cöteberg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem te vagy az
a call of duty meg van, de 2,77 giga, azaz beszarok kétszer amíg lejön (ráadásul csak egy embernek van meg), sima dsl kapcsolattal.
van ajándék kiskutya (sajátpók), kell?
hogyhogy már nem vagy bekapcsolva este 11-kor? csak nem analszolsz? ja, dûtborít a 7-es kenelés. foáré, hüpp3
na megvannak a szarjaim? nehogy azt mond, hogy nem nézted meg mert rád uszítom pókot.
melóra elküldted az önéletrajzomat? és amit a tisztelt sirk-sárk néven kaptál?
nem is kérdeztem, hogyan oldod meg az interprojektor mûveleteket a szikiszakkerben? elképzelem, ahogy kiosonsz az udvarra, oszt bajorfejjel rátépkedsz
nem is mondtam , de tegnap a beáll a hodály családdal találkoztam az utcán. kínos, nem? nem tudtam, hogy ezek kimozdulnak a szeretett hiperkérójukból.
névnapodra mehet a motoros fûrész+búvárszemüveg??? mu-ha-ha
reggel elraboltam a hülye tányérját. mondhatni, befeszült
ne akadj ki de ez nem lesz meg mind, majd tõtök, ami belefér.
tényleg parti-arc leszel hétvégén?
mi a pöcs???<#boxer>#boxer>
DM-Barcelona 98 live audit!
www.depechemode.tv-rõl, az 1990-es bootlegeket (2 van a jobb minõségüt audit)"
aha, jóóóóóóóóóóó, tök valószínû.
hol van nekem erre idõm?????????????
mél ment a [email protected] -ra.
egyébként muhaha, kegyetlen vicces a mail, tisztelt sirk sark, hmm, be ne szarjak, bár lehet, hogy mégis mert 9-kor keltem, amikor te már a bányában izzadtál.
kûdöd a bádizást? azaz 1 klasszikust idéznék:
Méc gyurenolni?
DM-Barcelona 98 live audit!
www.depechemode.tv-rõl, az 1990-es bootlegeket (2 van a jobb minõségüt audit)
Milyen hipermelókra küldted el, csak azért, hogy tudjam, ha hívnak. Küld el a cötére...
így kell belépni
www.jobinfo.hu
log: [email protected]
pass: 123456 (meglepõ, nem?)
kûggyed neki, mer azt akarom látni, hogy a full highlander a te elsõ fizudból issza aljasra magát, Cõd orrából pedig kilométeres csíkokban lóg a spury...
innen tucc belépni a jobinfora:
http://jobinfo.hu/reg/v.php/8103245925/reg
pözsõ
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Ma úgy bekúrok, mint még soha!!!!
Hazamegyek az albiba és leszakítoma szekrényajtót meg behányok a kádba és lefekszek aludni ruhástól és végig a fejedre gondolok, mikor reggel 7kor faterod felkelt
hhhháááááááááááá
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idõ alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Bár az lett volna
bajnokok leszünk, a láció meg kiesik
JA!!!!
HER TÜR!Ich habe für heute abend eine ganza Flasche Eristoff vodka, was ich ganz allein trinken werde! Moorgen stehe ich um 12 Uhr auf, wann du schon seit 5 Stunden arbeitest!! Ganz wunderbar!!!!!!!!
Ha gondolod leírom auf Ungarisch auch, bár 1 hét Öszterrájk után ezt tudni kéne
f-o-á-r-é
- pedálkirály
- rekviem egy álomért (kegyetlen súlyos, cõti - ha látná - 2szer meggondolná, hogy spürelbe zúzza az orrá)
úgy döntöttem darabokban viszem haza a bianchi-t. pénteken viszem a 2 szelepsapkát.
nyilván már most be vagy baszva ha azt hiszed, le fogom neked tölteni ezeket. fõleg a "2 félidõ a pokolban"-t , hülye vagy teljesen???? pelé, meg stallone, na biztos!
sötét römedán
apa, elysium, küldetés evianba, a hetedik szoba, az elsõ kétszáz évem, jób lázadása, két félidõ a pokolban, korczak, jó estét mr. wallenberg, senkiföldje, ÉLETVONAT, AZ ÉLET SZÉP, PERLASCA-egy igaz ember története.
a nagy betûkkel kezd!!
neked meg a milánói spagettit ajánlom. volt vmi tréfa humor uno beszólás?
tippem a mil-laz meccsre: 13-1
depó
mit eszel ma?
- palermói sonka?
- pizza a'la palermo?
- spagetti palermo
- sajttál, válogatott palermói ínyencségekkel
- palermói kenyér(fej)
muhaha, bár este nagy sírás lesz Dormiéknál is! nem kegyelmez a Milan. a hétfõi sportlapok viszont ódákat fognak zengeni arról ahogy az Everton szanaszét csapta a southamptoni lúzereket!!!!!!!!!
kellemetlen mellékhatása, hogy ma nem vót kanü.
jó lesz x-re a south-ev'ton
aber nicht humoriesen, sajnos..
holnap szop az everton, mert a lazio épp meg fogja baszni a milant.
semmi extra csak be kell nézned a jobinfo.hu címre. hodály.
voltam tyirenolni, hedeg van bar süt a Nap, de így csak 15 km-t gyufáztam.
ma kegyetlen rokker állapotba kerülsz? kevertho'
13,30 után hívj fel, mert ezt a melós emailt nem tudtam elolvasni.
Mi van? Itt sziki-szakker Dörmi beszél.
-Vót mán kajak-kenu?
-Esetleg kanóc eregetés?
-Netanáltán beállt a hodálytrattlerhoékhonálékho?
Azért örvendeznék, ha kitakarítanál+szereznél nekem egy olyan melót, hogy csak 500 ezret keljen bezsebelnem hetente.jó? jóóóóóóóóóóóóóóó..
De asszem kellõen le fogom alázni az arcát.