566
Digitális Videokamera
-
#446 attól függ minek akarod rádugni. webkameraként akarod használni? -
mikiking #445 de muszály hozzá cd amugy ? vagy mien kábel kell vagy mivan ? -
#444 panasonic oldalan biztosan találsz hozzá drivert, de ha simán beírod googlbe, szentem az első 3 találat között találsz megfelelőt. -
mikiking #443 szevasztok,van egy panasonic videokamim, NV-GS 11 .... amikor bedugm a géphez,kiirja hogy uj eszközt észletlt,DVC-t keres, rögtön kéri az instalaciot...na msot nekem nincs Cd--m hozzá.......Mien megoldást tudtok ?????????? kösz előre is ....... -
#442 De sokkal drágább is:( -
#441 Hidd el nekem jobb,sokkal! :) -
#440 de annak csak 10X az optikai zoomja -
#439 Egyiekt se DCR-HC96 az korrek vetel es nem is draga! -
#438 Sziasztok!
Samsung VP-D371W
Sony DCR-HC27
Panasonic NV-GS60
Melyiket ajánljátok?
Köszi -
#437 Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Szeretnék venni egy hdd-s kamerát, de fontos, hogy legyen rajta mikrofon bemenet, szóval ne csak a beépített mikforont használhassam. Szeretném a vásárlást 250 ezer ft alatt megúszni. Vki tud ajánlani esetleg vmilyen kamerát? -
#436 Sztem nézz körül Sony irányba is... -
#435 Ha kicsi a CCD mérete egy 3CCD-s kameránál, akkor csak annyi pluszt kapsz, hogy jobbak lesznek a színek.De ez sokszor nem a valós színhűséget eredményezi.A hátrány viszont, hogy ha csökken a fény , akkor romlik a képminőség akár drasztikusan is. -
#434 Más márkában nem gondolkodsz?
Ez egyébként a CCD szenzor mérete, ami minél nagyobb annál több fényt enged be a gépbe, tehát jobb lesz a képminőséged.
-
iambg #433 Mit jelent ez a méret? Egyébként 1/6 coll mindkettő.
miniDV:
http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1182
HDD:
http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1188 -
#432 Az a jobbik amelyiknek a mérete 1/xx kisebb. -
#431 Hy!
Sztem először nézz utána annak, hogy a 3CCD- nek nevezett kemerának mekkora a CCD csipje...
Ebben az árkategóriában amit rászánsz. -
iambg #430 Üdvözlet!
Panasonic videokamera beszerzésén gondolkozom, eredetileg egy 3ccd hdd-s (kb 170 e Ft) és 3ccd mini dv-s (kb 120 e Ft) között vaciláltam.
Tud nekem valaki segíteni? Ami a problémát okozza:
- Félek a mini dv esetében a képminőségtől. (Jogosan?) Különösképp azért, mert számítógépre át akarok tölteni mindent (Megér ez +50 e Ft-ot?)
- Egy írástudó (?) azt mondta, hogy a 3ccd kamerák képe rosszabb (!?) , mint az 1ccd kamerák képe, mert rendes gyújtótáv nélkül nem ér semmit az egész.
- Tényleg nem éri meg most drágább kütyüt venni a HD kamerák miatt?(Állítólag szórni fogják őket, én azért szkeptikus vagyok)
Előre is köszönöm
-
naim #429 Sziasztok! Segítségeteket kérném a következő kamerához. JVC GZ MG505 vagy 575 Tipusról szeretném megtudni mekkora a minimum fényigénye, valamint a tartós igénybevételt mennyire bírja. Szokott e hibázi felvétel közben? -
#428 Elméletileg egy olyan 10 évig bírja egy miniDV. Azért 200 mega, mert tömörítetlen avi. 1 óra tömörítetlen avi 13,6 giga, vagy ekörül van. Tömörítéshez nem értek, én egyből ki szoktam őket írni. a Premiere, vagy az Encore DVD automatikusan betömöríti. Egy olyan 2.5-3 órát tök jól be tud tömöríteni. -
#427 Wao, thx a tippet, de annyira azért nem vagyok gyökszi, hogy erre ne jöjjek rá :) -
Desolator #426 Próbáld bekapcsolni a kamerát!:) -
Desolator #425 Hali megint én vagyok!
Azt szeretném még kérsezni,hogy vettem egy Firewire kártyát.Át is töltöttem a képeket,meg minden,de nagyon nagy a méretük.1 perc olyan 200Mb.A format avi.Mibe kellene átkonvertálni,hogy kisseb legyen a nagyság,de a minőség ne nagyon romoljon.Vagy jobb miniDvn őrizni a videókat?Meddig birja egy?
-
#424 nem -
#423 Mit is szeretnél? Próbáld meg mégegyszer. -
Desolator #422 Hello!
Van egy Sony Handycam DCR-HC37-es video kamerám.A kérdésem az lenne ,hogy meg tudná -e valaki mondani,hogy fényképezni lehet -e vele!
Előre is köszönöm. -
#421 Hi!
