587
Ultima onlline gamez
-
#113 Majd ha hazaérek. Most még benn nyomom, ma nem termeltem sok profitot a cégnek :o) -
#109 Az éhségtől elvesztettem 0 pontot. Ez most mi??
Hol látom, hogy mennyire éhes? -
#106 MOst valami déli szigetre mentem, de mára asszem ennyi mert kiesik a szemem. -
#103 De :o) -
#101 Köszi! -
#98 Megvan az első gyilokom!:o) Sőt 3 is. A zombik jó alanyok erre tényleg.
Csak azt nem tudom, hogy az 'ön kötözést' miként lehet megcsinálni.
A tekercseket amiket itt-ott felszedek honnan tudom, hogy mit tartalmaznak? -
#94 Menniyre érdemes feltornászni a kardforgatás skillt amivel nem vernek le a dungeonban? Eddig 2:0 a szörnyikék javára :o( -
Braveheart #85 hol lehet szebbre állítani és egyáltalán mi a lényege, hogyan tudok varázsolni és hogyan tudok támadni? és ne azt írjátok hogy lejjebb már leírta vki mert nem! -
#83 Helyesbítek, az Age of Shadows február eleje óta kapható... -
#82 Probald ujra, en onnan szedtem le -
Braveheart #80 hát ez rohadt régi játék lehet, szarabb a grafikája mint a 4 éves játékoknak, azt sem tudom hogy lehet varázsolni(mage vagyok) úgyhogy mondjatok vmit, amiért érdemes játszani vele -
#78 Nem működik sajna, a könyvtárfa letöltésénél megáll és nem csinál semmit:( -
Braveheart #77 pillanatnyilag szinte semmit sem értek a játékból-pl. miért nem lehetek paladin meg nekro? (pont a 2 kedvecem) miért csak 2 d-ben megy? -
Braveheart #75 a 2. karimnál mindig megáll a creating characternél -
Braveheart #73 miért csak egy karit tudok csinálni? -
#71 Valaki már rájött a pecabot mire kell :o) ?
Jah és sehl nem találok kardokat csak csatabaltákat :o( -
Braveheart #68 miért nem lehetek paladin és nekromanta? azt irja hogy : you cannot use this feature with an account that doesn't have age of shadows account
és hogyan lehet teljes képernyőbe kapcsolni? -
Braveheart #67 ez jo game amúgy? szoktatok vele játszani? -
Braveheart #66 remek rakhatom újra. Amúgy ez a Age of Shadow ez a teljes game? -
Braveheart #64 már felraktam a 3d-s változatot -
Braveheart #63 már felraktam a 3d-s változatot -
Braveheart #62 miért nem megy a 3d-s verzió? -
Braveheart #58 hu a 2d-s vagy a 3d-s verziót rakjam fel? -
Braveheart #57 na fölraktam az iso-t, hogyan lehet most játszani azon a szerveren? -
#56 De hülye vagyok nem oda akartam hanem a címsorba na mind1:) -
#55 ftp://we:[email protected]:1212/ -
#54 ftp://we:[email protected]:1212/
(de csak titkon) -
#52 Valaki mondjon má egy normális linket ahova nem kell sms-t küldeni! -
#51 Hüü-hüpp, éjszaka szépen tanultam, vettem szép pajzsot, lovat, kardot szerencsére találtam az utcán :o)
és nagy lendülettel newbieDungeonba mentem ahol az első csonvázharcos legyakott és elveszett mindenem :o(
Itt nincs valami biztosítás féle?
A harc teljesen random vagy tehetek valamit? -
#45 Valaki plz mondja már meg, hogy miként lehet szörnyikékkel harcolni és a cégéres házakban az alakok játékosok vagy AI?
Az utcán találtam az imént egy szürke ruhát gyorsan bele is bújtam, már nem vagyok 'legatyásodva' :o) -
#43 De ugye a görög szerverre jöttök? -
Xboxman #30 nekem ezt írja ki amikor csatlakoznék:"There is some problem communacating with origin..."
Mi a problem? -
#29 Na akkor pár mondatban elmondaná valaki, hogy mit is kell itt csinálni :o)
Vannak a házak amik üresek, azok már valaki házai?
Találtam szép színes 'faliórákat' is rájöttem, hogy ott lehet vásárolni, bankozni stb.
Fegyvert a kovácsoktól lehet venni?
Hogy folyik a küzdelem a szörnyekkel?
Bocsi a sok kérdésért, de ilyen területen nagyon kezdő vagyok. -
Xboxman #27 Ekkora egy segget mint én!Itt keresem a gamet égen földön,erre benézek az FTP-re és már több mint egy hete föntvan -
Braveheart #26 Hali letöltöttem egy szerverről az UO ISO-jának az első 40 fájlát,nem tudjátok honnét lehet leszedni a maradékot? -
Mr. Perfect #20 Ez tényleg marha érdekes, én sem tudokbelépni warriorként. Mindenesetre mágusként megy, és az se rossz.
Belépés után mit kell csinálni? -
#18 Hmm.. mágusként beengedett. Fura. -
#17 Van de kikapcsolva sem megy. Nálad a ruhaválasztás után milyen gyorsan csatlakozik? -
#15 Háát.. ez nem megy :o(
Követtem a pontokat, de sajnos a connectnél nem megy tovább.
A verzió 3D 4.0.0 c, kiírja a szervert, de már ott fura, hogy a latency nem tartalmaz adatot. Nektek ide itt ír valamit?
Aztán kiválasztom a karimat - ruha stb... utána warriort választok kasztnak, majd tovább és itt jön hogy az ablak szerint connect de nem történik semmi. MOst próbálnék először online rpg-t lehet, hogy én szúrok el valamit? -
#13 Yirzsij illetve valaki akinek ment a login a santiagora.
Elmondanátok, hogy csináltátok.
Zip/rar leszedve, odáig eljut, hogy megcsinálom a karakterem majd connect ... és semmi, itt nem megy tovább. Szóval ti hogy csináltátok?
Köszi