cöteberg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor ráfigyelek
de szerintem te vagy az
beszarok, hogy miket ír ez a hülye smajda
írj már be vmi kegyetlent smajdának!!
pedig ilyen néven fut ott valaki -Djagrasto- ez nem poén.
faszom megy a rokkerek közé. épp melózok, ez a szar chat meg szétlassítja a gépet. most nem érek rá. chatelj hüppodráli hüppodronnal
azonnal gyere a gyalogló chatre a sátoraljaújhely szobába!!!!!!!!!
mi a pék ez az sms dömping már megin'?
érdekes volt amit kuldtél mert én már nem találtam meg a hirdetésüket (hírek média kft. volt a feladó), még 2 további helyre küldtem az önéletrajzot, bár az e-mail megadásával gondok voltak, ezert egyszer a cõtebergest, egyszer meg az enyémet adtam meg.

a call of duty meg van, de 2,77 giga, azaz beszarok kétszer amíg lejön (ráadásul csak egy embernek van meg), sima dsl kapcsolattal.

van ajándék kiskutya (sajátpók), kell?
hogyhogy már nem vagy bekapcsolva este 11-kor? csak nem analszolsz? ja, dûtborít a 7-es kenelés. foáré, hüpp3
kill yourself cápa!
na megvannak a szarjaim? nehogy azt mond, hogy nem nézted meg mert rád uszítom pókot.
melóra elküldted az önéletrajzomat? és amit a tisztelt sirk-sárk néven kaptál?
Dormi,

nem is kérdeztem, hogyan oldod meg az interprojektor mûveleteket a szikiszakkerben? elképzelem, ahogy kiosonsz az udvarra, oszt bajorfejjel rátépkedsz
tür,
nem is mondtam , de tegnap a beáll a hodály családdal találkoztam az utcán. kínos, nem? nem tudtam, hogy ezek kimozdulnak a szeretett hiperkérójukból.

névnapodra mehet a motoros fûrész+búvárszemüveg??? mu-ha-ha
úgy láccik Rikk annyira behumorizát, hogy még a kádban (és egyúttal saját hányásában) alszik.
spider tongue is my friend

reggel elraboltam a hülye tányérját. mondhatni, befeszült
robogok.
állítólag Fater már készíti elõ a szerzõdésedet a Vay Mikiho' ami 20 évre szól a jelenlegi fizetési feltételekkel. aláírod, nem?
De majd hívj már fel, hogy mi lesz meg és mi nem, jó te tbr-i shit.+a meló is érdekelne, don't forget.
jó! a "tõtök ami belefér" az jó lesz.
tormi,

ne akadj ki de ez nem lesz meg mind, majd tõtök, ami belefér.

tényleg parti-arc leszel hétvégén?
féreg oszt még most küldtem mailt a vittoriora ne akadj ki, hanem be..
"a faszom megy rokkerek közé jelleggel thürmy partyra akar menni a hájlánderbe"

mi a pöcs???<#boxer>
"Amiket le kéne tölteni:
DM-Barcelona 98 live audit!
www.depechemode.tv-rõl, az 1990-es bootlegeket (2 van a jobb minõségüt audit)"

aha, jóóóóóóóóóóó, tök valószínû.

hol van nekem erre idõm?????????????
türmy,

mél ment a [email protected] -ra.

egyébként muhaha, kegyetlen vicces a mail, tisztelt sirk sark, hmm, be ne szarjak, bár lehet, hogy mégis mert 9-kor keltem, amikor te már a bányában izzadtál.

kûdöd a bádizást? azaz 1 klasszikust idéznék:

Méc gyurenolni?
Amiket le kéne tölteni:
DM-Barcelona 98 live audit!
www.depechemode.tv-rõl, az 1990-es bootlegeket (2 van a jobb minõségüt audit)
Én is küldtem neked egy melót a mailedre, majd nézd+
Milyen hipermelókra küldted el, csak azért, hogy tudjam, ha hívnak. Küld el a cötére...
számíts rá hogy hívni fognak, szanaszét regisztráltalak egy fejvadász cégnél, tök jó ajánlataik vannak, lehet hogy átmegyek, oszt én leszek a fõnököd. lebegni fog a kenyér fejed, ahogy reggel 10-kor rohansz nekem sörért, muhaha
dormi,

így kell belépni

www.jobinfo.hu

log: [email protected]
pass: 123456 (meglepõ, nem?)

kûggyed neki, mer azt akarom látni, hogy a full highlander a te elsõ fizudból issza aljasra magát, Cõd orrából pedig kilométeres csíkokban lóg a spury...
csipi csepel, lovafasza...
dormi,

innen tucc belépni a jobinfora:

http://jobinfo.hu/reg/v.php/8103245925/reg

a faszom megy rokkerek közé jelleggel thürmy partyra akar menni a hájlánderbe

pözsõ

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Türmi:

Ma úgy bekúrok, mint még soha!!!!

