587
Ultima onlline gamez
-
#325 Este hazamegyek és csatlakozok a darkhoz én is. -
Zoidberg #316 Nem.Én végigpróbáltam vagy 5 szerver reinsatall nélkül.Eddig toronymagasan vezet nálam a Darkside.Első látásra nem olyan jó mint a Santiago, de van forgalom, és ha NON PK karit választasz akkor teljes a biztonság.Egyébként a PK karaktereket sem láttam még civódni, de fiatal még az idő... -
Zoidberg #314 Most a The Darkside shardot fogom kipóbálni.
A saját file-juk 36 mega !!!
Az elején választhatsz, hogy PK vagy nem Pk akarsz lenni.Az átlagos játékosszám a honlapjuk szerint 150, a max 225 volt.
Ez eddig jól hangzik.... -
Zoidberg #309 Amikor csatlakoztok egy szerverre, akkor a bal alsó sarokban végigfut egy üzenetsor, többek között arról is, hogy mennyien vannak a szerveren rajtad kívűl.
A Santiagon ez most 249 volt. -
#302 Jarlaxe18, kipróbáltam az Adventát nem tűnik rossznak.
Simán odamentem egy árushoz, ráklikkelek és 'buy' ennyi elég volt. A 'train' is u.a
Ellenben csak a 2D-s verzió megy, itt viszont a macronál mikor görgetném le amit választani akarok az egérrel, nem megy le ( magyarán nem görgt lefelé). Ötlet? -
#301 vki lecci csinaljon egyket screenshottot, vagy linkeljetek be hogy hol lehet nezni parat pls:). -
#300 egy guild letrehozasanak mik a feltetelei? -
#297 bocs hogy hulyeket kerdezek de miaza guild?:) mar toltom lefele a jatekot: ultima online age of shadows ugye ez kell? Alapban tudsz szervert csinalni vagy kell hozza vmi progi? milyen a szerver résznek a gépigénye? Össze lehetne hozni egy magyar szervert. -
Zoidberg #292 Bizony találkoztunk,sokan nyomtuk a Nitemare-n a játékot :)
Építhetsz akár kastélyt is a játékban.
Szeretnék találni egy békés, de népes szervert,ahova majd átcsábíthatom a Pk-ba belefáradt magyar játékosokat is.Jó lenne egy olyan hely ahol együtt játszhatnánk és talán csinálhatnánk egy magyar guild-et is. -
#291 Mert ha ez így van akkor tök jó lenne ha összejönne egy kis magyar társaság és eggyütt nyomulnank :). -
#290 Halihó! Szevasz Zoidberg, létezik hogy veled freelancerben találkoztam?
Így olvasás alapján angyon tetszik ez a játék, régen sokat diablo2őztem, imadom az rpgket. Ha jól vettem ki a hozzaszólásokból akkor lehet itt házat is építeni ?:) sőt többen is lehet lakni egybe? vagymi, meseljetek mar nekem errol valamit :). -
Zoidberg #289 Ezt nem tudom eldönteni pár órás játék után ...Annyi biztosan nincs,mivel kicsi a népesség.
Egyébként minden Ultima világ más.Nagyon hiányolom a Stone-okat.Eddig még egyetlen szerveren sem találtam. -
#288 És azon a szerveren nics annyi idióta gyilkos? -
Zoidberg #287 Erre van egy tippem, de még nem dolgoztam ki teljesen :(
Ha van egy hajód, és egy ship rúnád akkor AZONNAL visszajuttat a hajódra.Nincs várakozási idő, nem ronthatod el, mivel nem kell hozzá képzettség...
Egyetlen bökkenő van csak:a ship rúnát csak maximum életerőn használhatod, éa akkor ha nem vagy WAR módban.
Tehát vissza kellene váltani PEACE módba, gyógyitalt inni és közben használni a rúnát a hajód kulcsán.
Ha növesztesz még 4 kart magadnak, akkor tuti menekülő tipp -
Zoidberg #285 Egyáltalán NEM !!
Rengeteg ingyenes Ultima szerver van, és mivel belebetegedtem a Santiago idióta gyilkosaiba, úgy döntöttem békésebb szervereket nézek magamnak.
Tudni kell hozzá, hogy minden szerver más, most éppen egy olyan shard-ot próbálok ki, ahol törpe kovács/bányász vagyok...
Ide azonnali és ingyenes a login.
http://www.adverna.tk/
Van egy program ami óriási segítség a hozzánk hasonló ingyen Ultimázóknak.Nyilván tartja a szervereket, a szabályaikat és a szerverek elérhetőségi idejét is.Ezen a Santiagó csak 88% elérhetőséget kapott, míg többek között az Averna 100%-ot.
A progi tartalmazza a szerverek webolgalainak a linkjeit is, így ellátogatsz oda, elolvasod a szabályokat,letöltöd a szükséges fileokat és ha szükséges passwordot igényelsz...
www.uogateway.com
Én azt hiszem végleg otthagyom majd a Santioagót :(
Sok szerencsét minden próbálkozónak.Jó lenne, ha mindenki megírná a kipóbált szerverekről a tapasztalatait, és összejönnénk a legjobbon.
