt is bizonyítottak, 50 éve.
ha 2004-es csepelt veszel több szempontból is szopás lehet a vége
- egyik aluvázuk sem könnyebb 1800 grammnál ilyen tömegût már acélban kapsz, ami sokkal többet bír.egyébként vannak könnyebb (1400-1600 g) aluvázak megfizethetõ áron. ráadásul a villájuk (cromo) is nehét, majdnem 1 kg. tehát egy csepel vázszett + egy alsó-középkategóriás kerék és meghajtás/váltás cuccal szépen felkúszik 11-12 kg környékére. és ezért elkérnek újonnan 130 e ft-ot.
- általában campaval szerelik a csepeleket mostanában, aminek az alkatrészpótlása még Bp-en sem egyszerû.
egyébként hajrá big ass!! már csak 5 kg hiányzik a mázsás súlyhoz, ami a 170 cm-es magassághoz képest több mint figyelemreméltó teljesítmény!
holnap juve-lazio.
ez mi?
*hihi ** *
PÖZSÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ
Én vagyok a király hegyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fékváltókar
türmi itt üll mellettem bigessel enyhen részegen, neki már elmeséltem hogyha mindenjól megy tavaszal trek biciklim lesz, rosszeabb esetbe pedig egy 2004es gyártású legújabb, állítólag a biankinál és a mátrixnál überfaszább csepelem lesz
bocs az elírásokért de mán én is kész vagyok
trekCFcsepel2004 és nem lárva trek, hanem az ARMSTRONG trek
k
fékváltókaros?
asszem veszek jövõ héten egy trek biciklit, 30 rongy + a PÖZSÕM!!!!!!!
lehet, hogy türmi beszûkül egy picit
máshol ez így történik: szir-szar autóalkatrész-maradványokból összetákolnak vmi gagyi vázformát és ráírják pl. azt hogy Pözsó
kicsit bõvebben
mi az a bianchi????
csak annyit mondok, kenyérfejû komoly elõrelépést tett. a jelszó: Eduardo.
egyébként pattanásig feszült az idegállapota!
cõd otthagyja a picsába, mondván, egy ilyen igénytelen nõvel nem jár, akinek hiányzik a foga
remélem pénteken jön a comeniusos gólybálra, régen láttam már csont készen, bár hiú remény
viszont türmálé már nagyon készül:::)))
a cseppfolyós túrók nagy rajongója odaszólhatott cõdhöz még a meglévõ fogazat idõszakában:
"aggy helyet fogad mellett,
hogy - cickómmal - ínyedhez odaférjek,
fogatlan szájüregedbe férjen a vállam
engedd, hogy megkívánjam"