Mi a véleményetek erről
a kameráról? Leginkább úgy használnám, hogy nálam van, és ha hirtelen felvennék, akkor ottvan nálam, és sport cuccokat vennék fel, és hát olvastam a kameránál hogy ez ilyen sportos...nade ugye nem mindíg kell hinni a gyártónak... Előre is köszi! -
#420 Azt elfelejtettem: Panasonic NV-GS27 -es típusú kamerám van. -
#419 Sziasztok! Problémám van a Fireware kártyámmal, pontosaban a kamera csatlakoztatásakor.A kártyát a számítógépem bőven felismeri, de amikor csatlakoztatom a kamerát, az égvilágon semmi sem történik. Mivel elég láma vagyok a dolgokhoz, ezért még a kártya megvétele előtt megkérdeztem az eladót, hogy mivel tudnám digitalizálni a felvett videokat (a kamerám miniDV-s) és azt mondta, hogy a Nero 7-es programmal. Na most a Nero-ba sem veszi észre a kamerát, a számítógép nem jelez, hogy egyáltalán lát-e valami eszközféleséget, ha bedugom. Mit tegyek, hogy valahogy észrevegye? -
#418 Nincs valakinek véletlenül Sony Handycam DCR DVD92E tipusú kamrája??
Mert lenne vele kapcsolatban egy kérdésem!
Mégpedig hogy a jó életbe lehet beállítani hogy szép nagy és jó minőségbe csináljon képeket??
Mert amit ir használati utasítás olyan menük meg beállítások nincsenek is a kamerán.És igy a vele készült képet marhaocsmányak kb a fos telefonom csinál olyan képeket! -
Huncolin #417 Hello mki!
Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek a következő két kameráról:
- JVC GR-D340
- SAMSUNG VP-D361
Amatőr videózásra, családi eseményekhez, autós talikra, érdemes-e.
jah, és mire kell odafigyelni vásárlás előtt.
Előre is köszi:
Muki -
#416 Az attól függ. Ha jó a kamerád, tiszta a képe, akkor a digitálisan átvett jel a legszebb ... de ha gyengusz a képe akkor még az is megeshet, hogy a digiző kártya hibajavításának köszönhetően szebb eredményt kapsz -
#415 Hello!Olyan kérdésem lenne, hogy a digitális kameráról fireware karival átvett képmínőség jobb-e, mint ha S-Video kábellel csináltam volna tunerkarival. -
zsolesz741 #414 Hello van egy nagy problémám ha esetleg valaki tudna segíteni thx:/
A probléma oka az hogy van egy mini dv kamerám pamasonic NV-GS17.Számitógépre firewire kártyával és VideoStudio 9.3-al teszem fel a felvételeket,az az csak tettem mert egy ideje gyorsítva teszi fel a felvételt akármit csinálok. Az sem segít ha ujrarakom a progit.Gondolom valamit elállítottam vagy ehhez hasonló de nem tudok rájönni.A felvételek SP-ben vannak de úgy rakja fel mintha LP-ben lennének rögzítve.Már tiszta ideg vagyok.Ha esetleg valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
Inquisitor #413 Legolcsobban valamilyen TV tunerrel. Igen rosszabb, nem véletlenül olyan olcsóak. A mennyivel kérdésre nem tudok válaszolni, neked kéne látni valahol milyen egy DV kamera képe ... hogy el tudd dönteni. -
#412 Hello!
Az analóg kamerákat mivel tudnám a PC-hez kötni?És mennyivel lenne rosszabb a mínősége, mint egy miniDV-s nek?
Válaszotokat előre köszi.
galmat -
painkiller5 #411 Sziasztok!
Jövő héten akarok videókamerát venni. Az már el van döntve hogy miniDV-s lesz mert jobb a minősege mint a HDDseknek.
Panasonic GS320
Panasonic GS500
A 2 között még gondolkodok, ezért írok ide hogy segítsetek választani.
Néztem sampleket, semmi különbség... na most nekem mikrofon bemenet nem kell, a fókuszgyűrűt meg nemtudom hol használnám ki.
Főként otthoni videózásra, kint-bent, sport események /gyors mozgás/(tenisz, foci, kosár) és félprofi filmkészítésre lenne használva. Ezt úgy kell érteni hogy ilyen GreenScreen előtt is videózunk majd (After Effects), erre elég lesz a minosege? Mert pl egy fenyképezővel készített felvételből nem lehet kivenni a zöld színt mert nagyon alacsony a felbontás.
THX! BYE -
#410 Olyat nem tudok max olyat ami átkonvertál videókat MP3-ba vagy más hangfájlba de "akármit" át tud konvertálni "akármivé"... szal pl AVI-t más videóformátumba...
Xilisoft 3GP Video Converter -
erika012 #409 Sziasztok! Tudtok ajánlani egy olyan programot, ami a Sony HC96 kameráról a számítógépre nem aviba menti le a felvett videót?
Köszi a segítséget. -
#408 és az hogy működik? :O -
#407 kell egy firewire kártya. már kapsz 4000é is.