-
#274 És az új peccs nem zavart be? -
#268 Jó, de nálam a Santiago exe a 2D-s verziót indítja el amivel nem szeretek játszani. ( nehéz a hátizsák tartalmát átlátni) -
#266 Nektek megy?
Nálam lefutott egy új autopeccs és most kiválasztom a karakterem de utána nem lép be csak connecting... és semmi. -
#265 Az a gáz, hogy ez a Santiago olyan stabil mint a csernobili erőmű. Többet áll mint megy :o( -
#263 Nem is mondtam az egyik zombitól a NewbiD-ben egy uholy kardot zsákmányoltam. Kira.
Ti milyen páncélt használtok? -
Zoidberg #262 Nekem igen.
-
#258 Titeket nem támadnak meg a többiek?
Merre jártok? -
Zoidberg #256 Hasonló következtetésre jutottam...Én már olvasztottam rezet 66.3-al, de a veszteség óriási volt.Elfüstöltem némi rezet mire beláttam.
Vajon mekkora kell majd pl a Rose-hoz ?
-
Zoidberg #254 A játékban kaptam egy óriási helpet...
A Neutral Zone-ból nyíló "Szupershop" részben van egy Miss Craftie nevű árus.Tőle lehet venni Mark scrollt.
A problémám megoldva :)))) -
Zoidberg #253 a_boy
Magyon hálás lennék, ha pár rúnára nyomnál nekem Mark-ot.Üres rúnáim vannak, a Recall-t is tudom varázsolni, de a Mark nem megy.
Ha megtennéd nekem, akkor írd meg légyszi ide, hogy hol és mikor találkozhatnánk a játékban...
Szeretném kipróbálni a Communication Crystal-t is.
Előre is köszi. -
#251 110 acélrúdért 1000 arany az sok vagy kevés?
Eddig 2x ment el ennyiért. -
Zoidberg #250 A Neutral Zónában van Brennél is, csak sűrűn felvásárolják.Szívesen átadok párat,de nem tudom hogyan beszéljünk meg egy találkozót...
Jut eszembe: a comminications chrystal mire való ? -
#248 A 'store' kőnél nézted? ( ahol a sebkötöző is van) -
Zoidberg #243 Minoc-ban és Wind-ben szoktam áskálódni... -
Zoidberg #241 ...Használj ásót pickaxe helyett!Én egy Master Miner-től kaptam a tippet, és bejött. -
Zoidberg #240 Erről én is olvastam, de ez marhaságnak bizonyult szerencsére...
Ha találsz egy olyan részt ahol 2-3 próbálkozásra sem sikerül semmit sem bányásznod, akkor ott szinte biztosan valami értékesebb lesz mint a vas vagy a kő.Maradj pntosan ott, és próbálgasd sokáig.Néha a 20.-ik alkalommal sikerül, de megéri.Ha egy ilyen telér kimerül próbáld meg közvetlenül mellette is, méha ott is találsz értékeset. -
Zoidberg #238 Azon gondolkodtam, hogy csinálok egy másik karaktert, aki bányás/kovács lesz.Átjátszom neki a cuccot, ő meg olvasztja és kovácsolja nekem.Hülyeség? -
Zoidberg #237 A mining még csak 34, de vasat és követ vígan olvasztok.Annyi van mint a fene.Én a verite,rose,gold és silver érceket nem merem olvasztani még...Shadow agapite és copper is gyűlik szépen. -
Zoidberg #235 A blacksmith pedig a kovácsoláshoz...Ez dönti el mit csinálhatok,és mennyi esélyem van rá, hogy sikerül...Végül is mindegy, hiszen eggyütt fejleszti őket az ember.
Kezd összejönni egy kis mennyiségű komolyabb ásvány, csak nem merem megolvasztani :(
Lehet hogy megpróbálom majd eladni "nyersen".Jó lenne tudni az árfolyamokat... -
#234 "össze lehet hozni néhány órai bányászattal"
Na ezt magyarázd el kérlek.
Zoidberg:szerintem a blacksmith. A minig a csákányozáshoz kell. -
Zoidberg #233 Tudja valaki PONTOSAN melyik skill-t használjuk az olvasztásnál? Mining vagy a Blacksmith ? -
#231 írd be, hogy .newbie és megkapod a választ. -
#229 "vagy a int. dex. str.re gondolsz?"
Igen az fog megnőni.
Ne vedd el a newbie-t mert utána szétszivat mindenki.
Jarlaxe18: hol veszel normális fegyvert meg ruhát? A neutral zone-ból eljutható shopping m.-ben? Néztem de ott valami horrorisztikus árak vannak.
-
Zoidberg #225 Valaki le tudná írni főbb vonalakban hogyan kell csinálni egy tárgyat?Leginkább az íjkészítés titkai érdekelnének. -
Zoidberg #224 Tényleg kellene egy Magyar guild.Jelen pillanatban 13K-val tudok hozzájárulni