Hazamegyek az albiba és leszakítoma szekrényajtót meg behányok a kádba és lefekszek aludni ruhástól és végig a fejedre gondolok, mikor reggel 7kor faterod felkelt

hhhháááááááááááá

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Ez abaj, hogy sajnos nem szorulásom volt!!!
Bár az lett volna

at a svéd - olasz vót,amit együtt néztünk

bajnokok leszünk, a láció meg kiesik

JA!!!!

HER TÜR!Ich habe für heute abend eine ganza Flasche Eristoff vodka, was ich ganz allein trinken werde! Moorgen stehe ich um 12 Uhr auf, wann du schon seit 5 Stunden arbeitest!! Ganz wunderbar!!!!!!!!

Ha gondolod leírom auf Ungarisch auch, bár 1 hét Öszterrájk után ezt tudni kéne

sajnos hétvégén sem sikerült kiderítenem mi lehet ez a rejtelmes szó

ó most látom 8,55-kor már firkáltál ide. nos, 20 perccel utána keneltem.

f-o-á-r-é
amit viszek pénteken a vinyón:

- pedálkirály
- rekviem egy álomért (kegyetlen súlyos, cõti - ha látná - 2szer meggondolná, hogy spürelbe zúzza az orrá)

úgy döntöttem darabokban viszem haza a bianchi-t. pénteken viszem a 2 szelepsapkát.
faszom menjen a rockerek közé ha emlékszem a log+pass-ra!

nyilván már most be vagy baszva ha azt hiszed, le fogom neked tölteni ezeket. fõleg a "2 félidõ a pokolban"-t , hülye vagy teljesen???? pelé, meg stallone, na biztos!

sötét römedán
Shark ne melózz, hanem ezeket töltsd le!
apa, elysium, küldetés evianba, a hetedik szoba, az elsõ kétszáz évem, jób lázadása, két félidõ a pokolban, korczak, jó estét mr. wallenberg, senkiföldje, ÉLETVONAT, AZ ÉLET SZÉP, PERLASCA-egy igaz ember története.
a nagy betûkkel kezd!!
fíreg. a jobinfón, mi a pék füle a log és pass-om.?
Dörmy,

neked meg a milánói spagettit ajánlom. volt vmi tréfa humor uno beszólás?
mondtam, x lett, utolsó perces egyenlítéssel.

tippem a mil-laz meccsre: 13-1

depó
Rikk,

mit eszel ma?

- palermói sonka?
- pizza a'la palermo?
- spagetti palermo
- sajttál, válogatott palermói ínyencségekkel
- palermói kenyér(fej)

muhaha, bár este nagy sírás lesz Dormiéknál is! nem kegyelmez a Milan. a hétfõi sportlapok viszont ódákat fognak zengeni arról ahogy az Everton szanaszét csapta a southamptoni lúzereket!!!!!!!!!
tenap olyan vörösbort ittam, hogy majdnem nekifutásból hánytam vissza a pincérre, pedig ez egy középkategóriás pub-szerûségben történt.

kellemetlen mellékhatása, hogy ma nem vót kanü.

jó lesz x-re a south-ev'ton
na ja itt rockerkodom a kávéba rickkel.
aber nicht humoriesen, sajnos..
holnap szop az everton, mert a lazio épp meg fogja baszni a milant.
háde,

semmi extra csak be kell nézned a jobinfo.hu címre. hodály.

voltam tyirenolni, hedeg van bar süt a Nap, de így csak 15 km-t gyufáztam.

ma kegyetlen rokker állapotba kerülsz? kevertho'
te.
13,30 után hívj fel, mert ezt a melós emailt nem tudtam elolvasni.
hé Shárk!
Mi van? Itt sziki-szakker Dörmi beszél.
-Vót mán kajak-kenu?
-Esetleg kanóc eregetés?
-Netanáltán beállt a hodálytrattlerhoékhonálékho?
Azért örvendeznék, ha kitakarítanál+szereznél nekem egy olyan melót, hogy csak 500 ezret keljen bezsebelnem hetente.jó? jóóóóóóóóóóóóóóó..
pl: küldök magamról neki egy képet rólam. (a sárga egyenruhámban)
ne bassz! hívd már fel, hátha megint szorulása van Mezõkövesden..
Egyébként Rikkbádékhoékhonálho csak ma lúzerkedik haza.
De asszem kellõen le fogom alázni az arcát.
????????????????hádde,hádde,hádde